• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
من نمیدونم داخل ایران چه اتفاقی میفته که سیستم از هم میپاچه؟؟

ایا رشته کوهای زاگرس و البرز باعث این اتفاقن؟؟

سیستم قبل از ورود

pcn02oud4enx59cqf1u.gif

بعد از ورود

dfbg4ed0z9f37mz731z4.gif

موقع خروج

8ywrd2itwiaftqpbdh8h.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مشاهدات دمايي 20 دسامبر تا 6 ژانويه

روزهاي سرد پايتخت بين 26 دسامبر تا 31 دسامبر بوده.

4l505phg5wbien7k37hw.png

abtinT

کاربر ويژه
من نمیدونم داخل ایران چه اتفاقی میفته که سیستم از هم میپاچه؟؟

ایا رشته کوهای زاگرس و البرز باعث این اتفاقن؟؟

سیستم قبل از ورود

pcn02oud4enx59cqf1u.gif

بعد از ورود

dfbg4ed0z9f37mz731z4.gif

موقع خروج

8ywrd2itwiaftqpbdh8h.gif

فکر کنم نبود رطوبت باشه . روی ترکبه رطوبت رو ار دریای سیاه و مدیترانه می گیره .روی افغانستان هم از دریای کاسپین و خلیج فارس و دریای عمان می گیره . این وسط ایران سرش بی کلاه می مونه .

سیبری

کاربر ويژه
دوستان اگه گفتین امروز تو تاریخ این مملکت مصادف با چه روزیه؟

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
فکر کنم نبود رطوبت باشه . روی ترکبه رطوبت رو ار دریای سیاه و مدیترانه می گیره .روی افغانستان هم از دریای کاسپین و خلیج فارس و دریای عمان می گیره . این وسط ایران سرش بی کلاه می مونه .

دقیقا!
جمعه همزمان با اوج فعالیت سیستم متاسفانه تومرکز فلات ایران رطوبت بسیار پایینه
رطوبت تراز 850
13011106_2_0500.gif

AM_TEH

کاربر ويژه
سلام دوستان
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.:گل:
من هم عضو شدم فقط جای معرف رو خالی گذاشتم .نمیدونم باید پر میکردم یا نه !؟
دیروز هوای تهران فاجعه بود نمیدونم کی از دست آلودگی خلاص میشیم.به نظر میاد امسال هم سال جالبی نیست مگه اینکه در ادامه اتفاق خاصی بیفته.از دست دادن بارشهای آذر ودی در ایران تقریبا داره روال میشه متاسفانه. :ناراحت:
فعلا رفع زحمت می کنم تا شب. اگه پیغامی دادید ممکنه بعد از چند ساعت پاسخ بدم که پیشاپیش عذر میخوام.

IRAJ1

کاربر ويژه
ایوالله میلاد جان

امروز 17 دی ماه مصادف با آغاز افسانه 86 هستش

البته گذشته از زمستان افسانه ای (برا ما که نبود) این سال، سال 86 یکی از بهترین سالهای تهران از نظر تعداد روزهای آلوده بود

تنها با 15 روز

IRAJ1

کاربر ويژه
اینم از اخطاریه سایت استان ما

"پیرواطلاعیه شماره 21 مورخ 16/10/91 به اطلاع می رساند به دلیل پیش بینی بارش برف و گاهی همراه با وزش باد طی روزهای دو شنبه وشب سه شنبه خصوصاً در مناطق کوهستانی ، اختلال در تردد جاده های مواصلاتی استان پیش بینی می شود"

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.:گل:
من هم عضو شدم فقط جای معرف رو خالی گذاشتم .نمیدونم باید پر میکردم یا نه !؟
دیروز هوای تهران فاجعه بود نمیدونم کی از دست آلودگی خلاص میشیم.به نظر میاد امسال هم سال جالبی نیست مگه اینکه در ادامه اتفاق خاصی بیفته.از دست دادن بارشهای آذر ودی در ایران تقریبا داره روال میشه متاسفانه. :ناراحت:
فعلا رفع زحمت می کنم تا شب. اگه پیغامی دادید ممکنه بعد از چند ساعت پاسخ بدم که پیشاپیش عذر میخوام.

درود بر شما امیر عزیز، خوش اومدین به خونه و جمع صمیمی دوستان:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
البته گذشته از زمستان افسانه ای (برا ما که نبود) این سال، سال 86 یکی از بهترین سالهای تهران از نظر تعداد روزهای آلوده بود

تنها با 15 روز

ایرج جان وقتی 90 درصد کشور برف خوب بیاد بده ؟ اصلا زمستون یعنی برف دیگه

یا مثلا این سیستم های حاره ای خوبن که همه جا وسط زمستون بارون میاد مثل سیستم اوایل دی امسال ؟ تمام برف های کوهستان ها هم اب میکنه به فنا میده .

گذشته از این ها سال 86 بارش های تهران هم خیلی کمتر از نرمال بود ولی من راضیم از زمستون 86

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا