• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه

نه امیر کوروش جان

ولی بنظر من هیچ بعید نیست:گل:

نهم فوریه (شنبه 21 بهمن 1391) رادیو صدای روسیه

دانشمندان روس پیش بینی های در مورد گرمایش کره زمین را رد می کنند و آغاز عصر یخبندان را پیش بینی می کنند.

ولادیمیر باشکین و رئوف گلیئولین در مقاله های علمی از موسسه

"Gazprom VNIIGAZ" می نویسند که مشکل گرمایش زمین درغرب به طور فعال اغراق گویی می شود تا به مردم بفهماند که نیاز به سوختهای سنتی مانند نفت، زغال سنگ و گاز طبیعی باید کاهش یابد و در نتیجه، قیمت این منبع انرژی باید کمتر از قیمت کنونی باشد.

دانشمندان پیش بینی می کنند که وضعیت در حال حاضر برعکس هست و به دلیل کاهش جدی قدرت تابش خورشید روند سرد شدن جهانی ظاهر می شود.

به گفته آنها، "عصر یخبندان کوچک" در سال 2014 آغاز خواهد شد و در اواسط قرن به اوج حداقل ترین درجه حرارت خواهد رسید. از اول کاهش درجه حرارت بسیار کند خواهد بود و با گذشت دهه ها این روند فعال تر خواهد شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

این نظریه بنظرم وقوعش بسیار محتمل هست!

چرا چون ما در سایکل 24 یعنی اوج فعالیتهای خورشیدی هستیم ولی اپدیت روزانه فعالیتهای خورشیدی رو که من هر روز چک میکنم ، نتیجه ای نداره جزء کاهش شدید فعالیتهای خورشیدی!

اینو ببین اپدیت امروز هست:

jgl219oyl9cwc09pr.jpg

دانشمندان روس پیش بینی های در مورد گرمایش کره زمین را رد می کنند و آغاز عصر یخبندان را پیش بینی می کنند.

"Gazprom VNIIGAZ" می نویسند که مشکل گرمایش زمین درغرب به طور فعال اغراق گویی می شود تا به مردم بفهماند که نیاز به سوختهای سنتی مانند نفت، زغال سنگ و گاز طبیعی باید کاهش یابد و در نتیجه، قیمت این منبع انرژی باید کمتر از قیمت کنونی باشد.

دانشمندان پیش بینی می کنند که وضعیت در حال حاضر برعکس هست و به دلیل کاهش جدی قدرت تابش خورشید روند سرد شدن جهانی ظاهر می شود.

به گفته آنها، "عصر یخبندان کوچک" در سال 2014 آغاز خواهد شد و در اواسط قرن به اوج حداقل ترین درجه حرارت خواهد رسید. از اول کاهش درجه حرارت بسیار کند خواهد بود و با گذشت دهه ها این روند فعال تر خواهد شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

انقلابی بر پا کردید شما!!!!!!!!!!!!!

حضور و فعالیت استاد پرنو رو در هواکده خدمت تون تبریک میکم:گل:

هواكده

کاربر ويژه
ولاديمير باشکين و رئوف گليئولين دانشمندان سرشناس روس اعلام کردند: غربي ها براي تامين سوخت هاي فسيلي به قيمت ارزان تر درخصوص افزايش نگران كننده دماي کره زمين فريبکاري مي کنند. باشکين و گليئولين روز شنبه در مقاله اي در مجله معتبر علمي «Gazprom VNIIGAZ» با رد ادعاهاي دانشمندان غربي مبني بر روند افزايشي گرماي کره زمين، پيش بيني کردند زمين از سال آينده ميلادي وارد دوره جديدي از عصر يخبندان شود. در مقاله دانشمندان روس آمده است: مشکل گرمايش زمين درغرب به طور فعال مبالغه مي شود تا به مردم کشورهاي مالک منابع هيدروکربني القا شود که نياز به سوخت هاي سنتي مانند نفت، زغال سنگ و گاز طبيعي بايد کاهش يابد و در نتيجه قيمت اين منبع انرژي بايد کمتر از قيمت کنوني باشد. دانشمندان روس نوشتند: اين در حالي است که کره زمين به دليل کاهش قدرت تابش خورشيد با پديده يخبندان مواجه است. دانشمندان روس معتقدند که عصر يخبندان کوچک کره زمين در سال 2014 آغاز خواهد شد و در اواسط قرن به اوج خود خواهد رسيد.

abtinT

کاربر ويژه

من دانشمند های روس رو زیاد قبول ندارم. چون علم رو با سیاست یکی می کنن.
دانشمند ها شون نظریه میدن و با دستکاری حتی ثابت هم می کنن .
مثلا دانشمند های روس در زمان شوروی نظریه دادن صفات محیطی به فرزندان انتقال پیدا می کنه یعنی وارد ژنتیک انسان می شه . مثلا می گفتم اگه دم موش رو تا به دنیا میاد ببرید و این کار رو چند نسل ادامه بدی در اینده موش ها بدون دم به دنیا میان. حتی ثابت هم می کرد !
در رشته من از دانشمند های روس خیلی بد می گن.
این موضوع رو هم به خاطر لجبازی با غرب مطرح کردن .
البته اگه بشه خوبه من سرما رو به گرما ترحیح میدم .

هواكده

کاربر ويژه
اميرمحسن شما كه بما افتخار نميديد منم جسارت ميكنم هرزگاهى مطالب تون را با قيد اسم تون ميزارم در هواكده

بحث عصريخ پيش اومد

جالبه من هميشه از بچگى م تا الان خواب ميبينم زاينده رود و كوه صفه يخ زدن و ما توو سوز و برف زندگى ميكنيم

هواكده

کاربر ويژه
مثلا دانشمند های روس در زمان شوروی نظریه دادن صفات محیطی به فرزندان انتقال پیدا می کنه یعنی وارد ژنتیک انسان می شه . مثلا می گفتم اگه دم موش رو تا به دنیا میاد ببرید و این کار رو چند نسل ادامه بدی در اینده موش ها بدون دم به دنیا میان. حتی ثابت هم می کرد !

منكر گرمايش زمين و سوراخ شدن اوزون نميشم اما استعمار و غرب و رسانه هاى وابسته به غرب زيادى پيازداغ گرمايش زمين را زياد كردند من جنس بصيرت روسها را دوس دارم و به نظرم پس فردا داره مياد

abtinT

کاربر ويژه
منكر گرمايش زمين و سوراخ شدن اوزون نميشم اما استعمار و غرب و رسانه هاى وابسته به غرب زيادى پيازداغ گرمايش زمين را زياد كردند من جنس بصيرت روسها را دوس دارم و به نظرم پس فردا داره مياد

من با غرب کاری ندارم . ولی خودم با چشم می بینم.
ذه 60 . 70 . 80 . 90 رو مقایسه کن .این گرمایش در ایران که مشخص هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بقول حاج محسن از قوچان:

من عاشق تازیانه های هوای سرد سیبری بر پیکره تفیده شمال شرق ایرانم:خجالت2::خنده2::شاد2:

38nxzyogtpjer7hksvf8.jpg

هواكده

کاربر ويژه
من با غرب کاری ندارم . ولی خودم با چشم می بینم.
ذه 60 . 70 . 80 . 90 رو مقایسه کن .این گرمایش در ایران که مشخص هست.

درسته اقليم روبه گرم و خشك شدن رفته

اما سرما هاى بيش از حد زمستانهاى سالهاى اخير را هم ببين زمستان ٨٦ خاورميانه زمستان ٩١ انگليس

abtinT

کاربر ويژه
امید وارم امسال زمستان پر برفی با زمان مناسب داشته باشیم.
برف فقط ماه های اذر و ذی و بهمن خوبه .

aliwinter

Banned

گل گفتی آی گل گفتی :گل::گل:....

هواكده

کاربر ويژه
اختصاصی/
در سالهای اخیر کره زمین زمستان های سردی را تجربه کرده است که به نوعی رکورد شکن بوده است. این امواج سرما حتی باعث شده اند تا در مناطقی مثل جنوب اسپانیا و شمال آفریقا که تا کنون موردی از بارش برف در آن گزارش نشده بود ، برف ببارد.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، در سالهای اخیر کره زمین زمستان های سردی را تجربه کرده است که به نوعی رکورد شکن بوده است. این امواج سرما حتی باعث شده اند تا در مناطقی مثل جنوب اسپانیا و شمال آفریقا که تا کنون موردی از بارش برف در آن گزارش نشده بود ، برف ببارد.در این مطلب قصد داریم تا شما را با زمستانهای سرد چند سال اخیر آشنا کنیم._ اولین موج سرمای شدید در هزاره جدید در ماه ژانویه سال 2004 ، شمال شرق آمریکا را درنوردید. شهر بوستون آمریکا سرمایی را تجربه کرده که در 114 سال اخیر بی سابقه بوده است. ساحل ویرجینای آمریکا بیشتر زمان ثبت شده برای دمای زیر صفر درجه را تجربه کرد و در شهر نیویورک در یک ماه 381 سانتی متر برف بارید._ در سال 2004 و 2005 میلادی دو موج سرمای بی سابقه جنوب اروپا و شمال آفریقا را درنوردید. طوفان یخی که در اروپا به وقوع پیوست دارای احتمال وقوعی در حد 1 در هزار بود. این موج هوای سرد باعث بارش برف در شمال الجزایر شد که واقعه ای بسیار عجیب بود._ در سال 2006 میلادی کشورهای شرق اروپا و روسیه سردترین زمستان خود از دهه 1970 میلادی تاکنون را تجربه کردند. این موج سرما سراسر قاره اروپا را درنوردید و دوباره موجب بروز بارش برف در نقاطی عجیب مثل جنوب اسپانیا یا شمال آفریقا شد._ در سال 2007 میلادی و در جریان موج سرمای ایجاد شده در آمریکای لاتین کشور آرژانتین با سرمای شدید و بی سابقه ای رو به رو شد. یک موج سرما از قطب جنوب به سمت مرکز این کشور حرکت کرد و دمایی در حدود منفی 22 درجه سانتیگراد این کشور را فرا گرفت. در نتیجه این سرما 23 نفر در این کشور جان باختند._ در زمستان سال 2008 میلادی موج سرما آلاسکا در آمریکا ، چین و خاورمیانه را درنوردید. در آلاسکا دمای هوا به منفی 62 درجه سانتیگراد رسید . این موج سرما در آلاسکا از سال 2000 میلادی تا 2008 سابقه نداشت._ در اوایل سال 2009 موج سرمای اروپا کشورهای آلمان ، فرانسه ، اسپانیا، ایتالیا و رومانی را دربرگرفت و دما را به زیر صفر رساند. در بیشتر این کشورها مدارس و فرودگاه ها تعطیل شد. این موج سرما حتی مکانهایی مثل خطوط ساحلی مدیترانه را نیز تحت تاثیر قرار داد._ در سال 2010 موج سرما در کل اروپا در کشورهای اروپایی تا روسیه 90 نفر را به کام مرگ فرستاد. کشور انگلستان سردترین زمستان خود در 30 سال اخیر را گذراند و دما در کوه های آلپ ایتالیا به منفی 47 سانتی گراد رسید._ در سال 2011 دو کشور انگلستان و ایرلند یکی از سردترین زمستان های تاریخ خود را گذراندند و رسانه های این کشور به این زمستان لقب " یخ زدگی بزرگ" دادند. دمای هوا به صورت متوسط در کل ماه زمستان در حدود 1 درجه سانتی گراد بود.ماه دسامبر سال 2011 سردترین زمستان در تاریخ کشور از زمان ثبت دما در سال 1910 به این سو بوده است. دمای میانگین در حدود منفی یک درجه سانتی گراد بوده است. رکورد قبلی مربوط به دسامبر 1981 بود که دما به 0.1 درجه سانتی گراد به صورت میانگین رسیده بود._ اما در سال 2012 و زمستانی که اکنون در آن قرار داریم دما در نقاطی از اروپا به منفی 35 درجه سانتی گراد رسیده و تاکنون جان بیش از 200 نفر را گرفته است./ ق پ

هواكده

کاربر ويژه
ترجمه: مجله گوناگون

گلوبال بی سی، ونکوور – حدس این مسئله ممکن است کمی زود باشد اما پیش بینی فصل زمستان توسط شبکه آب و هوا (The Weather Network)، این است و انگار که تصور روز برفی کریسمس، برای مترو ونکوور دور از ذهن می باشد.

جینا ریسلر (Gina Ressler)، یکی از هواشناسان این سازمان گفته است: فقط یک در ده امکان دارد که در طول فصل تعطیلات برف ببارد. وی روز سه شنبه گفت: “ احتمال روز برفی کریسمس زیاد نیست، اما برای ونکوور، طبیعی است”. وی افزود: “همیشه احتمال وجود یک دوره سرد هست.”

ریسلر گفت: ساکنان مترو ونکوور می توانند از دسامبر تا فوریه انتظار یک زمستان معمولی را داشته باشند که در این صورت، بالاترین سطح میانگین دما در طول روز، بین شش و هشت درجه سانتیگراد بوده و پایین ترین میزان، بین صفر و دو درجه سانتیگراد در نوسان است.

منظور از شرایط معمول برای این منطقه، میانگین بارش 400 میلی متر باران در طول این سه ماه و در حدود 40 سانتی متر برف است که معمولا در فاصله بین اواسط ماه ژانویه و فوریه این بارشها انجام می شود. از آنجایی که سال 2012، یک سال ال نینو است پیش بینی کنندگان وضعیت آب و هوا در ماه اکتبر، زمستان معتدل تری را پیش بینی می کردند. اما ریسلر گفته است که بنابر آخرین اطلاعات بدست آمده، ال نینو ممکن است برخلاف آنچه که قبلا تصور می رفت تاثیر چندانی بر وضعیت آب و هوا نداشته باشد.

ریسلر اظهار داشت: “ما قبلا در پاییز امسال، شاهد وضعیت معتدل ال نینو بودیم اما عملاً این فصل با بازگشت به شرایط خنثی، خفیف شده است. به طوری که این مسئله، یکی از دلایلی است که بر اساس آن، ما این الگوی نسبتا معمول (آب و هوای زمستانی) را انتظار داریم.”

آخرین باری که ونکوور بزرگ، با وضعیت ال نینو در زمستان مواجه شد در طول بازی های المپیک زمستانی در سال 2010 بود که در ماه فوریه برگزار شد. آب و هوای گرم، باعث ایجاد دردسرهای جدی گردید و برای اجرای این مراسم، بناچار برف از سایر نقاط استان به این نقطه حمل گردید.

ریسلر در مورد سایر نقاط کانادا، پیش بینی می کند که نامطلوبترین آب و هوا ، به پرایریز مرکزی می رسد که در آنجا، درجه حرارت سردتر از حد معمول خواهد بود. در سال گذشته، ساکنان این منطقه، با دمایی مواجه شدند که 10 درجه، گرمتر از حد معمول بود اما بگفته ریسلر ، “انگار یک زمستان بسیار شدیدتر در راه است.”

ریسلر برای فصل اسکی و اسنوبرد ونکوور، شرایط خوبی را پیش بینی نمود. وی متذکر شد که معمولا منظور از شرایط معمول جوی در فصل زمستان در ویسلر و کوه های نورث شور، برف در حد طبیعی است. شرایط معمول، به مقدار میانگین دما و بارشی که در طول مدت 30 سال ثبت شده اطلاق می شود.

ایرانتو: کارشناسان هواشناسی اعلام کردند، تغییرات نابهنگام آب و هوایی که به عنوان پدیده ال نینو شهرت دارد، باعث خواهد شد که کانادا پس طی کردن تابستان خنک سال جاری، شاهد زمستان معتدل خواهد شد.
بر اساس گزارش منتشره توسط مرکز پیش بینی وضعیت آب و هوای آمریکا ، دمای سطحی دریا در حال حاضر بین نیم تا یک و نیم درجه گرمتر از حالت نرمال در اقیانوس آرام است که بشکل ملموسی، موجب ایجاد تغییر در دمای هوا خواهد شد.
مشاهدات جاری و همچنین مدل های داینامیک هواشناسی، نشان می دهد ، آثار پدیده ال نینو در زمستان 2009-2010، بوضوح در نیمکره شمالی تأثیرگذار خواهد شد.
این سیستم که هر دو تا هفت سال اتفاق می افتد، باعث ایجاد خشکی در آفریقای جنوبی، شمال استرالیا، اندونزی و شمال شرقی برزیل و همچنین بارش سنگین در ساحل غربی آمریکای جنوبی می شود.
بنابراین اگرچه زمستان آینده ، فصل کم برفی برای اسکی بازان باشد اما برای شهروندانی که از پارو زدن خسته شده باشند، فرصت مناسبی برای استراحت زمستانیست.
آخرین پدیده ال نینو در سال های 2006-2007 باعث ایجاد زمستان گرم در کانادا گردید به طوریکه ماه مارچ 2007، رکورد گرمترین زمستان در جهان را بخود اختصاص داد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درسته اقليم روبه گرم و خشك شدن رفته

اما سرما هاى بيش از حد زمستانهاى سالهاى اخير را هم ببين زمستان ٨٦ خاورميانه زمستان ٩١ انگليس

امیر کوروش

یک مطلبی هست و اون اینکه بنده که با پروژه های عمرانی سر و کار دارم و همه کسانیکه در این زمینه فعال هستند با امار و ارقام سالیان دور و نزدیک از لحاظ اقلیم و بارش بسیار سر و کار داریم.

پروژه هایی که در تمام دنیا بسته میشه یک پای ثابتش تغییرات اقلیمی و علی الخصوص دورهای بازگشت سیل هست

اینطوری: دوره بازگشت سیل 10 ساله- 15 ساله- 25 ساله ، 50 ساله، 100 ساله و..........

هدفم از مطرح کردن این موضوع این هست که تغییرات اقلیمی در طول تاریخ به فراوانی رخ داده و بعضی از این تغییرات مشتمل بر خشک سالی بوده و بعضی ها هم مشتمل بر ترسالی و سردسالی

نتیجه اینکه درسته که ایران این چند وقت از لحاظ اقلیمی دچار گرمایش شده ولی این روندی بود که در طول تاریخ به تعداد زیاد رخ داده و دوباره وقوع سالهای سرد و پر بارش در آینده نزدیک دور از دسترس نیست و به گرمایش جهانی هم ربط و دخلی نداره.

حالا این وسط اگه خدایی نکرده آمار و ارقام هواشناسی به درستی ثبت نشه ، و به آسانی در اختیار آبادگران قرار نگیره ،اون وقت هست که وای مصیبتا داره!!!!

مثلا یک سد برای دوره بازگشت سیل 100 ساله طراحی میشه ولی می بینی یک سیل 200 ساله یا 500 ساله رخ میده که هیچ بعید هم نیست، نمونه اش سیل جنگل گلستان و اون موقع است که ما با تلافات جبران ناپذیر انسانی و اقتصادی مواجه خواهیم شد.

در تمام کشورهای پیشرفته دنیا بودجه سازمان هواشناسی دست کم از ارتش شون نداره مثل آمریکا ولی متاسفانه در ایران ما چند وزارت خونه با هم ادغام میشن و هواشناسی هم میشه جزء کوچکی از اونها و نه بودجه ای در کار هست و نه شوق و علاقه و نه انگیزه ای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا