• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
ماشا الله ... زمستان واقعی آذربایجان ، زمستان 91

20617862873290322436.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر بارشهای نیمه غربی کشور و احتمالا سواحل دریای خزر در روز چهارشنبه شدید و عمدتا به شکل برف هست.

بارشهای خراسان شمالی و گلستان هم برای روزهای پنجشنبه و جمعه به شکل محسوسی افزایش پیدا کرده و بنظرم در خراسان شمالی با این آپدیت امروز برف سنگینی خواهد بارید.

saeedrad

کاربر ويژه

سلام سعید جان

صبح شما هم بخیر باشه:گل:

بنظر میرسه که مشهد امروز و فردا شانس آنچنانی برای بارش نداشته باشه.

سامانه روز جمعه هم باید بگم که شدت سرما زیادتر شده و به طبع اون از میزان بارشها هم کاسته شده متاسفانه!!

ولی هنوز تا جمعه خیلی مونده و باید منتظر موند و دید که عاقبت چی میشه!

من خودم شخصا ، به انرژیی که از سوی ما انسانها منتشر میشه خیلی اعتقاد دارم و چون روز جمعه و شنبه جز ایام سوگواری هست ،خیلی از مردم عزیز آرزو میکنند که در روزهای مذکور هوا خوب و آفتابی باشه تا بتونند به مراسم مخصوص اون روز ها بپردازند و بهرحال خدا هم ما آدما رو دوست داره و معمولا طبق تجربه باید بگم که خواسته های معقول ما رو برآورده میکنه.

آلان نقشه های CFS رو که چک میکردم در روزهای پایانی ماه ژانویه و همچنین از روز 8 فوریه به بعد بارشهای خوبی در نقشه ها دیده میشه که مشهد هم در ایام مذکور بارشهای مطلوبی دشت خواهد کرد. حالا اگه این روزها بارش خوب نباشه در اون ایامی که گفتم امیدواری زیادی برای ما وجود داره:گل:

امیر عزیز اول ممنونم بابت توجه و پاسختون
و بعد هم اینکه امیدوارم فارغ از هرگونه مباحث اعتقادی و مذهبی, برف هم اگر روز جمعه بارید, به خاطر عزیزان سوگوار
حداقل مثل برف قبل سرمای شدید و یخبندون بروز نکنه.
در عین حال با توجه به همین تضعیف نقشه ها به نظرت کلا بارش از بین رفته و اگر نه حدودا تا چند میل پیش بینی شماست؟
( البته ضمن عذرخواهی, چون میدونم از میلیمتر پرسیدن خوشت نمیاد)

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ای بابا بارشامون که خلی تضعیف شده!!!!!!:سکوت::حرص::134::134:

محسن جان آبدیت جدید نیروی دریایی صادر شده؟؟

هواشناس

کاربر ويژه
خدا را حقیقتا شاکرم ، هم کمک کرد مدلم برای هر 4 فصل تبریز جواب بده هم زمستون توپی میبینم خدایا هزار مرتبه شکرت باد :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر عزیز اول ممنونم بابت توجه و پاسختون
و بعد هم اینکه امیدوارم فارغ از هرگونه مباحث اعتقادی و مذهبی, برف هم اگر روز جمعه بارید, به خاطر عزیزان سوگوار
حداقل مثل برف قبل سرمای شدید و یخبندون بروز نکنه.
در عین حال با توجه به همین تضعیف نقشه ها به نظرت کلا بارش از بین رفته و اگر نه حدودا تا چند میل پیش بینی شماست؟
( البته ضمن عذرخواهی, چون میدونم از میلیمتر پرسیدن خوشت نمیاد)

خواهش میکنم سعید جان

راستش خیلی از دوستان از من در روزهای گذشته در مورد بارش روز جمعه و شنبه سوال میکردند و میگفتند خدا کنه که در اون روزها هوا خوب باشه و من واسه همین این مطلب رو گفتم.

در مورد بارشها هم باید بگم که نه بارشها از بین نرفته و باز هم به شکل برف هست ولی از شدت بارش تا حدود زیادی کاسته شده.

شاید در خوشبینانه ترین حالت بین 5 الی 10 میلیمتر در مشهد بارش بوقوع خواهد پیوست

هواشناس

کاربر ويژه
تبریک میگم علی جان این سرما از نون شب برای تو واجبتر بود خوشحالم موفق شدی:گل:

به خدا خیلی زحمت کشیده بودم ، همه فکر میکردن اول سال حرف یا مفت می زنم. علاوه بر این ( فارغ از بحث خودم ) آذربایجان بعد سالها به یه همچین سرما و برفی نیاز مبرم داشت.

امیدوام آپدیت سرنوشت ساز فردا شب هم همراهی کنه

saeedrad

کاربر ويژه

خواهش میکنم سعید جان

راستش خیلی از دوستان از من در روزهای گذشته در مورد بارش روز جمعه و شنبه سوال میکردند و میگفتند خدا کنه که در اون روزها هوا خوب باشه و من واسه همین این مطلب رو گفتم.

در مورد بارشها هم باید بگم که نه بارشها از بین نرفته و باز هم به شکل برف هست ولی از شدت بارش تا حدود زیادی کاسته شده.

شاید در خوشبینانه ترین حالت بین 5 الی 10 میلیمتر در مشهد بارش بوقوع خواهد پیوست

شما عزیزی محسن جان
ممنونم.
البته هنوز امروز دوشنبه و تا جمعه بارها نقشه ها ممکنه عوض بشن. امیدوارم اون چیزی که بهتره اتفاق بیافته

کدخدا

کاربر ويژه
به خدا خیلی زحمت کشیده بودم ، همه فکر میکردن اول سال حرف یا مفت می زنم. علاوه بر این ( فارغ از بحث خودم ) آذربایجان بعد سالها به یه همچین سرما و برفی نیاز مبرم داشت.

امیدوام آپدیت سرنوشت ساز فردا شب هم همراهی کنه

طبیعی رفتارها یکی نمیشه اگرم به حرفای که مخالفت میزنه عصبی شی داداشم اصلا نباید اینکارو میکردی مرور زمان همه چیو ثابت میکنه :دوست:
بخاطر خودت خوشحالم که طرحت در استانه موفقیت :توافق:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا