• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خداي من چي ميبينم واندرگراند واسه دوشنبه هفته بعد دماهاي وحشتناكي پيش بيني كرده و اميدوارم اتفاق نيفته!
مشهد 44
تهران 49 !!!

يكي از اساتيد بررسي كنه ببينيم چه اتفاقي قراره بيفته كه واندرگراند قاط زده؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اوه اوه!!واویلا!!!

casia4.24hr.png

hasan1

کاربر ويژه

يكي از اساتيد بررسي كنه ببينيم چه اتفاقي قراره بيفته كه واندرگراند قاط زده؟

درود بر همه

درود heaven جان

نگران نباش این دماها رو واندرگراند به اشتباه درج کرده و قطعا تغییر میکنه.مثلا واسه قم روز قبلش رو زده 43 و روز بعدش رو زده 40 و این وسط یه 48 دیده میشه! این تغییرات دمایی در عرض سه روز در این فصل بی پدیده تابستان عملا امکان ناپذیره!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه

درود heaven جان

نگران نباش این دماها رو واندرگراند به اشتباه درج کرده و قطعا تغییر میکنه.مثلا واسه قم روز قبلش رو زده 43 و روز بعدش رو زده 40 و این وسط یه 48 دیده میشه! این تغییرات دمایی در عرض سه روز در این فصل بی پدیده تابستان عملا امکان ناپذیره!

اشتباه كه نيست ولي مدل هاي فعليشون اينجور نشون ميده!مدل ecm هم دماي بالايي رو اون روز پيش بيني كرده ولي نه در اين حد!جالبه تيغ گرما دقيقن رو تهرانه!

hasan1

کاربر ويژه

اشتباه كه نيست ولي مدل هاي فعليشون اينجور نشون ميده!مدل ecm هم دماي بالايي رو اون روز پيش بيني كرده ولي نه در اين حد!جالبه تيغ گرما دقيقن رو تهرانه!

هیچ سایت دیگه ای به غیر از واندگراند اینجوری پیش بینی نکرده. قاعدتا یه مشکلی اینجا هست که فقط واندرگراند دچارشه وگرنه اوج گرمای تابستان امسال طبق پیش بینی اکثر سایت ها تا آخر این هفته اتفاق میفته و درسته که اون روزها هم به نظر روزهای گرمیه ولی نه در این حد!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من نمیتونم چند پست رو نقل قول بزنم،شما هم همینطوری هستید؟؟

هادی جان من فکر میکنم نهایتش مشهد 41 بشه!!بجنورد هم از 39 بیشتر نمیشه!!

بجنورد چه سریع شد 34!!مشهد هنوز تغییری نکرده!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+34 °C
w090.gif
5 m/s

Clear
Feels Like: +34°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: +7°
Humidity: 18.8%
Visibility: 9 km

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هیچ سایت دیگه ای به غیر از واندگراند اینجوری پیش بینی نکرده. قاعدتا یه مشکلی اینجا هست که فقط واندرگراند دچارشه وگرنه اوج گرمای تابستان امسال طبق پیش بینی اکثر سایت ها تا آخر این هفته اتفاق میفته و درسته که اون روزها هم به نظر روزهای گرمیه ولی نه در این حد!

اميدوارم اشتباه كرده باشه!

hasan1

کاربر ويژه
برعکس پیش بینی اکثر مدل ها و سایت ها امروز دمای قم الان نسبت به دیروز این موقع حدود یک درجه خنک تر شده در حالی که انتظار میرفت یک درجه گرمتر بشه!

hasan1

کاربر ويژه
جالبه واندرگراند ماکزیمم دوشنبه هفته دیگه برای قم رو زده 48 برای تهران رو زده 49 در حالی که به طور معمول قم 4 تا 5 درجه از تهران گرمتره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا