Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
داداش امیر محسن گل گلاب من وبلاگ مفید و قشنگتو تو وب خودم لینک کردم.:گل::گل::گل:
خیلی ممنون سعید عزیز شما لطف دارید.
به امید خدا من هم وب شما رو لینک میکنم.:گل:
داداش امیر محسن گل گلاب من وبلاگ مفید و قشنگتو تو وب خودم لینک کردم.:گل::گل::گل:
تو نقشه گوگل ارث نکاه کنید امیر محسن جان . حرف من تایید میشه . رو قله کوه که نمیشه شهر ساخت . اونم مرکز شهرستان
شما اصلا عامل ارتفاع رو جزو اقلیم قلمداد نمیکنید که این اشتباهه . اگر اینطور نبود همه شهرای ایران بر اساس عرض چغرافیایی سنجیده میشدن و سردسیر بودن همدان شهرکرد زرینه اوباتو بیجار ورزقان باید زیر سوال بره . من بار ها دیدم برخی دوستان که جلوی سرمای یه جای دیگه کم میارن سریع میرن سر وقت ارتفاع که اقا همدان و شهرکرد قله کوه هستند . این استدلال سوسطه هست
من که سوسطه نمیکنم . من واقعیت و میگم دمای فلان جا از فلان جا سردتر هست . امار هم نشون میده . اگر خلافه خب بگید . و من مرکز شهرستان و با مرکز شهرستان مقایسه کردم
این بحث هم نتیجه نمیده چون مواضع ما متفاوته :سوت:
خیلی ممنون سعید عزیز شما لطف دارید.
به امید خدا من هم وب شما رو لینک میکنم.:گل:
بیجار و زرینه اوباتو چسبیده به شهر ما تکابه بیجار به هیچ عنوان سرد نیست البته در مقایسه با تکاب و زرینه اوباتو.
بیخیال شید دیگه آه!!!:قاطی:
داداش شما یه روزه اومدی فروم . بزار ما یکم با مدیر فروم داریم صحبت میکنیم . مشکلی نیس .
داداش شما یه روزه اومدی فروم . بزار ما یکم با مدیر فروم داریم صحبت میکنیم . مشکلی نیس .
تو نقشه گوگل ارث نکاه کنید امیر محسن جان . حرف من تایید میشه . رو قله کوه که نمیشه شهر ساخت . اونم مرکز شهرستان
شما اصلا عامل ارتفاع رو جزو اقلیم قلمداد نمیکنید که این اشتباهه . اگر اینطور نبود همه شهرای ایران بر اساس عرض چغرافیایی سنجیده میشدن و سردسیر بودن همدان شهرکرد زرینه اوباتو بیجار ورزقان باید زیر سوال بره . من بار ها دیدم برخی دوستان که جلوی سرمای یه جای دیگه کم میارن سریع میرن سر وقت ارتفاع که اقا همدان و شهرکرد قله کوه هستند . این استدلال سوسطه هست
من که سوسطه نمیکنم . من واقعیت و میگم دمای فلان جا از فلان جا سردتر هست . امار هم نشون میده . اگر خلافه خب بگید . و من مرکز شهرستان و با مرکز شهرستان مقایسه کردم
این بحث هم نتیجه نمیده چون مواضع ما متفاوته :سوت:
اینم بارش فردا ساعت18
مشاهده پیوست 40471
داداش میگم خداییش عشق نقشه هستیا هر روز 10 تا نقشه تو فروم نزاری نمیشه!!!
نقشه بازیم دیگه
بلامیسر:چشمک:
برو بچ فقط یه چیزی تو بامداد چهارشنبه شهر من تکاب جزو رکوردارای سرما خواهد بود بشینیم و ببینیم و کیف کنیم. البته امروز صبح شده 9 ممیز 8 دهم و احتمالا بامداد چهارشنبه بین 6 تا 7 درجه خواهد شد.:شاد2:
این سوالم اقا امیر جواب بده از بین نقشه ها به ژاپن یا روسیه کدوم میشه اعتماد بیشتری کرد؟نقشه های پیش بینی فصلی ژاپن آپدیت شدند که من بعدا در این خصوص نکته دارم
بارش: