درود دوستان
مطالب مطرح شده در اینجا رو که توسط همه دوستان مطرح شد به دقت مطالعه کردم، علیرغم تمام ناملایماتی که علیه بنده مطرح شده ولی به جهت جلوگیری از ادامه بحث ضروریت برای پاسخگویی به صحبت های دوستان نمی بینم.
بهرحال همانطوریکه قبلا هم اعلام کردم در همینجا و با افتخار فراوان در خدمت دوستان عزیزی که مایل به بودن در اینجا هستند ،با تمام توانم خواهم بود و برای دوستان عزیزی هم که تمایلی به ماندن ندارند آرزوی موفقیت و شادکامی رو دارم.
توضیح : از این پس هرگونه بحث در مورد وقایع اخیر در اینجا هیچگونه جایگاهی نخواهد داشت و از مدیران کل انجمن درخواست میکنم که به این موضوع با کمال آرامش و بردباری رسیدگی کنند.
موفق باشید
سلام
امیر محسن عزیز از اینکه ماندن در اینجارو و در بین دوستانتون رو با لطفتون افتخار عنوان میکنید بی نهایت باعث خوشحالی ما هست.
شما و تک تک عزیزانی که به عنوان کاربر هواشناسی در اینجا فعالیت خواهید کرد تا همیشه مورد پشتیبانی و حمایت کامل ما به هر طریق و عوان در همه ی مسائل هستید.
شاید در جاهایی کمیت ارزش کمتری از کیفیت داشته باشه امیدوارم کیفیت موجود در این تاپیک بیش از پیش هم بالاتر بره.
دوستان عزیزی هم که رفتند آرزوی موفقیت داریم براشون و این آرزوی رو از صمیم قلب دارم چون جدای از شخصیت ها چیزی که برای بنده در دنیای مجازی که از فعالان اون هستم قابل افتخار هست وجود افراد گرو متخصص هواشناسی با سبک ها و روش ها و سطح تخصص های گوناگون در دنیای مجازی ایران هست.
ادمین عزیز و البته سایر کاربران عزیز. در فرهنگ و دین ما به اصول اخلاقی سفارش زیادی شده. اگه جایی اتفاقی میوفته که به نظرمون بی اخلاقی هست بهتره که به جای علنی کردن هر چه بیشتر موضوع اون رو از دید بقیه پنهان کنیم. بهتر هست که آبروها حفظ بشه. تا اینکه ناخواسته کسی در این بین مظلوم واقع بشه و بی جهت بی آبرو. بهتره که با مهربانی دعوت به اخلاق کرد نه با توهین و بی احترامی.
وقتی احساس می کنیم کسی داره غرق میشه، هم میشه بهش بی توجه بود، هم میشه بیشتر سرش رو زیر آب کرد و هم میشه بهش کمک کرد. میشه تو صورت کسی که به شما بد و بیراه میگه نگاه کنید و رد شید و ازش بگذرید. یا اینکه میشه شروع کرد به بد و بیراه گفتن. میشه بعضی وقت ها مقصر نبود اما تقصیر ها رو به جون خرید.
واقعا فکر می کنید ما کدوم راه رو انتخاب کردیم؟
به هر حال من دیروز اعلام بازنشستگی کردم و شما رو به خدای بزرگ می سپارم.
مسلماً دوست گرامی هیچ وقت روش مدیریتی ما در حد نهایت و بدون هیچ گونه مشکل نبوده و نخواهد بود و سعی خواهیم کرد از این تجربیات بیشتر و بیشتر در آینده استفاده کنیم. مطمئناً زمانی که دوست عزیز و با اخلاق و آگاهی چون شما اصرار بر وجود نارسایی هایی داره نباید به سادگی از کنارش گذشت. و البته چون هیچ وقت هدف از راه اندازی این انجمن برای ما کسب منفعت مالی نبوده و هیچگونه وابستگی مالی در ما بر این سایت وجود نداره شاید تکیه ی بیش از اندازه ی ما بر اخلاق و واکنش های شدید در مقابل بی اخلاقی ها از ضعف های ما باشه.
از شما دوست عزیز و سایر عزیزان نظاره گر که در بحث پیش آمده دخیل نبودند معذرت میخوام.
---
پست های غیر مرتبت توسط مدیران در حال انتقال هستند، خواهشم از جمع عزیزان این هست که هانطور که امیر محسن عزیز هم گفتند به هیچ صورت دیگر مبحثی در این خصوص در این تاپیک پی گرفته نشه.
موفق باشید