• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اندر حکایت یک امریکایی در مورد موج اخیر گرما در خاورمیانه:

g629mr61snruuyxko8j5.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
توده اصلی از روی البرز به سواحل شمالی کشو رسیده و رامسر رعد و برق داریم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک به دوستان عزیز در تهران و خیلی خوشحالم که این پیش بینی من در دوم مرداد 1392 برای اوایل شهریور ماه داره جواب میده:گل:

چشم انداز بلند مدت دما و بارش در سطح کشور

50.gif

تاریخ : چهارشنبه دوم مرداد 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

4 نظر

اینهم تصویر ماهواره ای همین لحظه:

kc5t9onowphkbxptjz.jpg

آخرین تصویر رعد و برق:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

melight00.gif

هواكده

کاربر ويژه
این نکته را باید پذیرفت ؛ که برخی از مراحل شاخص پایین ( ال نینوی سال 73_1972) درکشور ما مقارن با خشکسالی بوده است . در این مورد تغییرات در هم بافته الگوهای جهانی و سینوپتیکی نیز موثر می باشد .

برای مثال می توان به موقعیت و ارتفاع تاوه قطبی و نیز جهت گیری محور تاوه و پشته بادهای غربی در آسیا نسبت به مناطق خاص مانند کوههای اورال یا شبه جزیره اسکاندیناوی اشاره کرد .

در این خصوص لغزش تاوه قطبی به سمت شرق اورال باعث جریان شمال غربی در کشور و آغاز دوره خشک ميشود.

هواكده

کاربر ويژه
بى تعارف ميگم اميرمحسن تنها كسى بود كه گفت برا پاييز ٩٠ احتمال ناهنجارى ميره

تا پيش بينى پاييز يك روز مانده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بى تعارف ميگم اميرمحسن تنها كسى بود كه گفت برا پاييز ٩٠ احتمال ناهنجارى ميره

تا پيش بينى پاييز يك روز مانده

امیر حسین جان
امیر کوروش جان

میشه یک فرصت تا 15 شهریور به من بدید که پیش بینی دقیق تری ارائه بدم؟:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین تصاویر مولتی سنسور بارش همینک در محدوده زیر بارش با روند خوبی آغاز شده:

kzt6z5z94kt9na1lklvc.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت بارش ، دما ، فشار سطح دریا ، جت استریم و ارتفاع ژئوپتانسیل برای پاییز - زمستان- اولین ماه از فصل بهار تقریبا مشخص هست و فقط کارهای گرافیکی که باید انجام بدم یکم زمان بره:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اختيار داريد ما كه صبر كرديم اين شش روز هم روش ، شما پيش بينى ت ارزش داره واسه ما ( اميرحسين و اميركوروش )

خواهش میکنم.

حالا بی پرده و رک این هواکده امیر کورش هست یا امیر حسین مهربان یار؟!!!!!!

والا ما که کلا گیج شدیم؟!!!!!!!

هواکده میزنه امیرکورش like میکنه!

امیرکورش میزنه »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» هواکده لایک میزنه

خلاصه تکلیف ما رو روشن کنید دوستان:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
باز هم بد شانسی آوردیم و ابر جا خالی داد!!!:خنده2:

کافی بود مسیر توده ابر 200 کیلومتر به سمت شرق بود تا الان ما از هوای لطیف و خنک بارانی لذت میبردیم!

اما همین هم خوبه، وزش باد شمالی هوا رو خنک کرده.

بیصبرانه منتظر پیشبینی امیرمحسن عزیز هستم، امیدوارم وضعیت بارشها مطلوب باشه تا کمی از فشار تابستان طولانی و گرم روی منابع آبی کشور کاسته بشه.

هواكده

کاربر ويژه

خواهش میکنم.

حالا بی پرده و رک این هواکده امیر کورش هست یا امیر حسین مهربان یار؟!!!!!!

والا ما که کلا گیج شدیم؟!!!!!!!

هواکده میزنه امیرکورش like میکنه!

امیرکورش میزنه »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» هواکده لایک میزنه

خلاصه تکلیف ما رو روشن کنید دوستان:خنده2:

چخلصم

ما مثل نوسان اقيانوس هند هستيم ( دو قطبى ):7:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود آرش عزیز

نگران نباش الان که نقشه های EUMETRAIN رو بررسی کردم شکل الگو بنفع بارش در سواحل غربی کاسپین استانهای غربی حاشیه البرز - استان البرز و تهران هست.

علاوه بر این کیپ تون هم خیلی بالاست. اون جهت وزش باد بصورت مورب از سمت آسیای به سمت شمال غرب ، دریای کاسپین ره آوردش بارش در منطقه تهران هست:

nxugicji3u9wrnt268.jpg

باز هم بد شانسی آوردیم و ابر جا خالی داد!!!:خنده2:

کافی بود مسیر توده ابر 200 کیلومتر به سمت شرق بود تا الان ما از هوای لطیف و خنک بارانی لذت میبردیم!

اما همین هم خوبه، وزش باد شمالی هوا رو خنک کرده.

بیصبرانه منتظر پیشبینی امیرمحسن عزیز هستم، امیدوارم وضعیت بارشها مطلوب باشه تا کمی از فشار تابستان طولانی و گرم روی منابع آبی کشور کاسته بشه.

آخرین ویرایش:

felan123

New member
دوستان 1 سوال یه وبلاگ بود قبلا دوستان همین موضوع امیر محسن و بقیه گفتند
اسمش "هواشناسی تهران" بود
الان میزنم یه چیز دیگست کسی ادرس جدید ش رو داره؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان 1 سوال یه وبلاگ بود قبلا دوستان همین موضوع امیر محسن و بقیه گفتند
اسمش "هواشناسی تهران" بود
الان میزنم یه چیز دیگست کسی ادرس جدید ش رو داره؟؟؟

اون وبلاگ متعلق به مهرداد بود و اون موقعی که قهر کرده بود از دوستان نزدیک خودش و بی انگیزه شده بود ، متاسفانه حذفش کرده بوده!!!!!!!!!!!!!!!

این هم آدرس جدیدش »

http://irmancy.ir

felan123

New member

اون وبلاگ متعلق به مهرداد بود و اون موقعی که قهر کرده بود از دوستان نزدیک خودش و بی انگیزه شده بود ، متاسفانه حذفش کرده بوده!!!!!!!!!!!!!!!

این هم آدرس جدیدش »

http://irmancy.ir
اوه تازه یادم امد مهرداد
امیر محسن متشکر♥♥♥♥♥

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
وضعیت بارش ، دما ، فشار سطح دریا ، جت استریم و ارتفاع ژئوپتانسیل برای پاییز - زمستان- اولین ماه از فصل بهار تقریبا مشخص هست و فقط کارهای گرافیکی که باید انجام بدم یکم زمان بره:خجالت2:

سلام خدمت دوستان عزیز.
خوب من نقشه های اولیه ایی رو که امیر محسن عزیز دارن روشون برای انجام کارهای گرافیکی بیشتر کار می کنند رو زودتر از بقیه دیدم و این نوید رو می دم که زیبا و کامل خواهند بود :شاد2::گل:
رشت امشب کمی رعد و برق بود و کمی هم بارانی.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهزاد جان

آقا تبریک میگم خدمت تون بابت رگبار و رعد و برق در رشت:گل:

امیدوارم نقشه ها همونطوریکه شما فرمودید کامل و جامع و البته مورد پسند دوستان واقع بشه.

اگه فرصت کنم فقط نقشه تنها تهیه نمی کنم و یک فایل پی دی اف که در برگیرنده همه فاکتورها باشه به شما و دوستان عزیز تقدیم میکنم:گل:

سلام خدمت دوستان عزیز.
خوب من نقشه های اولیه ایی رو که امیر محسن عزیز دارن روشون برای انجام کارهای گرافیکی بیشتر کار می کنند رو زودتر از بقیه دیدم و این نوید رو می دم که زیبا و کامل خواهند بود :شاد2::گل:
رشت امشب کمی رعد و برق بود و کمی هم بارانی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا