• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من تا 2-3 ساعت دیگه میرم اصفهان، اگر عمری بود از اونجا پیام میگذارم.

فعلا:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش بینی دمای مشهد:
اولا بهتون بگم که پیش بینی های دمایی بالای 3روز سایت فورکا کاملااشتباهه بنابراین خودتونو سرگرمش نکنین.دلیل بیشتر بودن دمای مشهد درچندروز گذشته نسبت به میانگین هم اینکه یک هفته ایست که شاخص نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی هر دو رو به نزول گذاشتن اما خبر خوب واسه خطه شمال شرق این که این دو شاخص از چند روز اینده رو به صعود خواهند گذاشت . باد های شمالی بر جریانات گرم جنوبی غلبه می کنن. به طور جدی از سه شنبه اینده دما رو به کاهش خواهد گذاشت. در مورد بیشینه دمایی مشهد هم تا یک هفته اینده اینو بگم که دماهایی که فورکا 44 و اینا رو زده کاملا مضحکه!!! ماکزیمم دمای مشهد در هفته اینده نیز به 40 نخواهد رسید.

سامان جان سلام

بنده ارادت خاصی نسبت به خودتون و پیش بینی هاتون دارم:احترام::گل:،پیش بینی تون واسه بجنورد چیه؟؟آیا بجنورد گرمتر از مشهد خواهد شد؟؟ و اینکه بارشی{حتی خفیف} واسه بجنورد نمیبینین؟؟

samann

کاربر ويژه
از روز جمعه گذشته تا دوشنبه اینده میشه گفت گرمترین دهه سال 1392 مشهد رقم خواهد خورد . به عبارتی چله تابستون و زور تابستون 92 خواهد بود. از سه شنبه دیگه بعیده این شدت گرما با این ماندگاری در شمال شرق رخ بده.

samann

کاربر ويژه
سامان جان سلام

بنده ارادت خاصی نسبت به خودتون و پیش بینی هاتون دارم:احترام::گل:،پیش بینی تون واسه بجنورد چیه؟؟آیا بجنورد گرمتر از مشهد خواهد شد؟؟ و اینکه بارشی{حتی خفیف} واسه بجنورد نمیبینین؟؟
سلام محمد جان . منم به شما و تمامه بچه های فروم ارادت دارم و درس پس میدم/ کارشناسای خوبی تو این فروم هستن که پیش بینیها و مطالب علمی خوبی میذارن. والا محمد عزیز بجنورد مثه مشهد گرم نخواهد شد. اما روند افزایش و کاهش دمای بجنورد هم مثه مشهده. فقط با شدت کمتر. در بجنورد هم از سه شنبه اینده روند کاهش دما با شدت بیشتر از مشهد شروع میشه. در خطه خزر با شمالی شدن جریانات از سه شنبه رگبارو و کاهش دما بارش شروع میشه که حداقل ابرناکیش در روز پنج شنبه هفته اینده به بجنورد هم میرسه که اگه شانس بیارین رگبار خفیفی هم رخ خواهد داد البته پیش بینی واسه پنج شنبه اینده یکم زوده و باید نقشه ها رو بیشتر دنبال کرد:گل:

samann

کاربر ويژه
من این جمع و برای این ترک نکردم چون دوستان عزیزی در این فروم هستند که من نمیتونم ازشون دل بکنم مثل سامان امیر محسن ارش پسرخاله و ...

البته اقای ایمبویینگ منظورم شما نیستی خدایی نکرده . شما هم در جمع دوستان ما هستید :خجالت2:
محمد جان شما لطف داری. من نمیدونم باز چه اتفاقی افتاده که بچه ها پراکنده شدن. اما این زندگی ارزش این بحثها رو نداره. سعی کنین از جمع دوستانتون بیشترین لذتو ببرین. بعدا که مثه من متاهل شدین و هزارو یک گرفتاری واستون پیش اومد به این روزاتون غبطه می خورین.
شاد باشین:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان . منم به شما و تمامه بچه های فروم ارادت دارم و درس پس میدم/ کارشناسای خوبی تو این فروم هستن که پیش بینیها و مطالب علمی خوبی میذارن. والا محمد عزیز بجنورد مثه مشهد گرم نخواهد شد. اما روند افزایش و کاهش دمای بجنورد هم مثه مشهده. فقط با شدت کمتر. در بجنورد هم از سه شنبه اینده روند کاهش دما با شدت بیشتر از مشهد شروع میشه. در خطه خزر با شمالی شدن جریانات از سه شنبه رگبارو و کاهش دما بارش شروع میشه که حداقل ابرناکیش در روز پنج شنبه هفته اینده به بجنورد هم میرسه که اگه شانس بیارین رگبار خفیفی هم رخ خواهد داد البته پیش بینی واسه پنج شنبه اینده یکم زوده و باید نقشه ها رو بیشتر دنبال کرد:گل:

سپاسگزارم سامان جان:احترام::گل:

درسته اکثر سایت ها دمای 40 و بالاتر رو پیش بینی کردن ولی با توضیحات شما مطمئنم که نهایتش بجنورد 39 میشه:گل:

پس باید واسه بارش خوب برم گرگان،احتمالا هفته ی اخر ماه رمضون رو گرگان باشم

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
خوب شکر خدا از پریشب گرمای شب از بین رفت و شب ها رو بی کولر می شه گذروند بابا +30 برا مینیمم خیلی زیاد بود. چقدر ذوق می کنم شمال بارونی می شه چون اینجام هوا حسابی خنک می شه.
این موج گرما هم که به خوشی از غرب سپری شد و جالبه ماکزیمم نهاوند +39 شد و بالاتر نرفت در حالی که همه شهرها بجز نهاوند و تویسرکان و اسدآباد بالاتر از +39 نرفت خوب امسال فقط یکروز +40 نهاوند داشت و فکر کنم رکوردش بره برا دو سه سال دیگه. از همه جالبتر همدان دو سه روز دما بالاتر از +40 رفت و ملایر +41 هم تجربه کرد.
راستی علت اینکه همه سایت ها دما از جمعه رو ماکز تا +33 برا نهاوند و حتی کرج در نظر گرفتند چیه واقعا تابستون تموم شده
البته در غرب خصوصا زاگرس شرقی ( دامنه های شرقی زاگرس ) گرمترین ماه سال همون تیره که تموم شد ولی برا شمال از شمالغرب تا شرق تابستون تازه شروع شده و به استثنای روزهائی که ناوه شمال داریم گرمترین روزهای تابستان تازه شروع شده.
راستی علتش چیه؟

amir tehranpars

کاربر ويژه
آخرين وضعيت کوهنوردان گم شده در هيماليا [h=2] کاردار ايران در پاکستان آخرين وضعيت سه کوهنورد گم شده در مسير قله برودپيک را تشريح کرد.
حسين روش در مورد مفقود شدن آيدين بزرگي، مجتبي جراهي و پويا کيوان که هنگام بازگشت از مسير صعود به قله برود پيک دچار حادثه شدند اظهار کرد: روز گذشته در محل سفارت جلسه‌اي را با کوهنوردان با تجربه منطقه برگزار کرديم و آخرين اطلاعات مربوط به اين سه کوهنورد را که از طريق GPS و عکس‌هاي منطقه‌اي در اختيار داشتيم بررسي کرديم. در اين بررسي‌ها سه نقطه به عنوان نقاط احتمالي که اين سه کوهنورد مي‌توانند در آن مکان‌ها حضور داشته باشند، تعيين شد.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: درخواست جست‌وجو روز گذشته از طريق سفارت پيگيري شد و امروز يک تيم امدادي همراه دو فروند بالگرد به منطقه اعزام شد. اين بالگردها از طريق منطقه اسکاردو به بيس کمپ رفتند که به دليل نامساعد بودن شرايط جوي نتوانستند جست‌وجو را ادامه دهند. به همين منظور به بيس کمپ بازگشته و منتظر بهبود شرايط جوي شدند. ساعتي بعد از اينکه شرايط جوي بهتر شد، دوباره جست‌وجوها آغاز شد.

کاردار ايران ادامه داد: با توجه به اينکه کوهنوردان ايراني در ارتفاع 7400 متري حضور دارند و شرايط جوي آن منطقه بسيار نامساعد است، بالگردها نتوانستند جست‌وجو را انجام دهند و دوباره به کمپ اصلي بازگشتند. اکنون منتظر هستيم تا شرايط جوي کمي مساعد شود تا اين بالگردها جست‌وجوها را دوباره آغاز کنند و اين چند منطقه که احتمال حضور کوهنوردان ما در آن‌ها وجود دارد، را جست‌وجو کنيم.

وي در پاسخ به اين سوال که اين جست‌وجوها تا چه مرحله‌اي ادامه خواهد داشت گفت: تمام تلاش‌ها اين است که بتوانيم اطلاعات دقيق‌تري از مکان حضور اين کوهنوردان پيدا کنيم و تا اطلاعات کامل نشود، نمي‌شود چيزي گفت. البته با در نظر گرفتن شرايط نامساعد جوي کار سخت است.

تيم اعزامي گروه آرش به پاکستان

273716_681.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
امروز صبح منطقه ما ابری بوده و در بیشتر ساعات بارش ملایم و پراکنده داشتیم
این بارش پراکنده همچنان ادامه دارد

hasan1

کاربر ويژه
درود به همه دوستان

با توجه به دمای دماسنج من برای امروز ساعت 4 بعدازظهر فکر نمیکنم فردا و پس فردا رکورد دمایی امسال قم که 45 درجه هست شکسته بشه.

fcpo2nt6b4sps4ev0xfn.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
با وجود اينكه دماهاي بالا همچنين ادامه داره ولي گرماي اين روزها به اندازه روزهاي قبل آزاردهنده نيست. آفتابم از ميزان سوزندگيش كمتر شده ....

hasan1

کاربر ويژه
با وجود اينكه دماهاي بالا همچنين ادامه داره ولي گرماي اين روزها به اندازه روزهاي قبل آزاردهنده نيست. آفتابم از ميزان سوزندگيش كمتر شده ....

کاملا درسته. تیر ماه آفتاب داغتری داره و بیشینه دماهایی که برای ما توی تیر ثبت شده هنوز هرگز توی مرداد ثبت نشده.

AFSORDE

کاربر ويژه
کاملا درسته. تیر ماه آفتاب داغتری داره و بیشینه دماهایی که برای ما توی تیر ثبت شده هنوز هرگز توی مرداد ثبت نشده.

براي اينجا هم همينطوره،،، حداكثر دماهاي سالانه در تيرماه رقم ميخوره، آفتاب و دماي حسي و روزهاي طولاني هم كه جاي خودشو داره.... :90:

اينجا در سالهايي كه فصل ها و دما روال عادي خودشو داره بيشينه ي دماها در مرداد ماه به ندرت به 38 درجه ميرسه، همونطوري كه در سالهاي 89، 90، و 91 همينطور بود. ولي خب اينجا امسال گرما ديرتر از سال هاي گذشته اومد كه همچنان ادامه داره ولي به نظر من به زودي به پايان خواهد رسيد. :98:

و حتي اگه در ادامه بيشينه هاي بالايي هم رقم بزنه دماي حسي چندان اذيت نميكنه.

:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
الان حاج محسن میاد و میگه:

درود بر عاشقان!!

دمای فعلی سلطان بلامنازع سرما{که فعلا برده ای بیش نیست چه برسه سلطان!!}: 33 درجه!!:خنده1::خنده1::زبون::احترام:

پسرخاله

کاربر ويژه

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا گرمترین روز پایتخت در سال جاری است گفت: دمای تهران به 41 درجه می رسد.

خبرگزاری مهر: مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا گرمترین روز پایتخت در سال جاری است گفت: دمای تهران به 41 درجه می رسد.

عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی طی سه روز آینده در غالب مناطق کشورهوای گرم تابستانی حاکم است.

به گفته وی، تنها در برخی مناطق سواحل خزر طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه افزایش ابر، وزش باد و بارش پراکنده پیش بینی می شود و طی روز های پنج شنبه و جمعه در استان های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی دمای هوا کاهش می یابد.

امیدوار اظهار داشت: در همین مدت در برخی مناطق غرب و جنوب غرب کشور پدیده گرد و خاک موجب کاهش دید افقی و کیفیت هوا خواهد شد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: طی سه روز آینده وزش باد و گرد و خاک در برخی از مناطق شرق کشور به ویژه منطقه زابل به تناوب ادامه خواهد داشت وسبب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی در شمال سیستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبی می شود.

وی افزود: این شرایط با غلظت کمتر در برخی نقاط استان های کرمان، یزد، ایلام، خوزستان، قم، مرکزی، جنوب سمنان، شمال اصفهان و جنوب کرمانشاه نیز به تناوب رخ خواهد داد.

امیدوار یادآورشد: طی روز های پنج شنبه و جمعه دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج پیش بینی می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: فردا آسمان تهران صاف در پاره ای نقاط همراه با وزش باد است بیشینه و کمینه دما با یک درجه افزایش نسبت امروز به ترتیب برابر 41 و 26 درجه سانتیگراد خواهد بود.

ماهان.

کاربر ويژه
در این لحظه‌های ملکوتی که در خدمتتون هستم دقایقیه که از زیر آفتاب سوزان مرداد ماه عرض‌های شمالی اومدم بیرون و البته از جلسه‌ی تر زدن به امتحان بر می‌گردم! خب امتحانی که آدم تا یه ربع قبلش تو فروم باشه معلومه چی از آب در میاد!

دمای اینجا الان 31.6+ ولی شکر خدا همچنان هوای خشکی داریم و گرما آزار دهنده نیست.

رطوبت نسبی الان 17 درصده

البته با وجود این گرمای شدید، طی هفته‌ی آینده بارش‌هایی بصورت رگبار و رعد و برق داریم و من امیدوارم که فردا شب تا بامداد پنجشنبه صحنه‌های زیبای رعد و برق رو شکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا