• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه

این سیستم هم اواسط هفته یعنی حال حاضر و هم آخر هفته به کشور ما موج ارسال می کنه.

در مورد بارش های فردا خوب دیگه نقشه ها تثبیت شدن و تهران و قم بارش قابل نداره.

امید من به آخر هفته ست و به نظر من می تونه در آپدیت های بعدی وضعیت بهتر بشه.

مهرداد جان این سیستم های سلول بسته سرعتشون خیلی پایینه چرا سیستم اصلی که اخر هفته وارد میشه انقدر سرعتش بالاست؟سلول بسته باز میشه؟

یادمه 83 برف سنگینی که امد از سلول بسته بود و سرعتش خیلی پایین بود.

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
درود بر امیرمحسن عزیز و همه دوستان

بنظر بنده در این سیستم اصفهان، قابلیت تبدیل شده به یک پدیده رو داره! رطوبت خوبی در منطقه هست و ممکنه برعکس تمام پیشبینی ها اصفهان برف خوبی دشت کنه! فقط باید منتظر شد و دید، جالبه که پنج شنبه من هم در مسیر اصفهان خواهم بود و از نزدیک این سیستم رو خواهم دید!
سلام دوستان
موافقم پیشبینی سایت استان هم همین نظررو داره
ش‌بيني وضعیت جوی از ساعت۱۴روز‌ یکشنبه ۱۷/۱۰/۹۱ تا ساعت ۱۴روز سه‌‌شنبه ۱۹/۱۰/۹۱
تفسيرنقشه: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر ورود سامانه ناپایدار از امروز بر روی استان می‌باشد. براین اساس آسمان صاف تا کمی ابری و غبارآلود خواهد بود و از روز دوشنبه شاهد افزایش ابر و بارندگی خواهیم بود که تا روزسه شنبه ادامه خواهد داشت.پس از آن بدلیل ادامه ناپایداری‌ها به‌طور متناوب و پراکنده بارش در سطح استان خواهیم داشت و در روز پنج شنبه بر شدت ناپایداری‌ها افزوده خواهد شد. پیش بینی دما:دما ۲ تا ۴ درجه افزایش خواهد داشت. پیش‌بینی سه‌روزه شهر اصفهان :
‌‌‌‌‌‌‌‌یکشنبه: صاف تا کمی ابری و غبارآلود ، بتدریج افزایش ابر
‌دوشنبه: نیمه ابری از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد و بارندگی ‌سه‌شنبه: ابری و بارش بتدریج کاهش پدیده گاهی وزش باد و مه صبحگاهی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و درود به امیر محسن عزیزم و همگی دوستان
امیر جان برای سه شنبه اگر بارشی رخ بده برف یا بارون پیش بینی میکنی؟
بارش جمعه چطور؟ به نظرت قطعی شده یا نه و اگر بارش مطلوبی داریم مثل برف قبل میشه یا نه؟
ممنونم و امیدوارم تمام ایران عزیز پر از برف و بارون باشه.

سلام و درود بر دوست عزیز سعید جان

فعلا نمی تونم در مورد کم و کیف بارندگی سه شنبه اظهار نظر کنم.

بنظرم بارشهای روز جمعه تا حدود زیادی قطعیت پیدا کرده و جمعه بعداز ظهر احتمال وقوع بارش به شکل برف خیلی بالاست و شاید از صبح تا ظهر بصورت برف و بارون میکس باشه ولی جمع شب برف خوبی خواهد بارید به احتمال زیاد به شکل کولاک برف

اینهم نقشه دمایی جمعه شب:

4e66oxt7m71yfswmwqbz.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سلام درود بر دوستان عزیز

دمای رشت از 1 درجه بالای صفر در ساعت 7:30 الان رسیده به 19 در ساعت 11:30

18 درجه افزایش دما در 4 ساعت!
با سلام دیشب رشت ساعت 11شب در مرکز شهر 6 بود و اطراف شهر کلا مه الود بود مانند شهرک لاکان و دما 4 بود اما صبح ساعت 5 دما 13 بود باد تندی هم میوزید ابتدای جاده هم به 14 رسید فکر میکنم اشتباه میکنید

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش عزیز

من هم با نظر شما موافقم و اصفهان از پتانسیل بالایی برای وقوع یک همچین پدیده برخوردار هست.

امیدوارم که سفر خیلی خوب و کم خطری رو در پیش داشته باشید.

ممنونم امیرمحسن عزیز، از طرفی خیلی دلم میخواد بارش سنگین داشته باشیم از طرفی مسیر بسته میشه!

خدا کنه بارش خوبی در پیش داشته باشیم.:گل:

saeedrad

کاربر ويژه

سلام و درود بر دوست عزیز سعید جان

فعلا نمی تونم در مورد کم و کیف بارندگی سه شنبه اظهار نظر کنم.

بنظرم بارشهای روز جمعه تا حدود زیادی قطعیت پیدا کرده و جمعه بعداز ظهر احتمال وقوع بارش به شکل برف خیلی بالاست و شاید از صبح تا ظهر بصورت برف و بارون میکس باشه ولی جمع شب برف خوبی خواهد بارید به احتمال زیاد به شکل کولاک برف

اینهم نقشه دمایی جمعه شب:

4e66oxt7m71yfswmwqbz.jpg

ممنون بابت اظهار لطف همیشگیت
پاینده باشی

aznavar

کاربر ويژه
آلودگی باعث کاهش سرعت اینترنت است

یک کارشناس شبکه گفت: آلودگی هوا باعث خانه نشین شدن جوانان و نوجوانان است و افزایش ترافیک از دلایل کندي سرعت اینترنت است.
689428_961.jpg

حامد الوندی، کارشناس شبکه در گفتگو با
خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت: از دلایل دیگر كاهش سرعت اينترنت پارازیت های الکتریسیته بر کابل های مخابراتی است.

وی افزود: وزش باد شدید و تاثیر آن بر کابل ها در کنار آلودگی هوا از دلایل دیگر کندی سرعت اینترنت است.

الوندی اظهار داشت: هجوم نوجوانان در روز های آلودگی که اغلب تعطیل هستند باعث افزایش ترافیک و در نتیجه کاهش سرعت اینترنت می شود.

این کارشناس شبکه اضافه کرد: افزایش کاربران شبکه جهانی اینترنت از دلایل مهم وجود ترافیک اینترنتی است./ح

منبع: باشگاه خبر نگاران

saeedrad

کاربر ويژه

چه جالب

من تقریبا هر روز صبح اینجا میام و فردا هم یحتمل همینطور خواهد بود و خوشحال میشم که زیارت تون کنم:گل:

میخواستم شمارمو برات پیام خصوصی بدم ولی سیستم پیام میده " شما در تنضیمات پیش فرض ارسال پیام را فعال نکرده اید" در صورتی که فعال هست
چه جوری شمارمو به شما بدم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا