• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ادمین یکی از فوروم های خارجی از من خواسته تا به دوستان ایرانی خودم بگم اگه علاقمند به پیگیری وضعیت آب و هوا هستند تو فورم اونها هم عضو بشن تا بتونند از جدیدترین اطلاعات اقلیمی مطلع بشن.

آخه من امروز لینک بعضی از پستهایی تخصصی مون رو دادم اصلا باورش نمی شد که اینهمه علاقمند به آب و هوا در ایران وجود داشته باشه!!!!!!!!!!!!

اینهم متن دعوت ایشون:

Amir Mohsen, for your city, which if my memory serves is the second most populous, I would not put much into those references as of right now. That is not to say that they are not correct, but they might end up being on the right track, for the wrong reasons. I will research your region and city itself on this and give you an answer soon.[HIGHLIGHT] Please invite your friends from Iran, (or anywhere else), that are interested in weather/climate information to make an account on our site[/HIGHLIGHT].

لینکش کجاست محسن جان؟!

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای امروز ماگدبورگ با 0.1 درجه کاهش نسبت به دیروز به 28.9+ رسید

امروز پنجمین روز گرم از آغاز فصل گرما بود. اگرچه بخاطر خشک بودن هوا گرمای ملایمی بود و هوا اصلن شرجی نبود. رطوبت نسبی امروز به 25 درصد رسید.

دمای فعلی هم 19.6+ درجه‌ست که نسبت به دیروز در همین ساعت 2 درجه خنک‌تر شده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وایییی!!!اینجا شده مثل شمال!!شایدم جنوب!!!شرجی شده در حد تیم ملی والیبال!!!رطوبت به 54 درصد رسیده!!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+26 °C

Clear
Feels Like: +26°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: +16°
Humidity: 54%
Visibility: 10 km

Fooladi

کاربر ويژه
به منم آدرس این انجمن فرنگیا رو بگین
انجمن هواشناسی زیاده ولی پیش هم باشیم بهتره
فقط امیدوارم اسپم اونجا کمتر باشه!

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود

خوشا بهشت یکه تاز

1 Ardebil (Iran)9.8 °C
2 Sarab (Iran)10.0 °C
3 Saghez (Iran)11.0 °C
4 Sirjan (Iran)11.0 °C
5 Shahre-Kord (Iran)11.7 °C
6 Orumieh (Iran)12.4 °C
7 Kerman (Iran)13.4 °C
8 Sanandaj (Iran)13.6 °C
9 Ghuchan (Iran)14.8 °C
10 Hamedan (Iran)14.8 °C
11 Ahar (Iran)15.2 °C
12 Abadeh (Iran)16.8 °C
13 Khorram Abad (Iran)17.0 °C
14 Ghazvin (Iran)17.2 °C
15 Kermanshah (Iran)17.2 °C
16 Mohabad (Iran)17.2 °C
17 Ali-Goodarz (Iran)17.8 °C
18 Meyaneh (Iran)18.2 °C
19 Shiraz (Iran)18.2 °C
20 Makko (Iran)18.8 °C
21 Khoy (Iran)19.0 °C
22 Yasoge (Iran)19.2 °C
23 Zahedan (Iran)19.3 °C
24 Baft (Iran)19.6 °C
25 Maragheh (Iran)19.8 °C
26 Rasht (Iran)19.8 °C
27 Esfahan (Iran)20.6 °C
28 Fasa (Iran)21.0 °C
29 Tabriz (Iran)21.0 °C
30 Arak (Iran)21.2 °C
31 Bojnourd (Iran)21.2 °C
32 Birjand (Iran)21.6 °C
33 Mashhad (Iran)22.4 °C
34 Ferdous (Iran)23.0 °C
35 Gorgan (Iran)23.0 °C
36 Saravan (Iran)23.4 °C
37 Noshahr (Iran)23.6 °C
38 Shahrud (Iran)23.6 °C
39 Anzali (Iran)23.8 °C
40 Babulsar (Iran)24.0 °C
41 Gharakhil (Iran)24.0 °C
42 Maraveh-Tappeh (Iran)24.2 °C
43 Kashmar (Iran)24.4 °C
44 Yazd (Iran)24.4 °C
45 Torbat-Heydarieh (Iran)24.6 °C
46 Ilam (Iran)25.0 °C
47 Pars Abad Moghan (Iran)25.0 °C
48 Ramsar (Iran)25.2 °C
49 Sarakhs (Iran)25.4 °C
50 Semnan (Iran)25.6 °C
51 Sabzevar (Iran)26.1 °C
52 Kashan (Iran)27.0 °C
53 Tehran-Mehrabad (Iran)27.0 °C
54 Iranshahr (Iran)27.2 °C
55 Bam (Iran)27.4 °C
56 Safi-Abad Dezful (Iran)27.5 °C
57 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)27.6 °C
58 Chahbahar (Iran)28.0 °C
59 Khor (Iran)28.0 °C
60 Jask (Iran)29.0 °C
61 Nehbandan (Iran)29.0 °C
62 Ahwaz (Iran)29.2 °C
63 Kahnuj (Iran)29.6 °C
64 Omidieh (Iran)29.6 °C
65 Bandar-E-Dayyer (Iran)30.0 °C
66 Bandarabbass (Iran)30.0 °C
67 Siri Island (Iran)30.4 °C
68 Kharg (Iran)30.6 °C
69 Abadan (Iran)30.8 °C
70 Bushehr Civ / Afb (Iran)30.8 °C
71 Tabas (Iran)30.9 °C
72 Abu Musa (Iran)31.2 °C
73 Bandar Lengeh (Iran)31.6 °C
74 Bushehr (Iran)31.6 °C
75 Kish Island (Iran)31.6 °C
76 Masjed-Soleyman (Iran)32.2 °C
77 Zabol (Iran)32.7 °C

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
دما در ساعت 8:30 صبح 31 درجه است در فرودگاه مشهد كه البته در جايي كه هستم الان دماسنج ماشين 28 نشون ميده!الان من در مركز مشهد هستم.ولي همين 28 درجه هم خيلي ضجرآور هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود جناب فولادی و ماهان عزیز

از اینکه شما دوستان به این موضوع علاقمند هستید خیلی خوشحالم.

تعداد انجمن ها و بلاگهای انگلیسی زبان در این خصوص تقریبا زیاده من در حال حاضر در یکی از این سایتها عضو شدم و در حال رصد کردن الباقی اونها هستم که لینک ها رو امروز بصورت خصوصی واستون ارسال میکنم:گل:

لینکش کجاست محسن جان؟!

به منم آدرس این انجمن فرنگیا رو بگین
انجمن هواشناسی زیاده ولی پیش هم باشیم بهتره
فقط امیدوارم اسپم اونجا کمتر باشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرعت دانلود و اپلود با سرعت اینترنت 2 مگ چقدر باید باشه امیر محسن ؟

محمد جان

بستگی به مقدار پهنای باند داره!

مثلا اینجا اینترنت 512 هم با پهنای 4.5 مگ هست و هم با 8 مگ که اولی حدود 120 هزار تومان برای یک سال و دومی 320 هزار تومان برای همون بازه زمانی با 15 گیگ ترافیک رایگان!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چی گفتن تقسیم بر 8 کن میشه سرعت دانلود
2 مگ :2048 کیلوبایت
2048/8=256KB

تجربه اینو میگه که اگه نامحدود باشه غیر ممکنه که از این بالاتر بره
اما اگر سرویست محدود باشه شاید تا 500K هم بره!! اما اونجوری دیگه مث لودر ترافیک میخوره!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
توی ایران ISPها سرویس اینترنت رو به صورت Shared و Dedicated در اختیار مشتری ها قرار می دن.
در حالت Shared شرکت ارائه دهنده خدمات میزانی از پهنای باند رو به Routerش می ده و حسب ضریب اشتراک یه تعداد کاربر رو به این Router متصل می کنه تا اون پهنای باند رو به اشتراک بذارن. به فرض اگه من 50 تا کاربر دارم و می خوام با ضریب اشتراک 5 به 1 بهشون 1 مگابیت بر ثانیه اینترنت بدم، به 10 مگابیت بر ثانیه اینترنت احتیاج دارم (البته به شرطی که واقعاً بخوام به قولم راجع به ضریب اشتراک پاینبد بمونم که خیلیا نمی مونن!!!).
در حالت Dedicated شرکت ارائه دهنده سرویس مقداری از پهنای باند رو برای شما کنار میذاره. بنابراین اگه من بخوام به 50 تا کاربر 1 مگا بیت بر ثانیه ارائه بدم به 50 مگابیت بر ثانیه سرعت احتیاج خواهم داشت.
معمول هست که در سرویس Shared به مشتری IP رو به صورت Dynamic اختصاص بدن (مگه این که خودش درخواست IP از نوع Static بکنه و هزینه مربوطه رو بپردازه) و همچنین مرسوم هست که در حال Shared میزان ترافیک کاربر هم محدود باشه. اما مرسومه که در سرویس Dedicated به مشتری IP رو به صورت Static اختصاص بدن و ترافیکش هم نامحدود باشه.

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر . من ایرانسل گرفتم 2 مگ . الان یه چی دانلود کردم سرعتش در حدود 200 کیلوبایت در ثانیه تا 235 کیلوبایت در ثانیه متغیر بود . قبلا که 128 داشتم سرعت دانلود 10 تا 15 کیلوبایت در ثانیه متغیر بود .

ولی سرعت لود کردن سایت ها تفاوت چندانی نکرده با قبل ! چرا ؟

Amir Masoud

کاربر ويژه
من در اردبیل از یه مهندس که خودش شرکت خصوصی اینترنت داره ، از همون اول اینترنت با پهنای 4 مگ گرفتم و سرعت دانلوم کم کم 420 کیلو بایت در ثانیه است.

mohamad$

کاربر ويژه
من در اردبیل از یه مهندس که خودش شرکت خصوصی اینترنت داره ، از همون اول اینترنت با پهنای 4 مگ گرفتم و سرعت دانلوم کم کم 420 کیلو بایت در ثانیه است.

این و اجرا کنید یه پرینت اسکرین ازش بگیرید بزارید اینجا . ممنون

http://92.42.51.77/

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تشکر . من ایرانسل گرفتم 2 مگ . الان یه چی دانلود کردم سرعتش در حدود 200 کیلوبایت در ثانیه تا 235 کیلوبایت در ثانیه متغیر بود . قبلا که 128 داشتم سرعت دانلود 10 تا 15 کیلوبایت در ثانیه متغیر بود .

ولی سرعت لود کردن سایت ها تفاوت چندانی نکرده با قبل ! چرا ؟

محمد جان

علت دیر لود شدن صفحات در واقع این مشکلی هست که تقریبا از حدود چهار سال پیش به این طرف پیش اومده و اونهم بخاطر اعمال تغییرات در پورت SSL Connection هست و متاسفانه کاری هم از دست ما بر نمیاد!:ناراحت:

زیاد سخت نگیر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احداث تله‌کابین و مجموعه ورزش های زمستانی در کمربند سبز مشهد ارسال شده در تاریخ: خرداد ۰۷, ۱۳۹۲ | دیدگاه ها : ۲
pixel.gif
19
pixel.gif
0

با دستور دادستان مشهد صورت گرفت مدیریت زمین‌های کمربند سبز جنوبی به شهرداری واگذار شد
کمربند سبز جنوبی مشهد، از کوه‌های وکیل‌آباد آغاز شده و تا منطقه هفت‌حوض ادامه می‌یابد و شهرداری با تعریف طرح ویژه، در حال کاشت درخت‌های جنگلی برای تبدیل این محدوده به بوستان جنگلی است تا علاوه بر کارکرد‌های محیط زیستی، بوستان‌های جنگلی را نیز برای زائران و مجاوران پایتخت معنوی ایران ایجاد کند.دادستان عمومی ‌و انقلاب مشهد روز گذشته در جلسه تصمیم‌گیری در خصوص رفع تصرف زمین‌های کمربند سبز جنوبی مشهد که با حضور سازمان‌های دست‌اندرکار برگزار شد، اظهار داشت: درراستای مدیریت واحد در این منطقه، از این پس مدیریت زمین‌های این محدوده به شهرداری واگذار می‌شود و تمامی دستگاه‌های ذیربط مکلف به همکاری با این نهاد هستند.
غلامعلی صادقی افزود: برای اینکه پروژه کمربند سبز مشهد با سرعت بیشتری اجرا شود، باید مدیریت واحدی بر زمین‌های این منطقه حاکم باشد و نمی‌شود شهرداری به عنوان متولی ایجاد فضای سبز یک نظری داشته باشد و منابع طبیعی چیز دیگری بگوید و مسکن و شهرسازی هم نظر دیگری داشته باشد.وی تصریح کرد: سازمان‌هایی که در موضوع کمربند سبز جنوبی شهر دخیل هستند، باید به سرعت، تصرفات افراد حقیقی و حقوقی را با حفظ حقوق مردم، رفع تصرف کرده و زمین‌های آزاد شده را در اختیار شهرداری قرار دهند.
دادستان عمومی ‌و انقلاب مشهد تاکید کرد: این یک طرح ملی است و همه باید به یکدیگر کمک کنیم تا هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد.
صادقی با اشاره به اینکه ملاحظات نظامی‌نیز در این محدوده باید رعایت شود، خاطرنشان کرد: بهتر است به جای اینکه در هر نقطه‌ای دکل‌های نگهبانی نصب کنیم، همه آن‌ها را جمع‌آوری و در یک محدوده مشخص تجمیع نماییم.
وی درباره اقدامات دادستانی در برخورد با زمین‌خواری در حاشیه شهر مشهد گفت: متاسفانه عده‌ای، از عقاید مذهبی مردم سوء استفاده کرده و به بهانه موقوفات و تولیت بر زمین‌های وقف شده، اقدام به تصرف این زمین‌ها می‌کنند که ما با این افراد به‌شدت برخورد می‌کنیم.
دادستان عمومی‌ و انقلاب مشهد خاطرنشان کرد: شناسایی و تعقیب این افراد با همکاری مراجع اطلاعاتی در حال انجام است و تاکنون افرادی نیز در این خصوص بازداشت شده‌اند و دادگاه در حال بررسی پرونده آن‌هاست.
فعالیت معادن؛ مانع احداث کمربند سبز
شهردار مشهد نیز در این جلسه با تشکر از توجه مسئولان دادستانی به موضوع ساخت کمربند سبز جنوبی مشهد گفت: احداث کمربند سبز مشهد، اقدامی ‌در راستای حفظ زمین‌های بیت‌المال و آزادسازی آن‌ها برای استفاده عموم مردم است.
سیدمحمد پژمان افزود: از سالیان گذشته، ارتفاعات جنوب شهر مشهد برای کاشت فضای سبز در اختیار شهرداری مشهد قرار گرفته که تاکنون در قسمتی از آن نیز درخت‌کاری شده است.
وی به فعالیت برخی از معادن استخراج سنگ و تصرف غیرقانونی بخشی از زمین‌های دامنه جنوبی مشهد اشاره کرد و گفت: این تصرفات موجب ایجاد مزاحمت برای ادامه اجرای طرح احداث کمربند سبز شده است که برای رفع آن‌ها، شورای حفظ حقوق بیت‌المال به منظور برخورد جدی با متصرفان پای کار آمده است.
پژمان تصریح کرد: شهرداری مشهد به دنبال از بین بردن فرصت کاری برای این معادن نیست، بلکه درصدد است با جابه‌جایی این معادن و ساخت کمربند سبز، فرصت زندگی بهتر را برای شهروندان فراهم کند.
کاشت ۳۷۰هزار اصله درخت
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در حاشیه این جلسه که با بازدید خبرنگاران از کمربند سبز جنوبی مشهد همراه بود، اظهار کرد: هدف شهرداری ایجاد حلقه فضای سبز در اطراف مشهد است که این مهم در قالب چندین پروژه در دست انجام است.خلیل ا… کاظمی‌افزود: کمربند سبز جنوبی مشهد، نقش ریه‌های این شهر را ایفا می‌کند و نقش موثری در کاهش آلودگی هوا به عهده دارد.
وی تصریح کرد: کمربند سبز جنوب مشهد در مجموع ۶هزار هکتار وسعت دارد و از منطقه مایون آغاز شده و تا هفت‌حوض ادامه می‌یابد و در مجموع بوستان‌های مختلفی در قالب کمربند سبز در این محدوده ساخته خواهد شد.
وی با اشاره به آغاز ساخت کمربند سبز جنوبی مشهد از سال۷۸ گفت: تاکنون ۲هزار و ۶۰۰هکتار از زمین‌های موردنظر تملک شده و در اختیار شهرداری قرار گرفته و تاکنون ۳۷۰هزار اصله درخت جنگلی در این محدوده کاشته شده است.
کاظمی‌افزود: برای تامین آب موردنیاز این درختان، چندین منبع بتنی هزار مترمکعبی ذخیره‌سازی آب در این محدوده ساخته شده و نهال‌های کاشته شده در بازه‌های زمانی منظم آبیاری می‌شوند.وی ابراز امیدواری کرد، احداث کمربند سبز جنوبی مشهد تا اوایل سال۹۴ به پایان برسد و شهروندان مشهد بتوانند به صورت کامل در یک محیط مفرح کوهستانی به دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی بپردازند. کاظمی گفت: این پروژه تاکنون ۵۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
احداث «تله‌کابین» در بوستان خورشید
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد درباره آخرین وضعیت احداث «تله‌کابین» نیز گفت: در حال انعقاد قرارداد با یک شرکت خصوصی برای ساخت «تله‌کابین» در حدفاصل بوستان خورشید و«قله زو» به عنوان بلندترین بخش مشهد هستیم. وی همچنین از احداث اولین مجموعه ورزش های زمستانی در یکی از ارتفاعات کمربند سبز خبر داد.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه، گشت مشترک حفاظت اراضی ملی با همکاری شهرداری مشهد، اداره‌کل منابع طبیعی، راه و شهرسازی، محیط‌زیست و پشتیبانی قضایی دادستانی، درراستای حفظ زمین‌های ملی مسیر احداث کمربند سبز مشهد راه‌اندازی شد.
شهرآرا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا