• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
‘Drunken’ Weather Pattern Leads to Deadly Heat
  • Published: July 18th, 2013 , Last Updated: July 18th, 2013

heat_wave-reduced.gif

Animation of 500 mb pressure anomalies from July 12 to July 18, 2013, showing the migration of the heat dome from east to west (in orange and red) and the upper level low toward Texas (blue). Credit: Ryan Maue for Weatherbell.com.

7_18_13_news_andrew_jetstream.jpg

With the jet stream (in blue and green) located far to the north, over Canada, weather systems have drifted from east to west across the U.S.
Credit: Weatherbell.com.

rahnama

پدر ایران انجمن
من شخصا افتخار میکنم چنین تایپیک با ارزشی را داریم. برای تک تک عزیزانم در این تایپیک آرزوی شادی و موفقیت هرچه بیشتر را دارم.:گل: هزاران شاخه تقدیم به مدیر عزیز تایپیک و اعضای دوست داشتنیش.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دماي فعلي فرودگاه مشهد 36 درجه.واندرگراند واسه امروز حداكثر دماي 39 درجه پيش بيني كرده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Snow and Wintery Cold Weather at the North-East of Iran

The winter of 2012/2013 (December to February) as well as March 2013 were too cold in large parts of the northern half of Asia in comparison to the reference period 1961-1990. The coldness of December was connected with strong high pressure systems, reaching core pressures of partly more than 1055 hPa.

Under the influence of high pressure, the cloudiness was low and the cooling at night across snow-covered areas was strong. Partly, polar air was directed to the southwest of Siberia and reached to central Asia continent and north east of Iranboundries.

r4501exaltn87liq8z4s.jpg

At the same time, as we have ideal moisture at the level of 700 mb due to Low Pressure Systems activity which originate from the Red Sea and also excellent Relative humidity at the level of 850 mb, heavy snow fall occurred at the city of Mashhad- Iran.

The Rainfall average was about 30mm but the snow fall depth was different form west to east!
The Mashhad weather station (Air Port) which is locate at the south east of the town reported 29 cm depth for snow fall but as the eyewitness report the Total snow fall depth was about 40 cm especially western part of the city
:

j559u7d9njje29yjvdb.jpg

.

awu7ck71m5utp5lhek4d.jpg

kdchorboqsu7u3a19896.jpg

tdtfrivl4k2dmvarrsp.jpg

vf6k5a1drj4dw3eufm2a.jpg

Point- Mashhad Rapid development in recent years requires the establishment of a new weather station in the western areas as it serves as the second most populous city in Iran
اینو دارم تهیه میکنم که انشاء الله تموم بشه بصورت یک فایل پی دی اف بذارمش روی اینترنت واسه آیندگان حفظ بشه شاید در آینده دیگه شاهد بارش برف تو ایران نباشیم:ناراحت:

pokerface

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من شخصا افتخار میکنم چنین تایپیک با ارزشی را داریم. برای تک تک عزیزانم در این تایپیک آرزوی شادی و موفقیت هرچه بیشتر را دارم.:گل: هزاران شاخه تقدیم به مدیر عزیز تایپیک و اعضای دوست داشتنیش.

درود بر جناب رهنمای عزیز

در وهله اول خیلی خوشحالیم که افتخار دادید به بخش ما سر زدید:گل: و من هم میخواستم از شما بی نهایت قدردانی کنم که این فضای صمیمی رو واسه فعالیت در اختیار ما قرار دادید.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
این تابستون هم که دیگه نوبرشه . البته خب همه چی به ضرر تهران و نیمه غربی هست همچون دو سال گذشته

کدخدا

کاربر ويژه
درود

فورکا 46 تا هم برای قم کنار گذاشته...به راستی این تابستان را چه میشود؟

پارسال من یادمه سحر پیاده از مغازه برمیگشتم خونه هوا خیلی خوب خنک بود دیشب تا سحر بیرون بودم نفس نمیشد بکشی از گرما

babak2006

کاربر ويژه
سلام
واقعا خیلی رو اعصابه این تابستون زودترتموم شه بره پی کارش امروزم نمی دونم چطوریه احساس گرمای بیشتری می کنم تو خونه با وجودی اینکه تعطیله و بیرون نرفتم
اب هم که قطع شدفقط همینو کم داشتیم

saeed hh

کاربر ويژه
خوب تابستون تموم شه پاییز و زمستون زیاد جالبی در انتظارمون نیستش با توجه به پیش بینی هایی که امیر محسن گذاشت !!!

hasan1

کاربر ويژه
درود

فورکا 46 تا هم برای قم کنار گذاشته...به راستی این تابستان را چه میشود؟

پارسال من یادمه سحر پیاده از مغازه برمیگشتم خونه هوا خیلی خوب خنک بود دیشب تا سحر بیرون بودم نفس نمیشد بکشی از گرما

درود به همه

درود محمد جان

آره دیشب خیلی گرم بود. دماسنج من هم ساعت 5 صبح عدد 30 رو نشون میداد! در مورد پیش بینی فورکا هم خیلی بعید میدونم نظر فورکا عوض نشه. چون تا جایی که من یادمه هر وقت در روزهای آخر تیر اوج گرما رو تجربه میکردیم دیگه در مرداد این رکورد شکسته نمیشد.(بالاترین دمای مرداد ماه برای قم 45 درجه هست که اونم فقط یه بار بوده ولی توی تیر بارها و بارها دمای قم به 45 و 46 و 47 رسیده).

کدخدا

کاربر ويژه
درود به همه

درود محمد جان

آره دیشب خیلی گرم بود. دماسنج من هم ساعت 5 صبح عدد 30 رو نشون میداد! در مورد پیش بینی فورکا هم خیلی بعید میدونم نظر فورکا عوض نشه. چون تا جایی که من یادمه هر وقت در روزهای آخر تیر اوج گرما رو تجربه میکردیم دیگه در مرداد این رکورد شکسته نمیشد.(بالاترین دمای مرداد ماه برای قم 45 درجه هست که اونم فقط یه بار بوده ولی توی تیر بارها و بارها دمای قم به 45 و 46 و 47 رسیده).

درود حسن جان

درسته همبشه تیرماه اوج گرما قم بوده مرداد کمی بهتر میشه
فقط زودتر این تابستون تموم شه خیالمون راحت شه.حیف این عمر که در تابستون از بین میره

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

فقط زودتر این تابستون تموم شه خیالمون راحت شه.حیف این عمر که در تابستون از بین میره

ما یکی از بدشانس ترین مناطق روی زمین از نظر شرایط هوای تابستانی هستیم. در حالی که بیشتر جاهای دنیا الان بارونای موسمی و فصلیشون داره میباره از صدقه سر این پرفشار جنب حاره ای اینجا فقط گرما میخوریم و هوای صاف صاف البته به همراه گردوخاک.:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بغیر از ناهنجاری که در تراز 500 میلی بار قراره در جمعه هفته آینده یعنی 27 جولای رخ بده و شمالغرب و بخش غرب سواحل در دامنه کاهش ارتفاع و احتمال بارش قرار بگیره متاسفانه چشم انداز نا مطلوبی از گسترش گرما و تابستان طولانی 92 در نقشه ها دیده میشه و شمال شرق نشینان خودشون رو باید واسه روزهای بسیار گرم در آخرین روزهای ماه جولای و اوایل ماه آگوست آماده کنند:ناراحت:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f16.gif

یکشنبه 28 جولای:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f21.gif

دوشنبه 29 جولای:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f23.gif

IRAJ1

کاربر ويژه
درود حسن جان

محمد جان به نظر من خوبي تابستون به اينه كه با انتظار كشيدن ، زمستون زيباتر به نظر مياد البته اگه زمستون ت... نباشه مثل اين چند سال دلم لك زده برا يه زمستون با دماهاي 30- و برفهاي سنگين مثل 83

ماهان.

کاربر ويژه
عجیب اینه که این سامانه پرفشار روزهای متوالیه که روی بریتانیا مستقر شده و قصد حرکت نداره! برای همین فعلن تا هفته‌ی آینده هوای صاف، شب‌های خنک و روزهای گرم و خشک در انتظارمونه!

حداقل یه خرده بیاد به سمت شرق، بره روی قفقاز تا دریای سیاه، شمال ایران بارون بباره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا