• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنومالی دما تا 7 روز آینده:

8kh9s41hcgsud87h4bx.jpg

felan123

New member
به امید خدا
پست ها رو که میخواندم منظورتون از اینکه امسال 850 که میگید از شمال شرق میاد چیه ؟؟
اگه این 850 تو زمستون و پاییز ادامه دار باشه چه نوع میشه باش زیاد یا سردی ؟
خدا کنه پاییز زمستون خوبی داشته باشیم
واقعا یه برفی بیاد 40 سانت تا 7 روز بمونه نیاز واگرنه مثل سال گذشته بیشتر میوه ها خوب در نمیاد

aliwinter

Banned
همه نابودگران زمین در یک عکس+ تصویر
یک تصویر گرافیکی تمامی اجرام خطرناکی را که پتانسیل برخورد با زمین را دارند، به نمایش می‌گذارد.

به گزارش ایسنا ، ناسا تمامی اجرام خطرناک بالقوه‌ که کره زمین را احاطه کرده‌اند، رهگیری می‌کند.

چنانچه این اجرام در زمین به اقیانوس‌ها برخورد کنند، یک سونامی بزرگ و در صورت برخورد با خشکی یک نابودی منطقه‌یی به وقوع خواهد پیوست.

در حال حاضر حدود هزار و 397 سیارک خطرناک (PHA) وجود دارند.

تصویر ارائه‌شده که از مجله عکس (Photojournal) «آزمایشگاه پیشرانش جت» ناسا گرفته شده، تمامی این سیارک‌های خطرناک بالقوه را توسط مدارهایشان به نمایش می‌گذارد.

گرافیکی ازتمامی سیارک‌هایی که می‌توانند به زمین برخورد کنند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به امید خدا
پست ها رو که میخواندم منظورتون از اینکه امسال 850 که میگید از شمال شرق میاد چیه ؟؟
اگه این 850 تو زمستون و پاییز ادامه دار باشه چه نوع میشه باش زیاد یا سردی ؟
خدا کنه پاییز زمستون خوبی داشته باشیم
واقعا یه برفی بیاد 40 سانت تا 7 روز بمونه نیاز واگرنه مثل سال گذشته بیشتر میوه ها خوب در نمیاد

انشاء الله امسال ریزش هوای سرد از سمت شمال شرق چنان فلات ایران رو در بگیره که دامنه این هوای سرد تا اقیانوس هند و دریای سرخ کشیده بشه و سیستم پشت سر هم واسه ایران ما بفرسته که هم پاییز و زمستان خوبی داشته باشیم و هم میوه های عالی در تابستان.( این آرزوی بنده است):گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تغییر و تحول در وبلاگ هوای مشهد و تبدیل آن به وب سایت

دوستان عزیز

از این پس وبلاگ هوای مشهد با دو آدرس زیر در دسترس شما عزیزان و علاقمندان خواهد بود:

http://havayemashhad.blogfa.com

http://mashhadmeteo.ir

در آینده ای نزدیک و پس از اینکه تونستم یک HOST مناسب با فضایی مطلوب فراهم کنم و کارهای فنی و گرافیکی سایت هوای مشهد به سرانجام مناسب برسه بلاگفا رو از دامنه وب سایتم حذف میکنم و پستهای تخصصی تر در آدرس :

در اختیار شما علاقمندان به پیگیری وضعیت جوی کشور قرار خواهد گرفت و یک نسخه هم در آدرس بلاگفای هوای مشهد قرار خواهد گرفت.

پس فعلا ترجیحا لطف کنید ، این آدرس رو در مرورگرها تون وارد کنید و به اطلاعات مورد نیازتون در صورت لزوم دسترسی پیدا کنید.

سپاس فراوان:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی وقوع سیل در پاکستان طی 7 روز آینده

شکل جت استریم رو در زمان سیل سال 2010 پاکستان ببینید:

July2010upperleveljet.gif

hdyzo7p98s5d1q38n8a3.jpg

rhc6s2x0ez2crsrzy67c.gif

mr8vaq9tn1ijoo22zsb.gif

و این اتفاقی هست که با احتمال زیاد در 7 روز آینده مجددا رخ خواهد داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
اينجاست كه من تأكيد دارم بر اين جمله : تابستان امسال شبيه تابستان ١٣٨٩ بود، راستي اميرمحسن جان نظر من اينه كه اسم سايتتون را بزاريد هواشناسي سينوپتيكي ايران البته اين نظره بنده حقيره

هواكده

کاربر ويژه
اوايل شهريور كم فشار بريده اي به واسطه بندال در شمال اروپا از جريانات اصلي جا مي مونه و جريانات اصلي با عقب نشيني به سمت بالا اون رو جا ميزارن در نتيجه كم فشار بريده بر روي درياي سياه براي روزها باقي مي مونه شرايط آب و هوايي وخيم در محل خودش به جا ميزاه !

استقرار اين كمفشار روي درياي سياه با جريانات نسبتا جنوبي و تمايل پرفشار جنب حاره با محور جنوب غربي شمال شرقي روي كشور همراه خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش عزیز

نقشه زیر مربوط به آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در روز 31 مرداد 1392 هست.

بنظر میرسه در اون روز از سمت شمال غرب کشور ما تحت تاثیر آنومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار قرار میگیره و با کاهش دما و احتمالا آغاز بارش در نواحی شمالی آذربایجان و بخش غربی دریای کاسپین مواجه خواهیم بود( این تحلیل بر اساس آخرین آپدیت نقشه های امشب میباشد):
te6unqcgbcg898h59oa.jpg

اوايل شهريور كم فشار بريده اي به واسطه بندال در شمال اروپا از جريانات اصلي جا مي مونه و جريانات اصلي با عقب نشيني به سمت بالا اون رو جا ميزارن در نتيجه كم فشار بريده بر روي درياي سياه براي روزها باقي مي مونه شرايط آب و هوايي وخيم در محل خودش به جا ميزاه !

استقرار اين كمفشار روي درياي سياه با جريانات نسبتا جنوبي و تمايل پرفشار جنب حاره با محور جنوب غربي شمال شرقي روي كشور همراه خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان که چک کردم در نوار مرزی شرق پاکستان( از جنوب تا شمال ) خصوصا اونجائیکه مشخص کردم لااقل تا 72 ساعت آینده یطور میانگین بین 15 تا 20 میلیمتر در ساعت بارش خواهد داشت!!!!!!!!!!!

zzhj810zth24l1zzox2a.jpg

هواكده

کاربر ويژه
پيش بيني هواشناسي لارستان

پیش آگهی :

با توجه با بررسی های انجام شده بر روی خروجی مدل ها و نقشه های میان و همچنین بلند مدت به نظر میاد با پربارش شدن مرداد ماه، طبیعی است که یه دو سه هفته ای از فعالیت مونسون در نیمه جنوبی شرقی کشور کاسته شود و با در نظر گرفتن شرایط دور از جمله وضعیت دمای دریاها و وجود لانینا متوسط و ... اگه بخوایم وضعیت جوی رو در ماه میلادی سپتامبر ( 10 شهریور تا 10 مهر ماه) برآورد کنیم به نظر میاد مجدد از حدود 10 شهریور شاهد قدرت نمایی سیستم کم فشار در دامنه های زاگرس و برخی مناطق جنوب باشیم لذا برای اواسط شهریور به سمت اواخر ماه نیز بارش های خوبی و بیش از نرمال برای استانهای فارس، کرمان، شمال هرمزگان، جنوب و شرق بوشهر،اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگلویه و بویر احمد،کرمانشاه، کردستان، همدان، زنجان و مرکزی پیش بینی شده است.البته این پیش آگهی است و صحت پیش بینی 20 درصد می باشد....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا