• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سعید جان

ممنون از شما:گل:

در مورد قوچان اینجا یک کاربر ساکن قوچان به اسم محسن داره که حتما خودشون در این خصوص در خدمت تون خواهند بود.

havashenas

کاربر ويژه
شرمنده جدول بهم ریخته میشه برای مشاهده میتونید به اداره هواشناسی چهار محال وبختیاری مراجعه بکنید.
آدرس وب منم اینه www.rain-weather.ir

آخرین ویرایش:

havashenas

کاربر ويژه
من خیلی وقته که به وب شما و امیر کوروش میام و لذت میبرم خدایی دستتون درد نکنه.
فقط یه چیزی هست اینه که شما تو وبتون بیشتر رو شمال شرق تمرکز کردید و دوستان از سایر مناطق بی نصیب میمونن متاسفانه.
به هر حال خیلی خوشحالم که انجمن به این قشنگی با دوستای خوب پیدا کردم.
امیدوارم که همیشه موفق وسربلند باشید.

aliwinter

Banned
easatir00.gif

havashenas

کاربر ويژه
آقا سعید گلی تو
خوش بومویی بلامیسر
:گل::گل:

تا یادم نرفته این رو هم باید بگم که من دانشجوی بهداشت هستم اونم تو شهر زیبای رشت.خداییش گیلانیا خیلی مهمان نواز و خونگرمن.تقدیم به همه گیلانیای عزیز:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم سعید عزیز نظر لطف شماست

انشاء الله سعی میکنم از این پس بیشتر در خدمت دوستان عزیز در سایر نقاط ایران هم باشم:خجالت2:

من خیلی وقته که به وب شما و امیر کوروش میام و لذت میبرم خدایی دستتون درد نکنه.
فقط یه چیزی هست اینه که شما تو وبتون بیشتر رو شمال شرق تمرکز کردید و دوستان از سایر مناطق بی نصیب میمونن متاسفانه.
به هر حال خیلی خوشحالم که انجمن به این قشنگی با دوستای خوب پیدا کردم.
امیدوارم که همیشه موفق وسربلند باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای آب در ناحیه اقیانوس منجمد شمالی به شدت کاهش یافته.

نمودار زیر رو ببینید :

ne1cqd4p5qcunvzrmkin.png

در نمودار بالا خط آبی نمایانگر دمای نقطه انجماد آب هست

خط سبز رنگ معدل میانگین این دما رو نشون میده و خط قرمز رنگ هم معرف وضعیت فعلی دمای آب در اقیانوس منجمد شمالی.

حالا چرا این اتفاق در این موقع از سال یعنی فصل تابستان رخ داده که از میانگین نرمالش هم خیلی سردتر ه؟

خوب این نقشه آنومالی دمای هوا در سطح زمین هست که تاریخش مربوط میشه به 14 آگوست 2013 :

hg4524ofenhsvo7oigz1.gif

تصویر بالا نشون میده در ناحیه گرینلند دمای هوا به شدت کاهش پیدا کرده و بر طبق نظر کارشناسان هواشناسی اگه این وضعیت همچنان ادامه پیدا کنه منجر به وقوع زود هنگام زمستان در عرضهای شمالی کره زمین میشه یعنی زمستان شمالی از اواخر تابستان و اوایل پاییز پیشرو آغاز خواهد شد که این مطلب میتونه تغییرات عمده ای رو در پیش بینی های فصلی بوجود بیاره و معادلات قبلی رو دستخوش دگرگونی کنه!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
دمای آب در ناحیه اقیانوس منجمد شمالی به شدت کاهش یافته.

نمودار زیر رو ببینید :

ne1cqd4p5qcunvzrmkin.png

در نمودار بالا خط آبی نمایانگر دمای نقطه انجماد آب هست

خط سبز رنگ معدل میانگین این دما رو نشون میده و خط قرمز رنگ هم معرف وضعیت فعلی دمای آب در اقیانوس منجمد شمالی.

حالا چرا این اتفاق در این موقع از سال یعنی فصل تابستان رخ داده که از میانگین نرمالش هم خیلی سردتر ه؟

خوب این نقشه آنومالی دمای هوا در سطح زمین هست که تاریخش مربوط میشه به 14 آگوست 2013 :

hg4524ofenhsvo7oigz1.gif

تصویر بالا نشون میده در ناحیه گرینلند دمای هوا به شدت کاهش پیدا کرده و بر طبق نظر کارشناسان هواشناسی اگه این وضعیت همچنان ادامه پیدا کنه منجر به وقوع زود هنگام زمستان در عرضهای شمالی کره زمین میشه یعنی زمستان شمالی از اواخر تابستان و اوایل پاییز پیشرو آغاز خواهد شد که این مطلب میتونه تغییرات عمده ای رو در پیش بینی های فصلی بوجود بیاره و معادلات قبلی رو دستخوش دگرگونی کنه!

سلام.
آیا سرمای و بارش این زمستان زود رس بر نواحیه شمال ایران و یا حتی بر کل کشور عزیزمان از لحاظ دما و بارش تاثیر خواهد داشت؟:گل:

aliwinter

Banned
تا یادم نرفته این رو هم باید بگم که من دانشجوی بهداشت هستم اونم تو شهر زیبای رشت.خداییش گیلانیا خیلی مهمان نواز و خونگرمن.تقدیم به همه گیلانیای عزیز:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

خواهشا میکنم بلامیسر خوبی از شماست
[h=3]یاشاسین آدربایجان:39:

سایه

کاربر ويژه
سلام خدمت بزرگواران بخش هواشناسی:گل:

ممنون میشم اگه بفرمایید هوای گیلان در روزهای آتی چطور خواهد بود.
امروز که هوا بشدت گرم بود:86:

aliwinter

Banned
با اجازه ای اساتید محترم ,هوای رشت از فردا کم کم میتونه خنکیو به خودش ببینه البته امکان بارش هم برای سه شنبه وجهارشنبه بصورت بسیار پراکنده هست.

e6pdt1aa60ysbfacqby.png

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا