• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

donsaeed

New member
سلام اینم یه نقشه از بارشهای چند روز آینده:خنده1:

2418_285.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شرمنده جدول بهم ریخته میشه برای مشاهده میتونید به اداره هواشناسی چهار محال وبختیاری مراجعه بکنید.
آدرس وب منم اینه www.rain-weather.ir

سلام سعید عزیز

تشکر از لینک سایت تون ولی اینو دیشب یادم رفتم بهتون بگم که سایت تون ویروس داره و بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست:

f1x3qg2af2lbb1qgsx.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
درود . از لیستی که اقای هواشناس نوشتن 8 شهر از شمال غرب . 2 شهر از استان تهران و 1 شهر زاگرس جنوبی ( کوهرنگ )

اینطور نیست که فقط شمال غرب و شمال شرق سردترین دما ها رو داشته باشن . استان های البرز جنوبی . ایستگاه های دماوند ابعلی فیروزکوه طالقان شهمیرزاد اینا همه شهر های سردسیری هستند به خصوص فیروزکوه که خیلی وقتا رکورد دار سرمای کشور میشه

ضمنا اینم بگم که فیروزکوه دمای -36 و -35 هم داشته و جزو رکورد داران هست که البته این دما ها مربوط به سال های اخیر نمیشه . اون سالی که مهراباد تهران -15 شد فیروزکوه -36 شد .

mohamad$

کاربر ويژه
میانگین دمای سالانه شهر های شرقی استان تهران همه پایینه . فیروزکوه 9 . ابعلی 8 . دماوند 10 . لواسان 12

میانگین این 4 تا میشه 9.7 درجه که نشون میده نیمه شرقی استان تهران هوای سرد دارند .

ضمنا خدمت امیر محسن بگم که دمای سالانه مشهد 14 و قوچان 12.8 هست . ما با فرض رکورد ها نمیتونیم بگیم کجا سردسیره کجا گرمسیر . باید میانگین دمای بیشینه و کمینه لحاظ بشه

قوچان مطمئنا سردسیره ولی در حد فیروزکوه و دماوند و ابعلی و طالقان و شهمیرزاد نیست .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

ببین دوست خوب من این بحثهایی راه به هیچ جایی نمی بره. چون زمانی شما می تونید بگید که فیروزکوه - آبعلی - دماوند و یا لواسون ، سردسیر تر هستند که در تمامی شرایط با شهر مشهد در جایگاهی مساوی قرار گرفته باشند!

اینو نوشتم چون که شما مشهد رو با این نقاطی که اسم بردید مقایسه کردید

مشهد = 989 متر از سطح دریا

مثلا کوههای جنوب شهر مشهد حداکثر 1500 متر ارتفاع دارند

c4bp3cio7aoodex12ypk.jpg

استان تهران:

rby3t68kmnimavj9i31r.jpg

لواسون== 1700 متر از سطح دریا
آبعلی= 2034 متر
فیروزکوه= 1930 متر از سطح دریا.

این قطع به یقین بدون محمد عزیز فارغ از هر گونه تعصب ، اگه مشهد اینهمه ارتفاع داشت میانگین دمایی که بهش استناد کردید خیلی کمتر از این حرفها بود!

این مقایسه که شما کردید رو میشه اینطوری تفسیر کرد:

مثل این میمونه که من برم دمای ییلاقات قابل سکونت شهر مشهد مثل دهبار- کنگ و یا زشک رو که ارتفاعش بزور به 1800 متر میرسه رو با شهری مثل یزد مقایسه کنم!!!!!!!!!!!!!

میانگین دمای سالانه شهر های شرقی استان تهران همه پایینه . فیروزکوه 9 . ابعلی 8 . دماوند 10 . لواسان 12

میانگین این 4 تا میشه 9.7 درجه که نشون میده نیمه شرقی استان تهران هوای سرد دارند .

ضمنا خدمت امیر محسن بگم که دمای سالانه مشهد 14 و قوچان 12.8 هست . ما با فرض رکورد ها نمیتونیم بگیم کجا سردسیره کجا گرمسیر . باید میانگین دمای بیشینه و کمینه لحاظ بشه

قوچان مطمئنا سردسیره ولی در حد فیروزکوه و دماوند و ابعلی و طالقان و شهمیرزاد نیست .

havashenas

کاربر ويژه

سلام سعید عزیز

تشکر از لینک سایت تون ولی اینو دیشب یادم رفتم بهتون بگم که سایت تون ویروس داره و بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست:

f1x3qg2af2lbb1qgsx.jpg

سلام داداش جان ممنون از یادآوریت ولی باید بگم که وب من ویروس نداره و سایت ساز رز بلاگه که ویروس داره متاسفانه.

mohamad$

کاربر ويژه
درست میگید امیر محسن . اگه مشهد 1900 بود از اینا سردتر میشد . اما یه مسئله ای هست

شما گفتید دهبار و زشک و ... خب ببینید اینا روستا های ییلاقی مشهد هستند . ولی دماوند ابعلی و فیروزکوه و لواسان شهر هستند . و در واقع دماوند خودش مرکز شهرستان هست . فیروزکوه هم مرکز شهرستان هست و ابعلی و لواسون شهر های تابع مرکز شهرستان هستند . من برای همین با قوچان مقایسه کردم چون اون جا هم مرکز شهرستان هست .

زشک و دهبار و ... رو میشه با جایی مثل آهار یا گرمابدر یا شمشک تهران مقایسه کرد چون اینا همه روستا های ییلاقی هستند و نه مرکز شهرستان .

نقشه استان تهران و ببینید . شهرستان های دماوند ، فیروزکوه در شرق استان تهران مشخص هستند .

این حرف شما مث این میمونه که بگیم بوشهر نباید با تهران قیاس بشه چون 0 متره . این که نشد حرف . به هر حال کسی که توی دماوند زندگی میکنه کاملا این و درک میکنه که اونجا سردسیره دیگه کار نداره ارتفاعش چنده . ضمنا دماوند و فیروزکوه اصلا قله کوه نسیتند . شما اگر اونجا یه وقتی رفتید این و میبینید . دشت مرتفع هستند

havashenas

کاربر ويژه
پیشبینی 6 روزه وضع هوای کشور با اجازه اساتید انجمن:

(پیشبینی از تاریخ:۲۸/۵/9۲ لغایت۲/۶/9۲)

بارش:

دوشنبه:بارش پراکنده در گیلان و غرب مازندران و احتمال رگبار پراکنده در برخی نواحی جنوب سیستان وبلوچستان و هرمزگان و جنوب فارس و جنوب کرمان.

سه شنبه:بارش باران در گیلان و مازندران و رگبار باران در شمال آذربایجان غربی و رگبار پراکنده در شمال آذربایجان شرقی و اردبیل و بارش پراکنده در گلستان.

چهارشنبه:بارش باران در مازندران و گلستان و بارش پراکنده در گیلان و رگبار باران در شمال آذربایجان غربی و رگبار پراکنده در اردبیل و شمال آذربایجان شرقی.

پنجشنبه: رگبار پراکنده در گیلان و مازندران و گلستان.

جمعه:احتمال رگبار پراکنده در شرق مازندران و گلستان.

شنبه:جوی آرام در سرتاسر کشور.

از نظر دمایی:

دوشنبه:عدم تغییر دما در کشور.

سه شنبه:کاهش دما در نوار شمالی بین ۲ تا ۴ درجه و کاهش نسبی در نیمه شمالی و عدم تغییر در نیمه جنوبی کشور.

چهارشنبه:کاهش نسبی دما در نیمه شمالی و عدم تغییر در نیمه جنوبی.

پنجشنبه:ماندگاری هوای خنک در نیمه شمالی و ماندگاری هوای گرم در نیمه جنوبی.

جمعه:ماندگاری هوای خنک در نیمه شمالی و ماندگاری هوای گرم در نیمه جنوبی.

شنبه:افزایش نسبی دما در نیمه شمالی و عدم تغییر در نیمه جنوبی.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این پاسخت محمد جان کلا سفسطه بود عزیز جان

امیدوارم که همیشه شاد باشید:خنده2:

درست میگید امیر محسن . اگه مشهد 1900 بود از اینا سردتر میشد . اما یه مسئله ای هست

شما گفتید دهبار و زشک و ... خب ببینید اینا روستا های ییلاقی مشهد هستند . ولی دماوند ابعلی و فیروزکوه و لواسان شهر هستند . و در واقع دماوند خودش مرکز شهرستان هست . فیروزکوه هم مرکز شهرستان هست و ابعلی و لواسون شهر های تابع مرکز شهرستان هستند . من برای همین با قوچان مقایسه کردم چون اون جا هم مرکز شهرستان هست .

زشک و دهبار و ... رو میشه با جایی مثل آهار یا گرمابدر یا شمشک تهران مقایسه کرد چون اینا همه روستا های ییلاقی هستند و نه مرکز شهرستان .

نقشه استان تهران و ببینید . شهرستان های دماوند ، فیروزکوه در شرق استان تهران مشخص هستند .

این حرف شما مث این میمونه که بگیم بوشهر نباید با تهران قیاس بشه چون 0 متره . این که نشد حرف . به هر حال کسی که توی دماوند زندگی میکنه کاملا این و درک میکنه که اونجا سردسیره دیگه کار نداره ارتفاعش چنده . ضمنا دماوند و فیروزکوه اصلا قله کوه نسیتند . شما اگر اونجا یه وقتی رفتید این و میبینید . دشت مرتفع هستند

mohamad$

کاربر ويژه
اینم نقشه استان تهران . دماوند و فیروزکوه و طالقان به عنوان مرکز شهرستان مشخص هستند . پس ببینید اینا قله کوه و یه جای دور افتاده نیستند . شهر هستن

tehran.jpg

alborz.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
شهر آبعلی در ۲۵ اسفند ۱۳۸۳ با تصویب مجلس از ادغام روستای آبعلی از توابع بخش رودهن شهرستان دماوند در استان تهران با روستای مبارک‌آباد و نقاط جمعیتی سرپولک و قایم‌محله (قاپوزمحله) از توابع همین بخش تأسیس شد

وزیران عضو کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت بنا به پیشنهاد وزارت کشور و به استناد ماده (۱۳) قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری -مصوب ۱۳۶۲ - در آبان ماه سال ۱۳۹۱ تصویب کرد: روستاها، مزارع و مکان‌های سفیدستان ، شمشک بالا ، شمشک پایین ، دربندسر، درود و جیرود از توابع دهستان رودبار قصران بخش رودبار قصران شهرستان شمیرانات با یکدیگر ادغام و از این پس به عنوان شهر شمشک شناخته می‌شود.

تازه شمشک و ابعلی هم شهر هستند که شمشک ایستگاه هواشناسی نداره .

اینم مدرک کوبنده خدمت امیر محسن عزیز
:شاد:

havashenas

کاربر ويژه

آقا محمد عزیز سلام.

البته من میتونم این مطلبو بگم که شهر مشهد بعد تهران بزرگترین شهر ایران هستش با جمعیت فکر کنم حدود 2 میلیون و 700 هزار نفر و خودتون هم میدونید که شهری به این بزرگی مطمئنا دمای تمام نقاطش یکی نیست و فعالیت های انسانی موجب گرمتر شدن هوای این شهر میشه و دقیق نمیشه دمای واقعیشو مشخص کرد در ضمن آبعلی و لواسان رو اگر هم شهر حساب کنیم فقط به خاطر داشتن شهرداریه اون هم چون برای استان تهرانه و الا من تو منطقه خودمون روستاهایی رو میشناسم که بالای 4 تا 5 هزار جمعیت دارن اما به اسم روستا هستن اما در عوض شهر هایی رو میشناسم که کمتر از 3 هزار جمعیت دارن و به واسطه امکاناتی که گرفتن و شهر داری دارن اسمشون شده شهر.
در ضمن اون یازده شهری که گفتم طبق آمار خود سازمان هواشناسیه و آبعلی و لواسان رو جزو شهر حساب نکردن.
بیخیال داداشا این بحثا بیخودیه و به جایی نمیرسه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
والا تو نقشه های توپوگرافی به فیروزکوه نمیگن دشت

دامنه کوه اونهم تو قلب البرز باشکوه:گل:

h3egkya3ufw9jxzof17d.jpg

f3rubosu84gu306xak2g.jpg

اینم نقشه استان تهران . دماوند و فیروزکوه و طالقان به عنوان مرکز شهرستان مشخص هستند . پس ببینید اینا قله کوه و یه جای دور افتاده نیستند . شهر هستن

tehran.jpg

alborz.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا