• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
امروز صبح هوا خیلی الوده بود پایین علوم تحقیقات هم دیده نمی شد. ولی ساعت 3 بعد از ظهر که برمی گشتم خیلی هوا خوب شده بود. تا جنوب تهران قشنگ دیده می شد.
هوای خوب رو هم می شد نفس کشید.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
جمعه 11 ژانويه

no81cc8ffrhg2eeetq7.png

این نقشه سایته یا یک برنامه برای گوگل ارت .
لینکش رو می دی .

سلام
مهرداد لينكش رو به من هم بده.

saeed hh

کاربر ويژه
با درود دوباره دم عصر هوا بهاری بود یه جورایی با اون ابرای سیاه که غرب وشرق تشکیل شده بود هم هوا بهری بود هم دل من تنها تو پارک نشسته بودم هیچ کس نبود خیلی دلگیربود:ناراحت:

tima ir

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان : همان طور که امیرمحسن عزیز اعلام کردنند خدا رو شکر بارش ها برای شرق و شمال شرق و مشهد مقدس تقویت شده و بنظر میرسه که بیشترین فعالیت این سیستم در روز جمعه تا صبح شبنه باشه امیدورام نقشه ها در روزهای اینده حکایت از بارش های خوبی در سراسر میهن عزیز داشته باشن . با سپاس

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان : همان طور که امیرمحسن عزیز اعلام کردنند خدا رو شکر بارش ها برای شرق و شمال شرق و مشهد مقدس تقویت شده و بنظر میرسه که بیشترین فعالیت این سیستم در روز جمعه تا صبح شبنه باشه امیدورام نقشه ها در روزهای اینده حکایت از بارش های خوبی در سراسر میهن عزیز داشته باشن . با سپاس

سلام تیما جان. خوش اومدی.

منم فکر میکنم ان شا الله جمعه بارشای خوبی رو داریم. توکل بر خدا هر چی او بخواهد همون میشه.

هواشناس

کاربر ويژه
شهر آغری ترکیه که در شرق این کشور واقع است ، در سال 1985 میلادی در طی 24 ساعت بارش برف 225 سانتی متری داشته و صبح فردای اتمام بارش برف ، دما به 42.8 - رسیده است!!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

سلام تیما جان. خوش اومدی.

منم فکر میکنم ان شا الله جمعه بارشای خوبی رو داریم. توکل بر خدا هر چی او بخواهد همون میشه.

در آخرين آپديتها تغذيه رطوبتي درياي سرخ و درياي عمان مقداري ضعيف هست. در عوض جرياناتي از سوي درياي خزر رطوبت شمال شرق رو تقويت مي كنند. نكته جالب توجه اين است كه امسال همزمان با ورود امواج ناپايدار به شمال شرق، درياي خزر و درياهاي جنوبي به خوبي رطوبت مورد نياز رو تامين مي كنند.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا