پیش بینی دمای مشهد:
اولا بهتون بگم که پیش بینی های دمایی بالای 3روز سایت فورکا کاملااشتباهه بنابراین خودتونو سرگرمش نکنین.دلیل بیشتر بودن دمای مشهد درچندروز گذشته نسبت به میانگین هم اینکه یک هفته ایست که شاخص نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی هر دو رو به نزول گذاشتن اما خبر خوب واسه خطه شمال شرق این که این دو شاخص از چند روز اینده رو به صعود خواهند گذاشت . باد های شمالی بر جریانات گرم جنوبی غلبه می کنن. به طور جدی از سه شنبه اینده دما رو به کاهش خواهد گذاشت. در مورد بیشینه دمایی مشهد هم تا یک هفته اینده اینو بگم که دماهایی که فورکا 44 و اینا رو زده کاملا مضحکه!!! ماکزیمم دمای مشهد در هفته اینده نیز به 40 نخواهد رسید.
سلام محمد جان . منم به شما و تمامه بچه های فروم ارادت دارم و درس پس میدم/ کارشناسای خوبی تو این فروم هستن که پیش بینیها و مطالب علمی خوبی میذارن. والا محمد عزیز بجنورد مثه مشهد گرم نخواهد شد. اما روند افزایش و کاهش دمای بجنورد هم مثه مشهده. فقط با شدت کمتر. در بجنورد هم از سه شنبه اینده روند کاهش دما با شدت بیشتر از مشهد شروع میشه. در خطه خزر با شمالی شدن جریانات از سه شنبه رگبارو و کاهش دما بارش شروع میشه که حداقل ابرناکیش در روز پنج شنبه هفته اینده به بجنورد هم میرسه که اگه شانس بیارین رگبار خفیفی هم رخ خواهد داد البته پیش بینی واسه پنج شنبه اینده یکم زوده و باید نقشه ها رو بیشتر دنبال کرد:گل:سامان جان سلام
بنده ارادت خاصی نسبت به خودتون و پیش بینی هاتون دارم:احترام::گل:،پیش بینی تون واسه بجنورد چیه؟؟آیا بجنورد گرمتر از مشهد خواهد شد؟؟ و اینکه بارشی{حتی خفیف} واسه بجنورد نمیبینین؟؟
محمد جان شما لطف داری. من نمیدونم باز چه اتفاقی افتاده که بچه ها پراکنده شدن. اما این زندگی ارزش این بحثها رو نداره. سعی کنین از جمع دوستانتون بیشترین لذتو ببرین. بعدا که مثه من متاهل شدین و هزارو یک گرفتاری واستون پیش اومد به این روزاتون غبطه می خورین.من این جمع و برای این ترک نکردم چون دوستان عزیزی در این فروم هستند که من نمیتونم ازشون دل بکنم مثل سامان امیر محسن ارش پسرخاله و ...
البته اقای ایمبویینگ منظورم شما نیستی خدایی نکرده . شما هم در جمع دوستان ما هستید :خجالت2:
سلام محمد جان . منم به شما و تمامه بچه های فروم ارادت دارم و درس پس میدم/ کارشناسای خوبی تو این فروم هستن که پیش بینیها و مطالب علمی خوبی میذارن. والا محمد عزیز بجنورد مثه مشهد گرم نخواهد شد. اما روند افزایش و کاهش دمای بجنورد هم مثه مشهده. فقط با شدت کمتر. در بجنورد هم از سه شنبه اینده روند کاهش دما با شدت بیشتر از مشهد شروع میشه. در خطه خزر با شمالی شدن جریانات از سه شنبه رگبارو و کاهش دما بارش شروع میشه که حداقل ابرناکیش در روز پنج شنبه هفته اینده به بجنورد هم میرسه که اگه شانس بیارین رگبار خفیفی هم رخ خواهد داد البته پیش بینی واسه پنج شنبه اینده یکم زوده و باید نقشه ها رو بیشتر دنبال کرد:گل:
1 | Anzali (Iran) | 6.5 mm |
2 | Rasht (Iran) | 3.0 mm |
3 | Abadan (Iran) | 0.0 mm |
4 | Abadeh (Iran) | 0.0 mm |
5 | Abu Musa (Iran) | 0.0 mm |
6 | Ahar (Iran) | 0.0 mm |
با وجود اينكه دماهاي بالا همچنين ادامه داره ولي گرماي اين روزها به اندازه روزهاي قبل آزاردهنده نيست. آفتابم از ميزان سوزندگيش كمتر شده ....
کاملا درسته. تیر ماه آفتاب داغتری داره و بیشینه دماهایی که برای ما توی تیر ثبت شده هنوز هرگز توی مرداد ثبت نشده.