• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Tell Me Why: Questions Swirl Around Climate & Tornadoes
  • Published: January 5th, 2013
12 7 0 0

Does a warming world affect the formation of tornadoes? The answer is one that scientists and researchers are trying to ascertain. In this edition of Tell Me Why, climate scientist Deke Arndt explains why questions continue to swirl around any kind of connection between climate change and tornadoes.

mohamad_73

کاربر ويژه
پیشوا هم از ورامین جدا کردن نوبت قرچک شد
میگن ورامین را میخوان استان کنن که کسی در ورامین ندیدم موافق این کار باشه ولی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدیدترین تغییرات نقشه ها بعد از آپدیت ساعت 2 امشب:

wm7ir.GIF

wm7shr.GIF

wm5vor.GIF

wm5sht.GIF

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلا از دیشب آپدیت همه نقشه ها روند تضعیف بارشها رو در پیش گرفتند متاسفانه!!!!!!

saeedrad

کاربر ويژه
امیرمحسن جان سلام و صبح بخیر
مدل اسمبل که گذاشتی مشهدو تو مرز بارش از امشب قرار داده درسته؟
به نظرت چقدر امکان برف غیر منتظره برای امشب و فردا وجود داره؟
راستی سیستم جمعه تضعیف شده؟ چون دیشب دیدم پست گذاشته بودی که نیرو دریایی بارش رو ضعیف کرده
ممنونتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان سلام و صبح بخیر
مدل اسمبل که گذاشتی مشهدو تو مرز بارش از امشب قرار داده درسته؟
به نظرت چقدر امکان برف غیر منتظره برای امشب و فردا وجود داره؟
راستی سیستم جمعه تضعیف شده؟ چون دیشب دیدم پست گذاشته بودی که نیرو دریایی بارش رو ضعیف کرده
ممنونتم

سلام سعید جان

صبح شما هم بخیر باشه:گل:

بنظر میرسه که مشهد امروز و فردا شانس آنچنانی برای بارش نداشته باشه.

سامانه روز جمعه هم باید بگم که شدت سرما زیادتر شده و به طبع اون از میزان بارشها هم کاسته شده متاسفانه!!

ولی هنوز تا جمعه خیلی مونده و باید منتظر موند و دید که عاقبت چی میشه!

من خودم شخصا ، به انرژیی که از سوی ما انسانها منتشر میشه خیلی اعتقاد دارم و چون روز جمعه و شنبه جز ایام سوگواری هست ،خیلی از مردم عزیز آرزو میکنند که در روزهای مذکور هوا خوب و آفتابی باشه تا بتونند به مراسم مخصوص اون روز ها بپردازند و بهرحال خدا هم ما آدما رو دوست داره و معمولا طبق تجربه باید بگم که خواسته های معقول ما رو برآورده میکنه.

آلان نقشه های CFS رو که چک میکردم در روزهای پایانی ماه ژانویه و همچنین از روز 8 فوریه به بعد بارشهای خوبی در نقشه ها دیده میشه که مشهد هم در ایام مذکور بارشهای مطلوبی دشت خواهد کرد. حالا اگه این روزها بارش خوب نباشه در اون ایامی که گفتم امیدواری زیادی برای ما وجود داره:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر همه

میزان بارش دیشب اینجا 4.2 م م بوده و بیشترین بارش استان لردگان با 23.4 م م البته تا 6:30 صبح

saeed hh

کاربر ويژه
دمای مهراباد منفیه یک هستش سایت ویدر واسه فردا برف پیش بینی کرده برای ما!!!!!!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
غربی ترین نقطه دریای سرخ داره از بلاک ازاد شده واسه همین بارش های تهران زیاد شده اگه همین روند ادامه پیدا کنه برف به یاد موندنی میشه واسه تهران:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا