• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid61

کاربر ويژه
nhanij24skpm172773j.jpg

امیرکوروش

کاربر ويژه
بالاخره پس از پیگیری های بسیار تونستم یه عکس قدیمی از برف سال 70 شهر اصفهان پیدا کنم .

این عکس در آلبوم عکسهای دوستم بود من هم با موبایلم از این عکس ، عکس گرفتم و سپس آپلود کردم .

البته بخاطر کیفیت کم این عکس از همه عذر میخوام ولی به قدیمی و خاطره انگیز بودنش می ارزه

شما هم اگر عکسی از برف سالهای دهه 70 یا 80 دارید برامون ارسال کنید ممنون میشیم .

72340487902896042783.jpg

امیرکوروش

کاربر ويژه
کوروش جان چه کنیم با این IOD منفی؟؟؟

sst_anom.gif

درود عرض کنم که همین IOD منفی باعث شده تابستان بسیار داغ بشه اگر مثبت بود تابستان مثل تابستان 1383 یا 1386 یا 1365 معتدل میشد .

اکنون که نقشه ها را دیدم

دیم NAO روبه منفی شدن

لانینا دوباره کمی رشد کرده

و IOD روبه خنثی شدن میره

mohamad$

کاربر ويژه
بالاخره پس از پیگیری های بسیار تونستم یه عکس قدیمی از برف سال 70 شهر اصفهان پیدا کنم .

این عکس در آلبوم عکسهای دوستم بود من هم با موبایلم از این عکس ، عکس گرفتم و سپس آپلود کردم .

البته بخاطر کیفیت کم این عکس از همه عذر میخوام ولی به قدیمی و خاطره انگیز بودنش می ارزه

شما هم اگر عکسی از برف سالهای دهه 70 یا 80 دارید برامون ارسال کنید ممنون میشیم .

72340487902896042783.jpg

این دوستتونه ؟ :خنده1:

امیرکوروش

کاربر ويژه
والله سهند جان

حاکمیت لانینا بیشتر بوده نسبت به النینو طی سالهای منحوس اخیر

ولی من موندم چرا لانینا رخ میده النینو رخ میده باز ما شاهد خشکسالی هستیم امیدوارم با آمدن کلید و با رفتن قفل ، برکت دوباره به میهن مان بازگرده و تحریم ها رو هم بردارن بزارن یه بادی بیاد .:خجالت2:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
والله سهند جان

حاکمیت لانینا بیشتر بوده نسبت به النینو طی سالهای منحوس اخیر

ولی من موندم چرا لانینا رخ میده النینو رخ میده باز ما شاهد خشکسالی هستیم امیدوارم با آمدن کلید و با رفتن قفل ، برکت دوباره به میهن مان بازگرده و تحریم ها رو هم بردارن بزارن یه بادی بیاد .:خجالت2:

کوروش جان سهند کیه؟؟؟
منم نوکر همه شما شهاب از بوشهر.

navid61

کاربر ويژه
نوید جان از تهران پیام خصوصیت و چک کن . ممنون

سلام محمد جان
فكر كنم بخش پيام هاي خصوصيم مشكل داره
اين پيغامو ميده بهم
ارسال مقالات شما غیر ممکن می باشد , به دلیل اینکه پردازش رمز عبور اعتبار شما به اتمام رسیده است , برای برطرف شدن مشکل مجددا وارد اعتبار خود شوید

الان ميخام برم كار دارم شب نگاه ميكنم ببينم مشكلش چيه
فعلا خدانگهدار

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سالاری

آقا از پیریه دیگه از وقتی پیر شدیم همه سازها را تار میبینیم .

من تفسیر های خوبت را در انجمن دشتی پیگیری میکنم و ازت یاد میگیرم .

من در برابر بزرگانی چون شما و امیر محسن خان و مهرداد و .... عددی نیستم.
ولی میدونید همین صحبت گرم و انرژی دادن شما به بنده خیلی کار بزرگی هست.
کاش همه انجمن ها مدیرانی چون شما داشتند چرا که شما شایسته بهترین ها هستی و چرا که شما بلدی با زیر دستانی چون من چگونه صحبت کنی .
کوروش جان از صمیم قلب دوستت دارم.
:گل:

امیرکوروش

کاربر ويژه

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اردات دارم عزیز دل همیشه گفتم پیروزی در وحدت و اتحاد است تا موقعی که ما باهم باشیم موفقیم .

شهاب جان این نقشه برای سایت http://models.weatherbell.com/gfs.php هست شما در این سایت عضوی ؟ میشه نقشه مربوط به بارش پاییز 1392 را بزاری

عرض شود به محضر مبارک که متاستفانه تمام نقشه های این سایت پولی شده و بنده تو این سایت عضو نیستم و این تصویر رو هم از یک فروم آمریکایی پیدا کرده ام.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تشکر از بابت گزارش پست حاشیه ای. موضوع رسیدگی شد.
کاربر "بچه های خوب" بر طبق قوانین ارسال هرگونه پستی که در آنها نام کاربرانی برده شده است که امکان دفاع از خود را در اینجا ندارند ممنوع می باشد.
موفق باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

امیدوارم که حالتون خوب باشه. امروز روز خیلی پرکاری برای بنده بود و فردا صبح زود هم مجددا عازم ماموریت هستم و به امید خدا باز در اولین فرصت در خدمت تون هستم

راستی امشب در حدود ساعت 10 شب آرش عزیز که عازم اصفهان هستند پیام دادند که در محدوده مارال ستاره دمای هوا مطابق با دما سنج ماشین 42+ بالای صفر بوده!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا