• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
precipgpcpcticorndjfma.global.big.gif

babak2006

کاربر ويژه
خدا کنه هرچی زودترشراین گرما ازسرایران کم شه واین اخرین موج گرمایی شدید باشه
ولی دم استان اردبیل واقعا گرم تنها جایی بود که این گرما تقریبا تاثیری بردماش نگذاشت
تابستان فقط اردبیل والوارس

ماهان.

کاربر ويژه
خدا کنه هرچی زودترشراین گرما ازسرایران کم شه واین اخرین موج گرمایی شدید باشه
ولی دم استان اردبیل واقعا گرم تنها جایی بود که این گرما تقریبا تاثیری بردماش نگذاشت
تابستان فقط اردبیل والوارس

تمام نقاط دامنه‌های البرز در استان‌های گیلان و مازندران هوای بسیار خنکی داشتند.

ماسوله جز دو روز دماش از 30 بالاتر نرفت. از اینجا هم خنکتر بود!!

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای اینجا امروز رسید به 32.1+ و با این دما، سومین روز گرم سال جاری رو سپری کردیم. گرما بخاطر خشک بودن هوا و کم بودن رطوبت نسبی چندان آزار دهنده نبود. رطوبت نسبی امروز 14% بود. اما بدتر از گرما هجوم دیوانه‌وار پشه‌ها به شهر بود. داشتم از دانشگاه بر می‌گشتم پشه‌ها دست از سرم بر نمی‌داشتم و با تکون دادن هم نمی‌پریدن. اصلن چیز عجیبی بودن. امسال بخاطر سیل تعداد پشه‌ها صدها برابر شده. پارسال حتا یه دونه پشه هم ندیده بودم!

دمای فعلی 23+ درجه‌ست که نسبت به دیروز در همین ساعت 2 درجه گرمتر شده و کمینه فردا هم به 14 تا 15 می‌رسه.

فورکا برای روز شنبه اینجا دمای 35+ و جی‌اف‌اس دمای 37+‌ پیش‌بینی کرده!

Fooladi

کاربر ويژه
پیشبینی چهارشنبه بعد از ظهر
تراز میانی

ضخامت ۱۰۰۰-۵۰۰

سطح:

دما:

باد:

رطوبت:

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
تابستون برای گرما، بهتره بجای نقشه ارتفاع تراز میانی ۵۰۰ هکتوپاسکال از نقشه ضخامت ۱۰۰۰-۵۰۰ و فشار سطح دریا استفاده کنیم. موافقید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود جناب فولای عزیز

انتخاب خیلی خوبیه خصوصا اون بخش آخرش که فرمودید همراهش نقشه های فشار سطح دریا هم بررسی بشه چون اونطور کم فشارهای حرارتی هم بخوبی قابل تشخیص هستند و میشه براحتی hot spot ها رو رصد کرد.

اتفاقا یکی از دوستان همین سوال رو از من کرد که چطور میشه تغییرات دمایی رو برای یک شهر تشخیص داد و خوب اصرار شدیدی به استفاده از سایتهای فورکا - ودر دات کام و...داشت که من به ایشون گفتم اون پیش بینها اصلا تا حالا واسه من ملاک نبود بلکه نقشه هایی که نام بردید بهترین راهنما هستند

باز هم ممنون

تابستون برای گرما، بهتره بجای نقشه ارتفاع تراز میانی ۵۰۰ هکتوپاسکال از نقشه ضخامت ۱۰۰۰-۵۰۰ و فشار سطح دریا استفاده کنیم. موافقید؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
امروز چرا هوا اينجوريه؟ساعت 9 صبح دما در فرودگاه مشهد 32 درجه است خيلي آفتاب هم سوزناكه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طبق نقشه ها بنظر میاد وزش باد در مناطق داخلی که منشاء اون در پرفشار شمال شرق کشور هست باعث ایجاد گرد و غبار روی سیستان و بلوچستان و کل نوار داخلی بشه.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
پیشبینی چهارشنبه بعد از ظهر
تراز میانی

ضخامت ۱۰۰۰-۵۰۰

سطح:

دما:

باد:

رطوبت:

سلام و صبح بخیر.
آقای فولادی و سایر دوستان میشه بگید که چه مختصاتی باید وارد بشه تا اطلاعات خاورمیانه رو بیارم؟؟؟؟
لطف کنید مختصات منطقه خاورمیانه را ذکر کنید تا ما هم از این نقشه های زیبا فیض ببریم...
با تشکر از شما دوستان
:گل:

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام

جاذبه های طبیعی مشهد:

پارک جنگلی وکیل آباد

مشهد

شاندیز

102.jpg

روستای سرآسیاب

103.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

وای امروز خیلی گرمه!!از بس گرم بود خواب نبرد!!!معمولا تا 4 میخوابیدم!!!

وضعیت فعلی ما:

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+31 °C
w090.gif
3 m/s

Clear
Feels Like: +31°
Barometer: 1012.0 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 25.5%
Visibility: 9 km

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خداي من چي ميبينم واندرگراند واسه دوشنبه هفته بعد دماهاي وحشتناكي پيش بيني كرده و اميدوارم اتفاق نيفته!
مشهد 44
تهران 49 !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا