• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد از آغاز به کار عملیات اجرایی خط ۳ مترو مشهد به زودی خبر داد و گفت: در مدت پنج سال پروژه به پایان می رسد.

1222_870.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بیژنی صبح پنج شنبه با اعلام خبر آغاز عملیات خط ۳ قطار شهری در چند ماه آینده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:
وی با اشاره به اینکه با مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مقرر شد عملیات احداث خط ۳ قطار شهری مشهد در قالب یک قرارداد مشترک به دو شرکت وفاق و کیسون واگذار شد بیان کرد: مسیر ۲۵ کیلومتری خط ۳ قطار شهری مشهد از الهیه آغاز خواهد شد.
بیژنی توضیح داد: این خط در ادامه با گذر از جانباز و شهید قرنی به میدان شهدا می‌رسد و با خط ۲ تلاقی می‌یابد که در این ایستگاه عملیات در عمق ۳۵ متری زمین صورت می‌پذیرد.
وی ادامه داد: خط ۳ قطار شهری در ادامه با گذر از خسروی و بیت‌المقدس، در میدان بسیج با خط یک تلاقی می‌یابد و سپس با گذشتن از پایانه مسافربری و شهرک المهدی سیدی، به شهرک ابوذر می‌رسد.
وی با اشاره به وجود ۲۲ ایستگاه در مسیر خط ۳ قطار شهری مشهد گفت: ۲۲ ایستگاه برای این خط در نظر گرفته شده که احتمال افزوده شدن دو ایستگاه دیگر به این مسیر وجود دارد و عملیات اجرایی در عمق ۲۰ تا ۳۵ متری زمین انجام خواهد شد.
وی ابراز امیدوراری کرد که عملیات اجرایی خط ۳ قطار شهری مشهد ظرف چند ماه آینده آغاز و شرکت‌های پیمانکار مسوولیت انجام کار تا مرحله بهره‌برداری شامل تکمیل طراحی، ساخت، تامین، خرید، نصب، تست و راه‌اندازی تجهیزات ثابت و ناوگان، تامین لوازم یدکی، آموزش و تحویل کامل خط‌ ۳ قطار شهری را بر عهده دارند.

mohamad$

کاربر ويژه

این چیه محمد جان؟

چه جوری باید رانش کنم؟

من الان تهرانم ها!

اها . این مثل همونی هست که عکسش و گذاشتم فروم . run که بکنید سرعت اپلود و دانلودتون و میگه . سرعت دانلودی که نشون میده در واقع همون سرعت اینترنتتون هست که تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود به کیلوبایت در ثانیه

اخه گفتید اردبیل 400 به بالاس واسه اون گفتم ببینید چنده .

Amir Masoud

کاربر ويژه
اها . این مثل همونی هست که عکسش و گذاشتم فروم . run که بکنید سرعت اپلود و دانلودتون و میگه . سرعت دانلودی که نشون میده در واقع همون سرعت اینترنتتون هست که تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود به کیلوبایت در ثانیه

اخه گفتید اردبیل 400 به بالاس واسه اون گفتم ببینید چنده .

البته همه اردبیل 400 نیست سرعت که ! من از این مهندس که خودش رئیس شرکت ( شرکت الکا) هست اینترنت میگیرم . به این صورت که رو پشت بام خونم یه دستگاه گیرنده امواج wireless نصبه که امواج اینترنت رو از دفتر مرکزی الکا واقع در مرکز شهر اردبیل می گیره. این دستگاه روی پشت بوم از طریق یه کابل LAN به یه acces point تو خونم وصل شده و این acces point امواج رو به کامپیوترم می فرسته!

لینک این شرکت:

www.elka.ir

mahmood600

کاربر ويژه
سلام بر امیر مسعود عزیزم
اقا روز شنبه اردبیل رگبار رعدو برق پراکنده بخصوص در ساعات بعد ذز ظهر و اویل شب داره بخوبی ازش لذت ببر هوا هم تا بخوبی خنک میشه تا جایی که شوقاژ و شب روشن کنی

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر امیر مسعود عزیزم
اقا روز شنبه اردبیل رگبار رعدو برق پراکنده بخصوص در ساعات بعد ذز ظهر و اویل شب داره بخوبی ازش لذت ببر هوا هم تا بخوبی خنک میشه تا جایی که شوقاژ و شب روشن کنی

سلام بر محمود عزیزم...

دستت درد نکنه بابت خبر خوش و قشنگت .:گل:

من فعلا تهرانم و اگه خدا بخواد فردا عصر حرکت می کنم می رم اردبیل و نصف شب می رسم! پس باید فردا شب رو با شوفاژ بخوابم، اگه مه هم هوا رو بگیره دیگه عالی میشه :خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه

سلام بر محمود عزیزم...

دستت درد نکنه بابت خبر خوش و قشنگت .:گل:

من فعلا تهرانم و اگه خدا بخواد فردا عصر حرکت می کنم می رم اردبیل و نصف شب می رسم! پس باید فردا شب رو با شوفاژ بخوابم، اگه مه هم هوا رو بگیره دیگه عالی میشه :خنده1:

ای ول انشاا... سفر بی خطر
مواظب خودت باش مه که حتما میشه :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سرعت دانلود و اپلود با سرعت اینترنت 2 مگ چقدر باید باشه امیر محسن ؟

محمد توی همون سایت اسپید تست، توی قسمت تنظیمات می‌تونی سرعت دانلود رو بر حساب مگابایت‌ در ثانیه نشون بدی. در حالت عادی مگابیت نشون می‌ده که همون پهنای بانده.

ماهان.

کاربر ويژه
نقشه‌ی دمای امروز

مدل wrf هواشناسی گیلان! قربونشون برم یه فصلنامه رو آپدیت نمی‌کنن، اونوقت مدل هواشناسی بیرون می‌دن!

ولی انصافن نقشه‌ی دقیقیه!

wrf_1000mb_wind_temp_t4.png

mahmood600

کاربر ويژه
از بعد از ظهر امروز شمالی شدن جهت جریانات از دریا به سمت گیلان کاملا در نقشه ها مشهود است
2013071900H018_CS00_SFC.jpg

2013071900H024_CS00_SFC.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
7_18_13_news_andrew_globaltempanom.jpg

Global average surface temperatures during June were either the second or the fifth-warmest on record for the month, based on analyses by NASA and NOAA, respectively. The two agencies keep tabs on global temperature trends using large networks of surface monitoring stations and statistical approaches to fill in gaps where stations are sparse, but they use slightly different methods to analyze the data, which can result in slight differences in their rankings.

7_18_13_news_andrew_landprecip.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا