• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
مقیاس دمایی که فورکا برای شهر آبادان درنظر گرفته جالبه!

meteogram.php

hasan1

کاربر ويژه
پیش بینی فورکا برای دما در همین ساعت

ir_____-temp-2013071812.jpg

به دمای بسیار پایین رشته کوههای هیمالیا دقت کنید. تازه شده مثل زمستون ایران!

کدخدا

کاربر ويژه
درود به همه دوستان گل :گل:

به دروازه جهنم خوش آمدید! :ناراحت: :ناراحت:

4r4n6jsxwrdu4i8c147.jpg

درود حسن جان

سی نفری وسط شکوهیه رفته بودیم برا مصاحبه از گرما امروز بو سوختگی میدادیم.قشنگ حس میکردیم الان کجاها داره میسوزها....انقدر طرف بی شعور بود ساعت دوازده ظهر وقت مصاحبه گذاشته تا دوونیم طول کشید وسط کویر بدون سایه....امروز اجدادش حسابی به فیض رسیدن

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

سی نفری وسط شکوهیه رفته بودیم برا مصاحبه از گرما امروز بو سوختگی میدادیم.قشنگ حس میکردیم الان کجاها داره میسوزها....انقدر طرف بی شعور بود ساعت دوازده ظهر وقت مصاحبه گذاشته تا دوونیم طول کشید وسط کویر بدون سایه....امروز اجدادش حسابی به فیض رسیدن

درود محمد جان :گل::احترام:

عجب آدم بی انصافی بوده این آدم. حتما خودش تا ساعت 12 میخوابیده دلش نیومده زودتر بلند شه بیاد.

پس تو هم دنبال کار میگردی؟

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان :گل::احترام:

عجب آدم بی انصافی بوده این آدم. حتما خودش تا ساعت 12 میخوابیده دلش نیومده زودتر بلند شه بیاد.

پس تو هم دنبال کار میگردی؟

برای سومین بار بود از ایرانی بودن خودم احساس شرم کردم.کاشکی اصلا تو خاورمیانه بدنیا نیومده بودیم کوفتی ترین منطقه دنیاست صحرا افریقا از اینجا بهتره

بیکاری بهتر از این کاراست.رفیقام میرن کارخونه لینا به منم گفتن تو هم بیا

محمد بجنورد

کاربر ويژه

کد خبر: ۳۳۲۶۹۱

تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵

دفتر نخست وزیر عراق با صدور اطلاعیه ای ، امروز را به دلیل بالا رفتن دمای هوا تعطیل رسمی اعلام کرد.
به گزارش واحدمرکزی خبر، گرمای هوا عراق را امروز تعطیل کرد. دفتر نخست وزیر عراق با صدور اطلاعیه ای ، امروز را به دلیل بالا رفتن دمای هوا تعطیل رسمی اعلام کرد.

سازمان هواشناسی عراق پیش بینی کرد دمای هوای عراق امروز به پنجاه درجه سانتیگراد می رسد.

گرمای شدید و قطع برق به ویژه در استان های جنوبی موجب نارضایتی مردم شد.

hasan1

کاربر ويژه
برای سومین بار بود از ایرانی بودن خودم احساس شرم کردم.کاشکی اصلا تو خاورمیانه بدنیا نیومده بودیم کوفتی ترین منطقه دنیاست صحرا افریقا از اینجا بهتره

بیکاری بهتر از این کاراست.رفیقام میرن کارخونه لینا به منم گفتن تو هم بیا

حق داری خداییش. هم از این گرمای اعصاب خورد کن هم از بعضی آدمای ...
حالا خوبه باز اگه یه جایی مشغول باشی دلت به یه چیزی خوشه.

ما که زندگیمون شده درس درس درس، دنبال کارم میگردم کار مربوط به رشتم پیدا نمیکنم.

کدخدا

کاربر ويژه

ما که زندگیمون شده درس درس درس، دنبال کارم میگردم کار مربوط به رشتم پیدا نمیکنم.

راستی رشتت چی بود؟

کدخدا

کاربر ويژه

راستی رشتت چی بود؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

برای کاری ساعت 2 رفتم بیرون، رسما سوختم! اگر سایه باشه میشه یک جورایی تحمل کرد اما زیر آفتاب . . . .!

mohamad$

کاربر ويژه
دمای فرودگاه مهراباد در ساعت 16:30 امروز +38.6 درجه بود که نسبت به دیروز در همین ساعت 0.3 درجه کاهش دما نشون میده .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا