درود داداش مملی:شاد2::دوست:بچه ها سایت نیرو دریای برای شما باز نمیشه؟برای من ارور میده
برای من باز میشه
درود داداش مملی:شاد2::دوست:بچه ها سایت نیرو دریای برای شما باز نمیشه؟برای من ارور میده
برای من که باز میشه محمد جان.
طبیعی رفتارها یکی نمیشه اگرم به حرفای که مخالفت میزنه عصبی شی داداشم اصلا نباید اینکارو میکردی مرور زمان همه چیو ثابت میکنه :دوست:
بخاطر خودت خوشحالم که طرحت در استانه موفقیت :توافق:
هم جی اف اس هم نیروی دریایی سرما رو تقویت کردن بارشای مشهدم به . . . رفته فعلا:سکوت:درود ارش جان
بارش مرکز بیشتر شده بود؟
علی سرماهای شدیدتر از اینم میاد در ادامه یا نه؟طرح کیلویی چند ولش ؛ سرما رو باید بحالم. از دامادمون یه دوربین قوی گفتم فردا شب بیاره عکس بگیرم از مناظر زیبا ...
طرح کیلویی چند ولش ؛ سرما رو باید بحالم. از دامادمون یه دوربین قوی گفتم فردا شب بیاره عکس بگیرم از مناظر زیبا ...
درود داداش مملی:شاد2::دوست:
برای من باز میشه
هم جی اف اس هم نیروی دریایی سرما رو تقویت کردن بارشای مشهدم به . . . رفته فعلا:سکوت:
علی سرماهای شدیدتر از اینم میاد در ادامه یا نه؟
درود ارش جان
بارش مرکز بیشتر شده بود؟
متاسفانه این نیروی دریایی به نطرم خیلی بد بینه. برای مرکز اونقدر بارش جالبی رو نزده متاسفانه. برای شمال غرب هم به جز کردستان و جنوب آدربایجان غربی بارش درست و درمونی نزده!!!
در ضمن هنوز هم تو یه فریمش بارش نسبتا خوبی رو واسه منتهی الیه شرقی شمال شرق (محدوده مشهد تا سرخس) پیشبینی کرده. خدا کنه دوباره رطوبت جنوب سامانه رو تغذیه کنه.
واللا هومن جان من معتقدم در بهمن ماه هم حداقل یه بار همچین سرمایی خواهیم داشت و اینکه بهمن هم دما زیر نرمال خواهد شد.
طبق مدل تجربی ، اسفند خصوصا نیمه دومش گرم خواهد بود و متاسفانه در فروردین ماه به سبب نفوذ یک سرمای دیر رس ، محصولات کشاورزی آسیب خواهند دید. بنا بر این ، فروردین سال بعد آخرین و سخت ترین امتحان مدل من خواهد بود. دعا کنید
علی فروردین پیش بینیش سخته خداکنه موفق شی
عمق ناوه و گسترش نفوذ هوای سرد خیلی خوبه ولی مشکل برای بارش مشهد رو تو این نقشه مشخص کردم که باعث شده رطوبت دریای جنوبی به مشهد نرسه و فقط رطوبت دریای خزر در فعالیت سامانه موثر باشه و رطوبت جنوبی بره روی افغانستان و پس از اون تاجیکستان:
درود
امشب حدود 10 میلیمتر بارش خواهیم داشت. احتمال برف هم وجود داره.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بین 20 تا 25 میلیمتر بارش خواهیم داشت که به صورت برف خواهد بود:قلیون:
سلام و صبح بخیر