• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منتهی الان که این دادهای روز 16 سپتامبر رو دادم نمودار تغییرات شاخص NAO رو اینطوری واسم رسم کرد!!!!!!!

nao eof.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش عزیز

بدور از تعصب نسبت به شاخصهای Ao و NAO آرزو کن که این دو شاخص در ماه نوامبر هر دوشون مثبت بشن چون من الان این دادهای جدید رو وارد مدل آنالوگ کردم و نتیجه اش بارشهای سراسری در بخش وسیعی از کشور شد.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش عزیز

بدور از تعصب نسبت به شاخصهای Ao و NAO آرزو کن که این دو شاخص در ماه نوامبر هر دوشون مثبت بشن چون من الان این دادهای جدید رو وارد مدل آنالوگ کردم و نتیجه اش بارشهای سراسری در بخش وسیعی از کشور شد.:گل:

خوب اینهم آخرین پست تا باز اولین فرصت :

چنانچه NAO در ماه نوامبر مثبت قوی باشه . البته اگه AO هم بصورت همزمان مثبت قوی باشه بارشها به شدت تشدید میشن:

storng positive NAO NOV.png

تا درودی دیگر بدرود

havashenas

کاربر ويژه
امروز صبح ایستگاه سقز استان کردستان دمای 0 درجه رو گزارش کرده!!!البته نمیدونم درسته یا اطلاعات اشتباه وارد شده!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان.
من الان نوشهر هستم جای همگی خالی هوا 30 درجه با رطوبت بالا! اینترنت بسیار کند هست اگر تونستم دوباره آنلاین میشم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

یک سری پروژه های علمی - تحقیقاتی در زمینه اقلیم شناسی چند وقتی هست که فکرم رو درگیر کرده که اگه قرار باشه در کنار کار و زندگی روزمره ، روی این موضوعات کار کنم دیگه فرصتی برای فعالیت در فضای علنی مجازی واسم باقی نمی مونه پس احتمالا بتدریج فعالیتم کاهش پیدا میکنه تا این فکرهایی که دارم رو عملی کنم.

بهرحال اساتید بزرگی همچون امیر کوروش عزیز- بهروز عزیز- بهزاد عزیز و... در این جمع بوده و هستند که دوستان عزیز در نبود بنده می تونند در صورتیکه قدرشون رو بدونند از حضورشون استفاده کنند.:گل:

البته سعی میکنم در صورت وقوع پدیده های خاص جوی تا جاییکه امکان داشته باشه بهتون سر بزنم.

بهرحال اگه بدی یا خوبی از بنده دیدید منو حلال کنید:خجالت2:

havashenas

کاربر ويژه
امروز صبح ایستگاه سقز استان کردستان دمای 0 درجه رو گزارش کرده!!!البته نمیدونم درسته یا اطلاعات اشتباه وارد شده!

با توجه به این که در هواشناسی کردستان این عدد ذکر نشده بنابراین این عدد به اشتباه درج شده است و سردترین ایستگاه کشور بابارشانی کردستان بوده است با دمای 2.5 درجه.

havashenas

کاربر ويژه
پوشش فعلی ابر منطقه که ایران عزیز در مرکز آن قرار دارد:

ir_ICAO-D_bw.jpg

هواكده

کاربر ويژه
اميرمحسن جان شما خورشيدى حتى اگر برى پشت ابر هم باز وجودت احساس ميشه

اين را با تمام وجودم ميگم هواكده هرچى داره از شما داره:گل:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
با سلام به دوستان و اساتید عزیز ...
با وجود نقشه های پیش یابی فعلی به نظر میرسه ما در هفته اول مهر دمای نرمال تا زیر نرمال داشته باشیم...
چون این روزها دمای کمینه اینجا پایین است نسبت به سالهای گذشته به نظر میرسه داریم روزهای خنک و شبهای سردی را پشت سر می گذاریم...

aliwinter

Banned
مهر ماه ایشالله نرمال این موقع از سال میشه از اواسط ابان بارش ها کم کم شروع میشن واز آذر با رخنه هوای سرد علاوه بر بارش ها سرما همبیشتر خواهد شد ایشالله

هواكده

کاربر ويژه
چهارشنبه 27 شهریور1392 ساعت: 13:59 توسط:reza
سلام و درود...
پیشبینی پیرمرد روستایی در کرمان برای زمستان پیش رو.......
اگر اخر تابستان و میزان (یعنی مهر) هوا گرم شود چله ی دوم زمستان بسیار سرد خواهد شد...

دوستان چقدر به پيش بينى معكوس اعتقاد داريد ؟

مثال : چنانچه شهريور گرم تر از نرمال بشه اين نشونه ى اينه كه زمستان سردتر از نرمال ميشه ( پيش بينى وضعيت زمستان از روى احوالات تابستان )

درضمن چقدر با اين جمله موافقيد؟ هر فصل در دو زمان اوج داره يكى ابتداش يكى انتهاش

توجه كردى اخراى اسفند بعد از چند روز هواى ملايم دوباره هوا سرد ميشه

aliwinter

Banned
دوستان چقدر به پيش بينى معكوس اعتقاد داريد ؟

مثال : چنانچه شهريور گرم تر از نرمال بشه اين نشونه ى اينه كه زمستان سردتر از نرمال ميشه ( پيش بينى وضعيت زمستان از روى احوالات تابستان )

درضمن چقدر با اين جمله موافقيد؟ هر فصل در دو زمان اوج داره يكى ابتداش يكى انتهاش

توجه كردى اخراى اسفند بعد از چند روز هواى ملايم دوباره هوا سرد ميشه

من تا 85% موافقم
هر فصل اینه سکه دو رو داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درباره سندرم 17 سپتامبر
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 17 سپتامبر(26 شهریور) را به عنوان پایان ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به عقب می کشد.
در حالی که پایان ساعت تابستانی در ایران بامداد 31 شهریور است. در فاصله این 5 روز(26 الی 31 شهریور) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، منطقه زمانی را به (4:30+)Kabul تغییر دهید و در روز 31 شهریور دوباره ویندوز را به منطقه زمانی (3:30+)Tehran برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا