• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمدجان باهات موافقم،بنظر من هم اگه موضوعی{مربوط به انجمن و دوستان؛شخصی نه} هست که موجب ناراحتی ایشون میشه باید با ما درمیون بذاره تا راه حل های مناسبی رو واسش پیدا کنیم،چون ما مثل یه خانواده شدیم دیگه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من یه مطلب در مورد مهرداد بگم . دوستان خودتون قضاوت کنید

تا حالا مهرداد چندین بار بدون دلیل از فروم قهر کرده رفته . ما کلی ازش خواستیم عاجزانه که برگرده . تمام دفعاتی که این کار و کرد شخص خود من چندین پیام واسش دادم و خواهش کردم برگرده . مهرداد دوباره برگشت البته نه با اشتیاق . ابن اتفاق فکر کنم 3-4 بار افتاد و دلیل رفتن های مهرداد عزیز هم مشخص نیست . من هم اصلا نمیخوام خدایی نکرده دخالتی تو مسائل خصوصی مهرداد جان بکنم چون به من ارتباطی نداره . ولی واقعا این رسمشه ؟

این همه ما خواهش تمنا . تو امضا مینویسیم خوش امدید یا مهرداد جان چرا رفتی . ولی مهرداد باز هم حرفای ما رو نادیده میگیره و قهر میکنه . حتی وبلاگش هم که این همه اطلاعات مفید و خوب داره پاک میکنه . این همه اطلاعات هواشناسی این همه علاقه . ولی واقعا مهرداد نباید اینجوری با ما رفتار کنه . من خودم وقتی از پرشین تولز رفتیم و مهرداد ناراحت بود 2 ساعت باهاش چت کردم و کلی درخواست کردم که برگرده .

بالاخره ما هم انتظار داریم در قبال این همه درخواست و ابراز علاقه ای که به مهرداد جان داریم پاسخ متناسب با درخواستمون بگیریم نه اینکه دوباره قهر ... این اصلا درست نیست مهرداد جان . این یعنی بی احترامی به جمع دوستانت:ناراحت:

@Amir Mohsen

من موافق هستم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان دمای لحظه ای رو از کدوم سایت میگیرید؟ من از ودرآندرگراند استفاده میکنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر نمیکنم دما بیشتر از این بشه، داریم به غروب نزدیک میشیم، حتی دمای کاشان روی 45 قفل کرده.

mikadd

کاربر ويژه
منطقه ما 35.4 تقریبا یکی دو دهم کمتر از دیروز.
من حدسم درست بود تابستون امسال یجورای داره میشه مثله زمستون 86 در خاورمیانه منتها عکس. گرمای ناهنجار داریم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برای فردا و پس فردا هم در آبادان طوفان شن و گرد و غبار پیشبینی کرده! اگر خوزستان رو برای شنبه و یکشنبه تعطیل نکنند بد میشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از فردا یکی دو درجه ای در تهران دما کم میشه اما از دوشنبه به بعد تا اخر هفته بعدی دما افزایش پیدا میکنه و احتمالا 40 رو رد خواهیم کرد، بعد از اون موج گرما هم دوباره افت یکی دو درجه ای خواهیم داشت.

mohamad$

کاربر ويژه
منطقه ما 35.4 تقریبا یکی دو دهم کمتر از دیروز.
من حدسم درست بود تابستون امسال یجورای داره میشه مثله زمستون 86 در خاورمیانه منتها عکس. گرمای ناهنجار داریم.

میلاد جان دهم درجه رو از کجا تشخصی میدی ؟ مگه دیواری نیست ؟ پس محل شما دقیقا 3 درجه از مهراباد و 1.5 تا 2 درجه از اقدسیه خنکتره .

راستی من یکی دو شب پیش یه مطلبی نوشتم در مورد اینکه تو دهه 80 هر 3 سال برف تهران خوب بوده .

83-84 / 86 / 89

پس با این حساب 92 باید خوب باشه . نظرت چیه ؟:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نقشه رعد وبرق اروپا

image_b_eu.png

کدخدا

کاربر ويژه
من یه مطلب در مورد مهرداد بگم . دوستان خودتون قضاوت کنید

تا حالا مهرداد چندین بار بدون دلیل از فروم قهر کرده رفته . ما کلی ازش خواستیم عاجزانه که برگرده . تمام دفعاتی که این کار و کرد شخص خود من چندین پیام واسش دادم و خواهش کردم برگرده . مهرداد دوباره برگشت البته نه با اشتیاق . ابن اتفاق فکر کنم 3-4 بار افتاد و دلیل رفتن های مهرداد عزیز هم مشخص نیست . من هم اصلا نمیخوام خدایی نکرده دخالتی تو مسائل خصوصی مهرداد جان بکنم چون به من ارتباطی نداره . ولی واقعا این رسمشه ؟

این همه ما خواهش تمنا . تو امضا مینویسیم خوش امدید یا مهرداد جان چرا رفتی . ولی مهرداد باز هم حرفای ما رو نادیده میگیره و قهر میکنه . حتی وبلاگش هم که این همه اطلاعات مفید و خوب داره پاک میکنه . این همه اطلاعات هواشناسی این همه علاقه . ولی واقعا مهرداد نباید اینجوری با ما رفتار کنه . من خودم وقتی از پرشین تولز رفتیم و مهرداد ناراحت بود 2 ساعت باهاش چت کردم و کلی درخواست کردم که برگرده .

بالاخره ما هم انتظار داریم در قبال این همه درخواست و ابراز علاقه ای که به مهرداد جان داریم پاسخ متناسب با درخواستمون بگیریم نه اینکه دوباره قهر ... این اصلا درست نیست مهرداد جان . این یعنی بی احترامی به جمع دوستانت:ناراحت:

@Amir Mohsen

@mikadd

@rahsazan

چرا مهرداد رفت؟این سوال داره از دیشب مخ منو میخوره

اگه کسی بهش چیزی گفته نارحت شده بهتره بگه تا بتونیم حلش کنیم

mohamad$

کاربر ويژه
نه من به مهرداد sms دادم گفت کلا حالش خوش نیست ( از نظر روحی ) و میره تا خودش و پیدا کنه و از اینترنت هم زده شده . والا منم نمیدونم کاش میشد بدونیم دلیل این قهر و اشتی ها چیه تا کمکش کنیم:ناراحت:

mikadd

کاربر ويژه
میلاد جان دهم درجه رو از کجا تشخصی میدی ؟ مگه دیواری نیست ؟ پس محل شما دقیقا 3 درجه از مهراباد و 1.5 تا 2 درجه از اقدسیه خنکتره .

راستی من یکی دو شب پیش یه مطلبی نوشتم در مورد اینکه تو دهه 80 هر 3 سال برف تهران خوب بوده .

83-84 / 86 / 89

پس با این حساب 92 باید خوب باشه . نظرت چیه ؟:گل:

محمد جان خدمتت عرض کنم که دماسنج ما بچه باحالیه دهم درجرم نشون میده

باهات موافقم بنظرم احتمال برف سنگین امسال زمستون زیاده.برف بالای 40 سانت فکونم سه 4 تا داشته باشیم.کلا احتمال برف سنگین بیشتره تا سرمای شدید.فکر میکنم زمستون دمای نرمالی داشته باشیم و ناهنجاری بیشتربصورت بارش زیاد اتفاق بیفته تا مثلا سرمای شدید

کدخدا

کاربر ويژه
نه من به مهرداد sms دادم گفت کلا حالش خوش نیست ( از نظر روحی ) و میره تا خودش و پیدا کنه و از اینترنت هم زده شده . والا منم نمیدونم کاش میشد بدونیم دلیل این قهر و اشتی ها چیه تا کمکش کنیم:ناراحت:

:گریه::گریه::گریه:

محمد تنهاش نذاری خیلی سخته میفهمم چی میکشه.خودمم حالم بد بود دست به خودکشی زدم برگشتم...:گریه::گریه:

افسردگی خیلی بده حتی میتونه به دیوونگی ختم بشه من دیدم کسی افسرده شد اخرش با زنجیر بستنش بردن :ناراحت:

mikadd

کاربر ويژه
شاید گرفتاریه خانوادگی و شخصی براش پیش اومده.امیدوارم زودتر حل شه.زندگی گاهی وقتها اون روشو به ادم نشو میده که همه هم تجربشو دارن یکی کم یکی زیاد.

کدخدا

کاربر ويژه
خیلی برای انجمن و وبلاگش زحمت کشیده بود کلا پاکشون کرده این موضوع نگران کنندست ...:ناراحت:

فعلا دوستان :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام مجدد
خداروشکر اینجا شرجی نیست وگرنه دمای حسی سر به فلک می کشید!اینجور تو سایه آدم دووم میاره!الآن آبادان چه خبره واویلا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا