• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrafarin

کاربر ويژه
نسبت به مدت مشابه سال گذشته
افزايش 500 درصدي بارندگي در سيرجان
بارش تابستانه 5/2 برابر بارش زمستانه!

بارش باران هاي اخير در كنار شادماني مردمي كه بارانهاي تابستانه مرداد را نديده بودند نقطه ضعف خيابانهاي
شهرمان را بار ديگر به رخ كشيد وآن اين كه خيابانهاي سيرجان پذيرش بارانهاي شديد و ناگهاني را ندارد.
مطابق با اعلام رسانه ملي ميزان، حجم و سرعت بارش باران در 50 سال اخير بي سابقه بوده است.
محمد مهدي ستوده نيا – رييس اداره هواشناسي در اين باره گفت : ميانگين بارندگي در شهرستان سيرجان 130 ميليمتر مي باشد.
وي افزود: سيرجان از فروردين تا اسفند سال گذشته به ميزان 70 ميليمتر بارندگي و از فروردين 92 تا امروز 120 ميليمتر بارش در سيرجان بارش داشته است .
وي تصريح كرد با توجه به بارش120 ميليمتري از فروردين امسال تاكنون و بارش 21 ميليمتري سال گذشته (مدت مشابه) مي توان گفت بارش امسال 500 درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته است.
ستوده نيا اظهار داشت : با توجه به بارش 50 ميليمتري زمستان 91 و بارش 120 ميليمتري تابستان 92 مي توان گفت بارش تابستانه 5/2 برابر بارش زمستانه بوده است!.
رييس اداره هواشناسي حداکثر رطوبت مدت اخير را 80 درصد در صبح سه شنبه اعلام كرد.
http://sokhanetaze.com/index.php/500

هواكده

کاربر ويژه
اكثر سايت ها و پيش بيني هاشون را بررسي كردم ( منظورم پيش بيني هاي مربوط به سالهاي پيش شونه )

تنها جايي كه گرم بودن زمستان ١٣٨٨ ، پر بارش بودن آبان ١٣٩٠ و گرم و خشك بودن بهمن ١٣٩١ را پيش بيني كرده بود

هواشناسي كرمانشاه بود

هواشناسي كرمانشاه زياد كاري به عوامل ناظم الساداتي نداره و فقط به توزيع فشار هوا منطقه نگاه ميكنه و پيش بيني ميكنه

يعني نميشه گفت چنانچه النينو باشه IOD نيز مثبت باشه و NAO نيز منفي اون موقع پاييز پربارشي داريم

نه

مگه پاييز ١٣٨٨ النينو نبود ؟ مگه NAO منفي و IOD مثبت نبود پس چرا پاييز ١٣٨٨ دير بارش شد ؟!

مگه پاييز ١٣٩٠ لانينا + NAO مثبت نبود ؟ پس چرا پاييز ١٣٩٠ آبانش پر بارش شد؟!!

خوده ناظم السادات هم تا حالا پيش بيني هاي بلند مدت اشتباه زياد داشته مثلا : ايشون زمستان پارسال را پر برف پيش بيني كرد بعد گفت عاملي ناشناخته در اقيانوس أطلس باعث شد پيش بيني ها درست از آب در نيان !!

در صورتي كه پيش بيني فقط از روي موقعيت نوسانات دورپيوندي زياد درست نيست و به نظر من مهمترين گزينه در پيش بيني فصلي بررسي توزيع فشار هواست .

هواكده

کاربر ويژه
سال ١٣٨٤ دانشجوي ترم ٣ رشته مديريت بودم در دانشگاه مباركه عرض كنم كه با يه اقايي اشنا شدم كه كارمند أداره هواشناسي خيابان ٢٢بهمن بود، بش گفتم فلاني پيش بيني تون برا پاييز و زمستان ٨٤ چيه ؟ گفت بارشها پاييز نرمال خواهد بود و بهار بارشها عالي بودند

گفتم ولي بهار امسال كه گنديده و خشك بود!!! گفت نه بارشها عالي بود

بعد توو أبان ديدمش ازش پرسيدم پس چي شد ؟ كفت زمستان پر بارش خواهد بود

منظور به اينكه انگار از رو علاقه نرفته بود توو سازمان هواشناسي و فقط برا رفع كوتي رفته بود و أو نقدر كه من علاقه به هوا داشتم اون نداشت

بش گفتم بيش بيني هاي سازمان هواشناسي جمهوري إسلامي اكثرش غلطه و خودشم قبول كرد و كفت چي مون درسته كه اين درست باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

امروز تقریبا می تونیم به چشم انداز پاییز پیشرو بپردازیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین تجزیه و تحلیل نقشه های پیش بینی بلندمدت همانطوریکه قبلا هم گفته بود امسال پر فشار سیبری در سه ماهه اکتبر- نوامبر و دسامبر با غلبه بسیار زیادی از سمت شمال شرق ایران نمود پیدا خواهد کرد.

1nvrsw03d5rhy7b4nk3m.jpg

yy9hbnleewwxd7jzzndx.jpg

66zzi084urnjyy5i0mjg.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس همین نقشه ها سردترین دماهای کمینه در ماه نوامبر در نیمه غربی کشور رخ خواهد داد ولی در ماههای فوریه و خصوصا ماه مارچ سرمای سراسری ایران رو در بر خواهد گرفت که شمال شرق ایران در ماه مارچ زمستان سردی بسیار سردی را تجربه خواهد کرد.

aliwinter

Banned
بر اساس آخرین تجزیه و تحلیل نقشه های پیش بینی بلندمدت همانطوریکه قبلا هم گفته بود امسال پر فشار سیبری در سه ماهه اکتبر- نوامبر و دسامبر با غلبه بسیار زیادی از سمت شمال شرق ایران نمود پیدا خواهد کرد.
این چی میگه دیگه ای بابا!
به نقشه های که ایران داده تو اقلیم شناسی
قبولش داری
درست میگه؟

3OND%20Tem%20Iran.jpg

3OND%20Rain%20Iran.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوست عزیز

علی جان

لطفا این شکلی سوال نپرس که من قبول دارم یا ندارم. اونها منابع خودشون رو دارند و من هم منابع خودم رو و به نظرات اونها احترام میذارم!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بر اساس همین نقشه ها سردترین دماهای کمینه در ماه نوامبر در نیمه غربی کشور رخ خواهد داد ولی در ماههای فوریه و خصوصا ماه مارچ سرمای سراسری ایران رو در بر خواهد گرفت که شمال شرق ایران در ماه مارچ زمستان سردی بسیار سردی را تجربه خواهد کرد.

با عرض سلام.
من سوالی داشتم یعنی در ماه نوامبر شمال شرق شاهد دما و بارش نرمال خواهد بود و در ماه های فوریه و خصوصا مارچ دمای کمتر از نرمال و بارش بیشتر از نرمال را باید شاهد باشیم یا در ماه نوامبر باید دمایی بیشتر از نرمال را باید شاهد باشیم؟:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی وضعیت سه ماه بارش و سایر نقشه ها از قبیل رطوبت سطح زمین- ارتفاع در تراز 500 میلی بار- رطوبت موجود در خاک و .......

به مرور در ادرس زیر قرار داده خواهد شد:خجالت2:

http://mashhadmeteo.ir

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا