• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تشکر از محمد عزیز بابت موضع هوشمندانه ای که گرفته اند.

با اجازه تون این دو تا پست اخیر رو هم بنده ویرایش میکنم .:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یکی از اینجا اومده تاپیک مارو به گند کشیده اونوقت شما میاید پستارو که سوال درباره خاطی هستش پاک میکنید؟
جالبه
پیشنهاد میکنم به پی تی مراجعه کنید و شاهد اتفاقات باشید

شما از کجا میدونید از اینجا اومده؟ چطور با این اطمینان در این مورد صحبت میکنید؟!

لطف بفرمائید در حیطه کاری خودتون صحبت کنید و بخش مدیریتی رو به مدیران بسپارید.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
بگذریم . دمای تهران 37 درجه شد که دیگه گندش و بالا اورده تابستون 92

دیروز هم 37 بوده است و جالب اینکه پیش بینی شده فردا قم با 40 درجه گرمترین مرکز استان باشد... چیزی که برای چندمین بار است که در تابستان92 رخ می دهد...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
باشه اصلا از اینجا نبوده.خوبه؟
خدافظ

دلیل این صحبت من این هست که شما با قاطعیت در این مورد صحبت میکنید، اگر شما اینقدر اطمینان دارید کسی از اینجا، نظم اون تاپیک رو به هم میزنه خیلی راحت توسط پیام خصوصی به همراه مستندات کافی به من یا امیر محسن عزیز منعکس کنید، اطمینان داشته باشید بصورت قاطع برخورد خواهیم کرد. در غیر این صورت، اینگونه پیام ها به محض مشاهده ادیت خواهد شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز بعد از مدتها اصفهان از تهران خنکتر بود! موقعیت نیمه بیابانی اصفهان و خشک شدن زاینده رود هم مزید بر علت شده، اصفهان هم داره یواش یواش پای جای تهران میگذاره، باورتون نمیشه، 2 شب پیش جای همه بچه ها خالی رفته بودیم پارک کنار رودخانه، همین که از بلوار پر از ماشین وارد محوطه پارک شدیم دما به یکباره 3-4 درجه خنکتر شد و رطوبت افزایش پیدا کرد!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز زمانی که تهران 36 و اصفهان 35 درجه بودن، اهواز در کمال تعجب 38 درجه بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این سه تا نقشه رو بعنوان اثرات مولفه اتمسفری MJO بر روی شاخص دورپیوندی انسو میذارم.
من میرم شام و آرش عزیز در خدمت شما عزیزان خواهند بود و بعدا نظرات شما عزیزان رو خواهم شنید:

zw9tu6bb59o9h8kobu8p.jpg

ce25p99k78r43xklxnj.jpg

9euzigexp71bza2xyg1u.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درست میشه ارش جان . الان ناهنجاری روی البرز و شمال شرق هست .

من که از خدامه محمد جان، از 11 به بعد نمیشه زیر آفتاب ایستاد اون هم با UV 9! آخ که چه کیفی میده کل دی و بهمن برف سنگین بباره مثل برف اسفند پارسال....

پ.ن: در این عکس قشنگ همچنان میتونیم تیرهای برق همیشه در صحنه رو ببینیم! نمیدونم چرا دو طرف جاده رو تیرکوبی میکنند!!!

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
امشب هم مثل دیشب شاهد یک هوای پاییزی در اینجا هستیم، شب گذشته حداقل دمای اینجا به 6.3 درجه سانتیگراد رسیده و امشب هم حدودا این کمینه تکرار خواهد شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از پائیزی که تفاوت دمایی روز و شب بعضا به 30 درجه میرسه اصلا خوشم نمیاد!
امسال فکر زدن واکسن آنفولانزا باشید که امسال پائیز اختمال اپیدمی شدنش زیاده.

mohamad$

کاربر ويژه
از پائیزی که تفاوت دمایی روز و شب بعضا به 30 درجه میرسه اصلا خوشم نمیاد!
امسال فکر زدن واکسن آنفولانزا باشید که امسال پائیز اختمال اپیدمی شدنش زیاده.

فکر میکنم اگر پاییز پربارش و مرطوب باشه این اختلاف دما کم پیش میاد .

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
خوب این سه تا نقشه رو بعنوان اثرات مولفه اتمسفری MJO بر روی شاخص دورپیوندی انسو میذارم.
من میرم شام و آرش عزیز در خدمت شما عزیزان خواهند بود و بعدا نظرات شما عزیزان رو خواهم شنید:

الگو اول فقط باعث بارش در نیمه ی شرقی و تا حدی جنوبی کشور میشه و در سایر نقاط کشور باعث کاهش دما میشه...
الگو دوم که بسیار بد است فقط قسمتهای شمالی استانهای آذربایجان احتمال بارش دارند و در سایر نقاط کشور هوای گرم تر از نرمال و بدون بارش دارند...
الگو سوم ریزش هوای سرد بر روی خاورمیانه داریم که می تواند باعث بارش در بیشتر نقاط کشور بخصوص نیمه جنوبی کشور شود. در این حالت هوا در بیشتر نقاط کشور سردتر از نرمال خواهد بود...

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
با اجازه یه چند تایی عکس از سفر به مشهد میذارم.
اگه اشتباه نکنم اینجا باید ارتفاعات جنوب غرب مشهد (نمی دونم سمت جاده طرقبه بود یا جای دیگه. حافظم ضعیفه!) باشه:

hdnx07qdqm7xtmxq6lhu.jpg

اینجا اگه اشتباه نکنم حدود 1800 متر ارتفاع داشت و جناب امیر محسن داشت ارتفاع رو با گوشی چک می کرد (سمت راست تصویر). شایدم اشتباه گرفتم اینجا رو با جای دیگه!

qdcty2h8ciixgllbky1.jpg

اینم شب شهر مشهد. البته اینجام جناب امیر محسن با دوربین و سه پایه داشتن عکاسی می کردن :توافق: :

qjxzpat1jekglass787.jpg

این هم غروبی که غرب مشهد ابری شده بود ولی بارون نیومد:

hkw81xg6ki2esalzcxc.jpg

این دو تا رو هم موقع بازگشت از کاسپین گرفتم. البته شیشه هواپیما خیلی خط خطی بود:

x5w0hd5mj510vh79sz8o.jpg

a6ga1ky30va9bugfhbii.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد عزیز

بادش بخیر چقدر زود گذشت:ناراحت:

عکس اول دقیقا ارتفاعات مشرف به روستای دهبار رو نشون میده و عکس دوم هم دقیقا همون جایی هست که در پاییز 1391 بعد از اینکه مشهد یک روز با بارش باران شدید رو تجربه کرد من رفتم در ارتفاع 1400 تا 1500 متری برف سنگینی باریده بود!

آخرین هفته آذر 1391 در همون نقطه:

qqbtpni42fx361umfm7.jpg

دو روز بعدش قله چمن در رشته کوههای بینالود با ارتفاع تقریبی 2500 الی 2600 متر:

k8rvko8p5usy9magehf.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا