• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من نفر اول فایل رو دانلود کردم و فکر کنم نفر اول هم تمومش کردم ولی همچنان و چندباره دارم مرورش میکنم
در هر صورت از تمام زحماتت متشکرم امیر محسن گل:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگر سدهای کارون ساخته نشده بودن آذر و دی امسال طغیان کارون رو شاهد بودیم اما کارون دیگه نفسی برای طغیان کردن نداره!!!
اما خوبی بارشهای پیش رو پر شدن مخازن سدها و تقویت آبهای زیرزمینی هست که وضعیت این دومی واقعا وخیم و بحرانی شده.
به امید روزهای پر برکت برای تمام خاک پاک ایران زمین
شب همگی دوستان شاد و آرام.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.
فایل های پیش بینی جناب امیر محسن رو مطالعه کردم. از مدت ها قبل تقریبا در جریان زحمت های فراوان ایشون برای آماده سازی این پیش بینی بودم. از همین جا به ایشون خسته نباشید می گم و امیدوارم بیش از پیش موفق باشن :گل:
وضع پاییز ما تقریبا خوب پیش بینی شده :دوست:

سلام دکتر بهزاد عزیز استاد گرامی

بنده رو بیش از این شرمنده لطف و محبت نفرمایید.:خجالت2:

هر چند که اون وزن بارش 400 میلیمتری در منطقه شما واسه شما رقمی محسوب نمیشه و در حد نرمال پاییز تون هست ولی جای شکرش باقیه و من از این بابت خیلی خوشحالم:گل::دوست:

من نفر اول فایل رو دانلود کردم و فکر کنم نفر اول هم تمومش کردم ولی همچنان و چندباره دارم مرورش میکنم
در هر صورت از تمام زحماتت متشکرم امیر محسن گل:گل:

از دست شما هادی جان:گل:

havashenas

کاربر ويژه
آقا امیر محسن عزیز دست گلت واقعا درد نکنه کاملا مشخصه که چقدر زحمت کشیدید من به نوبه ی خودم واقعا سپاسگذار و ممنونم.
به امید بارش های خوب برای کل ایران سر بلند.
:گل:

هواكده

کاربر ويژه
فوق العاده پيش بينى دقيق و خوشگلى ارائه داده

نتيجه گيرى من از پيش بينى استاد : مهر ماه خنكى براى شمال كشور خواهد بود ، آبان گرم تر از نرمال خواهد
بود ، آذر پربارش و سرد خواهد بود و زمستان هم مطلوب خواهد بود هرچند كه بهترين موقع براى پيش بينى
زمستان ، اواخر آبان است .
:گل:​

aliwinter

Banned

نتيجه گيرى من از پيش بينى استاد : مهر ماه خنكى براى شمال كشور خواهد بود ، آبان گرم تر از نرمال خواهد
بود ، آذر پربارش و سرد خواهد بود و زمستان هم مطلوب خواهد بود هرچند كه بهترين موقع براى پيش بينى

اقا امیر زمستان زوده صبور باشیم بهتره:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
چرا اکثر سایت ها از اواخر وقت امروز (شنبه) به تدریج بارش باران رو واسه سواحل کاسپین و منطقه ما پیش بینی کردن ولی جناب آقای اصغری و هواشناسی گیلان امشب گفتن فعلا هوا خوب هست و به تدریج طی روز دوشنبه بارش ها شروع میشن؟

aliwinter

Banned
چرا اکثر سایت ها از اواخر وقت امروز (شنبه) به تدریج بارش باران رو واسه سواحل کاسپین و منطقه ما پیش بینی کردن ولی جناب آقای اصغری و هواشناسی گیلان امشب گفتن فعلا هوا خوب هست و به تدریج طی روز دوشنبه بارش ها شروع میشن؟

خوب اصلش هم همین بو دیگه دکتر جان هواشناسی گیلانو زیاد گوش بده بخصوص اقای شجاعی و میره جینی* tv* ساعت 20:15 دقیقه هم چی رواز وضعیت اب هوای گیلان اطلاع پیدا میکنی

آخرین ویرایش:

havashenas

کاربر ويژه

طبق نقشه ها برای روز شنبه بارش های پراکنده ای دارید اما از صبح یکشنبه بارش در سواحل دریای خزر شدت خواهد گرفت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیر محسن عزیز دست گلت واقعا درد نکنه کاملا مشخصه که چقدر زحمت کشیدید من به نوبه ی خودم واقعا سپاسگذار و ممنونم.
به امید بارش های خوب برای کل ایران سر بلند.
:گل:

خواهش میکنم دوست خوبم:گل:

اقا امیر محسن کلا بابت همه پیش بینیهای شما :گل: متشکریم,جان بمیرم بلامیسر:گل::گل:

ممنون علی عزیز:گل:

:گل:​

امیر کوروش جان

دیگه این پیش رو خواستم واسه گل روی شما که علاقه به پیش بینی های با کیفیت داشتین سفارشی کنم.

حالا مثل CNN یا اکیوریت ودر شده بود؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بهزاد جان

حالا که وقتم ازاد شد و استرس این پیش بینی فصلی به انتها رسید به امید خدا از فردا سعی میکنم در مورد سامانه جدید در منطقه شما بیشتر اطلاع رسانی کنم:خجالت2:

هواكده

کاربر ويژه
اميرمحسن گلم حقا كه اكيوودر ايرانى حتى از اكيوودر و CNN هم جذاب تر بود واقعا خسته نباشي و خداقوت :گل:

آقا جنس تحليل هاتو دوس دارم ( تيريپ هومن خلعتبرى :خجالت2: )

:احترام:

سیبری

کاربر ويژه
امیر کوروش در احوال حضرت عالی مداقه نمودم و مکشوف گردید که دم به ساعت مزاجتان تغییر مینماید:خنده1:
گهی خسته گهی شکرگذار گهی متعجب و گهی خونسرد

سیبری

کاربر ويژه
در مورد شمالشرق از یک چیز می ترسم
در این دو هفته اخیر دوبار سیستم شمالی نفوذ کرده که البته هر دوبار ناوه بر روی غرب خزر و ما در شمالشرق پشته و گرما قرار داشته ایم ( مثل همین امروز)
خوف آن دارم که این داستان مکرر پاییز امسالمان باشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا