• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliasgar57

کاربر ويژه
با سلام
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 1/5/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:

بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد و غبار و در نواحی جنوبی با وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.بر اين اساس:

پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 1/5/1392
چهارشنبه 2/5/1392
پنجشنبه 3/5/1392
نواحی شمالی صاف تا کمی ابری در برخی نواحی با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
نواحی مرکزی صاف تا کمی ابری در برخی نواحی با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
نواحی جنوبی صاف در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاک صاف در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاک صاف در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاک
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
23
37
23
38
23
39

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته:
در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد خنکترین و سبزوار با حداکثر دمای 42 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 23 و 36 درجه سانتیگراد بوده است .طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود هادی جان

همانطوریکه روزهای قبل هم گفته بودم آخرین روزهای ماه جولای و اوایل ماه آگوست گرمای شدیدی در راه شمال شرق ایران خواهد بود. بر اساس اطلاعاتی که در تصویر زیر مشخص کردم و اگه تغییری در نقشه ها حاصل نشه اولین روزهای مرداد ماه ماه شاهد یک گرمای خرما پزون تموم عیار در مشهد خواهیم بود.

منتهی ناگفته نمونه که یکی ازگرمترین لحظات سال در شهر مشهد همین اوایل مرداد هست و 15 مرداد نقطه عطفی در تغییر فصل و الگوی جوی در منطقه ما محسوب میشه و از این تاریخ به بعد با کاهش تدیجی در دمای کمینه و بیشینه مواجه خواهیم بود که با وزش نسبتا شدید باد در ساعات عصر به همراه پدیده دیو باد هم مواجه خواهیم بود طبق معمول:

attachment.php

يكي از اساتيد بررسي كنه ببينيم چه اتفاقي قراره بيفته كه واندرگراند قاط زده؟

hasan1

کاربر ويژه
درود هادی جان

همانطوریکه روزهای قبل هم گفته بودم آخرین روزهای ماه جولای و اوایل ماه آگوست گرمای شدیدی در راه شمال شرق ایران خواهد بود. بر اساس اطلاعاتی که در تصویر زیر مشخص کردم و اگه تغییری در نقشه ها حاصل نشه اولین روزهای مرداد ماه ماه شاهد یک گرمای خرما پزون تموم عیار در مشهد خواهیم بود.

منتهی ناگفته نمونه که یکی ازگرمترین لحظات سال در شهر مشهد همین اوایل مرداد هست و 15 مرداد نقطه عطفی در تغییر فصل و الگوی جوی در منطقه ما محسوب میشه و از این تاریخ به بعد با کاهش تدیجی در دمای کمینه و بیشینه مواجه خواهیم بود که با وزش نسبتا شدید باد در ساعات عصر به همراه پدیده دیو باد هم مواجه خواهیم بود طبق معمول:

attachment.php

درود امیر محسن عزیز

یعنی میخواهید بگید اون دماهایی که واندرگراند زده حتی برای تهران زده 49 درسته؟! :تعجب2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود هادی جان

attachment.php

درود بر شما امير جان
پس به نظر شما اين پيش بيني خفن واندرگراند واسه مناطق مركزي و شمال شرق در هفته بعد محتمله اتفاق افتادنش؟

mohamad$

کاربر ويژه
تهران فرودگاه مهراباد تو 60 سال گذشته از 43.0 بالاتر نرفته و فرودگاه مشهد هم از 43.8 بالاتر نرفته .

پس امکان همچین دما هایی برای تهران وجود نداره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان تهران چه طور؟

هومن جان

والا واسه تهران اظهار نظر کردنش یک مقدار مشکله و اون دمایی که واسه تهران پیش بینی شده خیلی بعیده چون یک جورایی تهران تحت تاثیر ناوه شمال غرب هم قرار میگیره!

درود بر شما امير جان
پس به نظر شما اين پيش بيني خفن واندرگراند واسه مناطق مركزي و شمال شرق در هفته بعد محتمله اتفاق افتادنش؟

هادی جان

حالا باید صبر کنیم زمان جلوتر بره ولی این وضعیت چندین روز هست که در نقشه ها به چشم میخوره متاسفانه ولی خوب نه 44+ درجه نهایت بین 40 الی 42 درجه بعید میدونم بیشتر بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا