• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در مجموع اگه بخوایم منطقی و با اعتماد به این نقشه ها حساب کنیم ماه نوامبر در 2 صورت پر بارش میشه:

اول اینکه انسو در فاز گرم یعنی النینو قرار بگیره و فاز یک و یا 2 MJO زیاد تفاوت نداره چون امکانش نیست نقشه هاش رو نذاشتم!

دوم اینکه - فاز یک و یا دو MJO همراه با لانینا و یا تمایل به فاز سرد باشه ولی چون فعلا تصور بر بروز فاز خنثی هست مدلهای پیش بینی فاز خنثی انسو رو در پیش بینی هاشون لحاظ کرده اند!

aliwinter

Banned
● اگر جغد در لانه اش ۳ تخم بگذارد بدین معناست که ماههای آینده خشکسالی در پیش رو است.
● اگر جغد در لانه اش ۴ تخم بگذارد بدین معناست که ماههای آینده وضعیت آب و هوایی در حد نرمال است.
● اگر جغد در لانه اش ۵ تخم بگذارد بدین معناست که ماههای آینده وضعیت آب و هوایی بسیار عالی و پر بارشی را پیش رو داریم.
امیر جان ولش کن؟!!:غش2:بابا

Dr.ben

کاربر ويژه
havashenas

سردترین پایتخت های جهان:

نوک، گرینلند

شهر منفی 5/29 درجه ای نوک با چهره یخی و زیبای خود که ابتدای آن را دربر گرفته به یکی از منحصر به فردترین پایتخت های جهان تبدیل شده است. بازدیدکنندگان این شهر می‌توانند برای دیدن سرزمین پوشیده از یخ آن با بالگرد روی این شهر پرواز کرده و به مشاهده ویرانه های نورس (Norse) یا جست و خیزهای وال های شناور در خطوط ساحلی آن بپردازند. موزه ملی این شهر که در محله قدیمی‌ نوک قرار دارد، بهترین مرکز برای شناخت بهتر گذشته یخ زده گرینلند و طبیعت خیره کننده امروز آن است.

وبکم وضعیت فعلی و پیش بینی روزهای آینده این شهر:

h4meshhn99m7z0kq16g3.jpg

8szg1nk8qmprsqzuiez.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سوال

1-انسو در ماه دسامبر که ماه مهم و سرنوشت سازی هست به نظر دوستان در چه فازی قرار خواهد گرفت، گرم( النینو) یا سرد( لانینا) و یا بازهم خنثی؟
2-مولفه اتمسفری MJO در چه فازی قرار خواهد گرفت و چه سرنوشتی را برای ما رقم خواهد زد؟

جواب دوست خوبمون دکتر بهزاد عزیز هم در همین سوالات نهفته است؟

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
سوال

1-انسو در ماه دسامبر که ماه مهم و سرنوشت سازی هست به نظر دوستان در چه فازی قرار خواهد گرفت، گرم( النیو) با سرد( لانینا) و یا بازهم خنثی؟
2-مولفه اتمسفری MJO در چه فازی قرار خواهد گرفت و چه سرنوشتی را برای ما رقم خواهد زد؟

ایشاالله که در این شرایط: :شاد2:

انسو= فاز سرد ( لانینا)

MJO = فاز شماره 2

yxdt960e8udntnn9tr35.jpg

havashenas

کاربر ويژه
سوال

1-انسو در ماه دسامبر که ماه مهم و سرنوشت سازی هست به نظر دوستان در چه فازی قرار خواهد گرفت، گرم( النیو) با سرد( لانینا) و یا بازهم خنثی؟

به نظر من در فاز خنثی و متمایل به فاز لانینا

هواكده

کاربر ويژه
امیر جان ولش کن؟!!:غش2:بابا

اگر فكر ميكنى پست هاى بنده مسخره اند باشه من ديگه پست نميزارم

ديدم مطلب جالبيه و بى ارتباط با هوا نيس گفتم با شما دوستانم تقسيم كنم اگر فكر ميكنى من پست هام الكى يا مسخره اس ديگه نميام اين فروم ميرم جايى كه

خدانگهدار همگى

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
1-انسو در ماه دسامبر که ماه مهم و سرنوشت سازی هست به نظر دوستان در چه فازی قرار خواهد گرفت، گرم( النینو) یا سرد( لانینا) و یا بازهم خنثی؟

احتمالا آنسو در فاز خنثی و متمایل به النینو خواهد بود...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با درود بر دوستان گلم
چند سالي است كه وضعيت زمستان هاي شمال شرق را در نظر گرفتم و به نكات جالبي رسيدم:
زمستان ها خيلي داره شبيه زمستان هاي نيمه دوم دهه هفتاد ميشه يعني بعد از اون سال هاي خشكسالي وحشتناك دهه 80 داره وضعيت نرمال ميشه!
اين نرمال شدن وضعيت در نيمه شمالي - شرقي مشهودتره!
هم در دما و هم در بارش اين وضعيت را داريم
نيمه دوم زمستان خصوصن اسفند بيشتر شباهت به اون سال ها پيدا كرده!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سوال

لانينا متمايل به خنثا و فاز 2 MJO

aznavar

کاربر ويژه
کاش رای گیری مسابقه عکاسی تخصصی تر انجام میگرفت. اونسری که تو شمارش حق خوری کردن این سریم که رابطه ای شد..
من حتی آدرس وبلاگمو چون اون عکس توش بود از امضام حذفوندم که کسی متوجه نشه!

قله کربه ای 3100 متر از قلل رشته کوه سفید کوه شهرستان خرم آباد. منطقه ای بکر با حیات وحشی مثال زدنی. اینجا خرس سیاه هم داره

800 (10).jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

ديدم مطلب جالبيه و بى ارتباط با هوا نيس گفتم با شما دوستانم تقسيم كنم اگر فكر ميكنى من پست هام الكى يا مسخره اس ديگه نميام اين فروم ميرم جايى كه

خدانگهدار همگى

امیر کوروش جان

لطفا در بحث ما مشارکت کنید دوست من . در این برهه حساس جایی برای این حرفها نیست و بنده به همفکری شما نیازمندم:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه

خدانگهدار همگى

:ناراحت:
فکر نمی کنم aliwinter چنین منظوری رو داشت. اتفاقا پست های شما خیلی آموزنده و مفید هستند. به نظرم خیلی از این نوع پیش بینی ها بر اساس سال ها تجربه اقوام مختلف هستند.

mohamad$

کاربر ويژه
با درود بر دوستان گلم
چند سالي است كه وضعيت زمستان هاي شمال شرق را در نظر گرفتم و به نكات جالبي رسيدم:
زمستان ها خيلي داره شبيه زمستان هاي نيمه دوم دهه هفتاد ميشه يعني بعد از اون سال هاي خشكسالي وحشتناك دهه 80 داره وضعيت نرمال ميشه!
اين نرمال شدن وضعيت در
نيمه شمالي - شرقي مشهودتره!
هم در دما و هم در بارش اين وضعيت را داريم
نيمه دوم زمستان خصوصن اسفند بيشتر شباهت به اون سال ها پيدا كرده!

در تهران همچین چیزی مشاهده نمیشه و هر سال زمستون ها بد تر از سال قبل میشن .

havashenas

کاربر ويژه

خدانگهدار همگى

داداش به جان خودم شوخی کرد علی آقا

mahmood600

کاربر ويژه
سوال

انسو در فاز سرد یا لانینا
MJO در فاز 2
کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار و افزایش ورود ناوه ها به سطح کشور و رخداد کاهش دما و افزایش بارش

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه شرایط بارشی و دمایی در البرز جنوبی نگران کنندس و روند جالبی نداشته در سال های اخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا