• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
طبیعی رفتارها یکی نمیشه اگرم به حرفای که مخالفت میزنه عصبی شی داداشم اصلا نباید اینکارو میکردی مرور زمان همه چیو ثابت میکنه :دوست:
بخاطر خودت خوشحالم که طرحت در استانه موفقیت :توافق:

طرح کیلویی چند ولش ؛ سرما رو باید بحالم. از دامادمون یه دوربین قوی گفتم فردا شب بیاره عکس بگیرم از مناظر زیبا ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن بارش مدل نیروی دریایی

102 الی 126 ساعت آینده:

sdy037cztxyur9i18fkm.gif

کدخدا

کاربر ويژه
طرح کیلویی چند ولش ؛ سرما رو باید بحالم. از دامادمون یه دوربین قوی گفتم فردا شب بیاره عکس بگیرم از مناظر زیبا ...

ایندفعه از اون برفای خوفه که تو خاطره ها میمونه :شاد2:
درود داداش مملی:شاد2::دوست:
برای من باز میشه

درود هومن جان خوشحالم که خوشحالی :شاد2:

هواشناس

کاربر ويژه
علی سرماهای شدیدتر از اینم میاد در ادامه یا نه؟

واللا هومن جان من معتقدم در بهمن ماه هم حداقل یه بار همچین سرمایی خواهیم داشت و اینکه بهمن هم دما زیر نرمال خواهد شد.

طبق مدل تجربی ، اسفند خصوصا نیمه دومش گرم خواهد بود و متاسفانه در فروردین ماه به سبب نفوذ یک سرمای دیر رس ، محصولات کشاورزی آسیب خواهند دید. بنا بر این ، فروردین سال بعد آخرین و سخت ترین امتحان مدل من خواهد بود. دعا کنید

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود ارش جان

بارش مرکز بیشتر شده بود؟

متاسفانه این نیروی دریایی به نطرم خیلی بد بینه. برای مرکز اونقدر بارش جالبی رو نزده متاسفانه. برای شمال غرب هم به جز کردستان و جنوب آدربایجان غربی بارش درست و درمونی نزده!!!

در ضمن هنوز هم تو یه فریمش بارش نسبتا خوبی رو واسه منتهی الیه شرقی شمال شرق (محدوده مشهد تا سرخس) پیشبینی کرده. خدا کنه دوباره رطوبت جنوب سامانه رو تغذیه کنه.

کدخدا

کاربر ويژه
متاسفانه این نیروی دریایی به نطرم خیلی بد بینه. برای مرکز اونقدر بارش جالبی رو نزده متاسفانه. برای شمال غرب هم به جز کردستان و جنوب آدربایجان غربی بارش درست و درمونی نزده!!!

در ضمن هنوز هم تو یه فریمش بارش نسبتا خوبی رو واسه منتهی الیه شرقی شمال شرق (محدوده مشهد تا سرخس) پیشبینی کرده. خدا کنه دوباره رطوبت جنوب سامانه رو تغذیه کنه.

این رطوبت جنوبی سرنوشت سیستم رقم میزنه خداکنه از بلاک خارج شه بارش های کل کشور زیاد شه :شاد2:
سپاسگزارم ارش جان :گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عمق ناوه و گسترش نفوذ هوای سرد خیلی خوبه ولی مشکل برای بارش مشهد رو تو این نقشه مشخص کردم که باعث شده رطوبت دریای جنوبی به مشهد نرسه و فقط رطوبت دریای خزر در فعالیت سامانه موثر باشه و رطوبت جنوبی بره روی افغانستان و پس از اون تاجیکستان:

6q7zxhff2v4guntql6m5.gif

کدخدا

کاربر ويژه
واللا هومن جان من معتقدم در بهمن ماه هم حداقل یه بار همچین سرمایی خواهیم داشت و اینکه بهمن هم دما زیر نرمال خواهد شد.

طبق مدل تجربی ، اسفند خصوصا نیمه دومش گرم خواهد بود و متاسفانه در فروردین ماه به سبب نفوذ یک سرمای دیر رس ، محصولات کشاورزی آسیب خواهند دید. بنا بر این ، فروردین سال بعد آخرین و سخت ترین امتحان مدل من خواهد بود. دعا کنید

علی فروردین پیش بینیش سخته خداکنه موفق شی

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

امشب حدود 10 میلیمتر بارش خواهیم داشت. احتمال برف هم وجود داره.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بین 20 تا 25 میلیمتر بارش خواهیم داشت که به صورت برف خواهد بود:قلیون:

کدخدا

کاربر ويژه
عمق ناوه و گسترش نفوذ هوای سرد خیلی خوبه ولی مشکل برای بارش مشهد رو تو این نقشه مشخص کردم که باعث شده رطوبت دریای جنوبی به مشهد نرسه و فقط رطوبت دریای خزر در فعالیت سامانه موثر باشه و رطوبت جنوبی بره روی افغانستان و پس از اون تاجیکستان:

6q7zxhff2v4guntql6m5.gif

استاد درود و صبحت بخیر

این اقیانوس هند چرا امسال همیشه بلاکه؟هر وقت رطوبت ارسال کرده به کشور بارش ها چند برابر شده

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود

امشب حدود 10 میلیمتر بارش خواهیم داشت. احتمال برف هم وجود داره.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بین 20 تا 25 میلیمتر بارش خواهیم داشت که به صورت برف خواهد بود:قلیون:

درود حامد جان ، نمیدونم چطوریه این سیستم به دل من نمیشینه ، کلا وقتی رطوبت جنوب نباشه بارشها ضعیفن ، درضمن نقشه ها برای مرکز خیلی ضعیف شدند و برفک اصفهانم فعلا منتفی شده

هواشناس

کاربر ويژه
حلقه ی 522 در تمام مساحت شمالغرب کشور و حلقه ی 516 بر روی دریاچه ی ارومیه!! / جمعه ای به یاد ماندنی

95014471102827904779.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا