• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هر چی بقیه قصد دارن بحث و بخوابونن مدیریت انجمن قصد داره بحث و کش بده :خنده2:

محمد عزیز دلیل این همه بحث و جدل رو متوجه نمیشم، اگر نمیخواهید در اینجا فعالیت کنید نیازی به ارسال پست و یا درخواست بن شدن نیست، خیلی راحت آدرس تاپیک رو از مرورگر خودتون حذف کنید!

دو حالت بیشتر وجود نداره، یا قوانین رو قبول دارید یا ندارید، اگر قبول دارید که بسم ا... طبق قوانین فروم فعالیت کنید، اگر هم قبول ندارید که اون هم وضعیتش کاملا مشخص هست.

این پست شما رو ادیت نکردم تا نحوه مدیریت تاپیک برای بقیه دوستان هم مشخص بشه.

aliwinter

Banned
africa_ir_big_n_new.jpg
1250A.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ارتفاع پوشش برف در صبح امروز را با 192 آینده در عرضهای بالای نیمکره شمالی مقایسه کنید

چون خیلی امیدوار کننده است و حکایت از آغاز زمستان شمالی داره:

NH_SNOD_sfc_000.gif

NH_SNOD_sfc_192.gif

havashenas

کاربر ويژه
هزارکانیان 3.4
سقز 3.6
ورزقان 3.8
زرینه:3.9
تکاب و اشنویه و مریوان: 4
نقده:5
البته این رو باید بگم که هزار کانیان شهر نیست و روستاست و زرینه هم در حد روستا.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این هم 384 ساعت آینده که اگر همینطوری پیش بره پر فشار سیری قدرتمند خواهد شد.

NH_SNOD_sfc_384.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هاریکن همون ظوفانه؟نه چرا اینجا نمیاد؟

هاریکن ها یک نوع طوفان هستند، در اصل هاریکن ها قوی ترین سیستم های آب و هوایی هستند که روی زمین وجود دارند و بر اساس شدت وزش باد دسته بندی میشن، اگر در نت سرچ کنید مطالب بسیار خوبی در این خصوص پیدا میکنید، ضمنا هاریکن ها در سواحل اقیانوسی تشکیل میشن و در منطقه ما که اقیانوس ها از کشور ایران دور هستند امکان وقوع هاریکن بسیار کم هست اگرچه در بعضی سالها، تتمه هاریکن های اقیانوس هند به سواحل جنوب شرقی ایران نفوذ پیدا میکنند.

havashenas

کاربر ويژه
هاریکن همون ظوفانه؟نه چرا اینجا نمیاد؟
طوفان های مناطق استوایی متنوع هستند و در مناطق مختلف به نام های مختلفی می شناسند.
در اقیانوس اطلس شمالی و شرق اقیانوس آرام به اسم هاریکن و در شمال غربی اقیانوس آرام به تیفون(طوفان دریای چین) ور در ناحیه اقیانوس هند به سیکلون(چرخه) معروف هستند.
علت اینکه به سمت ایران نمی آیند این است که این طوفان ها فقط در دریا و آب ها قدرت لازم جهت ادامه حیات را دارند و هنگامی که وارد خشکی شوند به سرعت انرژی خود را تخلیه کرده و از بین می روند و به همین دلیل است که این طوفان ها در برخورد به سواحل فیلیپین و تایوان و چین و هند و آمریکا و دیگر مناطق به شدت انرژی خود را تخلیه کرده و ثبب بارش بسیار سنگین و وقوع سیل می شوند.

aliasgar57

کاربر ويژه
با سلام

من یکی از فصل پائیز خیلی خوشم می آید و بی صبرانه برای شروع آن روز شماری می کنم.

تصاویری از پائیز

13-9-6-23505supercoolpics_05_20102012084522.jpg

13-9-6-23535supercoolpics_18_03112012162158.jpg

13-9-6-23532supercoolpics_01_22102012143631.jpg

پیوست ها

• 13-9-6-23529supercoolpics_01_19102012155617.jpg
    13-9-6-23529supercoolpics_01_19102012155617.jpg
    294.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

mohamad$

کاربر ويژه

محمد عزیز

شما مسائلی رو مطرح کردید و باید پاسختون رو هم از من میگرفتید.

کسی با فعالیتشما در اینجا مشکل نداره ولی قوانین رو رعایت کنید.

این بحث هم دیگه در اینجا تموم شد.

و اینم پاسخ شما

اقای امیر محسن گرامی . مدیر محترم این تاپیک

سعی کنید یه مقدار دید مدیریتی خودتون و تغییر بدید . با رفتار دیکتاتور مابانه و محکوم کردن من نمیشه در اینجا مدیریت کرد . سعید کنید مدیریت مسالمت امیز داشته باشید . در حال حاضر وضعیت مدیریتی شما هیچ فرقی با اون شرایطی که از فروم قبلی عنوان میکردید نداره . عین همونه .

اون فروم بعد از مشکلاتی به نتیجه رسید که بایستی وضعیت مدیریتی خودش و تغییر بده و با روی گشاده با کاربراش برخورد کنه و همین باعث شد خیلی کاربرایی که با اونجا مشکل داشتند مثل هومن کلودی نتیجه بگیرن که نه مثل اینکه واقعا نحوه مدیریت تغییر کرده و این خیلی عالیه

مدیریت این چنینی که شما انتخاب کردی هیچ فرقی با فروم پی سی ورلد نداره .

اینا رو از روی دلسوزی گفتم . چون دوست ندارم دید کاربرا نسبت به شما تغییر کنه .

تشکر . امیدوارم حرف های بنده رو که همیشه توهین تلقی میکنید ، حداقل این دفه رو ترتیب اثر بدید و توهین نگیرید

aliwinter

Banned
و اینم پاسخ شما

اقای امیر محسن گرامی . مدیر محترم این تاپیک

سعی کنید یه مقدار دید مدیریتی خودتون و تغییر بدید . با رفتار دیکتاتور مابانه و محکوم کردن من نمیشه در اینجا مدیریت کرد . سعید کنید مدیریت مسالمت امیز داشته باشید . در حال حاضر وضعیت مدیریتی شما هیچ فرقی با اون شرایطی که از فروم قبلی عنوان میکردید نداره . عین همونه .

اون فروم بعد از مشکلاتی به نتیجه رسید که بایستی وضعیت مدیریتی خودش و تغییر بده و با روی گشاده با کاربراش برخورد کنه و همین باعث شد خیلی کاربرایی که با اونجا مشکل داشتند مثل هومن کلودی نتیجه بگیرن که نه مثل اینکه واقعا نحوه مدیریت تغییر کرده و این خیلی عالیه

مدیریت این چنینی که شما انتخاب کردی هیچ فرقی با فروم پی سی ورلد نداره .

اینا رو از روی دلسوزی گفتم . چون دوست ندارم دید کاربرا نسبت به شما تغییر کنه .

تشکر . امیدوارم حرف های بنده رو که همیشه توهین تلقی میکنید ، حداقل این دفه رو ترتیب اثر بدید و توهین نگیرید

با احترام به نظر شما فعلا تا وقتی که ما دیدیم اقا امیر محسن خیلی مودبانه وبا مهربانی رفتانه میکنند,حالا شما سایت های دیگه رو برو نگاه کنن وحشتناکه پخ بگی ....صد رحمت به اینجا:گل::ایرانجمن::خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا