• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

برفی

کاربر ويژه
مهردا جان روز پنج شنبه وجمعه هوای شهراصفهان برفی یانه. با توجه به اخرین نقشه ها.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد این نقشه معتبر هست؟
برای اصفهان تا 15سانت برف پیشبینی کرده

من مطابقتش دادم به نظر ميرسه همراستا با ECMWF هست حالا بايد بيشتر باهاش كار كنم تا صحت و سقم ش دستم بياد.

عذر بابت بد نمايش دادن نقشه

تصحيح شد

جمعه 11 ژانويه

no81cc8ffrhg2eeetq7.png

بنابر اين به محمد رضا توصيه مي كنم آخر هفته رو توي دانشگاه بمونه كه يكي از قصبهاي بارش برف گويا سمنان هست.

بچه هاي تهران هم به نظر من بايد بريم فيروزكوه كه يكي از قطب هاي برف جمعه ست.

كلا نيمه شرقي استان تهران + دامنه هاي البرز در بخش شرق و جنوب استان مازندارن و منتهي اليه غربي استان سمنان غوغايي بر پاست.

برفی

کاربر ويژه
ای کاش برف شهر اصفهان هم بیشتر بشه تا یه برف بازی حسابی بعد از چند سال داشته باشیم.

saeed hh

کاربر ويژه

من مطابقتش دادم به نظر ميرسه همراستا با ECMWF هست حالا بايد بيشتر باهاش كار كنم تا صحت و سقم ش دستم بياد.

بنابر اين به محمد رضا توصيه مي كنم آخر هفته رو توي دانشگاه بمونه كه يكي از قصبهاي بارش برف گويا سمنان هست.

بچه هاي تهران هم به نظر من بايد بريم فيروزكوه كه يكي از قطب هاي برف جمعه ست.

كلا نيمه شرقي استان تهران + دامنه هاي البرز در بخش شرق و جنوب استان مازندارن و منتهي اليه غربي استان سمنان غوغايي بر پاست.

امکان داره به غرب شیفت بشه مهرداد :فرار:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهردا جان روز پنج شنبه وجمعه هوای شهراصفهان برفی یانه. با توجه به اخرین نقشه ها.

اي كاش برفي تو توي گرينلند زندگي مي كردي :خنده2:

اصفهان گاهي وقتا وقتي همت كرده همه معادلات رو بر هم زده آخر هفته هم مي تونه يكي از اين مواقع باشه. :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عاشق اين فريم هستم :

درود بر استان آذربايجان غربي و كردستان
:احترام:

s8tznhr8t4wavwzl74st.png

آخرین ویرایش:

hamed*zagros

کاربر ويژه
عجب برفی بیاد غرب کردستان، سردشت و اورامانات:135:

اینجا دیشب نیم ساعت برف بارید. بارش دیشب ایلامو فقط فورکا پیشبینی کرده بود. 0.6میلی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امکان داره به غرب شیفت بشه مهرداد :فرار:

يكي از دلايلي اين كه شمال شرق بارش ها تقويت شده و در مركز ايران بارش ناچيز هست اينه كه رطوبت خزر روز پنجشنبه و جمعه تغذيه دهنده موج عبوري ميشه براي همين هم هست شرق استان تهران و سمنان همچون سناريوهاي سيستم هاي گذشته قوي تر عمل مي كنن.

aria_tehran

کاربر ويژه
توی نقشه ی شبکه ی خبر هم که میدیدم در تمامی فریم ها شرق ترکیه اجازه ی ورود قدرتمند موج رو به ایران نمیده و اونو مدام تضعیف میکنه
فکر کنم این چند روز حداقل شرق ترکیه تو برف دفن شه!

کدخدا

کاربر ويژه
تو پست های قبلی خوندم بچه ها گفته بودن بارش خوب ترکیه بابت خوب بودن مردم اونجاست ولی به نظر من خوب و بد بودن انسان های یک منطقه به هیچ وجه به بارش ربطی نداره حتی تو بلایا طبیعی دیگر مثل زلزله و......

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با توجه به تعطیلی شنبه میخوام به جایی که بیشترین بارش برف و تو کل ایران دریافت میکنه برم لطفا پیشنهاد بدید در ضمن تا پایه کوه سماموس از جاده جواهر دشت رفتم که عکسارو خواهم گذاشت

سامیار جان پیشنهاد من کنتهی علیه غربی استان کردستان در مرز با عراق و آذربایجان غربی هست!

ارتفاعات اشترانکوه و جنگل های موکوئی در شمال کوهرنگ هم بد نیستن، دماوند هم که همین نزدیک هست و دم دست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا