نمیدونم اونجا رفتید یا نه اما بخدا هر کس برای اولین بارمیاد اینجا واسه 1 ساعت هنگ میکنه واقعا زیبا و اما ترسناکه.
ارومیه رفتیم اون جا نه
نمیدونم اونجا رفتید یا نه اما بخدا هر کس برای اولین بارمیاد اینجا واسه 1 ساعت هنگ میکنه واقعا زیبا و اما ترسناکه.
هر چی بقیه قصد دارن بحث و بخوابونن مدیریت انجمن قصد داره بحث و کش بده :خنده2:
ارومیه رفتیم اون جا نه
یک سیکلون زیبا روی غرب روسیه درحال فعالیت هست.
هیچ نشانه ای از شروع فعالیت هاریکن ها در اقیانوس اطلس دیده نمیشه.
هاریکن همون ظوفانه؟نه چرا اینجا نمیاد؟
خوب این هم 384 ساعت آینده که اگر همینطوری پیش بره پر فشار سیری قدرتمند خواهد شد.
طوفان های مناطق استوایی متنوع هستند و در مناطق مختلف به نام های مختلفی می شناسند.هاریکن همون ظوفانه؟نه چرا اینجا نمیاد؟
محمد عزیز
شما مسائلی رو مطرح کردید و باید پاسختون رو هم از من میگرفتید.
کسی با فعالیتشما در اینجا مشکل نداره ولی قوانین رو رعایت کنید.
این بحث هم دیگه در اینجا تموم شد.
و اینم پاسخ شما
اقای امیر محسن گرامی . مدیر محترم این تاپیک
سعی کنید یه مقدار دید مدیریتی خودتون و تغییر بدید . با رفتار دیکتاتور مابانه و محکوم کردن من نمیشه در اینجا مدیریت کرد . سعید کنید مدیریت مسالمت امیز داشته باشید . در حال حاضر وضعیت مدیریتی شما هیچ فرقی با اون شرایطی که از فروم قبلی عنوان میکردید نداره . عین همونه .
اون فروم بعد از مشکلاتی به نتیجه رسید که بایستی وضعیت مدیریتی خودش و تغییر بده و با روی گشاده با کاربراش برخورد کنه و همین باعث شد خیلی کاربرایی که با اونجا مشکل داشتند مثل هومن کلودی نتیجه بگیرن که نه مثل اینکه واقعا نحوه مدیریت تغییر کرده و این خیلی عالیه
مدیریت این چنینی که شما انتخاب کردی هیچ فرقی با فروم پی سی ورلد نداره .
اینا رو از روی دلسوزی گفتم . چون دوست ندارم دید کاربرا نسبت به شما تغییر کنه .
تشکر . امیدوارم حرف های بنده رو که همیشه توهین تلقی میکنید ، حداقل این دفه رو ترتیب اثر بدید و توهین نگیرید