• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
پیش‌بینی مهاجرت اجباری همدانی‌ها توسط استاندار پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
استاندار همدان گفت: با توجه به شدت یافتن افت آب‌های زیرزمینی در همدان، ظرف چهار تا پنج سال آینده کشاورزی در استان تعطیل می‌شود و مهاجرت افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه همدان، علی‌محمد آزاد صبح امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، با اشاره به وضعیت نامناسب آب در استان و پایین بودن سطح آب سداکباتان و چاه‌ها، افزود: باید جلوی چاه‌های غیرمجاز گرفته شود و به سمت مصرف بهینه آب حرکت کنیم به طوری‌که حتی‌المقدور میزان مصرف را به حداقل برسانیم.

به گفته آزاد، با توجه به بالا رفتن دمای هوا در استان، میزان تبخیر و مصرف آب شرب نیز افزایش یافته است به طوری‌که مجبور به رهاسازی آب نگهداری شده برای ضریب اطمینان، شدیم.

وی ادامه داد: در صورت عدم مصرف بهینه آب مجبور به جیره‌بندی می‌شویم البته نمی‌خواهیم این اتفاق رخ دهد. همچنین پرمصرف‌ها اگر مصارفشان را پایین نیاورند انشعابشان را حتما قطع می‌کنیم.

جدي شدن بحران آب در يزد/ احتمال جيره‌بندي آب در چند روز آينده پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مشكل آب در استان كويري و خشك يزد، موضوع تازه اي نيست و مردم اين استان همواره با مشكلات كوچك و بزرگي در اين زمينه مواجه بوده اند اما اين روزها وضعيت آب به شكلي جدي و متفاوت‌ از گذشته بحراني شده تا حدي كه آب در برخي مناطق جيره بندي شده و به احتمال زياد اين روند در سراسر استان طي چند روز آينده اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش خبرنگار مهر از یزد، گرچه مسئولان استاني و كشوري بارها و بارها در مصاحبه هاي خود، مردم استان يزد را صرفه جو ترين مردم در مصرف آب معرفي كرده اند اما اين روزها افزايش بي سابقه دماي هوا، ميزان مصرف آب مردم يزد را به مصرف كنندگان كشوري رسانده است.
مردم يزد كه سرانه مصرف آب آنها در شبانه روز به ازاي هر نفر به 142 ليتر مي رسيد در حالي كه ميانگين مصرف آب در شبانه روز به ازاي هر نفر 150 ليتر بود، اين روزها به 200 ليتر به ازاي هر نفر رسيده است.
گرچه افزايش مصرف در تابستانها تا حد زيادي طبيعي است و به طور معمول از افزايش 60 درصدي نسبت به ساير اوقات سال برخوردار است، اما اين روند استان يزد را دچار بحران آب كرده است.
خشكسالي هاي پي در پي در سالهاي گذشته، كمبود منابع آبي، بارندگي زير حد نرمال، تبخير بالاي آب و هدر رفتن روان آبها از دلايل عمده بحران آب در استان يزد است تا جايي كه حتي آب انتقالي نيز نتوانسته مشكلات مردم را برطرف كند.
اين روزها مسئولان استان يزد به شدت نسبت به مسئله بحران آب در يزد ابراز نگراني مي كنند و در حالي كه از جيره بندي آب در بسياري از مناطق خبر داده اند، احتمال جيره بندي آب در تمام استان ظرف چند روز آينده را نيز داده اند.
نگراني مسئولان از كمبود شديد منابع آبي
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان يزد در اين زمينه به خبرنگار مهر گفت: هم اكنون در استان يزد 200 مترمكعب در ثانيه آب مصرف مي شود كه اين ميزان حجم بسيار قابل توجهي است.
علي اسلامي افزود: با وجود اينكه بسياري از چاه هاي حفر شده براي مواقع اضطراري وارد مدار بهره برداري شده و از آب انتقالي نيز استفاده مي شود، باز هم براي روزهاي آينده كه دماي هوا افزايش خواهد يافت، نگرانيم.

وي عنوان كرد: گرچه مردم يزد مردمي قانع و صرفه جو هستند و تعداد مشتركان پرمصرف بسيار محدود است اما لازم است در اين شرايط همراهي بيشتري با مسئولان آبفا و آبفار داشته باشند.
مردم فقط 10 درصد در مصرف آب صرفه جويي كنند
اسلامي با بيان اينكه اگر روال به همين ترتيب ادامه يابد، ناچار به جيره بندي آب هستيم، افزود: اگر مردم فقط 10 درصد در مصرف آب صرفه جويي كنند، بسياري از مشكلات برطرف خواهد شد و به مرحله جيره بندي در كل استان نخواهيم رسيد.
وي بيان كرد: شرايط استان ما به لحاظ منابع آبي بسيار ويژه است و مردم ما خوشبختانه تاكنون اين موضوع را به خوبي درك كرده اند اما لازم است در فصل تابستان به ويژه امسال كه دماي هوا به شدت افزايش يافته و ناخودآگاه مصرف آب را افزايش مي دهد، همراهي بيشتري انجام دهند.
اسلامي تصريح كرد: ماه مبارك رمضان با تابستان و گرماي هوا مصادف شده و به هيچ وجه راضي نيستيم مردم روزه دار را با بحران آب و جيره بندي آن مواجه ببينيم.
وي ضمن قدرداني از همراهي هميشگي مردم يزد، از مردم خواست: اندكي بيشتر از گذشته در مصرف آب صرفه جويي كنند.
برداشت آب از منابع زيرزميني يزد بسيار بيشتر از ورودي
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان يزد با بيان اينكه ورودي آب به سفره هاي زيرزميني، يك ميليارد و 250 ميليون مترمكعب است، عنوان كرد: اما برداشت آب 1.5 ميليارد مترمكعب است كه اين امر سبب شده سطح برداشت هر سال عميق تر و از كيفيت آب كاسته شود.
وي تصريح كرد: بسياري از چاه هايي كه روزي آب شرب شيرين داشت، اكنون شور شده و بسياري از آنها نيز از مدار بهره برداري خارج شده است.
چاه هاي يزد در عمق 180 متري به آب مي رسند
اسلامي يادآور شد: در حال حاضر چاه هاي استان يزد در عمق 180 متري تازه به آب مي رسند كه اين وضعيت خطرناكي است.
وي با بيان اينكه اكنون بحران گذراست و با گذر از فصل تابستان، اوضاع به حالت عادي باز مي گردد، تصريح كرد: مشكل اصلي از پنج سال ديگر در يزد آغاز مي شود.
اسلامي خاطرنشان كرد: برداشتهاي مكرر آب از منابع آب زيرزميني، استان يزد را در پنج سال آينده با بحران جدي آب مواجه مي كند.

در حالي كه مسئولان به شدت از وضعيت آب ابراز نگراني مي كنند، وضعيت بسياري از روستاهاي استان اكنون بحراني است و مردم به شدت در مضيقه هستند.
بحران جدي در روستاهاي استان يزد
بيش از 100 روستاي شهرستان تفت، روستاهاي بافق از جمله بشكان، روستاهاي مهريز و برخي روستاهاي ابركوه به شدت از كم آبي رنج مي برند و حتي آبرساني سيار نيز به دليل مشكلات بودجه اي، به درستي و مرتب انجام نمي شود.
اين امر سبب شده تا بسياري از مردم روستا، براي گذران فصل تابستان به شهر سفر كنند و اين بيم مي رود كه براي هميشه در شهرها ساكن شوند.
اين روند طي سالهاي گذشته سبب شده تا بسياري از روستاهاي استان يزد از جمله روستاهاي تفت خالي از سكنه شوند.
مشكلات و تبعاتي كه كم آبي به دنبال دارد، در بسياري موارد جبران ناپذير است و لازم است مسئولان فكري جدي به حال موضوع آب كنند.
اگر طرح هاي آب انتقالي با سرعت بيشتري اجرايي شود، بسياري از مشكلات حداقل در آينده بروز نخواهد كرد و مردم يزد همچنان اميدوارند اين طرحها با جديت بيشتري از سوي مسئولان استاني و كشوري پيگيري و اجرايي شود.

hasan1

کاربر ويژه
به به حسن جان بسیار خوشحال شدم.ما دیپلمم به زور گرفتیم میدونم خیلی سختی کشیدی امیدوارم تا اخر راه با موفقیت بگذرونی

مرسی محمد جان

ای بابا با این درس خوندنمون اگه ما هم دیپلم رو میگرفتیم و میرفتیم دنبال کار الان واسه خودمون یه کسی شده بودیم. اصلن مدرک دیگه خیلی ارزش نداره مخصوصا رشته ما.

ماهان.

کاربر ويژه
امروز داشتم با یه دوستی صحبت می‌کردم و می‌گفت که دو تا دانشگاه توی آلمان توی شهرهای کیل و هانوفر الان کارشناسی ارشد هواشناسی جدیدی ارائه می‌کنند که دانشجوهایی که تحصیلات لیسانس‌شون توی ریاضیه، توی اولویت پذیرش این رشته هستند. تمام این رشته گویا با مدل‌سازی ریاضی آب و هوا سر و کار داره.

کدخدا

کاربر ويژه
مرسی محمد جان

ای بابا با این درس خوندنمون اگه ما هم دیپلم رو میگرفتیم و میرفتیم دنبال کار الان واسه خودمون یه کسی شده بودیم. اصلن مدرک دیگه خیلی ارزش نداره مخصوصا رشته ما.

متاسفانه الان هر جا بری برای کار باید بند پ رو داشته باشی وگرنه نگاهم نمیکنن

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان اردبیل هتل خوب داره؟ این هفته که گذشت اما هفته دیگه اگر بخواد اینطوری باشه آخر هفته میزنم میرم سمت اردبیل!

hasan1

کاربر ويژه
متاسفانه الان هر جا بری برای کار باید بند پ رو داشته باشی وگرنه نگاهم نمیکنن

دقیقا!

ولی متاسفانه ما ازین بند پ ها نداریم!

خب من دیگه برم. شاید نزدیک غروب دوباره بیام یه سری بزنم.

روز خوش دوستان :گل:

روز خوش محمد جان :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یکی از جناب فرماندار بپرسه در دوران صدارت شما چند درصد زمین های کشاورزی از غرقابی به تحت فشار تبدیل شدن؟ چقدر برای این کار هزینه کردید؟

کشاورز بدبخت که پولی نداره برای تبدیل سیستم آبیاری، دولت باید کمک کنه.

ماهان.

کاربر ويژه
آقا من مگه مغز خر خورده بودم که دنبال استخدام توی عسلویه بودم؟! اون حقوق یک و نیم میلیون تومنی که اگه استخدامش می‌شدم الان بعد از دو سال بهم می‌دادن بخوره توی فرق سرشون!!

عسلویه!

حالشو ببرین!

Capture.JPG

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آقا من مگه مغز خر خورده بودم که دنبال استخدام توی عسلویه بودم؟! اون حقوق یک و نیم میلیون تومنی که اگه استخدامش می‌شدم الان بعد از دو سال بهم می‌دادن بخوره توی فرق سرشون!!

عسلویه!

حالشو ببرین!

مشاهده پیوست 36135

ماهان جان ناشکری مکن! من با این که بومی خوزستان محسوب میشدم برای استخدام نفت اقدام نکردم چون با این حقوق فقط میشد اجاره خونه یک آپارتمان فسقلی توی اهواز رو داد! حداقل باید 2-3 سال میموندم تا شاید انتقالی میگرفتم!

خلاصه لذت ببر از آب و هوائی که داری و جای همه ما رو خالی کن برادر:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان ناشکری مکن! من با این که بومی خوزستان محسوب میشدم برای استخدام نفت اقدام نکردم چون با این حقوق فقط میشد اجاره خونه یک آپارتمان فسقلی توی اهواز رو داد! حداقل باید 2-3 سال میموندم تا شاید انتقالی میگرفتم!

خلاصه لذت ببر از آب و هوائی که داری و جای همه ما رو خالی کن برادر:گل:

آرش جان، من سه بار رفتم بوشهر برای مصاحبه‌ی یه شرکت پیمانکاری مستقر توی عسلویه که دفتر مرکزی‌اش توی بوشهر و بار آخر تیر 90 بود. توی دمای 39+ و رطوبت نسبی 60% دم ظهر فشارم افتاده بود! شکر خدا قبولم نکردن، وگرنه بدبخت بودم الان.

در این لحظات زیبا! ظهر روز 15 جولای 2011

Capture.JPG

سلامت و زندگی‌ آدم ارزش این دو زار پول رو نداره!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان، من سه بار رفتم بوشهر برای مصاحبه‌ی یه شرکت پیمانکاری مستقر توی عسلویه که دفتر مرکزی‌اش توی بوشهر و بار آخر تیر 90 بود. توی دمای 39+ و رطوبت نسبی 60% دم ظهر فشارم افتاده بود! شکر خدا قبولم نکردن، وگرنه بدبخت بودم الان.

در این لحظات زیبا! ظهر روز 15 جولای 2011

مشاهده پیوست 36136

سلامت و زندگی‌ آدم ارزش این دو زار پول رو نداره!!

موافق هستم، اون زمانی که کار کردن در جنوب جذابیت داشت که حداقل 3 برابر حقوق تهران رو پرداخت میکردن، الان اصلا کار نیست که بخواد حقوقی باشه!!!

mohamad$

کاربر ويژه
هفته بعد معلوم نیست چه جهنمی میخواد بشه . همنشینی با عراق و عربستان این مصیبت ها رو هم داره . معلوم نیست اعراب در این کشور ها چه فعالیت هایی با هم دیگه انجام میدن که منجر به تولید همچین گرمایی میشه . همیشه برای ما شر بودن .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام مجدد

وایی الان رفتم تا مغازه،دهنم سرویس شد بخدا!!!!تشنه شدم حسابی!!!با اینکه دما 36 درجه ست ولی خیلی گرمه!!!تا حالا تو اوج گرما نرفته بودم بیرون{البته امسال}،چی میکشن هموطنان غرب کشور{بخصوص خوزستان}!!!

mohamad$

کاربر ويژه
من یه مطلب در مورد مهرداد بگم . دوستان خودتون قضاوت کنید

تا حالا مهرداد چندین بار بدون دلیل از فروم قهر کرده رفته . ما کلی ازش خواستیم عاجزانه که برگرده . تمام دفعاتی که این کار و کرد شخص خود من چندین پیام واسش دادم و خواهش کردم برگرده . مهرداد دوباره برگشت البته نه با اشتیاق . ابن اتفاق فکر کنم 3-4 بار افتاد و دلیل رفتن های مهرداد عزیز هم مشخص نیست . من هم اصلا نمیخوام خدایی نکرده دخالتی تو مسائل خصوصی مهرداد جان بکنم چون به من ارتباطی نداره . ولی واقعا این رسمشه ؟

این همه ما خواهش تمنا . تو امضا مینویسیم خوش امدید یا مهرداد جان چرا رفتی . ولی مهرداد باز هم حرفای ما رو نادیده میگیره و قهر میکنه . حتی وبلاگش هم که این همه اطلاعات مفید و خوب داره پاک میکنه . این همه اطلاعات هواشناسی این همه علاقه . ولی واقعا مهرداد نباید اینجوری با ما رفتار کنه . من خودم وقتی از پرشین تولز رفتیم و مهرداد ناراحت بود 2 ساعت باهاش چت کردم و کلی درخواست کردم که برگرده .

بالاخره ما هم انتظار داریم در قبال این همه درخواست و ابراز علاقه ای که به مهرداد جان داریم پاسخ متناسب با درخواستمون بگیریم نه اینکه دوباره قهر ... این اصلا درست نیست مهرداد جان . این یعنی بی احترامی به جمع دوستانت:ناراحت:

[MENTION=24664]Amir Mohsen[/MENTION]

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا