• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
وجود ایستگاه هواشناسی شمال تهران در منطقه اقدسیه از نظر دمایی ظلم هست به شمال شهر . از نظر بارشی فکر نمیکنم

هواشناس

کاربر ويژه
وجود ایستگاه هواشناسی شمال تهران در منطقه اقدسیه از نظر دمایی ظلم هست به شمال شهر . از نظر بارشی فکر نمیکنم

بابا بايد كلاهمون رو بندازيم هوا كه اونم زدن ! فردا پس فردا ديدي گفتن براي صرفه جويي در اقتصاد هر شهر بايد يه ايستگاه اونم فقط فرودگاهي داشته باشه!!

mohamad$

کاربر ويژه
اره اشتبا شد . کوه دماوند و ندیدم اصن . همون سفید یخچالیه سمت راستی فیروزکوه :خنده1:. هی اس ام اس میدم میخوام ببینم الان دماوند و فیروزکوه چند درجه اختلاف دارن ولی جوابش نمیاد . در حالت عادی بیشینهشون مثل همه

ایرادی داره مگه روزه باشم ؟:سوت:

پسرخاله

کاربر ويژه
همدان-غار علیصدر و اطراف

7agxdhecvvne054yqw6.jpg

898wze3a8keqdgnbe80.jpg

dmht87oa3u7e9uc8v2.jpg

jt23cd5y6n2gkyb82syc.jpg

4zonfeh6oe17a9o100gv.jpg

1v682fsmmbk2j2qeah9s.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
اره اشتبا شد . کوه دماوند و ندیدم اصن . همون سفید یخچالیه سمت راستی فیروزکوه :خنده1:. هی اس ام اس میدم میخوام ببینم الان دماوند و فیروزکوه چند درجه اختلاف دارن ولی جوابش نمیاد . در حالت عادی بیشینهشون مثل همه

ایرادی داره مگه روزه باشم ؟:سوت:
نه اتفاقا خیلیم خوبه که میتونی بگیری ، سوال بود فقط دادا،
قبول باشه:احترام: برای ما زخمه معده ای ها هم دعا کن بتونیم بگیریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد جان

خوب از این انتقادی که کردی خیلی خوشحال شدم ، اتفاقا خیلی وقته که منتظرم تا یک نفر در اینخصوص انتقاد کنه.

اول از همه عرض کنم که خیلی از پستهای که داره در این بخش مطرح میشه از جمله خود شما و اون دوستانی که پست انتقادی شما رو پسند کردند کاملا غیر مرتبطه هست که هیچ دور از شئونات انجمن و حتی جامعه محسوب میشه!

اینکه از این در ثانی اگه شما اینجا مدیر هستید این مسئله جزء یکی از وظایف اصلی شما محسوب میشه که متاسفانه به وظیفه تون که بدرستی عمل نمیکنید هیچ خودتون هم ادامه دهنده همون راه هستید.

بعد هم اگه قرار باشه من اعمال قانون کنم که باید 95 درصد پستهای این انجمن رو یا مدیریت کنم با ویرایش و یا خذف که اول از همه خود شما و دوستانتون تا این لحظه بدفعات برای اعمال قانون بنده ابراز تاسف کردید !

شما خیلی راحت وقتیکه شخصی در مورد اینکه آیا اینجا کسی روزه میگیره سوال میکنه باید به وظیفه مدیریتی تون عمل کنید و همونجا بحث رو متوقف کنید تا اینکه یکی از قدیمی ترین کاربرهای هواشناسی که لااقل من یکی خیلی وقته می شناسمش و خودش تحت هیچ عنوان، هیچگونه اعتقادات مذهبی نداره پست دوستان رو بعنوان پست نامناسب به ادمین و مدیران انجمن ریپورت نکنه!

تموم این دوستانیکه اینجا بحث مذهبی و یا سیاسی اجتماعی موافق و مخالف راه اندازی میکنند در این قضیه ارسال پست اسپم و نامناسب به یک اندازه سهیم هستند به نظر من .

به دلیل معذوریت هایی که از هر لحاظ دارم حقیقتا من شاید در خیلی از موارد امکان رسیدگی واسم میسر نباشه بعد شما چطور اینهم از من یکنفر توقع داری ؟!!!!!!!!!

واقعا این وضع که واسه من یکی خیلی خسته کننده شده من تا اونجاییکه در توانم بوده و هست هر وقتیکه در انجمن حضور داشتم سعی کردم که فقط در مورد موضوع اصلی تالار هواشناسی به بحث و اظهار نظر بپردازم تا موضوع منحرف نشه ولی گاهی وقتا این امکان واسم وجود نداره شاید با موبایل تو انجمن باشم و یا گرفتار کارم یا خونواده ام باشم بد شما توقع داری که بشینم تک تک پستاهای نا مربوط شما رو یکی یکی پاک کنم بعد تازه مورد بی مهری خیلی از شما هم قرار بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک انتقاد به امیر محسن ، دوست عزیز خودم : شما اگر مدیر فروم هستید و پست های ما بده چرا همون موقع رسیدگی نمیکنید ؟ ولی تا ادمین پست میدن سریع لایک میکنید . خب پس مدیریت اینجا چه مفهمومی داره . با عرض معذرت :احترام:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان در مورد منجیل نگفتی چرا هم خیلی کم بارشه هم خیلی گرمه؟

گرم بودنش که الان نسبت به البرز جنوبی توی تابستون مقداری خنک‌تره. اما چون رطوبت نداره از البرز شمالی دمای بیشتری داره. کلاً جای قناسی هستش. از یه طرف ابرهای شمالی بهش نمی‌رسن و از یه طرف دیگه ابرهای جنوبی. تازه بیشتر بارشش رو از سامانه‌های غربی می‌گیره.

hasan1

کاربر ويژه
دوستان خواهشا بیخیال موضوع بشید دیگه. هر کسی دین خودشو داره.

امروز هم ماکزیمم دمای قم به 44 درجه رسید. خدا کنه فردا خنک بشه.:ناراحت:

AFSORDE

کاربر ويژه
حداقل و حداكثر دماي مطلق ثبت شده....

حداكثر دماي ثبت شده در تاريخ 20 تيرماه 1380
اصفهان جنوب: ******* 43
روستاي نجف آباد:**** 42.5

حداقل دماي ثبت شده در تاريخ 26 دي ماه 1374
اصفهان جنوب: ****** 19.4-
روستاي نجف آباد **** 18.5- !!!!!!!!!! :تعجب: -*(يك درجه بالاتر بوده!!!)

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود دوستان

رشت

[h=4]Current weather observation
The report was made 31 minutes ago, at 15:30 UTC
Wind calm
Temperature 27°C
Humidity 66%
Pressure 1009 hPa
Visibility 10 km or more
Scattered clouds at a height of 3000 ft
Broken clouds at a height of 10000 ft

ماهان.

کاربر ويژه
از ادامین عزیز بابت این بحث‌های مهمل و بی‌فایده و بلکه مضر که راه افتاد معذرت می‌خوام

داشتم این عکس رو می‌ذاشتم که ....!!!

عکس ماهواره‌ای از توپوگرافی البرز غربی

دره‌ی قرل اوزن مشخصه که بین دو رشته کوه قراره گرفته.

elbrus3_large.jpg

hasan1

کاربر ويژه
دیگه رسما امیدی به فورکا ندارم. فک کنم آخر هفته باید منتظر دماهای تاریخی باشیم. 45 و 46 و 47 :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا