محمد بجنورد
کاربر ويژه
محمدجان باهات موافقم،بنظر من هم اگه موضوعی{مربوط به انجمن و دوستان؛شخصی نه} هست که موجب ناراحتی ایشون میشه باید با ما درمیون بذاره تا راه حل های مناسبی رو واسش پیدا کنیم،چون ما مثل یه خانواده شدیم دیگه
من یه مطلب در مورد مهرداد بگم . دوستان خودتون قضاوت کنید
تا حالا مهرداد چندین بار بدون دلیل از فروم قهر کرده رفته . ما کلی ازش خواستیم عاجزانه که برگرده . تمام دفعاتی که این کار و کرد شخص خود من چندین پیام واسش دادم و خواهش کردم برگرده . مهرداد دوباره برگشت البته نه با اشتیاق . ابن اتفاق فکر کنم 3-4 بار افتاد و دلیل رفتن های مهرداد عزیز هم مشخص نیست . من هم اصلا نمیخوام خدایی نکرده دخالتی تو مسائل خصوصی مهرداد جان بکنم چون به من ارتباطی نداره . ولی واقعا این رسمشه ؟
این همه ما خواهش تمنا . تو امضا مینویسیم خوش امدید یا مهرداد جان چرا رفتی . ولی مهرداد باز هم حرفای ما رو نادیده میگیره و قهر میکنه . حتی وبلاگش هم که این همه اطلاعات مفید و خوب داره پاک میکنه . این همه اطلاعات هواشناسی این همه علاقه . ولی واقعا مهرداد نباید اینجوری با ما رفتار کنه . من خودم وقتی از پرشین تولز رفتیم و مهرداد ناراحت بود 2 ساعت باهاش چت کردم و کلی درخواست کردم که برگرده .
بالاخره ما هم انتظار داریم در قبال این همه درخواست و ابراز علاقه ای که به مهرداد جان داریم پاسخ متناسب با درخواستمون بگیریم نه اینکه دوباره قهر ... این اصلا درست نیست مهرداد جان . این یعنی بی احترامی به جمع دوستانت:ناراحت:
@Amir Mohsen
منطقه ما 35.4 تقریبا یکی دو دهم کمتر از دیروز.
من حدسم درست بود تابستون امسال یجورای داره میشه مثله زمستون 86 در خاورمیانه منتها عکس. گرمای ناهنجار داریم.
من یه مطلب در مورد مهرداد بگم . دوستان خودتون قضاوت کنید
تا حالا مهرداد چندین بار بدون دلیل از فروم قهر کرده رفته . ما کلی ازش خواستیم عاجزانه که برگرده . تمام دفعاتی که این کار و کرد شخص خود من چندین پیام واسش دادم و خواهش کردم برگرده . مهرداد دوباره برگشت البته نه با اشتیاق . ابن اتفاق فکر کنم 3-4 بار افتاد و دلیل رفتن های مهرداد عزیز هم مشخص نیست . من هم اصلا نمیخوام خدایی نکرده دخالتی تو مسائل خصوصی مهرداد جان بکنم چون به من ارتباطی نداره . ولی واقعا این رسمشه ؟
این همه ما خواهش تمنا . تو امضا مینویسیم خوش امدید یا مهرداد جان چرا رفتی . ولی مهرداد باز هم حرفای ما رو نادیده میگیره و قهر میکنه . حتی وبلاگش هم که این همه اطلاعات مفید و خوب داره پاک میکنه . این همه اطلاعات هواشناسی این همه علاقه . ولی واقعا مهرداد نباید اینجوری با ما رفتار کنه . من خودم وقتی از پرشین تولز رفتیم و مهرداد ناراحت بود 2 ساعت باهاش چت کردم و کلی درخواست کردم که برگرده .
بالاخره ما هم انتظار داریم در قبال این همه درخواست و ابراز علاقه ای که به مهرداد جان داریم پاسخ متناسب با درخواستمون بگیریم نه اینکه دوباره قهر ... این اصلا درست نیست مهرداد جان . این یعنی بی احترامی به جمع دوستانت:ناراحت:
@Amir Mohsen
@mikadd
@rahsazan
میلاد جان دهم درجه رو از کجا تشخصی میدی ؟ مگه دیواری نیست ؟ پس محل شما دقیقا 3 درجه از مهراباد و 1.5 تا 2 درجه از اقدسیه خنکتره .
راستی من یکی دو شب پیش یه مطلبی نوشتم در مورد اینکه تو دهه 80 هر 3 سال برف تهران خوب بوده .
83-84 / 86 / 89
پس با این حساب 92 باید خوب باشه . نظرت چیه ؟:گل:
نه من به مهرداد sms دادم گفت کلا حالش خوش نیست ( از نظر روحی ) و میره تا خودش و پیدا کنه و از اینترنت هم زده شده . والا منم نمیدونم کاش میشد بدونیم دلیل این قهر و اشتی ها چیه تا کمکش کنیم:ناراحت: