• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
4j9jqpt4jswil6nzmfou.jpg

mv9ete1lhr4dse2oe79.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر کنم برای تحلیل درست تر باید بارش و دما طی سال هایی که النینو، لانینا و النینوی مودوکی رخ داده ولی در طی همون سال ها سایر پارامترهای موثر بر آب و هوای ایران تقریبا وضعیت مشابه ای رو داشتند با هم مقایسه کنیم. :فکر:
داریم همچین سال هایی؟

امیرکوروش

کاربر ويژه
توزيع دماى زمستان كشور بهنگام حاكميت النينو مودوكى

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    63.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • image.jpg
    image.jpg
    91.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Dr.ben

کاربر ويژه
خوب من در حالی که زیر لب آهنگ: از این تصمیم می ترسم، در افکارم غم بارش، دلم در کاغذی مرموز در این نظر سنجی پنهان است و ...! رو می خوندم به فاز خنثی رای دادم:احترام:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
سلام.
پس تا اینجا مشخص شد که زمستان 1370 برای رشت، قوچان، مشهد و اصفهان خوب بوده (بارش: نرمال تا بیشتر از نرمال. دما: نرمال و کمتر از نرمال). زمستان 1374 هم برای رشت خوب بوده.
ولی سوال من اینه که الان می تونیم با قاطعیت بگیم النینوی مودوکی باعث پر بارش شدن و دمای کمتر از نرمال زمستان 1370 بوده؟ یا ممکن هست طی همین سال عوامل و پارامترهای دیگه ای غیر از النینوی مودوکی تاثیری حتی بیشتر بر وضعیت این مناطق گذاشته باشند؟

زمستان 1992(1370) برای غرب کشور از لحاظ تداوم سرما در طول دوره آماری بی سابقه بوده است. میانگین دمای هوا در سه ماه ژانویه، فبریه و مارس در اکثر شهرها زیر نرمال بوده است و مقدار بارش هم در مجموع زمستان بیش از نرمال بوده است.
تعداد روزهای برفی هم در طول دوره آماری در آن سال بیشتر از همه بوده است. در کل زمستان 1992 بی نظیر بوده است.
البته در سایر سالهای که النینو مدوکی بوده من بررسی نکردم و اگر توانستم این کار را خواهم کرد...

آخرین ویرایش:

امیرکوروش

کاربر ويژه
النينو = زمستان معتدل و چربش بارش باران و برفابه به بارش برف

لانينا = زمستان شديدا سرد

النينو مودوكى = زمستان پربرف با سرماى متعارف

لانينا مودوكى = زمستان ؟؟؟؟؟

امیرکوروش

کاربر ويژه
يافتم يافتم يافتم

لانينا مودوكى باعث پربارش شدن پاييز و النينو مودوكى باعث پربارش شدن زمستان ميشه

لانينا مودوكى + NAO مثبت = آبان ٩٠

النينو مودوكى + NAO منفى = زمستان ١٣٧٠

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    371.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دوستان عزیز همت کنند

واسه این بحث النینو مودوکی در صفحه اول تالار هواشناسی یک تاپیک مجزا باز کنند تا پستها رو منتقل کنیم اونجا بعد از تحلیلی که در اینجا انجام میشه تا همیشه در دسترس علاقمندان قرار بگیره

aznavar

کاربر ويژه
راجبه زمستون 70 باید بگم که بنده اول ابتدایی بودم و به علت بارش برف سرما چند روزی مدارس رو تعطیل کردن. سال 74 هم بارش برفش بصورت دونه های بزرگ یادمه. حتی موقع بارش برف رعدو برق میزد.اما فقط یک روزش اونم نوبت صبح مدارس تعطیل شدن. تنها سالی که بوم رو پارو کردیم سال 74 بود:ایرانجمن:

زنده باد مودوکی:خجالت2:

aliwinter

Banned
هوا باز شدهالان
؛من یه چیزی بگم در مورد اب هوا من فقط پدیده ها چند سال اینجا رو میبینم یه نظری میدم در مورد بارش سال ابی شهرم ,از الینو ملینو هیچی حالیم نمیشه ,اب هوا همیشه غافلگیر کننده بوده وهست.
پس باید منتظر غافلگیری باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا