• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان گرامی

به هیچ عنوان قصد نداشتم در این موردی که الان میخوام بهش اشاره کنم صحبت کنم اما متاسفانه در فروم همسایه صحبت هایی شده که باید پاسخ داده بشن.

دسترسی یکی از یوزرهای اینجا، بعد از جر و بحثی که در تاپیک پیش اون، با صلاحدید ادمین فروم، برای مدتی محدود شد، ایشون این مشکل رو با بنده درمیون گذاشتن، بنده هم در حد توانم سعی کردم مشکل ایشون رو حل کنم و خدا رو شکر مشکل ایشون حل شد و دسترسیشون الان باز هست.

اما متاسفانه ایشون در اون تاپیک صحبت هایی رو مطرح کردن که الان باعث شده من بعنوان کسی که پا در میانی کرده از کرده خودم پشیمون بشم، متاسفانه نمیدونم چرا دوستان تاپیک هواشناسی رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن، چه قصد و غرضی پشت این برخوردها و نوشته ها هست؟

اگر قصد این بود که تاپیک هواشناسی دو پاره بشه و دوستان الان یک در میان اینجا و اونجا پیام بگذارن که موفق شدن! من هم از این وضعی که پیش اومده اصلا رضایت ندارم، خیلی دوست دارم که همه دوستان در کنار همدیگه باشن اما متاسفانه بعضی از دوستان جدا کم لطفی کرده و میکنند، تنها دلیل من برای ترک پرشین تولز فقط و فقط رفتار بسیار بد و زشت شخص خانم آمادا بود که چنان با بنده چپ افتاده بود که مکارانه دنبال من افتاده بودن و از نوشته های من در فروم های دیگه عکس تهیه میکردن!!! شما بگید، اگر کسی جاسوسی شما رو بکنه چه حسی بهتون دست میده؟ غیر از اینکه در فضای اون فروم احساس ناامنی کنید؟

این رو گفتم تا دوستان کمی در جریان کار قرار بگیرند و اگر هم سختگیری میشه دلیلش رو بدونند.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان به نظر میرسه هر بار که این تاپیک کمی فعالیت بیشتر و پر رونق تری رو میکنه تعداد خاصی از دوستان کم لطف که استاد در ایجاد موارد حاشیه ای در تاپیک هواشناسی هستند بسیار ساده اما حرفه ای با گذاشتن عکس ماشین و..! در تاپیک هواشناسی! و یک پرسش خیلی ساده اما مسئله ساز اقدام به ایجاد حاشیه در این تاپیک میکنند.
امروز مدیران کل سایت هم با بنده صحبت و مشورت در این زمینه داشتند و تصمیم بر اتخاذ روشی شده که مطمئناً در میان مدت این مشکل حل خواهد شد.
پیشنهاد میکنم به عزیزان که با هوشیاری بیشتری مباحث رو رصد کنند، زود تحت تأثیر حرفها و کنایه ها قرار نگیرند و توجه خودشون رو به مبحث اصلی این تاپیک داشته باشند که در صورت این عدم توجه عزیزان حاشیه ساز هم کم کم خسته و دور خواهند شد.
موفق باشید

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ببخشید الان پائیز کم بارشه-پربارشه-دیربارشه و...
نفهمیدیم چی شد؟!!!!!!!!!

تا اوجایی که بنده متوجه شدم فصل پائیز رو میشه به دو بخش کاملا متفاوت تقسیم کرد، 45 روز اول گرمتر از نرمال و با بارش کمتر از نرمال، 45 روز دوم دمای کمتر از نرمال تا نرمال و بارش بیشتر از نرمال یا نرمال.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
روز 5شنبه شاخص ماوراء بنفش برای اصفهان از 10 به 9! و تهران فردا از 9 به 8 کاهش پیدا میکنه.

برای مقایسه، این شاخص در شهر فرایبورگ آلمان در روز جمعه از 5 به 4 کاهش پیدا میکنه.

aliwinter

Banned
اینجاصبح سرده وخنک دلچسبه ولی یهو هوا بخار میکنه رطوبت میره بالا ,ادم احساس خفگی میکنه ,:خجالت2: در ضمن من تو زنجان بودم خیلی سرد تر بود عادت کرده بودیم چه برفهای داشت شبیه توپ بیسبال البته رشتم دوتا تجربه خوب داره که از زنجان خیلی بهتر بود 83 و86

Mahdi Askari

مدير فنی
همین دیگه.پست هم میذارم جرات ندارید 1 دقیقه هم بذارید بمونه

دوست عزیز آریا خان
پستتون تا یک هفته اینجا باشه راضی هستید؟
مگر شما نظر سنجی نذاشتید و از کسانی نبودید که اولین نفر گفتید من از اینجا میرم؟
چرا باید شما رو زیارت کنیم؟
حالا اگر برای مباحث علمی تاپیک باشه قدمتان بر روی چشم ولی همش دنبال حاشیه سازی هستید
آخر آخر حرفتون چیه همون رو بگید و تمامش کنید

arashz

مدیر بخش هواشناسی
همین دیگه.پست هم میذارم جرات ندارید 1 دقیقه هم بذارید بمونه

آقای آریا

پست شما پاک شد چون اگر من پاکش نمیکردم، ادمین پاکش میکرد، ضمنا شما که دوست ندارید در اینجا فعالیت کنید و در تاپیک همسایه هرچیزی که دوست دارید نثار یوزرها و افراد عضو اینجا میکنید چه دلیلی داره دوباره اینجا عضو میشید و اینجا رو رصد میکنید که الان با حالت طلبکارانه صحبت میکنید؟!!!

پس لطف بفرمائید به سفارش مدیر اون تاپیک عمل کنید و فقط در اون تاپیک فعالیت کنید.

amin khan

مدیر انجمن
دوستان جواب ندید بهشون خواهشاً خودشون خسته میشن.
اینجا خیلی خوب سرد شده بود باز دوباره چند روزه گرم شده! :خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان جواب ندید بهشون خواهشاً خودشون خسته میشن.
اینجا خیلی خوب سرد شده بود باز دوباره چند روزه گرم شده! :خجالت2:

درود بر شما

منطقه شما در هفته پیش رو به احتمال زیاد اولین باران پائیزی خودش رو دشت خواهد کرد.

آخرین ویرایش:

نیما 68

کاربر ويژه
این یک عکس باحال وهوای زمستانی
837r2m9i64vah73mk5fi.jpg
[/URL][/IMG]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا