:فکر::فکر::اخطار::43::136::15:
:فکر::فکر::اخطار::43::136::15:
این سیستم هم اواسط هفته یعنی حال حاضر و هم آخر هفته به کشور ما موج ارسال می کنه.
در مورد بارش های فردا خوب دیگه نقشه ها تثبیت شدن و تهران و قم بارش قابل نداره.
امید من به آخر هفته ست و به نظر من می تونه در آپدیت های بعدی وضعیت بهتر بشه.
سلام دوستاندرود بر امیرمحسن عزیز و همه دوستان
بنظر بنده در این سیستم اصفهان، قابلیت تبدیل شده به یک پدیده رو داره! رطوبت خوبی در منطقه هست و ممکنه برعکس تمام پیشبینی ها اصفهان برف خوبی دشت کنه! فقط باید منتظر شد و دید، جالبه که پنج شنبه من هم در مسیر اصفهان خواهم بود و از نزدیک این سیستم رو خواهم دید!
سلام و درود به امیر محسن عزیزم و همگی دوستان
امیر جان برای سه شنبه اگر بارشی رخ بده برف یا بارون پیش بینی میکنی؟
بارش جمعه چطور؟ به نظرت قطعی شده یا نه و اگر بارش مطلوبی داریم مثل برف قبل میشه یا نه؟
ممنونم و امیدوارم تمام ایران عزیز پر از برف و بارون باشه.
با سلام دیشب رشت ساعت 11شب در مرکز شهر 6 بود و اطراف شهر کلا مه الود بود مانند شهرک لاکان و دما 4 بود اما صبح ساعت 5 دما 13 بود باد تندی هم میوزید ابتدای جاده هم به 14 رسید فکر میکنم اشتباه میکنیدسلام درود بر دوستان عزیز
دمای رشت از 1 درجه بالای صفر در ساعت 7:30 الان رسیده به 19 در ساعت 11:30
18 درجه افزایش دما در 4 ساعت!
درود آرش عزیز
من هم با نظر شما موافقم و اصفهان از پتانسیل بالایی برای وقوع یک همچین پدیده برخوردار هست.
امیدوارم که سفر خیلی خوب و کم خطری رو در پیش داشته باشید.
سلام و درود بر دوست عزیز سعید جان
فعلا نمی تونم در مورد کم و کیف بارندگی سه شنبه اظهار نظر کنم.
بنظرم بارشهای روز جمعه تا حدود زیادی قطعیت پیدا کرده و جمعه بعداز ظهر احتمال وقوع بارش به شکل برف خیلی بالاست و شاید از صبح تا ظهر بصورت برف و بارون میکس باشه ولی جمع شب برف خوبی خواهد بارید به احتمال زیاد به شکل کولاک برف
اینهم نقشه دمایی جمعه شب:
با سلام دیشب رشت ساعت 11شب در مرکز شهر 6 بود و اطراف شهر کلا مه الود بود مانند شهرک لاکان و دما 4 بود اما صبح ساعت 5 دما 13 بود باد تندی هم میوزید ابتدای جاده هم به 14 رسید فکر میکنم اشتباه میکنید
چند تا عکس از مشهد در لحظاتی پیش:
سعید جان
مگه شما آب منطقه ای مشغول هستند؟!!!!!!!!!
خیر عزیزجان سازمان اقتصادی رضوی
کنار اب منطقه ای
چه جالب
من تقریبا هر روز صبح اینجا میام و فردا هم یحتمل همینطور خواهد بود و خوشحال میشم که زیارت تون کنم:گل: