• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این هم برای تهران!!!

Tehran 7 – 10 Day Weather Forecast Summary: A dusting of new snow. Freeze-thaw conditions (max 29°C on Fri afternoon, min -10°C on Sat morning). Wind will be generally light.
Fri
13
morn-
ing
Fri
13
after-
noon
Fri
13
night
Sat
14
morn-
ing
Sat
14
after-
noon
Sat
14
night
Sun
15
morn-
ing
Sun
15
after-
noon
Sun
15
night
Weather Map
See all maps
Metric
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
allsprite.png
Imperial
Wind (km/h)
wind.compile_large.png
5

[TD="class: iconcell, bgcolor: #DFF3FF"]
wind.compile_large.png
5

[/TD]
wind.compile_large.png
5

[/TD]
wind.compile_large.png
5

[/TD]
wind.compile_large.png
15

[/TD]
wind.compile_large.png
5

[/TD]
wind.compile_large.png
5

[/TD]
wind.compile_large.png
15

[/TD]
wind.compile_large.png
10

[/TD]

[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Summary[/TH]
[TD="class: med wphrase, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]clear[/TD]
[TD="class: med wphrase, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]snow shwrs[/TD]
[TD="class: med wphrase, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]light snow[/TD]
[TD="class: med wphrase, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]snow shwrs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Rain (mm)[/TH]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Snow (cm)[/TH]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]1[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]2[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Max. Temp
(C)
[/TH]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]28[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]29[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]27[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]26[/TD]
[TD="class: num_cell light, bgcolor: #0000FF, align: center"]-10[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FFAD00, align: center"]22[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FFAD00, align: center"]24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Min. Temp
(C)
[/TH]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]26[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FF8000, align: center"]28[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FFAD00, align: center"]22[/TD]
[TD="class: num_cell dark, bgcolor: #FFAD00, align: center"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Wind Chill
(C)
[/TH]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]26[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]28[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]24[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]-16[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]22[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]24[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DFF3FF, align: right"]Freezing
Level (m)
[/TH]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4750[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4900[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4800[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4700[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]0[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4650[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4650[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4700[/TD]
[TD="class: num_cell, bgcolor: #DFF3FF, align: center"]4450[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #FFFF99, align: right"]Sunrise[/TH]
[TD="class: sunrise, bgcolor: #FFFF99, align: center"]6:45[/TD]
[TD="class: sunrise, bgcolor: #FFFF99, align: center"]-[/TD]
[TD="class: sunrise, bgcolor: #FFFF99, align: center"]6:46[/TD]
[TD="class: sunrise, bgcolor: #FFFF99, align: center"]6:46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #000000, align: right"]Sunset[/TH]
[TD="class: sunset, bgcolor: #000000, align: center"]-[/TD]
[TD="class: sunset, bgcolor: #000000, align: center"]19:14[/TD]
[TD="class: sunset, bgcolor: #000000, align: center"]19:13[/TD]
[TD="class: sunset, bgcolor: #000000, align: center"]19:10[/TD]
[/TR]

Local time in Tehran: 10:38:33 AM IRDT

فکر میکنم این سایت دچار مشکل شده و اطلاعاتش قابل اعتنا نیست.

rahsazan

کاربر ويژه
حالا آبادان رو داشته باشید!!!

احتمالا سایت دچار اشکال شده، واگرنه اینقدر هم توهم جایز نیست:خنده1:
یه سایت دیگه هم هست زمستونا یه پیش بینیهای جالبی میده، آرزوهامون رو در قالب پیش بینی ارائه میده، مثلا یک متر برف تجمعی برای مشهد در یک هفته: datameteo

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران امروز صبح هوایی نسبتا گرم و گرفته داشت، بالا بودن دمای کمینه هم برای این موقع از سال زیاد جالب نیست، خدا رو شکر از فردا شاخص UV برای تهران 1 واحد دیگه هم کاهش پیدا میکنه و به 9 میرسه.

havashenas

کاربر ويژه
تهران امروز صبح هوایی نسبتا گرم و گرفته داشت، بالا بودن دمای کمینه هم برای این موقع از سال زیاد جالب نیست، خدا رو شکر از فردا شاخص UV برای تهران 1 واحد دیگه هم کاهش پیدا میکنه و به 9 میرسه.

اما هوای منطقه ما و بخصوص شهر ما خیلی کاهش پیدا کرده و ارتفاعات به زیر صفر رفته خود شهر فکر کنم امروز صبح 4 درجه بوده با فامیلمون که تو روستاهای کوهستانی زندگی میکنن حرف میزدم می گفت که هوا خیلی سرده و بخار از دهن آدم بیرون میاد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

در ارتباط با بحث های حاشیه ساز و کل کل در فضای مجازی انجمن ، طبق تجربیات چند ساله بنده در انجمن های مختلف متاسفانه هیچ عاقبت بخیری در خصوص این دست رفتارها در انتها وجود نداره جزء دلخوری و دلسردی دوستان عزیز.

ملاک ما در این انجمن فقط و فقط قوانین انجمن هست چون هم برای من مدیر و هم برای سایر دوستان رهایی بخش و آرامش دهنده است و تضمین کننده حس احترام متقابل.

بله محمد از تهران در دنیای واقعی یکی از دوستان خوب من محسوب میشه که گاها با هم تلفنی هم صحبت میکنیم ولی در خصوص رفتارهایی که در اینجا در برخی مواقع از خودش بروز داده با عرض تاسف فراوان باید عرض کنم که حاشیه ساز و تنش زاست!

ایشون گاهی اوقات حتی تا اونجا پیش میره که در مورد فضای سالم و دوستانه ای که ما در اینجا داریم ، اظهار نظر مغرضانه ارائه میده مثل اون چیزی که دیشب از ایشون دیدم.

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=6948&p=420900&viewfull=1#post420900

در جواب ایشون باید عرض کنم که جمع اینجا ، جمعی بسیار دوستانه-علمی و صمیمی هست و ما از روندی که در اینجا داریم رضایت کامل داریم مگر اینکه اشخاصی از روی عمد و قصد و غرض قبلی به حاشیه سازی در انجمن اقدام کنند!

با احترام برای شما و دکتر بهزاد عزیز که شب گذشته و صبح امروز در اینخصوص اظهار نظر کردید و نظرتون هم بسیار برای من محترمه ، کل کل محمد از تهران با هادی از مشهد درسته که در ابتدا با یک روند دوستانه و شادی آفرین همراه بود ولی در انتها و طول زمان منجر به دلخوری-خصومت و لجبازی و توهین نسبت به همدیگه شده!

من همین جا بگم که ارائه پستهای این چنینی تا زمانیکه بر خلاف قوانین انجمن نباشه از لحاظ من و تیم مدیریتی اینجا بلامانع است ولی به محض اینکه احساس کنیم که روند اصلی بحث در فورم در حال انحراف از موضوع اصلی شده و به مسائل حاشیه ای کشیده شده بدون کوچکترین ملاحظه ای حتما برخورد میکنیم!

موفق باشید

در تائید صحبت های امیر محسن عزیز:

محمد رضا عزیز،

بنده هم با وجود نشاط و شاداب شدن فروم، مخصوصا در روزهای تابستانی گرم مثل امسال که مدت گرما بیش از حد طولانی خواهد بود مخالفتی ندارم اما به شرطی که خدای نکرده این کل کل ها باعث رنجش کاربران محترم فروم نشه، وگرنه کی از شادی و خوشحالی بدش میاد که ما بدمون بیاد.

البته خود دوستان اونقدر از سطح فرهنگ بالایی برخوردار هستند که خط قرمز ها رو در نظر بگیرند تا مشکلی بوجود نیاد، مواردی هم که تا الان عرض شد من باب تذکر و در جهت رعایت قوانین فروم بوده.

من و امیرمحسن عزیز از هرگونه بحث و گفتگو در چهارچوب قوانین فروم به شدت حمایت میکنیم و موافق این موضوع هستیم.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان

در ارتباط با بحث های حاشیه ساز و کل کل در فضای مجازی انجمن ، طبق تجربیات چند ساله بنده در انجمن های مختلف متاسفانه هیچ عاقبت بخیری در خصوص این دست رفتارها در انتها وجود نداره جزء دلخوری و دلسردی دوستان عزیز.

ملاک ما در این انجمن فقط و فقط قوانین انجمن هست چون هم برای من مدیر و هم برای سایر دوستان رهایی بخش و آرامش دهنده است و تضمین کننده حس احترام متقابل.

بله محمد از تهران در دنیای واقعی یکی از دوستان خوب من محسوب میشه که گاها با هم تلفنی هم صحبت میکنیم ولی در خصوص رفتارهایی که در اینجا در برخی مواقع از خودش بروز داده با عرض تاسف فراوان باید عرض کنم که حاشیه ساز و تنش زاست!

ایشون گاهی اوقات حتی تا اونجا پیش میره که در مورد فضای سالم و دوستانه ای که ما در اینجا داریم ، اظهار نظر مغرضانه ارائه میده مثل اون چیزی که دیشب از ایشون دیدم.

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=6948&p=420900&viewfull=1#post420900

در جواب ایشون باید عرض کنم که جمع اینجا ، جمعی بسیار دوستانه-علمی و صمیمی هست و ما از روندی که در اینجا داریم رضایت کامل داریم مگر اینکه اشخاصی از روی عمد و قصد و غرض قبلی به حاشیه سازی در انجمن اقدام کنند!

با احترام برای شما و دکتر بهزاد عزیز که شب گذشته و صبح امروز در اینخصوص اظهار نظر کردید و نظرتون هم بسیار برای من محترمه ، کل کل محمد از تهران با هادی از مشهد درسته که در ابتدا با یک روند دوستانه و شادی آفرین همراه بود ولی در انتها و طول زمان منجر به دلخوری-خصومت و لجبازی و توهین نسبت به همدیگه شده!

من همین جا بگم که ارائه پستهای این چنینی تا زمانیکه بر خلاف قوانین انجمن نباشه از لحاظ من و تیم مدیریتی اینجا بلامانع است ولی به محض اینکه احساس کنیم که روند اصلی بحث در فورم در حال انحراف از موضوع اصلی شده و به مسائل حاشیه ای کشیده شده بدون کوچکترین ملاحظه ای حتما برخورد میکنیم!

موفق باشید

بابت ارسال این پست و پست قبلی عذرخواهم اما چون در فضای عمومی منتشر شده پاسخش رو هم در همین فضا با اجازه شما قرار میدم (واگرنه این صحبتهارو تلفنی هم میتونستم منتقل کنم):

اختلاف نظر و سلیقه امری کاملا طبیعی هست و این مسئله میتونه بین من و شما هم باشه که در این زمینه من و شما با اینکه باهم خیلی هم دوست هستیم ولی اختلاف نظر داریم خصوصا در شکل اجرای قوانین، ولی شما مدیر هستی و ملزم به اجرای قوانین و من هم یه کاربر و ملزم به رعایت قوانین هستم
یه مثالی میزتم، با توجه اینکه من در زمینه ترافیک کار و تحصیل کردم، ممکنه خیلی از اقدامات ترافیکی شهر رو قبول نداشته باشم ولی نمیتونم به صرف قبول نداشتن یا داشتن نظری بر خلاف اون چیزی که هست، مثلا خیابونها رو ورود ممنوع برم و یا چراغ قرمز رد کنم!

در نتیجه وقتی که میام اینجا خودم رو ملزم به رعایت فضای کلی فروم میدونم، هرچند که با برخی موارد ممکنه موافق نباشم

- امیدوارم که هادی و محمد(تهران) عزیز هم بحثهای گذشته رو فراموش کنن و روال صمیمی فروم به زمستان سال قبل برگرده

- یه عذرخواهی هم به آرش عزیز و سایر دوستانی که در روزی که خداحافظی کردم و پستهایی رو در مورد نرفتن من نوشتن بدهکارم که امیدوارم من رو ببخشن

[MENTION=24664]Amir Mohsen[/MENTION]
[MENTION=24870]heaven1[/MENTION]
[MENTION=24881]arashz[/MENTION]

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اقای امیر محسن عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت های شهر خودم رو بگم مخصوصا وقتی ببینم حرف غلطی در باره اینجا زده بشه . جنگ و دعوایی هم در کار نیست . شما بیخود دارید بحث و کش میدید .

اینم بدونید که خود شما چندین بار اینجا سر اب و هوای مشهد کل کل داشتید . حتی تا من نوشتم اینجا سردسیر تر از قوچان هست اقلیمش ، سریع زنگ زدید به من که نه شما خجالت نمیکشی . قله کوه هست اونجا ها اونوقت میای با فلان جا مقایسه میکنی . :خنده1:

پاش بیوفته خود شما هم در زمینه کل کل ید طولا دارید . شرمنده . اصرار زیادی هم دارید که بگید من توهین کردم . من فقط شاید به اون کاربری که باهاش مشکل دارم توهین کرده باشم که اون هم همین رویه رو انجام داد و به من گفت دیوانه و سمپاش :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
اقای امیر محسن عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت های شهر خودم رو بگم مخصوصا وقتی ببینم حرف غلطی در باره اینجا زده بشه . جنگ و دعوایی هم در کار نیست . شما بیخود دارید بحث و کش میدید .

اینم بدونید که خود شما چندین بار اینجا سر اب و هوای مشهد کل کل داشتید . حتی تا من نوشتم اینجا سردسیر تر از قوچان هست اقلیمش ، سریع زنگ زدید به من که نه شما خجالت نمیکشی . قله کوه هست اونجا ها اونوقت میای با فلان جا مقایسه میکنی . :خنده1:

پاش بیوفته خود شما هم در زمینه کل کل ید طولا دارید . شرمنده . اصرار زیادی هم دارید که بگید من توهین کردم . من فقط شاید به اون کاربری که باهاش مشکل دارم توهین کرده باشم که اون هم همین رویه رو انجام داد و به من گفت دیوانه و سمپاش :خنده1:
محمدجان، سلام
خواهش میکنم از شما و هادی این بحثهای گذشته رو فراموش کنین

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اما هوای منطقه ما و بخصوص شهر ما خیلی کاهش پیدا کرده و ارتفاعات به زیر صفر رفته خود شهر فکر کنم امروز صبح 4 درجه بوده با فامیلمون که تو روستاهای کوهستانی زندگی میکنن حرف میزدم می گفت که هوا خیلی سرده و بخار از دهن آدم بیرون میاد.

خوب مشخص هست که دمای یک منطقه روستایی به یک ابر شهر مثل تهران که این همه منبع تولید گرما داره و تهویه درست و درمانی هم نمیشه زمین تا آسمان فرق میکنه.

havashenas

کاربر ويژه
خوب مشخص هست که دمای یک منطقه روستایی به یک ابر شهر مثل تهران که این همه منبع تولید گرما داره و تهویه درست و درمانی هم نمیشه زمین تا آسمان فرق میکنه.
تکاب که روستا نیست یه شهره با جمعیت 80 هزار نفر مثل خیلی از شهرای دیگه کشور.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

ضمنا ناراحت نشید ولی فضای مدیریتی اینجا بسیار خشک هست :گل:

محمد عزیز

شما اطمینان داشته باشید اگر پستی بر خلاف قوانین فروم ارسال بشه با اون برخورد میکنیم، ضمنا مواردی که بهشون اشاره کردید قبل از داستانی هست که قبلا توسط یک عده برای برهم زدن نظم اینجا درست شد، به همین دلیل هست که من و امیر محسن عزیز تصمیم گرفتیم با این رویه ادامه بدیم.

در خصوص نحوه مدیریت اینجا هم قبلا عرض کردم اجازه بدید هر کسی در حیطه مسئولیت خودش فعالیت بکنه، ضمنا هر کسی برای فعالیت یا عدم فعالیت در هر تاپیک و فرومی آزادی مطلق داره و هیچ احد الناسی هم نمیتونه برای دیگران تعیین تکلیف کنه.

فکر میکنم به اندازه کافی در این خصوص صحبت شده، بهتره روال عادی تاپیک رو دنبال کنیم.

ممنون از همکاری همه دوستان.

rahsazan

کاربر ويژه
درود . اگر ایشون بیاد و بابت توهین هایی که به من و چندین نفر از تهرانی ها و سایرین کرده عذر خواهی کنه من هم عذر خواهی میکنم .
محمد جان هردوی شما دوستان من هستید و من هم دوست دارم که کسی از کسی دلخور نباشه، اینکه ما از همدیگه برای برخی مسائل عذرخواهی کنیم، یه مسئله ایده آل در حل اختلاف هست ولی چون ممکنه این کار انجام نشه، با اجازه دوتاییتون من از طرف هادی از شما و از طرف شما از هادی عذر میخوام
امیدوارم روی من رو زمین نندازین و این مسئله رو تموم شده بدونید
بخدا بحث مشهد و تهران و اینا نیست، هممون ایرانی هستیم و باید با هم دوست باشیم

در مورد انتقاد به مدیریت هم فکر کنم بخشی باشه که بشه نقد سازنده رو به مدیریت سایت منتقل کرد، انشالله که به نظرات سازنده ترتیب اثر داده بشه

:دوست:

[MENTION=24870]heaven1[/MENTION]

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تکاب که روستا نیست یه شهره با جمعیت 80 هزار نفر مثل خیلی از شهرای دیگه کشور.

منظور من این قسمت پست شما بود: "
فامیلمون که تو روستاهای کوهستانی زندگی میکنن حرف میزدم می گفت که هوا خیلی سرده و بخار از دهن آدم بیرون میاد."
اتفاقا یکی از مناطقی که متاسفانه تا الان موفق نشدم از نزدیک ببینم شهر تکاب و اثر تاریخی تخت سلیمان هست که واقعا بی همتا هست و سعی میکنم سال آینده حتما به اون منطقه مسافرت کنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان هردوی شما دوستان من هستید و من هم دوست دارم که کسی از کسی دلخور نباشه، اینکه ما از همدیگه برای برخی مسائل عذرخواهی کنیم، یه مسئله ایده آل در حل اختلاف هست ولی چون ممکنه این کار انجام نشه، با اجازه دوتاییتون من از طرف هادی از شما و از طرف شما از هادی عذر میخوام
امیدوارم روی من رو زمین نندازین و این مسئله رو تموم شده بدونید
بخدا بحث مشهد و تهران و اینا نیست، هممون ایرانی هستیم و باید با هم دوست باشیم

در مورد انتقاد به مدیریت هم فکر کنم بخشی باشه که بشه نقد سازنده رو به مدیریت سایت منتقل کرد، انشالله که به نظرات سازنده ترتیب اثر داده بشه

:دوست:

شما اطمینان داشته باشید بنده و امیرمحسن عزیز پذیرای تمامی نقد ها، انتقادات و پیشنهادات همه دوستان هستیم، سعی و تلاش ما بر ایجاد یک فضای بدون تنش هست که در اون احترام افراد، سلیقه ها و نظرات دوستان در حد نهایت رعایت بشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
کاش من هم مثل محمد میتونستم برم کوهنوردی! الان 2 ساله میخوام امادگی صعود به دماوند رو پیدا کنم اما تا ایستگاه 1 تله کابین رو نمیتونم یک ضرب پیاده برم!:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا