• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

havashenas

کاربر ويژه
این عکس احتمالا زمانی هست که اقای کوروش محمد پور داشتن پیش بینی فصلی میدادن .برای شنبه هم هست
این برا یه سامانه قدرتمند بود و استان هایی که به رنگ آبی تو نقشه مشخص شدن پیشبینی شده بود که بارش بسیار خوبی داشته باشن.سواحل هم یکم ضعیفتر.

aliwinter

Banned

آره داداش انصافا هواشناسی شبکه خبر خوبه به خصوص در پاییز و زمستان وقتی نقشه هارو میزارن یه نقشه تر تمیز هم برا بارندگی میزارن آدم کیف میکنه خداییش.

البته پیش بینی فصلی هم میکنه اقای محمد پور برا پاییز امسالو متاسفانه رو نشنیدم.

havashenas

کاربر ويژه
این نقشه قابل تغییره اما طبق اون هفته بعد بارش های خوبی در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر خواهیم داشت انشالله حتی بارش ها تا کردستان هم میرسه اینبار.
هواشناسی کردستان هم برای هفته بعد 2 تا 5 میلیمتر برای نواحی شمالی استان بارش پیشبینی کرده.

prec9.png

aliwinter

Banned
این نقشه قابل تغییره اما طبق اون هفته بعد بارش های خوبی در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر خواهیم داشت انشالله حتی بارش ها تا کردستان هم میرسه اینبار.
هواشناسی کردستان هم برای هفته بعد 2 تا 5 میلیمتر برای نواحی شمالی استان بارش پیشبینی کرده.

prec9.png

از اوایل مهر بارش ها بهتر میشه

Dr.ben

کاربر ويژه
قطب جنوب یه قاره است و زمین (خشکی) همچنان زیر پاتون هست به همین دلیل پایگاه های تحقیقاتی زیادی در اونجا ساخته شده. اما قطب شمال وسط آب اقیانوس قرار داره و زمین زیر پا تنها از یخ تشکیل شده به همین دلیل امکان ساخت پایگاه دائمی در اون منطقه وجود نداره.
اما بشر برای کارهای تحقیقاتی در قطب شمال هم وبکم گذاشته!
این چند تصویر از وبکم های قطب شمال رو تقدیم می کنم به همه دوستان و بویژه جناب امیر محسن عزیز که همیشه زحمت می کشن و نقشه های مربوط به وضعیت پوشش برف و یخ رو در قطب شمال اینجا میذارن.
این تصویر ساعاتی پیش هست:

x68rg3ypxo19ylj52hxl.jpg

شیشه این یکی وبکم در حال حاضر یخ زده:

jurs45p7re33c420yr9k.jpg

وگرنه باید همچین چیزی رو نمایش بده (تصویر چند ماه قبل):

yqvlmlkq2vaba9k7r.jpg

havashenas

کاربر ويژه
طبق نقشه کاهش دما به طور جدی تر در سرتاسر کشور در هفته بعد اتفاق میفته انشالله.
خداییش دوتا نقشه رو مقایسه کنید همه مناطق کاهش دما دارن.

temp9.png

havashenas

کاربر ويژه
(۹۲/۶/۱۸)
پیشبینی هواشناسی باران برای پاییز ۱۳۹۲:

(مهر ماه:با توجه به تجزیه و تحلیل نقشه های بلند مدت چنین به نظر می آید که در مهر ماه برای سواحل دریای خزر و شمال غرب و غرب و جنوب غرب و مرکز کشور و دامنه های زاگرس و شمال شرق وضعیت بارش در حد نرمال خواهد بود و شرق و جنوب شرق و تا حدودی در جنوب کشور و دامنه های جنوبی البرز بارش قدری کمتر از نرمال خواهد بود.
از نظر دمایی نیزپیشبینی می شود مهر ماه گرمی در پیش داشته باشیم و در غالب نواحی کشور دما بالاتراز نرمال پیشبینی می شود.)

(آبان ماه:در این ماه۲ حالت وجود خواهد داشت حالت اول بارش کمتر از نرمال در بیشتر نواحی کشور آن هم درنیمه اول این ماه پیشبینی می گردد و حالت دوم این که در نیمه دوم این ماه بخصوص دهه سوم این ماه بارش در سطح کشور نرمال با میل به بالاتر از نرمال برآورد می گردد.
از نظر دمایی نیزپیشبینی می شود که دمای در نیمه اول آبان در بیشتر نواحی کشور در حد نرمال تا بالاتر از نرمال و در نیمه دوم این ماه نرمال تا پایینتر از نرمال پیشبینی می گردد.)

(و اما آذر ماه : به احتمال ۷۰٪ طی این ماه بارش درغالب نواحی کشور بالاتر از نرمال و یا حداقل نرمال ثبت خواهد شد و آذر مرطوب و پر بارشی در پیش داریم انشالله.

از نظر دمایی نیز چنین می توان نتیجه گیری کرد که دمای هوا در غالب مناطق کشور زیر نرمال سالانه و یاحداقل در شرایط نرمال خواهد بود و بنابراین آذر ماه بسیار سردی در پیش است انشالله.)

(در کل پیشبینی می شود که نیمه اول پاییز گرم و کم بارش و نیمه دوم آن سرد و پر بارش گردد انشالله.
و در مجموعا پیشبینی می کنیم که پاییز نسبتا نرمالی در پیش داشته باشیم انشالله.)

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

همچنان منتظر ارائه فرمت استاندارد از طرف دوستان عزیز هستم.

ضمنا، بنظر میاد من تنها کسی هستم که فاز ال نینو برای زمستان پیشبینی کرده! من تاثیر تغییر اقلیم جهانی رو روی الگو های هواشناسی بسیار بالا میدونم، به همین دلیل هست که به بروز ال نینو معتقد شدم، فکر میکنم دقیقا در زمانی که منتظر فاز خنثی و یا لانینا هستیم، امکان بروز ال نینو بخاطر مسائلی که گفتم هست.

هواكده

کاربر ويژه
چرا در نقشه هفته دوم دما Wxmaps دما بيشتر از هفته اول !!!!!!؟؟؟؟؟

تا چه حد WXMAPS به نظرتون دقيق است ؟

در رابطه با يش بينى فصلى كه فقط هواشناسى ژاپن اين از اين در مورد پيش بينى كوتاه مدت هم بايد ديد كدوم سايت تونسته بارش برف شهر اصفهان را پيش بينى كنه با توجه به تافته جدا بافته بودن هواى شهر اصفهان كه عشقيه هر موقع خواست ميباره نخواستم نميباره اگر سايتى باشه كه با وجود اين ويژگى شهر اصفهان بتونه زمان و مقدار بارش شهر اصفهان را پيش بينى كنه اون يعنى كارش درسته

هواكده

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

همچنان منتظر ارائه فرمت استاندارد از طرف دوستان عزیز هستم.

ضمنا، بنظر میاد من تنها کسی هستم که فاز ال نینو برای زمستان پیشبینی کرده! من تاثیر تغییر اقلیم جهانی رو روی الگو های هواشناسی بسیار بالا میدونم، به همین دلیل هست که به بروز ال نینو معتقد شدم، فکر میکنم دقیقا در زمانی که منتظر فاز خنثی و یا لانینا هستیم، امکان بروز ال نینو بخاطر مسائلی که گفتم هست.

درود النينو رخ بده ميشه زمستان ٧٦ ، لانينا رخ بده ميشه زمستان ٨٩ ، النينو مودوكى رخ بده ميشه زمستان ٧٠

havashenas

کاربر ويژه
من برسی کردم هر سالی که لانینا بوده شهر ما تکاب معمولا بارشش نرمال تا بیشتر از نرمال بوده و دماش زیر نرمال.
شهر ما برعکس تمام شهرهای استانه و بیشتر با استان زنجانه پارسال استان زنجان ترسالی بود و تکاب هم بارشش کمی بیشتر از نرمال و همه مناطق آذربایجان غربی به جز تکاب خشکسالی بود و اما امسال همه شهرهای آذربایجان غربی نسبت به سال گذشته افزایش بارش داشتن تکاب کاهش شدید پارسال 360 باریده بود امسال متاسفانه 278 که خشکسالیه در ضمن پارسال فقط تو تیر ماه 60 میلیمتر رگبار داشتیم امسال تو کل تابستون فقط چند قطره.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چرا در نقشه هفته دوم دما Wxmaps دما بيشتر از هفته اول !!!!!!؟؟؟؟؟

تا چه حد WXMAPS به نظرتون دقيق است ؟

در رابطه با يش بينى فصلى كه فقط هواشناسى ژاپن اين از اين در مورد پيش بينى كوتاه مدت هم بايد ديد كدوم سايت تونسته بارش برف شهر اصفهان را پيش بينى كنه با توجه به تافته جدا بافته بودن هواى شهر اصفهان كه عشقيه هر موقع خواست ميباره نخواستم نميباره اگر سايتى باشه كه با وجود اين ويژگى شهر اصفهان بتونه زمان و مقدار بارش شهر اصفهان را پيش بينى كنه اون يعنى كارش درسته

بنظر من هیچ سایتی در دنیا نمیتونه پیشبینی 100% برای اصفهان بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا