• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد عزیز

خیلی ممنون. واقعا اطلاعات هم عالی بودند و هم خیلی مرتب.:گل:

کاشکی سایر دوستان عزیز از این پست جامع شما الگو برداری کنند و به همین نحو اطلاعات شهرشون رو در سالهای مورد اشاره به اشتراک بذارند.:گل:

با توجه به اینکه جناب امیر کوروش اشاره کردن زمستانهاى سالهاى ١٣٧٠ و ١٣٧٤ النينو مودوكى بوده؛ من آمارهای مربوط به سه پارامتر زیر رو طی سال های 1991 و 1992 (برای سال 1370) و سال های 1995 و 1996 (برای سال 1374) برای شهر رشت نسبت به مقادیر میانگین مقایسه کردم:

1- مجموع بارش ماهیانه به میلیمتر

7wq424kdr9d22ehwo6.jpg

2- میانگین ماهیانه متوسط دمای روزانه دمای هوا بر حسب درجه سانتی گراد

k9qotzd2e01ui2wief7o.jpg

3- تعداد روزهای همراه با بارش برف یا برفابه

rjo0nu0oaap56wwasnz8.jpg

نتیجه گیری:
زمستان 1370:
بارش: افزایش بارش. دما: نرمال و تمایل به زیر نرمال. بارش برف: افزایش تعداد روزهای با بارش برف یا برفابه.

زمستان 1374:
بارش: افزایش بارش. دما: تمایل به زیر نرمال. بارش برف: افزایش تعداد روزهای با بارش برف یا برفابه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اتفاقا خیلی هم جالب میشه چون دوستان عزیزم از نقاط مختلف پهنه جغرافیایی ایران هم هستند که از این طریق می تونیم به تاثثرات النینو مذکور در کل ایران تا حدود زیادی پی بریم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان عزیز

دیروز، بلاخره! و طی یک عملیات انتحاری! رفتم به ساختمان آلومینیوم در خیابان جمهوری و با پرداخت مبلغ ناچیز 95000 تومان گیرباکس لنز تعویض شد و دوربین شد مثل روز اول:شاد:

نکته جالب در خصوص ساختمان آلومینیوم این که این ساختمان سومین ساختمان بلند مرتبه و آسانسور دار تهران و ایران هست که در 12 طبقه ساخته شده، اطلاعات مربوطه رو میتونید در لینک زیر پیدا کنید:

http://fa.wikipedia.org/wiki/ساختمان_آلومینیم

سال دیگه این ساختمان 50 ساله خواهد شد!

امیدوارم در سفری که به شمال خواهم داشت تصاویر خوبی تهیه کنم، مخصوصا که تا الان مشخص شده در طول زمانی که شمال هستم هوا ابری و بارانی و با احتمال وقوع رعد و برق هست که این آخری رو تا الان در شمال تجربه نکردم!

aznavar

کاربر ويژه
کوه تاف. این عکسو با زوم زیاد و حدود 40 کیلومتری از این کوه گرفتم. آبشار 100 متری نوژیان تو قله این کوه قرار گرفته. منطقه ای کوهستانی - بیشه ای. ارتفاع 2346

KJ.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب من یک مقدار کارهای شرکت رو انجام بدم ، باز میام

آخه میدونید که زندگی خرج داره و من معمولا صبح جمعه ها سرکار هستم!
ولی نظرات شما عزیزان رو می خونم:گل:

هواكده

کاربر ويژه
درود

اميرمحسن جان سايت را ديدين؟ بد نيست از جناب عليرضا موقرى دعوت بشه تشريف بيارن اينجا

يا افرادى همچون احسان مرادى ، ناظم السادات ، كوروش محمدپور و اصغرى

چرا كه نه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

اميرمحسن جان سايت را ديدين؟ بد نيست از جناب عليرضا موقرى دعوت بشه تشريف بيارن اينجا

يا افرادى همچون احسان مرادى ، ناظم السادات ، كوروش محمدپور و اصغرى

چرا كه نه

درود امیر کوروش عزیز

آره سر زدم به سایت ایشون و اتفاقا خیلی هم جالب بود.

من هم با شما موافقم.

زحمت دعوت از ایشون با شما . امیدوارم که ایشون هم قبول کنند .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چه شرکتی فعالیت میکنید امیر جان؟حالا چرا جمعه ها

حلا چه شرکتی که بگذریم ولی روزهای جمعه سایر پرسنل شرکت که شهرستان هستند برای هماهنگی و برنامه ریزی کارهای هفته جدید شون باید حتما بیان و من هم که مسئول مستقیم شون هستم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
رخنه ی سرمای شدید به شمال شرق روسیه در روزهای آینده...

msl_uv850_z500!Geopotential%20500%20hPa%20and%20Temperature%20at%20850%20hPa!240!North%20hemisphere!pop!od!oper!public_plots!2013091300!!chart.gif

و فرارفت شدید هوای گرم روی ایران و در امتداد دریای مازندران و کوه های اورال!

امیدوارم این هوای سرد پیش قراول پرفشار سیبری باشه برای بست و گسترش به سمت اروپای شرقی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا