• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
و این نمای پناهگاه شیرپلا و ابشار دوقلو از شروین

74292755656369129732.jpg

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
کاش من هم مثل محمد میتونستم برم کوهنوردی! الان 2 ساله میخوام امادگی صعود به دماوند رو پیدا کنم اما تا ایستگاه 1 تله کابین رو نمیتونم یک ضرب پیاده برم!:خجالت2:

ارش جان با قدم های اهسته و بدون استرس و نگرانی راحت میشه رفت بالا .

من خودم که کوه میرم خیلی وقتا همین یه ربع اول خسته میشم ولی یه مقدار ادامه میدم و دیگه بعد 1 ساعت بدن عادت میکنه . چند دفه که برید به تدریج بدن عادت میکنه . مگر اینکه از نظر زانو و پا کسی مشکل داشته باشه مثلا چه میدونم ارتروز داشته باشه یا راه رفتن زیاد براش ضرر داشته باشه . یا مشکل گردن و ستون فقرات داشته باشه . دیسک کمر و ...

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 16/6/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد طی 72 ساعت آینده ، آسمان استان غالباً صاف تا کمی ابری خواهد بود . ضمن اینکه در این مدت ، وزش باد در برخی نقاط خصوصاً نواحی شرقی و جنوبی نسبتاً شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود.
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 16/6/1392
یک شنبه 17/6/1392
دوشنبه 18/6/1392

نواحی شمالی

صاف تا کمی ابری در برخی نقاط وزش باد
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد

نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری دربرخی نقاط خصوصا نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتا شدید همراه با گردوغبار
صاف تا کمی ابری دربرخی نقاط خصوصا نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردو غبار
صاف تا کمی ابری دربرخی نقاط خصوصا نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردو غبار

نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید همراه با گردو خاک

شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد

کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما

18
36
18
36
18
37

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در24ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای11+ درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 42+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 18+ و37+ درجه سانتیگراد بوده است .
طی24 ساعت گذشته ، بارندگی از ایستگاههای هواشناسی استان گزارش نشده است.
پیش بین مسئول : زهرا آهنگرزاده رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

havashenas

کاربر ويژه
منظور من این قسمت پست شما بود: "
فامیلمون که تو روستاهای کوهستانی زندگی میکنن حرف میزدم می گفت که هوا خیلی سرده و بخار از دهن آدم بیرون میاد."

اتفاقا یکی از مناطقی که متاسفانه تا الان موفق نشدم از نزدیک ببینم شهر تکاب و اثر تاریخی تخت سلیمان هست که واقعا بی همتا هست و سعی میکنم سال آینده حتما به اون منطقه مسافرت کنم.

تخت سلیمان تو یه دره سربز در ارتفاع 2400 متری قرار گرفته با یه دریاچه فوقلعاده زیبا و چهارمین اثر ثبت شده ایران تو فهرست آثار جهانی یونسکو هستش و به دلیل سرمای شدید منطقه بهترین زمان سفر به تخت سلیمان خرداد و تیر و مرداد ماه هست. تو 4 کیلومتری تخت سلیمان هم یه کوه هستش که به زبان محلی میگیم دوو زندانی که میشه زندان دیو فقط باید این کوهو ببینید واقعا قشنگ و اما ترسناکه.
نزدیکی تخت سلیمان آب گرم هم داریم که آبش فوقلعاده داغه و برای درمان به اونجا میرن.
تو روستای بدرلو هم یه چمن هستش به اسن چملی که روی آب قرار داره و هر موقع روی آب حرکت میکنه و جابه جا میشه اندازش هم حدود 40 متر طول و 15 متر عرضشه و واقعا زیبا و شگفت انگیزه.
در روستای برنجه هم مکانی هست با نام زندان برنجه که شبیه زندان سلیمان هست اما تفاوتش اینه که اولا کوه نیست و چاله هست و دوما این که داخلش آب هستش و بسیار عمیق و ترسناک.
چندتا عکس:

تخت سلیمان:

takab-takhte-soleiman1.jpg

pc6732abedeb376da992623ac709c15c69_8.jpg

11978_446.jpg

DSC00757.JPG

scan0048.jpg

pc5f6e5bfb45b8fac9a9ecfa737602a584_15.jpg

کوه زندان:
takab-takhte-soleiman-nov2.jpg

6_9001170410_L600.jpg

2484.jpg

9_9001170410_L600.jpg

زندان برنجه:
95618798317808744584.jpg

9k=

05899955440249761075.jpg

چمن متحرک چملی:

%DA%86%D9%85%D9%86%20%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9.jpg

Z

takab-chaman-motaharek3.jpg

images

havashenas

کاربر ويژه
در روستای قینرجه هم آبشار بسیار زیبایی داریم با همین نام قینرجه که در دل کوهستان قرار گرفته و بسیار زیباست:

580831_lHJfNTGE.JPG

9k=

ckrn7mdl818ghjam3wd.jpg

images

DSC03050.jpg

%D9%82%DB%8C%D9%86%D8%B1%D8%AC%D9%87.jpg

این عکس برای فروردین هستش!شباهتی به بهار داره خداییش؟

shrshr4.jpg

این هم تصاویری از زمستان روستای قینرجه:

shrshr1.jpg

80036575-2366792.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ارش جان با قدم های اهسته و بدون استرس و نگرانی راحت میشه رفت بالا .

من خودم که کوه میرم خیلی وقتا همین یه ربع اول خسته میشم ولی یه مقدار ادامه میدم و دیگه بعد 1 ساعت بدن عادت میکنه . چند دفه که برید به تدریج بدن عادت میکنه . مگر اینکه از نظر زانو و پا کسی مشکل داشته باشه مثلا چه میدونم ارتروز داشته باشه یا راه رفتن زیاد براش ضرر داشته باشه . یا مشکل گردن و ستون فقرات داشته باشه . دیسک کمر و ...

خدا خیرت بده محمد جان! من زانوی راستم چند سال پیش چنان ضربه ای خورده که تا پاره شدن رباط صلیبی چیزی نمونده بود! الان هم کمی بهش فشار بیاد درد میگیره اساسی! البته دکتر ارتوپد میگفت کاریش نمیشه کرد و یک سری ورزش داد که بد نیست اما درد رو کاملا برطرف نمیکنه.

mohamad$

کاربر ويژه
رشته کوه البرز دست کم 33 تا قله اصلی بالای 4000 متر داره . قلل فرعی بماند .

زاگرس 3 تا قله بالای 4000 داره . دنا زردکوه اشترانکوه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هر قسمتی از این خاک زیبایی های خودش رو داره، به جرئت میتونم بگم تنها کشوری در دنیا که این همه مناظر زیبا رو در کنار هم داره آمریکا هست اما ایران به مراتب کوچکتر از آمریکا هست و به همین خاطر طبیعتش ارزش بسیار بیشتری داره، حیف که درست و حسابی به دنیا معرفی نمیشه و حیفتر این که خود ما برای این طبیعت اون طور که باید ارزش قائل نمیشیم.

havashenas

کاربر ويژه
این هم تصاویری از کوه دو سر بلقیس تکاب(در زبان محلی با نام های بالقیز و هاچا داغی) با دو سر یکی به ارتفاع 3655 و یکی 3350 متر که مرتفعترین قله جنوب دریاچه ارومیه است و گروههای کوهنوردی زیادی از سراسر کشور هر ساله به آن صعود میکنند و در روی قله استحکامات دژ قدیمی وجود دارد که از آثار تاریخی می باشد:

CIMG1753111.JPG

72_big.jpg

images

80708504-4415019.jpg

photo0164.jpg

belgheys.jpg

images

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد عزیز

1-شما دوست عزیز سالهاست که در فضای مجازی در حال بازگو کردن واقعیتهای شهرتون هستید پس اگه واقعیت هست دیگه برای شما چه اهمیتی داره که دیگران چطور فکر میکنند.
بقول معروف هر آنچه که عیان است چه حاجت به بیان!

2- شما در پستهایی که میذارید بصورت خواسته یا ناخواسته بعضی اوقات ادبیاتی رو بکار میبرید که رنگ و بوی توهین و تحریک درش دیده میشه! نمونه اش هم همون کلمه ناپسندی هست که در پایین و در خطاب به بنده مطرح کردید! و متاسفانه پنجشنبه شب در یکی از پستهایی ارسالی از سوی شما در خطاب به کاربر هادی از مشهد لفظ بسیار زشتی رو در مورد جنسیت مطرح کرده بودید که اصلا از طرف من یکی قابل گذشت نیست و دوست مون هادی واقعا با گذشت و سعه صدر تحسین برانگیز از کنار این حرف زشت شما گذشت کرد.

آقا محمد عزیز تشخیص مردانگی افراد فقط در عمل امکان پذیر هست!

سعی کنید کلا مراقب رفتار و نحوه صحبت تون باشید.

3- گفتید که من ید طولایی در کل انداختن دارم که اصلا اینطوری نیست و اگه می بینید که با شما گاهی وارد این بحث میشم تنها دلیلش این هست که موضوع انحرافی فقط ختم به خیر بشه همین.

4- در مورد شهرهای مرتفع هم حرف حساب زدم : درسته شهرهای مرتفع بخاطر ارتفاع زیادشون مسلما هوای سردتری دارند ولی این آیتم به تنهایی دلیلی بر سردسیر بودن اون شهر در مقایسه با یک شهری مثل قوچان نیست!

5- در مورد وضعیت مدیریتی اینجا هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم همون دیکتاتوری بی مثال فوروم قبلی بهترین رویه ممکن هست و باید بگم شرایط در اینجا همینی هست که می بینید حاکمیت دقیق و قطعی قانون و اعتدالی هم در کار نیست.

شما هم مختار هستید در هر جایی که راحت تر هستید به فعالیت خودتون ادامه بدید.

موفق باشید

اقای امیر محسن عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت های شهر خودم رو بگم مخصوصا وقتی ببینم حرف غلطی در باره اینجا زده بشه . جنگ و دعوایی هم در کار نیست . شما بیخود دارید بحث و کش میدید .

اینم بدونید که خود شما چندین بار اینجا سر اب و هوای مشهد کل کل داشتید . حتی تا من نوشتم اینجا سردسیر تر از قوچان هست اقلیمش ، سریع زنگ زدید به من که نه شما خجالت نمیکشی . قله کوه هست اونجا ها اونوقت میای با فلان جا مقایسه میکنی . :خنده1:

پاش بیوفته خود شما هم در زمینه کل کل ید طولا دارید . شرمنده . اصرار زیادی هم دارید که بگید من توهین کردم . من فقط شاید به اون کاربری که باهاش مشکل دارم توهین کرده باشم که اون هم همین رویه رو انجام داد و به من گفت دیوانه و سمپاش :خنده1:

ضمنا ناراحت نشید ولی فضای مدیریتی اینجا بسیار خشک هست :گل:

havashenas

کاربر ويژه
برو بچ پیشبینی سازمان هواشناسی رو از دمای کمینه تکاب رو طی 3 روز آینده رو کیف کنید:

وضع هواي تکاب

هم اكنون ساعت: 12:50
پيش بيني 3 روز آينده

يكشنبه 17 شهريور​

D_01_L.png

صاف تا كمي ابري گاهي وزش باد
4° c
downL.png

upL.png
29° c​
دوشنبه 18 شهريور​

D_01_L.png

3° c
downL.png

upL.png
29° c​
سه شنبه 19 شهريور​

D_09_L.png

صاف تا كمي ابري دربعدازظهر افزايش ابر
3° c
downL.png

upL.png
27° c​

aliwinter

Banned
برو بچ پیشبینی سازمان هواشناسی رو از دمای کمینه تکاب رو طی 3 روز آینده رو کیف کنید:

وضع هواي تکاب

هم اكنون ساعت: 12:50
پيش بيني 3 روز آينده

يكشنبه 17 شهريور​

D_01_L.png

4° c
downL.png

upL.png
29° c​
دوشنبه 18 شهريور​

D_01_L.png

3° c
downL.png

upL.png
29° c​
سه شنبه 19 شهريور​

D_09_L.png

صاف تا كمي ابري دربعدازظهر افزايش ابر
3° c
downL.png

upL.png
27° c​

کمینه دما3 ؟الله اکبر 26 درجه کاهش دما که تو زمستون بعد گرم باد ونفوذ هوای سرد شمالی وریزش برف در اینجا زیاد دیده میشه.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد عزیز

1-شما دوست عزیز سالهاست که در فضای مجازی در حال بازگو کردن واقعیتهای شهرتون هستید پس اگه واقعیت هست دیگه برای شما چه اهمیتی داره که دیگران چطور فکر میکنند.
بقول معروف هر آنچه که عیان است چه حاجت به بیان!

2- شما در پستهایی که میذارید بصورت خواسته یا ناخواسته بعضی اوقات ادبیاتی رو بکار میبرید که رنگ و بوی توهین و تحریک درش دیده میشه! نمونه اش هم همون کلمه ناپسندی هست که در پایین و در خطاب به بنده مطرح کردید! و متاسفانه پنجشنبه شب در یکی از پستهایی ارسالی از سوی شما در خطاب به کاربر هادی از مشهد لفظ بسیار زشتی رو در مورد جنسیت مطرح کرده بودید که اصلا از طرف من یکی قابل گذشت نیست و دوست مون هادی واقعا با گذشت و سعه صدر تحسین برانگیز از کنار این حرف زشت شما گذشت کرد.

آقا محمد عزیز تشخیص مردانگی افراد فقط در عمل امکان پذیر هست!

سعی کنید کلا مراقب رفتار و نحوه صحبت تون باشید.

3- گفتید که من ید طولایی در کل انداختن دارم که اصلا اینطوری نیست و اگه می بینید که با شما گاهی وارد این بحث میشم تنها دلیلش این هست که موضوع انحرافی فقط ختم به خیر بشه همین.

4- در مورد شهرهای مرتفع هم حرف حساب زدم : درسته شهرهای مرتفع بخاطر ارتفاع زیادشون مسلما هوای سردتری دارند ولی این آیتم به تنهایی دلیلی بر سردسیر بودن اون شهر در مقایسه با یک شهری مثل قوچان نیست!

5- در مورد وضعیت مدیریتی اینجا هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم همون دیکتاتوری بی مثال فوروم قبلی بهترین رویه ممکن هست و باید بگم شرایط در اینجا همینی هست که می بینید حاکمیت دقیق و قطعی قانون و اعتدالی هم در کار نیست.

شما هم مختار هستید در هر جایی که راحت تر هستید به فعالیت خودتون ادامه بدید.

موفق باشید

اینجا خیلی وقته که این وضعیت برقراره .:احترام:

این حرفای شما هم دست کمی از توهین به من نداشت .

گویا شما خودتون خیلی مایل هستید این بحث ها در فروم ادامه داشته باشه و دارید با این حرفا اتیش تنور و داغ و داغتر میکنید . اگر حضور من موجب رنجش خاطر هست در خواست بن بدید . مشکلی نیست .

havashenas

کاربر ويژه
کمینه دما3 ؟الله اکبر 26 درجه کاهش دما که تو زمستون بعد گرم باد ونفوذ هوای سرد شمالی وریزش برف در اینجا زیاد دیده میشه.

آمار نیومده اما امروز صبح فکر کنم 4 بوده خدایی پنجره رو باز گزاشته بودم صبح پا شدم دیدم یخ زدم خودم خبر ندارم.

felan123

New member
تخت سلیمان تو یه دره سربز در ارتفاع 2400 متری قرار گرفته با یه دریاچه فوقلعاده زیبا و چهارمین اثر ثبت شده ایران تو فهرست آثار جهانی یونسکو هستش و به دلیل سرمای شدید منطقه بهترین زمان سفر به تخت سلیمان خرداد و تیر و مرداد ماه هست. تو 4 کیلومتری تخت سلیمان هم یه کوه هستش که به زبان محلی میگیم دوو زندانی که میشه زندان دیو فقط باید این کوهو ببینید واقعا قشنگ و اما ترسناکه.
نزدیکی تخت سلیمان آب گرم هم داریم که آبش فوقلعاده داغه و برای درمان به اونجا میرن.
تو روستای بدرلو هم یه چمن هستش به اسن چملی که روی آب قرار داره و هر موقع روی آب حرکت میکنه و جابه جا میشه اندازش هم حدود 40 متر طول و 15 متر عرضشه و واقعا زیبا و شگفت انگیزه.
در روستای برنجه هم مکانی هست با نام زندان برنجه که شبیه زندان سلیمان هست اما تفاوتش اینه که اولا کوه نیست و چاله هست و دوما این که داخلش آب هستش و بسیار عمیق و ترسناک.
چندتا عکس:

تخت سلیمان:

takab-takhte-soleiman1.jpg

pc6732abedeb376da992623ac709c15c69_8.jpg

11978_446.jpg

DSC00757.JPG

scan0048.jpg

pc5f6e5bfb45b8fac9a9ecfa737602a584_15.jpg

کوه زندان:
takab-takhte-soleiman-nov2.jpg

6_9001170410_L600.jpg

2484.jpg

9_9001170410_L600.jpg

زندان برنجه:
95618798317808744584.jpg

9k=

05899955440249761075.jpg

چمن متحرک چملی:

%DA%86%D9%85%D9%86%20%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9.jpg

Z

takab-chaman-motaharek3.jpg

images

کوه زندان واقعا زیباست
درست که بهش معنی زندان دادن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چی بقیه قصد دارن بحث و بخوابونن مدیریت انجمن قصد داره بحث و کش بده :خنده2:

محمد عزیز

شما مسائلی رو مطرح کردید و باید پاسختون رو هم از من میگرفتید.

کسی با فعالیتشما در اینجا مشکل نداره ولی قوانین رو رعایت کنید.

این بحث هم دیگه در اینجا تموم شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا