من نتونستم دانلود کنم:کسل:
سلام.
فایل های پیش بینی جناب امیر محسن رو مطالعه کردم. از مدت ها قبل تقریبا در جریان زحمت های فراوان ایشون برای آماده سازی این پیش بینی بودم. از همین جا به ایشون خسته نباشید می گم و امیدوارم بیش از پیش موفق باشن :گل:
وضع پاییز ما تقریبا خوب پیش بینی شده :دوست:
من نفر اول فایل رو دانلود کردم و فکر کنم نفر اول هم تمومش کردم ولی همچنان و چندباره دارم مرورش میکنم
در هر صورت از تمام زحماتت متشکرم امیر محسن گل:گل:
فوق العاده پيش بينى دقيق و خوشگلى ارائه داده
نتيجه گيرى من از پيش بينى استاد : مهر ماه خنكى براى شمال كشور خواهد بود ، آبان گرم تر از نرمال خواهد
بود ، آذر پربارش و سرد خواهد بود و زمستان هم مطلوب خواهد بود هرچند كه بهترين موقع براى پيش بينى
زمستان ، اواخر آبان است .
چرا اکثر سایت ها از اواخر وقت امروز (شنبه) به تدریج بارش باران رو واسه سواحل کاسپین و منطقه ما پیش بینی کردن ولی جناب آقای اصغری و هواشناسی گیلان امشب گفتن فعلا هوا خوب هست و به تدریج طی روز دوشنبه بارش ها شروع میشن؟
چرا اکثر سایت ها از اواخر وقت امروز (شنبه) به تدریج بارش باران رو واسه سواحل کاسپین و منطقه ما پیش بینی کردن ولی جناب آقای اصغری و هواشناسی گیلان امشب گفتن فعلا هوا خوب هست و به تدریج طی روز دوشنبه بارش ها شروع میشن؟
آقا امیر محسن عزیز دست گلت واقعا درد نکنه کاملا مشخصه که چقدر زحمت کشیدید من به نوبه ی خودم واقعا سپاسگذار و ممنونم.
به امید بارش های خوب برای کل ایران سر بلند.:گل:
اقا امیر محسن کلا بابت همه پیش بینیهای شما :گل: متشکریم,جان بمیرم بلامیسر:گل::گل:
فوق العاده پيش بينى دقيق و خوشگلى ارائه داده
نتيجه گيرى من از پيش بينى استاد : مهر ماه خنكى براى شمال كشور خواهد بود ، آبان گرم تر از نرمال خواهد
بود ، آذر پربارش و سرد خواهد بود و زمستان هم مطلوب خواهد بود هرچند كه بهترين موقع براى پيش بينى
زمستان ، اواخر آبان است .
:گل: