• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خود همین اقای امیر محسن سر دمای فیروزکوه و دماوند مثل چی با من کل کل میکرد نه کسی رسیدگی کرد نه چیزی . عجیبه واقعا . میفرمودند قله کوهه . دو صفحه اسپم پر شده بود در حالی که هیچ استدلال درستی نداشتند و حرف من منطقی بود

بله من با شما با مدرک و سند محکم صحبت کردم و توهینی هم در کار نبود ولی دیشب در بایگانی اسپم انجمن یک مطلبی رو از شما خوندم که واقعا تعجب برانگیز بود واصلا توقع نداشتم که شما چنین چیزی گفته باشید..

بهرحال بگذریم الان یکم گرفتار هستم و بعدا باید باهتون خصوصی صحبت کنم .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

mahmood600

کاربر ويژه
جمعه 13 سپتامبر شرایط برای ابرناکی و رگبار رعدوبرق در استانهای خراستان شمالی و رضوی و نیز کاهش دمای قابل ملاحظه با نفوذ کانتر 570 محیا خواهد شد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
جمعه 13 سپتامبر شرایط برای ابرناکی و رگبار رعدوبرق در استانهای خراستان شمالی و رضوی و نیز کاهش دمای قابل ملاحظه با نفوذ کانتر 570 محیا خواهد شد

درود بر دوستان عزيز

هم اکنون از داروخانه ي داييم در گرگان با شما درارتباطم!!اين پيش بيني فصلي باعث ميشه هرجا که باشي خودتو برسوني تا ببيني!!!

درود فراوان به استاد عزيزم محمودخان

سپاسگزارم بابت اين خبر خوبي که داديد:گل::احترام:

mahmood600

کاربر ويژه

سلام.دقیقا چه خبر هایی:گل:
نقشه های پیش بینی بلند مدت حاکی از تقویت جریانات شمالی و نفوذ مداوم پرفشار مهاجر اروپایی بر روی نوار شمالی کشور و نیز افزایش فعالیت زود هنگام دریای مدیترانه در سیکلون زایی به سبب نفوذ ناوه های عمیق اروپایی بر روی ان می باشد

mahmood600

کاربر ويژه
هنوز هیچی نشده پنجشنبه 12 سپتامبر پرفشار با هسته 1016 به کشور نفوذ می کنه و 1013 رد شده ماشاا....

13091200_2_0600.gif

aliwinter

Banned
امروز صبح بارون ریزه داشتیم ببینیم هفته بعد از دوشنبه به بعد بارش ها دوباره میان سمت ما یاخیر؟!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اوکی . من دیگه کاری ندارم ببینم مشکل این تاپیک برطرف میشه یا نه که البته شک دارم .

جناب امیر محسن که همیشه به بنده لطف داشتن و در هر شرایطی بنده رو مشکل اصلی فروم میدونن .

بگذریم

تصور میکنم اگر هر کسی در تاپیک روی کار خودش متمرکز باشه نتیجه بهتری خواهیم گرفت. شما هم اگر مشکلی دیدید کافیه به من یا امیرمحسن عزیز منعکس کنید تا طبق قوانین فروم باهاش برخورد بشه.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا