با تشکر چون 5 شنبه میرم احتمالا 5 شنبه مهدی شهر سمنان بخوابم جمعه هم برم سمت ارتفاعات استان سمنان و ساری
پس پنجشنبه صبح تا ظهر هستید تهران ؟ احتمالش هست پنجشنبه محله شما برف سنگین بیاد .
با تشکر چون 5 شنبه میرم احتمالا 5 شنبه مهدی شهر سمنان بخوابم جمعه هم برم سمت ارتفاعات استان سمنان و ساری
ایوالله میلاد جان
امروز 17 دی ماه مصادف با آغاز افسانه 86 هستش
بله...واس ماهم فاجعه بود...درحدکابوس!البته گذشته از زمستان افسانه ای (برا ما که نبود) این سال، سال 86 یکی از بهترین سالهای تهران از نظر تعداد روزهای آلوده بود
تنها با 15 روز
محسن جان بارش برف در رشت از عصر 15 دی شروع شده بود
درود ماهان جان
بله برای غرب دریا و اردبیل یه مقدار زود تر شروع شد
ولی سرما و کولاک فراگیر اون که کل نیمه شمالی رو فلج کرد و دقیقا یادمه تمام این جاده ها بسته شد ، قزوین زنجان، قزوین رشت ، کرج چالوس ، جاده فیروزکوه ، جاده هراز ، اتوبان تهران قم!!!، تهران ساوه ، قم سلفچگان و.... از 17 دی شروع شد و بعدش هم سرمای شبانه وحشتناک و ادامه دار 86
سلام دوستان
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.:گل:
من هم عضو شدم فقط جای معرف رو خالی گذاشتم .نمیدونم باید پر میکردم یا نه !؟
دیروز هوای تهران فاجعه بود نمیدونم کی از دست آلودگی خلاص میشیم.به نظر میاد امسال هم سال جالبی نیست مگه اینکه در ادامه اتفاق خاصی بیفته.از دست دادن بارشهای آذر ودی در ایران تقریبا داره روال میشه متاسفانه. :ناراحت:
فعلا رفع زحمت می کنم تا شب. اگه پیغامی دادید ممکنه بعد از چند ساعت پاسخ بدم که پیشاپیش عذر میخوام.
آبتين برات پيغام گذاشته بودم.