• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
الان گردنه گدوک ، غوغایی از مه است ! (فیروزکوه 22 )!
امشبم ابر شمالی تا امامزاده هاشم میاد !
آخ که چقدر دلم برا ابر شمالی تنگ شده !

mohamad$

کاربر ويژه
دهه 70 دمای مهراباد میشد 42 . اقدسیه میشد 38-39

الان مهراباد میشه 40 اقدسیه هم میشه 40

mikadd

کاربر ويژه
36 .جالبه قزوین الان 32 و کرج 33.مشخصه هوای گرم اومده رو تهران گیر کرده.فکونم امشب شیب کاهش دما زیاد باشه در تهران.

mohamad$

کاربر ويژه
شهر فیروزکوه نارنجی

شهر دماوند قرمز

ببینید هوای سرد و ابری چطور از جاده قائمشهر میاد تا فیروزکوه

mikadd

کاربر ويژه
چرا شمال شرق تهران ایستگاه داره شمال غرب تهران نداره واسه من سواله.این در حالیه که شرق و غرب تهران هر کدوم واسه خودشون یه شهر متفاوتن انقدر تهران بزرگ شده

mohamad$

کاربر ويژه
بابا به پیر به پیغمبر سعادت اباد الان دو سه درجه خنکتر از اقدسیه هست . من نمیدونم اونجا چرا سالای اخیر این همه گرم شده !!! میلاد که الکی نمیگه تجریش 36 هست ! یا اسپاد که قبلا بود میگفت 4 درجه از اقدسیه خنکترن ( باد ماسنج) با اینکه ارتفاعشون یکیه . اونا شمال غرب تهرانن

حالا هواشناسی احمق بیاد بگه شمال تهران 39 شد

سیبری

کاربر ويژه
ماهان جان اگه رطوبت و ابر از طریق دره سفید رود به این خوبی عبور میکنه چرا بارش منجیل اینقدر پایینه؟!

mahmood600

کاربر ويژه
درود ارش جان . خب تخلیه نشدن گرمای شب که دلیل بر 43 شدن ظهر نیست . همچین دمایی برای تهران بسیار کم سابقس

من که از کانتر ها و این چیزا زیاد سرم نمیشه و نمیدونم شرایط چه طوریه . حالا دوستان اگر بگن اون 43 چه طور قراره رخ بده ممنون میشم . :گل:
محمد جان دمای 43 محقق نخواهد شد و فوق فوقش به همون 30-40 خواهد رسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا