• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با درود امروز متوجه موضوع جالبی شدم روزهایی مانند امروز که ظاهرا تو ارتفاعات یا سطوح بالا باد شدید میشه و الودگی کاهش پیدا میکنه 2 اتفاق جالب میوفته اول ا ینکه رطوبت نسبی تهران در ساعات شب به شدت کاهش پیدا میکنه دوم اینکه ارتفاعات یا شمال تهران از نظر اختلاف دمای کمینه با شمال تهران نرمال میشن و مثلا اختلاف دما منزل ما با مهراباد به حدود 5 تا 6 درجه میرسه امان از این الودگی و حالت گل خانه ای که حتی در تابستان هم مردم شهر های بزرگ رو ازار میده

aliwinter

Banned
بارش پراکنده و رعد و برق در برخی نقاط کشور در دو روز آینده
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش پراکنده و رعدو برق در برخی نقاط مرکزی و جنوبی کشور طی دو روز آینده خبر داد.
آفتاب: عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی امشب در برخی نقاط جنوبی کشور رشد ابر، وزش باد و بارش پراکنده، در پاره ای نقاط رعد و برق پیش بینی می شود.

به گفته وی، طی روز های پنج شنبه و جمعه بارش پراکنده در ارتفاعات البرز مرکزی دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: در سه روز آینده پدیده غالب در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و گرد و خاک خواهد بود و در سایر مناطق کشور در این مدت پدیده قابل توجهی نخواهیم داشت.

به گزارش مهر، امیدوار اظهار داشت: فردا آسمان پایتخت صاف گاهی همراه با وزش باد است.بیشینه و کمینه دما با یک درجه افزایش نسبت به امروز به ترتیب برابر 35 و 25 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

aliwinter

Banned
دوستان مطلب میزارن خواهشا اندازه نوشترو3 بگیرین,تا راحتر خونده بشه.ممنون از همه
2013-08-15_114354.png

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
هوای این شبهای اخر مرداد منو یاده شبهای اخر مرداد 86 میندازه/ یعنی امسال پرفشار اسیای میانه قوی ظاهر میشه؟ میگن سالی که نکوست ازبهارش پیداست/ اما به نظر هواشناسا باید بگن پاییزو زمستونو باید از الگوهای تابستانه اونسال شناخت/ همچنان که داریم به شهریور نزدیک میشیم.الگوها روند مثبت نوسان اطلس شمالی ونوسان قطبی وهمچنین فازسرد انسو رونشون میدن/ تموم این شاخصها دارن اینجوری باما حرف میزنن که ما شاهد پاییزو زمستون سردی در نیمه شمالی کشور خواهیم بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هوای این شبهای اخر مرداد منو یاده شبهای اخر مرداد 86 میندازه/ یعنی امسال پرفشار اسیای میانه قوی ظاهر میشه؟ میگن سالی که نکوست ازبهارش پیداست/ اما به نظر هواشناسا باید بگن پاییزو زمستونو باید از الگوهای تابستانه اونسال شناخت/ همچنان که داریم به شهریور نزدیک میشیم.الگوها روند مثبت نوسان اطلس شمالی ونوسان قطبی وهمچنین فازسرد انسو رونشون میدن/ تموم این شاخصها دارن اینجوری باما حرف میزنن که ما شاهد پاییزو زمستون سردی در نیمه شمالی کشور خواهیم بود

ولي هواي اين روزها بيشتر شبيه هواي شهريور ماه است به نظر ميرسه زمستون امسال زودتر شروع ميشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت جوی همین لحظه:

jphyodx4p66i8y6pvby0.jpg

پر بارش ترین نقاط پاکستان در همین لحظه:

cbm6enk6bdz5ce0nrxd.jpg

samann

کاربر ويژه
ولي هواي اين روزها بيشتر شبيه هواي شهريور ماه است به نظر ميرسه زمستون امسال زودتر شروع ميشه[/QUO من گفتم مرداد 86 !!اگه اشتباه نکنم اونسال هم اخرای مردادش سرد شد (مخصوصا شبهاش) به نظر میرسه که امسال مسانگین دمایی شمال شرق پایینترازنرماله

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ولي هواي اين روزها بيشتر شبيه هواي شهريور ماه است به نظر ميرسه زمستون امسال زودتر شروع ميشه[/QUO من گفتم مرداد 86 !!اگه اشتباه نکنم اونسال هم اخرای مردادش سرد شد (مخصوصا شبهاش) به نظر میرسه که امسال مسانگین دمایی شمال شرق پایینترازنرماله

ميدونم سامان جان فقط جهت تاكيد بيشتر گفتم شهريور ماه چون همانند شهريور ماه بادهاي سرد شمال شرقي در ساعات بعد از ظهر و شب ميوزه كه نشون از آغاز زود هنگام سرما دارد

سیبری

کاربر ويژه
ميدونم سامان جان فقط جهت تاكيد بيشتر گفتم شهريور ماه چون همانند شهريور ماه بادهاي سرد شمال شرقي در ساعات بعد از ظهر و شب ميوزه كه نشون از آغاز زود هنگام سرما دارد
دقیقا
همیشه بادهای زودرس وشدید شمالشرق نوید بخش استیلای پرفشار سیبری و پاییز و زمستون سرد برای خراسان بزرگ هستن

سیبری

کاربر ويژه
پارسال یادمه بادهای شمالشرقی ضعیف بودن ومن از همون تابستون حس وحال خوبی برای پاییز و زمستون نداشتم

سیبری

کاربر ويژه
دیروز خیلی تلاش کردم تا جمعی از آشنایان رو به پذیرفتن یک واقعیت متقاعد کنم
برخی از آشنایان برای هفته آینده برنامه ریزی سفر به غرب کشور لرستان و کرمانشاه رو داشتن

سیبری

کاربر ويژه
وقتی بهشون گفتم دمای این مناطق بالای 40 هستش و الان مناسب سفر نیست خیلی پذیرفتنش براشوون سخت بود!
تصورشون این بود که الان این مناطق جاهای خنک و هوای مطبوعی دارن و البته به نظر می رسه عامه مردم هم همین برداشت رو دارن و تا اسم غرب میاد احساسشون اینه که تمامی این مناطق در تمام طول سال خنکن !
خیلی آزار دهنده است که اکثر مردم هنوز هم درک درستی از اقلیمهای مختلف ایران ندارن و دارای برداشت های اشتباهی از آب وهوای کشورهستن. در مورد شمالشرق ناگوارتر اینه که حتی نسبت به اقلیم و جایگاه منطقه زندگی خودشون اکثرا هم بی اطلاع هستن مثلا گه الان به یک شهروند مشهدی بگی هوای مشهد تو اکثر روزای تابستون از همدان خنکتره بعیده حرفت رو قبول کنه باید این دید و تصور اصلاح بشه

aliwinter

Banned

به نظرم بعیده زمستون سردی ازآب در بیاد چرا از تابستون تقریبا میشه فهمید چه خبره!
:48::نیش:

, برای شمال میگم

آخرین ویرایش:

aliwinter

Banned
دقیقا
همیشه بادهای زودرس وشدید شمالشرق نوید بخش استیلای پرفشار سیبری و پاییز و زمستون سرد برای خراسان بزرگ هستن

من حدس میزنم زمستان امسال زودرس باشه و بلافاصله تابستون زودرس داشته باشیم
البته این حس ومعلوم نیست درست یا نه!
:خجالت2::فکر:

آخرین ویرایش:

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان همون سال 86 اوج سرما از 16 دی به بعد شروع شد که یک برف سنگین هم گرفت قبلش هم سرما به این شدت نبود همچین زمستان زود رس نداشتیم

هواكده

کاربر ويژه
زمستان ١٣٨٦ زود رس نبود و حتي پر بارش هم نبود حتي طولاني هم نبود فقط شديدا سرد بود ، زمستان فقط زمستان ١٣٧٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا