• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام من تازه اومدم ازوبلاگ امیر محسن عزیز با اینجا اشنا شدم اگر اجازه بدین در حوالی بلوار توس میخوام دیده بان باشم:گل:
اینجام بارش بارون داشتیم ولی فعلا قطع شده بوی بارون پیچیده

درود بر شما

خوش اومدید، امیدوارم اوقات خوشی رو در اینجا داشته باشید.:گل:

مثل اینکه تقریبا در تمام شهر مشهد الان دوستان حضور دارن، میخوام مژده بدم که به احتمال بسیار زیاد یکی از دوستان من که ساکن جزیره قشم هستن هم در روزهای آینده به ما ملحق میشن، البه بعد از متصل شدن محل کارشون به اینترنت که قراره مستقیما از بندرعباس وایرلس بگیرن.

به دوستان عزیز در مشهد تبریک میگم، نمیدونم چرا اما یک حسی به من میگه تهران فردا بارش خوبی خواهد گرفت، البته نقشه ها زیاد جالب نیستند اما امیدوارم توپوگرافی تهران به کمک بیاد.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این از اولین عکس:

r1aoq85ggedkf7ir3u5p.jpg

هواكده

کاربر ويژه
أمير محسن جان شهر أصفهان هم دو قطره بارون زد با اينكه كم بود ولي از بارون دم أبسي دي ماه بيشتر بهم چسبيد. شما را كاملا حس ميكنم مهربان يأر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
أمير محسن جان شهر أصفهان هم دو قطره بارون زد با اينكه كم بود ولي از بارون دم أبسي دي ماه بيشتر بهم چسبيد. شما را كاملا حس ميكنم مهربان يأر

درود امیر کوروش عزیز

خیلی خوش اومدین اونهم با اکانت هواکده و ممنون از لطف شما و خیلی خوشحال هستم که اصفهان بارش داشته و این نشون خیلی خوبی میتونه باشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب واقعا وفور نعمت بود تازه من دیر جنبیدم ولی حداقل سه تا سلول جداگانه در شمال- غرب-جنوب و حتی شرق و شمال شرق مشهد داشت رعد و برق میزد!

اینم یکی دیگه

ucb3oybdc01zyl56c591.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ماشاا... چه خبر بوده مشهد!

امیرمحسن جان دست مریزاد :گل:

شب همگی دوستان خوش و خرم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماشاا... چه خبر بوده مشهد!

امیرمحسن جان دست مریزاد :گل:

شب همگی دوستان خوش و خرم.

آرش جان

خواهش میکنم. جای شما رو بسیار خالی کردم امشب واقعا شب خیلی خوبی بود و در زمانیکه بارون شدید و دم اسبی میبارید رفتم تو فضای باز وایستادم و خیس آب شدم.

الان که چک کردم یک سلول بسیار گسترده در حال حرکت به سمت مشهد هست و فکر کنم امشب دیگه خواب بیخواب:گل:

r5itm5jmz6xti0k0eow2.jpg

mahenou

New member
سلام آقای امیرمحسن.چند روزه ابرهای تیره در برخى ساعات آسمون عسلویه رو میپوشونه. هرچند برخلاف پیش بینی مدل gfs خبری از بارندگی نبود. البته مدل های cmcوecmwf و حتی مدل عربستان سعودی بارندگی برای استان بوشهر رو تایید نکرد. ولی هواشناسی بوشهر مثل اینکه gfs رو بیشتر قبول داشت و چند روز امکان بارندگی و رعدو برق رو داد. که نشد. همین طور که شما فرمودین براى پیش بینی باید چندمدل رو بررسی کرد. راستی یک سوال این نمودار پیش بیني مشهد رو از چه سایتی میگیری. ممنون از زحماتتون . علی از عسلویه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام آقای امیرمحسن.چند روزه ابرهای تیره در برخى ساعات آسمون عسلویه رو میپوشونه. هرچند برخلاف پیش بینی مدل gfs خبری از بارندگی نبود. البته مدل های cmcوecmwf و حتی مدل عربستان سعودی بارندگی برای استان بوشهر رو تایید نکرد. ولی هواشناسی بوشهر مثل اینکه gfs رو بیشتر قبول داشت و چند روز امکان بارندگی و رعدو برق رو داد. که نشد. همین طور که شما فرمودین براى پیش بینی باید چندمدل رو بررسی کرد. راستی یک سوال این نمودار پیش بیني مشهد رو از چه سایتی میگیری. ممنون از زحماتتون . علی از عسلویه

سلام دوست خوبم

درسته بارشها بیشتر متمایل به غرب هرمزگان- جنوب فارس و ارتفاعات کرمان و نواحی جنوبی بلوچستان ایران بودند.
در ارتفاعات با نمودار متوگرام شهر مشهد من از روی مدل GFS METEO STAR برداشتم ولی بعید میدونم واسه عسلویه رو داشته باشه.

به وبلاگ من : هوای مشهد به آدرس زیر سر بزنید :
http://havayemashhad.blogfa.com/

بعد تو منوی کنترل پنل هواشناسی رو METEO STAR MAPs کلیک کنید و یابد حتما کد فرودگاهی شهرتون رو داشته باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سلام

اطلاعات سوندینگ شهر مشهد واقعا بی سابقه است در این وقت سال !!!!!!!!!!!!

یعنی هم رد پای سیستم جنوبی به چشم میخوره و هم شمالی.

رطوبت در سطح زمین و ترازهای مختلف جو و اتمسفر مشهد در بامداد امروز اشباع ، متراکم و مملو از بخار آب بوده:

6wyy4h47jwad0st18z4p.jpg

4hnw4kno6iimmlq6xgnu.jpg

یعنی رطوبت تا تراز 80 میلی بار صعود داشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته نمودار اسکیوتی امروز هم باد آور روزهای خوش پاییز و زمستان گذشته در مشهد هست که اینهم در این موقع از سال کم نظیر و بیسابقه است:

cz0ujbfqjb1dbne5gvkc.jpg

اینهم تغییرات اسکیو تی مشهد از بعداز ظهر دیروز تا بامداد امروز:

oimm.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این لحظه آسمان مشهد تمام ابری همراه با ابرهای کومولونیمبوس سفید و خاکستری رنگ هست و اگه شرایط برای بارش در شهرمون مهیا باشه با توجه به اطلاعات بالا و آبهای قابل بارش 42.85 و استقرار و رخنه هوای پرفشار و خنک شمالی در سطح زمین احتمال رخداد بارش سنگین بهمراه رعد و برق و بارش تگرگ دور از انتظار نیست!!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در این لحظه آسمان مشهد تمام ابری همراه با ابرهای کومولونیمبوس سفید و خاکستری رنگ هست و اگه شرایط برای بارش در شهرمون مهیا باشه با توجه به اطلاعات بالا و آبهای قابل بارش 42.85 و استقرار و رخنه هوای پرفشار و خنک شمالی در سطح زمین احتمال رخداد بارش سنگین بهمراه رعد و برق و بارش تگرگ دور از انتظار نیست!!!!!!!

درود بر اميرمحسن گل
اميدوارم كه بارش قابلي را دشت كنيم ولي از بارش گذشته هوا امروز صبح رو آدم دوست داره بخوره از بس دلپذيره!
حالا يك سوال؟
دليل اينكه بارش نداريم چيست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا