• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مجموع بارش 12 ساعت گذشته در محدود مشهد:

vkfvyexsgps5l5avbx5l.jpg

خوب این نقشه زیر هم شدت و پیک بارش و نقاطی که احتمال بروز سیلاب رو داشتند در 12 ساعته گذشته مشخص میکنه!!

kszs7stwtp5so8nl8ehx.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر اميرمحسن گل
اميدوارم كه بارش قابلي را دشت كنيم ولي از بارش گذشته هوا امروز صبح رو آدم دوست داره بخوره از بس دلپذيره!
حالا يك سوال؟
دليل اينكه بارش نداريم چيست؟

درود هادی عزیز

به امید خدا ظهر به بعد شانس زیادی داریم. یه ذره افتاب باید در بیاد و بتابه تا شرایط صعود مهیا بشه.

ولی هوای 19 مرداد امروز مشهد همانند روزهای فروردین و اردیبهشت شده.

خدایا شکرت.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. واقعا هوای لطیف و خنکی هست برای این موقع سال
فرودگاه مشهد هم تا ساعت 10:30 حدود 3 میلیمتر بارش ثبت کرده که برای این موقع سال رقم خوبیه.

tima ir

کاربر ويژه

خواهش میکنم آرش عزیز

من همانطوریکه از 10 روز قبل هم گفته بودم به وقوع بارش در شهر مشهد برای فردا امیدواری زیادی دارم و اگه خواست خدا هم بر این باشه ، انشاء الله محقق خواهد شد.:گل:

سلام دارم خدمت همه دوستان و امیرمحسن عزیز واقعا ممنون که مثل همیشه اطلاعات بسیار خوبی رو در اختیار دوستان قرار میدی با اینکه خیلی از سایتها باز هم با نزدیک شدن به زمان بارش شرایط بارش کمتر کرده بوده اند ولی شما اعلام کردید که شرایط برای بارش مهیا خواهد بود و به لطف خدا دیشب در چند نوبت شاهد این رحمت الهی در مشهد مقدس و بسیار ی از نقاط دیگر بودیم . از تمامی دوستان که شرایط بارش مشهد و دیگر نقاط لحظه به لحظه اعلام کردنند واقعا ممنونم .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

تبریک ویژه به دوستان مشهدی که واقعا ترکوندن!

تهران هوا بسیار عالی هست، الان ابرهای کومولوس سفید و کم ارتفاع از روی کوههای البرز دارن سرک میکشن که عصر به امید خدا بیان روی شهر و تهران هم باران دشت کنه، این هوا من رو خیلی به بارش باران و وقوع رعد و برق امیدوار کرده.

هوا بقدری خوب هست که کولر رو خاموش کردم و پنجره رو باز کردم اون هم ساعت 11:30!

در 132 ساعت آینده یک پرفشار شمالی در شمال شرق کشور مستقر میشه که به نظر میاد به همراه خودش هوای خنکی رو به همراه داره و صد البته شاخص K-Index هم نوید بخش بارش خوب روی مشهد و تهران هست.

17.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نباید هموطن های خودمون در 4 استان سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و جنوب اصفهان رو فراموش کنیم، بندگان خدا زندگیشون رو از دست دادن و خونه هاشون از بین رفته، کاش میشد یک NGO به کمک هموطنانمون در این شرایط بپردازه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از آسمان جنوب غرب مشهد ( بینالود) و تراکم تدریجی ابرهای کومولونیمبوس در همین لحظه:

rb8p8kul8xpk157rkpwz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شرایط جو دیشب در مشهد یکی از نوادر در تاریخ بود که خیلی به ندرت رخ میده!

اطلاعات سوندینگ فرودگاه مشهد دقیقا مثل روزهای برفی زمستان 1391 بود!!!!!!!!!

الگوی بارش هم استقرار یک کم فشار در مرز بین خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و رخنه و نفوذ زبانه های پرفشار شمالی+ تلفیق رطوبت مونسون اقیانوس هند و دریای کاسپین + گذر یک تراف بی نظیر در اون ساعات شب منجر به وقوع رگبار و رعد و برق در مشهد شد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر دیشب اکثر نقاط خراسان چه شمال چه جنوب و چه مرکز بارش تابستونی رو دشت کردن. بارش تو نواحی مرکزی و و جنوب غربی از بقیه جاها بهتر بوده
آمار بارش 24 ساعت قبل ایستگاههای خراسان:

1- فریمان: 6.9 :شاد2:
2- بردسکن: 4.8
3- کاشمر: 3.1
4- تربت حیدریه: 2.7
5- مشهد (فرودگاه): 2.4 :خجالت2:
6- بجنورد (فردوگاه): 2.3
7- قائن: 2.2
8- بشرویه: 1.8
9- طبس: 1.7
10- خواف: 1.6
11- بیرجند و قوچان: 1
12- گلمکان و آشخانه و تربت جام: 0.8
13- درگز: 0.6
14- نیشابور: 0.5
15- اسفراین: 0.4
16- فردوس: 0.2
17- سرخس: 0.1

بعضی ایستگاهها هم در حد tr بارش داشتن

mahmood600

کاربر ويژه
تبریک ویژه به امیر محسن عزیزم بابت بارشهای بسیار خوب در این موقع از سال در مشهد و عکس های بیسیار زیبایی که زحمت کشیده بودن:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
از روز دوشنبه دوباره با تقویت پرارتفاع جنب حاره ای از روی نوار غربی کشور و تقویت پشته این پرارتفاع منحوس افزایش قابل ملاحظه دمایی رو در کل کشور بجز جنوب شرق و شمالشرق کشور خواهیم داشت که تا اواخر هفته این هوای گرم تداوم خواهد داشت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شرایط جو دیشب در مشهد یکی از نوادر در تاریخ بود که خیلی به ندرت رخ میده!

اطلاعات سوندینگ فرودگاه مشهد دقیقا مثل روزهای برفی زمستان 1391 بود!!!!!!!!!

الگوی بارش هم استقرار یک کم فشار در مرز بین خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و رخنه و نفوذ زبانه های پرفشار شمالی+ تلفیق رطوبت مونسون اقیانوس هند و دریای کاسپین + گذر یک تراف بی نظیر در اون ساعات شب منجر به وقوع رگبار و رعد و برق در مشهد شد.

تحلیل سامانه شب گذشته:

gjj4p0uyc9kdpnlpjmne.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر محمد عزیز

محمد جان این عکس تقریبا همزمان با عکس شما هست، اون ابر عدسی زیبا روی دماوند رو ببیند، حیف از تهران معلوم نیست.

19.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا