• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
تو نقشه گوگل ارث نکاه کنید امیر محسن جان . حرف من تایید میشه . رو قله کوه که نمیشه شهر ساخت . اونم مرکز شهرستان

شما اصلا عامل ارتفاع رو جزو اقلیم قلمداد نمیکنید که این اشتباهه . اگر اینطور نبود همه شهرای ایران بر اساس عرض چغرافیایی سنجیده میشدن و سردسیر بودن همدان شهرکرد زرینه اوباتو بیجار ورزقان باید زیر سوال بره . من بار ها دیدم برخی دوستان که جلوی سرمای یه جای دیگه کم میارن سریع میرن سر وقت ارتفاع که اقا همدان و شهرکرد قله کوه هستند . این استدلال سوسطه هست

من که سوسطه نمیکنم . من واقعیت و میگم دمای فلان جا از فلان جا سردتر هست . امار هم نشون میده . اگر خلافه خب بگید . و من مرکز شهرستان و با مرکز شهرستان مقایسه کردم

این بحث هم نتیجه نمیده چون مواضع ما متفاوته :سوت:

havashenas

کاربر ويژه
تو نقشه گوگل ارث نکاه کنید امیر محسن جان . حرف من تایید میشه . رو قله کوه که نمیشه شهر ساخت . اونم مرکز شهرستان

شما اصلا عامل ارتفاع رو جزو اقلیم قلمداد نمیکنید که این اشتباهه . اگر اینطور نبود همه شهرای ایران بر اساس عرض چغرافیایی سنجیده میشدن و سردسیر بودن همدان شهرکرد زرینه اوباتو بیجار ورزقان باید زیر سوال بره . من بار ها دیدم برخی دوستان که جلوی سرمای یه جای دیگه کم میارن سریع میرن سر وقت ارتفاع که اقا همدان و شهرکرد قله کوه هستند . این استدلال سوسطه هست

من که سوسطه نمیکنم . من واقعیت و میگم دمای فلان جا از فلان جا سردتر هست . امار هم نشون میده . اگر خلافه خب بگید . و من مرکز شهرستان و با مرکز شهرستان مقایسه کردم

بیجار و زرینه اوباتو چسبیده به شهر ما تکابه بیجار به هیچ عنوان سرد نیست البته در مقایسه با تکاب و زرینه اوباتو.

بیخیال شید دیگه آه!!!:قاطی:

mohamad$

کاربر ويژه
بیجار و زرینه اوباتو چسبیده به شهر ما تکابه بیجار به هیچ عنوان سرد نیست البته در مقایسه با تکاب و زرینه اوباتو.

بیخیال شید دیگه آه!!!:قاطی:

داداش شما یه روزه اومدی فروم . بزار ما یکم با مدیر فروم داریم صحبت میکنیم . مشکلی نیس .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اتفاقا ارتفاع در سردسیر بودن خیلی مهمه و متاسفانه برداشت شما اشتباست محمد جان.

حرف من اینه که شما باید در مقایسه برای اثبات سردسیر بودن شهری رعایت مساوات رو در نظر داشته باشید مثلا بگید فلان شهر استان تهران 989 متر نه اصلا 1000 متر ارتفاع داره ولی میانگین دماش از مشهد سردتره بعد اون موقع فرمایش شما کاملا متینه ولی در سردسیر بودن کوهها خصوصا قله اونها هیچ شکی نیست.

یک مثال واست بزنم در مورد یک مطلبی که ذهنیت درستی ازش نداری.

همین چند روز پیش شما از عباس آباد مازندران رفتی کلاردشت و یک جاده پر پیچ و خم کوهستانی رو طی کرد تا رسیدی به یک دشت سر سبز و زیبا در دامنه های شمالی البرز که اسم اون دشت کلاردشت هست، درست !

کلاردشت هم در مقایسه با سرزمینهای پست اطرافش قله حساب میشه و بعد باز علم کوه قله مشرف به دشت کلاردشت به حساب میاد.

بالای بلندترین قله های رشته کوههای بینالود و هزار مسجد ( 3300 متر ارتفاع از سطح دریا)در شمال و جنوب مشهد هم عاقبت دشت میشه و تنها کوههایی که قله اتشفشانی دارند سر تیز هستند و وسعت دشتشون کمتره مثل دماوند و سبلان

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم واسه مشخص شدن موضوع قله کوه. ببینید چقدر قله شاخص و زیباییه این دماوند:گل:

توپوگرافی دماوند:

xvzaxumismip9i4gox7.jpg

havashenas

کاربر ويژه
برو بچ فقط یه چیزی تو بامداد چهارشنبه شهر من تکاب جزو رکوردارای سرما خواهد بود بشینیم و ببینیم و کیف کنیم. البته امروز صبح شده 9 ممیز 8 دهم و احتمالا بامداد چهارشنبه بین 6 تا 7 درجه خواهد شد.:شاد2:

mohamad$

کاربر ويژه
کاملا درسته . کلاردشت هم شهرستانه فکونم . اره اونجا هم ایستگاه بزنن کاملا میشه با فیروزکوه و قوچان مقایسه کرد مشکلی نیست .

حتی اگر جواهرده رامسر هم مرکز شهرستان باشه با ارتفاع حدود 1750 تا 1950 مترش میشه با یه مرکز دیگه مقایسه کرد .

شما میگید یه جای هم ارتفاع استان تهران با یه جای هم ارتفاع استان خراسان رضوی مقایسه بشه . مثل ورامین و رباط کریم با مشهد . در این صورت مشهد کاملا سردتر میشه . دلیلش هم اینه که عرض مشهد بالاتره و تاثیر پذیریش از هوای سرد بالاتره .

در کل اصلا همینطوره . استان شما تاثیر پذیریش از هوای سرد بیشتر از استان ما هست ولی ما شهرای مرتفعی در استانمون داریم که این تاثیر پذیری کمتر و با افزایش ارتفاع جبران کردن . یا دقت کنید شهرکرد با اون عرض پایینش به دلیل داشتن ارتفاع جبران کرده فریزینگ لول بالاش و .

ما کشورمون عرض جنوبی هست و هر شهری که ارتفاع زیادی داشته باشه نقص که حساب نمیشه هیچ یه پوئن مثبت به حساب میاد . و خب شهری که کم ارتفاع باشه به ضررش هست . مثل بوشهر مثل ورامین مثل سرخس مثل جلفای اذربایجان که با اون عرض شمالیش گرمترین دمای های استان اذربایجان شرقی و داره . عرضش از تبریز هم بالاتره فکونم در حد ارذبیله !!!!

ولی شما جوری میگید انگار جایی که با ارتفاع زیاد سرد بشه بده ولی جایی که با ارتفاع کم سرد بشه خوبه . اینطور نیست . هر جا سرد بشه سرده به هر دلیلی .

و در نهایت اون شهرایی که گفتید قله کوه نیستند الان یه عکس از شهر دماوند براتون میزارم که خودم چند روز پیش گرفتم تا این مسئله رو بهتون نشون بدم

aliwinter

Banned
برو بچ فقط یه چیزی تو بامداد چهارشنبه شهر من تکاب جزو رکوردارای سرما خواهد بود بشینیم و ببینیم و کیف کنیم. البته امروز صبح شده 9 ممیز 8 دهم و احتمالا بامداد چهارشنبه بین 6 تا 7 درجه خواهد شد.:شاد2:

مثل دمای اواخر اذر اینجاست!؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های پیش بینی فصلی ژاپن آپدیت شدند که من بعدا در این خصوص نکته دارم

بارش:

tprep.glob.SON2013.1aug2013.gif
tprep.glob.DJF2014.1aug2013.gif

tprep.glob.MAM2014.1aug2013.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا