• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
1988 :

مهراباد 40.4
اقدسیه 37.3

تفاوت : 3.1 درجه

1989 :

مهراباد 41.6
اقدسیه 38.0

تفاوت : 3.6 درجه

1996 :

مهراباد 40.0
اقدسیه 36.2

تفاوت : 3.8 درجه

----------------------------------------------------

2012 :

مهراباد 39.6
اقدسیه 38.7

تفاوت 0.9 درجه

2013 :

مهراباد 40.4
اقدسیه 39.5

تفاوت 0.9 درجه

اینا حداکثر مطلق های سال بود . برای مقایسه

mohamad$

کاربر ويژه
روند افزایش دمای تهران به همین شکل ادامه پیدا کنه ما تا 20 سال بعد شاید دمای 43 هم در اقدسیه داشته بشیم .

babak2006

کاربر ويژه
البته محمد جان این روند گرمایشی مختص تهران فقط نیست کل ایران وحتی بیشترنقاط دنیا رو دربرگرفته ولی خب متاسفانه ادامه این روند بروی شهرهای پرجمعیت وصنعتی مثل تهران ومشهد اثرات مخرب بیشتری خواهد داشت کلا بشرهربلایی سرش بیاد خودش مقصره

ماهان.

کاربر ويژه
آلاشتمازندران16.3+
دیلمانگیلان21.6+
بلدهمازندران22.0+
جیرندهگیلان22.3+
کیاسرمازندران22.5+
خلخالاردبیل23.0+
کجورمازندران23.2+
نمیناردبیل23.3+
اردبیل فرودگاهاردبیل24.7+
آلودگی فیروزکوهتهران24.7+

آمار دمای آلاشت چندان منطقی به نظر نمی‌آد!

babak2006

کاربر ويژه
آلاشتمازندران16.3+
دیلمانگیلان21.6+
بلدهمازندران22.0+
جیرندهگیلان22.3+
کیاسرمازندران22.5+
خلخالاردبیل23.0+
کجورمازندران23.2+
نمیناردبیل23.3+
اردبیل فرودگاهاردبیل24.7+
آلودگی فیروزکوهتهران24.7+

آمار دمای آلاشت چندان منطقی به نظر نمی‌آد!

خوش اب وهواترین نقاط ایران درتابستان

mohamad$

کاربر ويژه
البته محمد جان این روند گرمایشی مختص تهران فقط نیست کل ایران وحتی بیشترنقاط دنیا رو دربرگرفته ولی خب متاسفانه ادامه این روند بروی شهرهای پرجمعیت وصنعتی مثل تهران ومشهد اثرات مخرب بیشتری خواهد داشت کلا بشرهربلایی سرش بیاد خودش مقصره

درسته ولی مشهد مجموعا وضعش خوب بوده تو دو سال اخیر از همه نظر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
13073106_2_2306.gif

mohamad$

کاربر ويژه
امروز فکونم رفتیم رو 41 . دمای های بالا برای تهران اداااااامه داره . 40 های زیادی پیشبینی شده تا هفته دیگه

امیرکوروش

کاربر ويژه
به نظرم پاییز دیر بارشی خواهیم داشت یعنی بارشهای نافع و چشمگیر از اواخر آبان آغاز خواهند شد .

و همانطور که امیرمحسن جان گفتند : بارشها جنوب غربی شمال شرقی خواهند بود .

البته این پیشگویی با عنایت به نقشه های فعلیست

پیش بینی قطعی 25 شهریور

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
به مهرداد:
مهرداد خان شما از اول با امیر محسن و اینکه بچه ها بیشتر به سمت امیر محسن گرایش نشون دادن مشکل داشتی. درسته که هیچ وقت علنی اینو نگفتی ولی همه چیز از پالس هایی که رفتار و گفتارت میداد قابل فهمیدن بود. اگه امیر محسنو بچه ها بیشتر دوس داشتن یا حرفشو بیشتر قبول میکردن برای رفتار سنجیده و پخته ای بود که تو کمتر او رفتار رو داشتی. من تاحالا یادمه تاحالا 5 باری قهر کردی خودبخود غیب شدی بعد خودت برگشتی گفتی بچه ها اصرار کردن من برگشتم وظیفه خودم میدونستم و احساس مسئولیت کردم و این حرفا ولی هیچ وقت نگفتی چطور میشه قبل هر بار قهر کردنت احساس مئولیت نمیکنی بعدقهر احساس مسئولیت میکنی. همیشه هم با یه بهونه قهر میکنی که خسته شدم و همین حرفا ولی همیشه دقت کردم بعد اینکه بی توجی از بچه ها توجهشون به امیر محسن و دیدی قهر کردی.
دیدم اونور نوشته بودی تو با اون انجمن مشکل داشتی برای همین ال شد و بل. ولی هسچ وقت نگفتی که رفتارمدیرای اونوری چه ربطی داشت به حذف شدن وبلاگ و فروم تو.
تو از اینکه امیر محسن مدیریت برتر رو داشت نارحت بودی-تو از اینکه امیر محسن بین بچه ها مقبولیت بیشتری داشت ناراحت بودی. تو از اینکه فروم زدی کسی نیومد توش ناراحت شدی. نگو که فروم زده برای دل خودم که خودم توش باشم و فهپعالیت کنم که خودنم میدیونی فروم جای گروه هست نه یه نفر انتظار داشتی بیان بچه ها و تو امضات تبلیغ میکردی ادرسشو.
هیچ وقت به زبون نگفتی ولی رفتارت همه چیز و نشون میداد میدونم خیلی از بچه ها هم همین پالس هارو از رفتارت کرفتن. تو از پست های حتی اسپم خیلی ها تشکر میکردی ولی جالبه من همیشه نگاه که میکردم خیلی سخت دکمه تشکر رو میزدی برای امیر محسن که اکثرن پست های تخصصی و اموزشی برامون میزد. تو هیچ وقت نگفتی که به خاطر ناراحتیت از اینکه بچه ها تنهات گذاشتن زدی و وبلاگت و فرومت و پاک کردی و برای چندمین بار باز بدون دلیل و فقط با بهانه خستگی از نظرها غایب شدی! و وقتی دیدی شرایط داره عوض میشه یه مرتبه با شعار کمک و احساس مسئولیت مثل سری های قبل اومدی.
بچه هارو تیکه تیکه کردی از هم جدامون انداختی حتی به نتیجه نظر سنجی اونجا هم که بچه های خودمون رای داده بودن احترام نذاشتی بهونه اوردی که این نظر سنجی قبول نیست حتما اون نظر سنجی هایی که تو اون زمون تو وبلاگت میذاشتی و معلوم نبود کی به چی رای داده من خودم 8 بار رای دادم قبول بودن؟!
بچه ها تروخدا به بازی قدرت و این نشونه هایی که از قدیم تا الان گفتم یکمی فکر کنید پازل هارو بچینید پیش هم با هم دیگه کینه ای نشیم حتی اگه قراره تو دو جا باشیم خوب و مهربون باشیم پشت سر هم بد نگیم. همه چیز میتونست طور دیگه ای که لااقل بشه همه بچه هارو دور هم شده تو هر فروم دیگه ای نگه داشت منتها یه مرتبه بازیگر قدرت اومد و سهمش وخواست. یکمی خودتون بشینین به این ماجرا و چیزایی که گفتم از چند ماه پیش به اینور فکر کنین.

با سلام.
لطفا جوسازی نکنید.
شما با این حرفا نمی تونی این جمعه صمیمانه رو از هم بپاشی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا