• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
چون نقشه 26 سپتامبر 2013 رو گذاشتم!!!!!!

واقعا در خصوص تحقیق در ارتباط با اقلیم ،دمایی که ما حس میکنیم اصلا مهم نیست و آه شیون و ناله کردن از شهریور 92 و این حرفها هم کار عبث و بیهوده ای !!!!

رفتار جو رو همیشه باید بیطرفانه مد نظر داشته باشیم!

ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار- 26 سپتامبر 2012 :

مشاهده پیوست 43032

پیش بینی ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار- 26 سپتامبر 2013

مشاهده پیوست 43033

درود امیرمحسن جان
راستش برای شهر ما بجز دهه اولش. شهریور نرمال و زیر نرمالی از لحاظ دمایی بوده
کمینه دیشب 8.8 شده که رقم قابل تاملی برای این موقع از سال هست!!! تا سال 2009 رو که دیدم کمینه زیر 10 تو شهریور نداشتیم
این سایت رو ببینید پیشبینی های دماییش از فورکا دقیقتره برا ی27 سپتامبر کمینه 6 رو پیشبینی کرده:تعجب2:
http://www.intellicast.com/Local/Forecast.aspx?location=IRXX0050

یطوری داره پیش میره که باورنمیکنم مهر ماه گرمی داشته باشیم. البته امکان داره مهر جبران کنه زیر نرمال بودن شهریور رو!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

تحلیل بسیار عالی و جالبی بود.

من کلا تحلیل های شما رو دوست دارم و بسیار هم لذت میبرم چون میدونم واسه نوشتن هر پستی کلی وقت میذارید و جوانب رو کاملا می سنجید .

خب به نظر من شهریور امسال بیشتر حال و هوای شهریورهای دهه های گذشته رو داشت و چندان شباهتی به شهریورهای ابری و همراه با بارش دهه ی 80 نداشت. :104:

ضمن اینکه چند روزیه که اینجا جهت وزش باد تغییر کرده و بادهای پاییزی طبق روال دهه های گذشته (مثلا دهه 70) از سمت جنوب غربی و از شهریور ماه شروع به وزیدن کردن، در حالی که در چندین سال گذشته خبری از این بادها نبود و وزش باد در پاییز به شدت کم شده بود. به نظر میرسه پاییز امسال بادهای پاییزی خواهیم داشت که طبق قانون و قواعدی منطقه باید تا اواسط یا اواخر آبان ادامه پیدا کنه. :93:

با توجه به حل مشکل و معضل جهانی (گرمایش زمین)، اونم به طور کاملا ناگهانی و طبیعی!!!، و با آغاز روند سرمایش زمین (با توجه به کاهش فعالیت های خورشیدی)، من فکر میکنم قبل از اینکه وارد دوره های آب و هوایی سردتری بشیم، در یک دوره ی چندین ساله، سال هایی نظیر سال های دهه های گذشته خواهیم داشت، از نظر بارش و از نظر دما و.... :104:

در نتیجه، به نظر بنده انتظار بارش برف برای شهر اصفهان نیز به هیچ وجه انتظار بیجایی نخواهد بود! :93:

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیرمحسن جان
راستش برای شهر ما بجز دهه اولش. شهریور نرمال و زیر نرمالی از لحاظ دمایی بوده
کمینه دیشب 8.8 شده که رقم قابل تاملی برای این موقع از سال هست!!! تا سال 2009 رو که دیدم کمینه زیر 10 تو شهریور نداشتیم
این سایت رو ببینید پیشبینی های دماییش از فورکا دقیقتره برا ی27 سپتامبر کمینه 6 رو پیشبینی کرده:تعجب2:
http://www.intellicast.com/Local/Forecast.aspx?location=IRXX0050

یطوری داره پیش میره که باورنمیکنم مهر ماه گرمی داشته باشیم. البته امکان داره مهر جبران کنه زیر نرمال بودن شهریور رو!

درود سجاد جان

آره لینک رو دیدم و خدا رو شکر که شما هم از وضعیت فعلی رضایت دارید. انشاء الله که در ادامه ماههای سرد و مرطوبی رو همگی در پیشرو داشته باشیم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوسانات دمایی امشب مشهد هم جالبه:

21 شد 23 و باز دوباره شد 21!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی اگه کسی از دوستان در خصوص طراحی صفحات وب اطلاعاتی داره لطفا در پیام خصوصی به من اطلاع بده چون دارم اگه خدا بخواد یک کار بزرگ انجام میدم و به کمک دوستان هم احتیاج دارم.

شب بر همه دوستان عزیز خوش.

به امید فرداهایی روشن

امیرکوروش

کاربر ويژه
سلام بر عشق:گل:

با توجه به آخرين وضعيت فشار و دماى آبها هيچ دليلى براى كم بارش بودن پاييز نميره و اميدواريم بارشهاى سيستماتيك از اواسط آبان آغاز بشه

samann

کاربر ويژه
اي واي باز هم NAO و AO منفي و باز هم افزايش دما در شمال شرق متاسفانه تا روز سه شنبه هفته بعد دماهاي بالاتر از نرمال رو در مشهد شاهد خواهيم بود. از روز سه شنبه به تدريج و همزمان با صعود شاخص نوسان اطلس شمالي و نوسان قطبي دماها به نرمال خودش نزديك تر ميشه. فقط اميدوارم اين نزول موقتي باشه

havashenas

کاربر ويژه
اي واي باز هم NAO و AO منفي و باز هم افزايش دما در شمال شرق متاسفانه تا روز سه شنبه هفته بعد دماهاي بالاتر از نرمال رو در مشهد شاهد خواهيم بود. از روز سه شنبه به تدريج و همزمان با صعود شاخص نوسان اطلس شمالي و نوسان قطبي دماها به نرمال خودش نزديك تر ميشه. فقط اميدوارم اين نزول موقتي باشه

طبق نقشه ها امروز هوای مشهد خیلی گرم میشه در حد 37 تا 38 درجه یا حتی 39 درجه و از فردا 2 تا 3 درجه کاهش داریم که دمارو تا مرز 35 تا 36 درجه میرسونه که بازم گرمه اما متاسفانه از روز دوشنبه بازم هوا قدری گرمتر میشه و شاید دوباره تا 37 درجه هم برسه و بعد از 2 تا سه روز دوام این گرما کاهش دما آغاز میشه و دما به حالت نرمال خودش نزدیک میشه انشالله.

samann

کاربر ويژه
طبق نقشه ها امروز هوای مشهد خیلی گرم میشه در حد 37 تا 38 درجه یا حتی 39 درجه و از فردا 2 تا 3 درجه کاهش داریم که دمارو تا مرز 35 تا 36 درجه میرسونه که بازم گرمه اما متاسفانه از روز دوشنبه بازم هوا قدری گرمتر میشه و شاید دوباره تا 37 درجه هم برسه و بعد از 2 تا سه روز دوام این گرما کاهش دما آغاز میشه و دما به حالت نرمال خودش نزدیک میشه انشالله.

دماي امروز مشهد عددي بين 37تا 38 خواهد بود دماهاي هفته بعد نيز تا سه شنبه بالاتر از نرماله اما با توجه به عدم تعادل وضعيت هوا در اواخر تابستون پيش بيني دقيق امكان پذير نيست. از روز سه شنبه با ريزش هواي سرد دماها كاهش خواهد يافت. باز هم تكرار ميكنم فقط اميدوارم نزولي بودن AO و NAO موقتي باشه

aliwinter

Banned
دماي امروز مشهد عددي بين 37تا 38 خواهد بود دماهاي هفته بعد نيز تا سه شنبه بالاتر از نرماله اما با توجه به عدم تعادل وضعيت هوا در اواخر تابستون پيش بيني دقيق امكان پذير نيست. از روز سه شنبه با ريزش هواي سرد دماها كاهش خواهد يافت. باز هم تكرار ميكنم فقط اميدوارم نزولي بودن AO و NAO موقتي باشه

از روز شنبه با ريزش هواي سرد دماها كاهش خواهد يافت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا