• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
سیسستم فعال مدیترانه بر روی ترکیه در روزهای آینده و بارشهای گسترده در این کشور و بارش برف و باران در قفقاز برای روزهای آینده....

casia1.144hr.png



iransnownext3to6days.cc23.jpg


mide_qpf_168hr_msg1.png
 

aliwinter

Banned
برنامه‌های اوباما برای مقابله با تغییرات آب و هوایی اعلام شد.


چهارشنبه 26 ژوئن 2013 - 05 تیر 1392

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، برنامه‌هایی برای مهار تغییرات آب و هوایی ارائه کرده که کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای توسط نیروگاه‌ها از جمله آنهاست.

آقای اوباما همچنین طرح‌هایی برای افزایش برنامه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و مقاوم‌سازی در مقابل سیل ارائه داده و خواستار موافقت جهانی درباره مهار تغییرات آب و هوایی شده است.

پیش از این مقامات دولت آمریکا، پیشنهاد وضع "مالیات کربن" برای کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای را رد کرده بودند.

قرار است پیشنهادهای زیست‌محیطی باراک اوباما با تکیه بر قدرت اجرایی رئیس جمهوری ایالات متحده اجرا شود تا به مانع قانونی کنگره برخورد نکند.
نیروگاه‌ها در آمریکا، بزرگ‌ترین منبع تولید آلودگی کربنی هستند و یک‌سوم از کل گازهای گلخانه‌ای تولیدشده در آمریکا را به جو زمین می‌فرستند.
بخش اصلی برنامه‌ای که آقای اوباما روز سه شنبه ۲۵ ژوئن در دانشگاه جورج‌تاون در شهر واشنگتن پایتخت آمریکا اعلام کرد، شامل محدودکردن آلودگی همین نیروگاه‌هاست.
این اولین‌بار است که چنین مقرراتی در آمریکا وضع می‌شود.
در همین حال هنوز مشخص نیست که میزان محدودیت اعمال‌شده بر نیروگاه‌ها چقدر خواهد بود.
'تهدید فوری'




باراک اوباما خبر داده است که دولت مجوز تولید انرژی تجدیدپذیر توسط بخش خصوصی در اراضی دولتی را صادر کرده است.
به گفته او، این طرح "تولید انرژی بادی و خورشیدی در آمریکا را دو برابر می‌کند".
در بیانیه‌ای که کاخ سفید درباره این پیشنهادهای آقای اوباما منتشر کرده، آمده است: "هرچند آثار تغییرات جوی را نمی‌توان صرفا در یک مرحله برطرف کرد، اما ما تعهدی اخلاقی نسبت به نسل‌های آینده داریم تا سیاره‌ای پاک و صدمه‌ندیده را برایشان به میراث بگذاریم."
این بیانیه می‌گوید تغییرات جوی، تهدیدی فوری برای جهان ماست.
کاخ سفید اشاره کرده است که طبق گزارش‌ها، در ۱۵ سال گذشته، ۱۲ سال از نظر شدت گرما بی‌سابقه بوده است.
باراک اوباما در ابتدای دوره ریاست جمهوری خود در سال ۲۰۰۹، قول داده بود که میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را تا پایان دهه جاری میلادی، به سطحی ۱۷ درصد کمتر از میزان این گازها در سال ۲۰۰۵ کاهش دهد.
او در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دوره دوم در ژانویه سال جاری میلادی هم وعده داد درباره تغییرات آب و هوایی اقدام کند.
آقای اوباما روز سه‌شنبه از لزوم اقدام در زمینه گرمایش زمین سخن گفت: "به عنوان یک رئیس جمهور، به عنوان یک پدر و به عنوان یک آمریکایی، می‌گویم که باید دست‌به‌کار شویم."
منتقدان اقتصادی، منتقدان زیست محیطی


رئیس جمهوری آمریکا با مخالفت‌های عمده داخلی برای اجرای این طرح ها روبه‌روست.

از جمله این که فرمانداران ۷ ایالت آمریکا، در نامه‌های سرگشاده از آقای اوباما خواسته‌اند که این طرح ها را کنار بگذارد چون به گفته آنان عملا باعث تعطیل‌شدن نیروگاه‌هایی می‌شود که همچنان با زغال سنگ کار می‌کنند.
هرچند باراک اوباما تلاش دارد این طرح‌های اخیر را با استفاده از اختیارات قانونی خود و بدون لزوم تایید کنگره اجرا کند، اما احتمالا بخش‌هایی از آن با مخالفت سیاسی یا چالش حقوقی مواجه می‌شود.
مجلس نمایندگان آمریکا که در حال حاضر اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است و از جمله رئیس مجلس، جان بینر، این طرح‌ها را "دیوانگی محض" خوانده‌اند.
مخالفان می‌گویند که هزینه این برنامه‌ها برای اقتصاد آمریکا، سنگین است و به اشتغال هم لطمه می‌زند.
در سوی دیگر، منتقدانی هم هستند که می‌گویند برنامه‌های زیست‌محیطی باراک اوباما کافی نیست و حتی کمتر از میزان لازم برای پرهیز از بدترین آثار تغییرات جوی است.
کارشناسان زیست‌محیطی یادآوری می‌کنند که برنامه‌های اخیر دولت آمریکا، ۱۶ سال پس از آن ارائه شده که این کشور در پیمان جهانی کیوتو پذیرفت با تغییرات جوی مقابله کند.
به گفته این کارشناسان، طرح‌های فعلی ممکن است کمک کنند دی اکسید کربن تولیدی آمریکا که اصلی‌ترین گاز گلخانه‌ای است، تا سال ۲۰۲۰ صرفا به سطحی ۴ درصد کمتر از آنچه در سال ۱۹۹۰ بود برسد.
این میزان تغییر، کمتر از یک‌پنجم کاهش صورت‌گرفته در تولید این گاز در اتحادیه اروپا است.


 

aliwinter

Banned
image.php
نقش تغییرات اب هوایی بر سلامتی افراد
سال گذشته، يك پسر افسرده و پريشان 17 ساله را به بخش روانپزشكي بيمارستان سلطنتي كودكان در ملبورن استراليا آوردند. او از نوشيدن آب امتناع مي‌كرد.



اين نوجوان كه از خشكسالي مربوط به گرمايش جهاني كره‌ زمين نگران بود، تصور مي‌كرد در صورت نوشيدن آب، ميليون‌ها نفر جان خود را از دست خواهند داد. پزشكان، پرونده‌ او را نخستين نمونه‌ «توهم گرمايش جهاني كره‌ زمين» نامگذاري كردند. روبرت سالو روانپزشك مسوول بخشي كه اين نوجوان در آن بستري شده بود، چند بيمار با اختلالات روانپزشكي و اضطراب‌هاي مربوط به گرمايش جهاني كره‌ زمين به علاوه‌ كودكاني كه درباره‌ فجايع طبيعي مربوط به تغييرات جهاني آب و هوا كابوس مي‌ديدند را معالجه كرده است.
چنين نوع اضطرابي در رابطه با وقايع جاري، پديده‌ تازه‌اي نيست. به‌طور تاريخي، نگراني درباره‌ تهديدات معاصر از جمله جنگ‌هاي هسته‌اي يا ايدز، با بيماري‌هاي روانپزشكي هر دوره در هم آميخته است.
اما گرمايش جهاني كره‌ زمين مي‌تواند حتي به‌صورت غيرمستقيم، تاثيري گسترده‌تر و عميق‌تر روي سلامت رواني انسان‌ها داشته باشد.
پاول اپشتاين دستيار اجرايي مركز سلامت و محيط زيست جهاني در مدرسه‌ پزشكي دانشگاه هاروارد مي‌گويد: «تغييرات آب و هوا مي‌تواند تاثيري واقعي بر روح و روان ما داشته باشد.»
پيش‌بيني شده دماي هواي جهان در طول قرن حاضر به طور متوسط بين يك تا 6 درجه‌ سلسيوس افزايش خواهد داشت. براساس پيش‌بيني دانشمندان، يخچال‌هاي طبيعي آب مي‌شوند، سطح آب درياها بالاتر مي‌رود و بارندگي‌ها شدت خواهد يافت.
شواهدي وجود دارد كه وقايع آب و هوايي شديد از جمله خشكسالي‌، سيلاب‌، گردباد و توفان‌ مي‌تواند به پريشاني حسي منجر شود و اين مي‌تواند افسردگي يا اختلال تنش‌زاي پس از حادثه را در پي داشته باشد كه در آن سيستم ترس و انگيزش بدن، دچار خيزش ناگهاني مي‌شود.
براساس مطالعات گروه مشاوره‌ انجمن توفان كاترينا، پس از توفان، درصد بيماري‌هاي شديد روانپزشكي از جمله افسردگي، اختلال تنش‌زاي پس از حادثه (PTSD)، اختلال اضطراب و انواع ترس‌ها در ميان افرادي كه در نواحي توفان‌زده زندگي مي‌كردند از 6.1 درصد به 11.3 درصد افزايش يافت. همچنين درصد بيماري‌هاي رواني خفيف تا متوسط از 9.7 درصد به 19.9 درصد افزايش يافت.
بنا به گفته جاشوا ميلر استاد مدرسه‌ امور اجتماعي اسميت (Smith College) كه در رابطه با حوادث بين‌المللي فعاليت مي‌كند: «پس از يك حادثه‌ غيرمترقبه، افراد احساس نارسايي مي‌كنند و اين تصور را دارند كه نيروهاي خارجي كنترل زندگي آنها را در دست گرفته‌اند. آنها نمي‌توانند نسبت به يك آينده‌ مثبت خوش‌بين باشند، در نتيجه اميد خود را از دست داده و افسرده مي‌شوند.»
وي همچنين معتقد است بلايا و حوادث شديد طبيعي، زيرساخت‌هاي مورد نياز براي فراهم كردن مراقبت‌هاي روانپزشكي را از بين مي‌برند، مردم را به اجبار آواره مي‌كنند و ارتباطات اجتماعي را در زماني كه مردم بشدت نيازمند اين ارتباطات هستند، قطع مي‌كند.
براساس مطالعات هيات بين‌دولتي تغييرات جهاني آب و هوا كه در درون سازمان ملل متحد تاسيس شده تا علل و پيامدهاي گرمايش جهاني كره‌ زمين را ارزيابي كند، پيش‌بيني مي‌شود تغييرات آب و هوايي تا سال 2050 ميلادي 200 ميليون آواره‌ زيست‌محيطي بر جاي خواهد گذاشت.
مطمئناً هيچ‌كس نمي‌تواند پيش‌بيني كند گرمايش جهاني كره‌ زمين چه تاثيراتي روي روح و روان ما بر جاي مي‌گذارد. ارتباط بين بيماري‌هاي رواني و آب و هوا مي‌تواند بسيار ظريف و حتي كاملاً‌ متناقض باشد.
اين‌كه خودكشي در آب و هواي داغ بسيار رايج، بسيار نادر يا به‌طور عادي رايج است، با توجه به نتايج تحقيقي كه شما آن را مطالعه مي‌كنيد، مي‌تواند متغير باشد. اما حتي در زمان عدم اطمينان، متخصصان مي‌گويند تاثيرات غيرمستقيم گرمايش جهاني كره‌ زمين مي‌تواند بسيار قابل توجه باشد.
متخصصان مي‌گويند به‌رغم اين‌كه بخش عمده‌ اضطراب روي احتمال بروز شرايط آب و هوايي شديد متمركز است، گرمايش جهاني كره زمين محيط زيست طبيعي را بتدريج دگرگون خواهد كرد. اين تغييرات مي‌توانند تاثيرات خاص خود را روي سلامت رواني داشته باشد.
كارول نورت، روانپزشكي كه برنامه‌ مشكلات روحي مرتبط با بلاياي طبيعي در مركز پزشكي دالاس وي. آ. را اداره مي‌كند، مي‌گويد: «موضوع فقط روان‌زخم نيست. بخشي از مشكل، تنها كاهش شديد كيفيت زندگي است.»

در واقع تغييرات جهاني آب و هوا مي‌تواند منابع طبيعي را به انتها برساند، متكي بودن به منابع زمين را براي مردم دشوار سازد و موجودي غذاي جهاني را مختل كند. نورت مي‌گويد: «اين به معناي سقوط شرايط اجتماعي ـ اقتصادي و كيفيت زندگي در سراسر جهان، افسردگي، تضعيف روحيه و نااميدي است.»
در هندوستان و استراليا كه خشكسالي‌هاي شديد روي كشاورزي تاثير گذاشته‌ است، پژوهشگران با افزايش نسبي خودكشي در ميان كشاورزان مواجه شده‌اند.
در سوي ديگر جهان، انتظار مي‌رود كه تغيير آب و هواي قطب شمال، شكار و ماهيگيري را براي افرادي كه آنجا زندگي مي‌كنند، سخت‌تر سازد.
براساس گزارش «ارزيابي تاثير آب و هواي شمالگان»، چنين تغييراتي فرهنگ زندگي بوميان را تهديد مي‌كند و منجر به افزايش خشونت خانگي، سوءمصرف مواد مخدر و نوشيدني‌هاي الكلي و همچنين خودكشي مي‌شود.
گلن آلبرخت، مدير انيستيتوي پايداري و سياستگذاري فناوري دانشگاه مردوخ استراليا، پريشاني و اندوهي كه افراد هنگام بروز تغييرات آرام و مزمن در محيط زيست تجربه مي‌كنند را مورد مطالعه قرار داده است. فعاليت او با استراليايي‌هايي كه در مناطق تحت‌تاثير استخراج معدن يا خشكسالي زندگي مي‌كنند، نشان مي‌دهد اين افراد احساس گسيختگي از طبيعت مي‌كنند، قادر به يافتن آرامش در آن نيستند و خود را درمانده مي‌دانند.
آلبرخت مي‌گويد: «تغييرات آب و هوا يك محرك عمده‌ تغيير در محيط زيست خانگي افراد است. اين تغييرات منبع اضطراب‌هاي مزمن و شديد مي‌شوند.»
وي و همكارانش يك «مقياس افسردگي زيست‌محيطي» را طراحي و تاييد كردند تا براي شناسايي استرس مربوط به كاهش سطح محيط زيست خارجي مورد استفاده قرار دهند.
او مي‌گويد: «ما تمايل داريم خود را شهرونداني بسيار سيال در مقياس جهاني بدانيم، اما يك ارتباط عميق با محيط زيست خود نيز داريم. بايد آن را بديهي فرض كنيم.»
براي رفع مشکلات دست به كار شويم
به منظور مقابله با افسردگي‌هاي ناشي از مشكلات زيست‌محيطي بايد مردم را آموزش دهيم تا بتوانند از كمك‌هاي اوليه روانپزشكي استفاده كنند.
اين يعني اطمينان حاصل كنيم كه مردم پس از بلاياي طبيعي، احساس امنيت مي‌كنند و همين‌طور آنها را درباره انواع واكنش‌هاي رواني كه ممكن است تجربه كنند، آموزش دهيم.
در درازمدت، ما همچنين مي‌توانيم منافع بسياري را از راه متحد كردن شهروندان براي كاهش اثرات گرمايش جهاني كره‌ زمين كسب كنيم.
به گفته‌ اپشتاين و ساير متخصصان، دست به كار شدن نه‌تنها به ما احساس تاثيرگذاري در مقابل يك نيروي خارجي قدرتمند را مي‌دهد، بلكه ما را كمك خواهد كرد تا ارتباطات اجتماعي و گروه‌هايي را شكل دهيم كه اضطراب و استرس را كاهش مي‌دهد.
اپشتاين مي‌گويد: «اقدام كردن براي رفع مشكل مي‌تواند پادزهري باشد براي افسردگي حاصل از واقعيت‌هاي فراواني كه ما بايد با آنها مواجه شويم. اين مي‌تواند تقويت اين ديدگاه باشد كه آنچه ما انجام مي‌دهيم، موثر است.»
 

هواكده

کاربر ويژه
تقديم به اميرمحسن جان

هی بگین انگلیسی آسونه...!!!


سه جادوگر به سه ساعت سواچ نگاه میکنند؛
کدام جادوگر به کدام ساعت نگاه میکند
.
.
حالا به انگلیسی ترجمه کن!!!!!
.


Three witches watch three Swatch watches


Which witch watch which Swatch watch
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقديم به اميرمحسن جان

هی بگین انگلیسی آسونه...!!!


سه جادوگر به سه ساعت سواچ نگاه میکنند؛
کدام جادوگر به کدام ساعت نگاه میکند
.
.
حالا به انگلیسی ترجمه کن!!!!!
.


Three witches watch three Swatch watches


Which witch watch which Swatch watch

درود امیر کوروش جان

اول از همه ممنون از پست - sms و اظهار لطفی که به بنده دارید.

این متن انگلیسی هم خیلی جالب بود.:گل:
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر گرما در شمال شرق فقط و فقط یک روزه و اونهم در روز پنجشنبه است.

بعدش هوا نرمال میشه!

برای مشهد هم بعید میدونم به بیشتر از 37 یا حداکثر دیگه 38 برسه!
 

aliwinter

Banned

کارشناس ارشد هواشناسی در گفت‌وگو با فارس خبر داد
تجربه زمستانی سردتر به دنبال پاییز گرم‌تر از ۵۰ سال گذشته

13920312000630_PhotoA.jpg

کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه مهرماه امسال گرم‌تر از میانگین طولانی‌مدت و زمستان سال جاری یک درجه سردتر نسبت به ۵۰ سال گذشته خواهد بود، از ورود سامانه بارشی به کشور و بارش باران در نوار شمالی کشور خبر داد.
خبرگزاری فارس: تجربه زمستانی سردتر به دنبال پاییز گرم‌تر از ۵۰ سال گذشته

محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی طی روز جمعه از سمت شمال غرب کشور، اظهار داشت: با ورود این موج بارشی تا اواسط هفته آینده شاهد بارش باران در نوار شمالی کشور خواهیم بود.

این کارشناس ارشد هواشناسی ادامه داد: طی سه روز آینده در ساعت‌های بعدازظهر برای استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، شرق فارس، کرمان رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه طی روز‌های آتی پدیده قالب جوی وزش باد خواهد بود، بیان داشت: به دنبال ورود سامانه بارشی طی روز جمعه از شمال غرب کشور ابتدا استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و با تأخیر استان‌های اردبیل، گیلان، مازندارن و گلستان شاهد بارش باران خواهند بود.

وی ابراز داشت: با ورود این سامانه بارشی شاهد کاهش دمای هوا(حدود چهار درجه) در بخش‌های شمالی کشور خواهیم بود.

به گفته وی، طی روزهای آینده دمای هوا در کل کشور حدود دو درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

اصغری در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه مهرماه سال جاری در مقایسه با میانگین طولانی مدت گرمتر خواهد بود، گفت: امسال در مقایسه با 50 سال گذشته پاییز گرمتری را تجربه خواهیم کرد.

این کارشناس ارشد هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: این در حالی است که زمستان پیش رو 0.5 تا یک درجه نسبت به میانگین طولانی مدت(50 سال گذشته) سردتر خواهد بود.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون

میدونم خیلی دوسش داری. البته من هم دوسش دارم ولی تا پارسال از روی met office پیش بینی میذاشت ولی ایندفعه ظاهرا مرجع تقلید هواشناسی ژاپن شده.


کارشناس ارشد هواشناسی در گفت‌وگو با فارس خبر داد
تجربه زمستانی سردتر به دنبال پاییز گرم‌تر از ۵۰ سال گذشته

13920312000630_PhotoA.jpg

کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه مهرماه امسال گرم‌تر از میانگین طولانی‌مدت و زمستان سال جاری یک درجه سردتر نسبت به ۵۰ سال گذشته خواهد بود، از ورود سامانه بارشی به کشور و بارش باران در نوار شمالی کشور خبر داد.
خبرگزاری فارس: تجربه زمستانی سردتر به دنبال پاییز گرم‌تر از ۵۰ سال گذشته

محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی طی روز جمعه از سمت شمال غرب کشور، اظهار داشت: با ورود این موج بارشی تا اواسط هفته آینده شاهد بارش باران در نوار شمالی کشور خواهیم بود.

این کارشناس ارشد هواشناسی ادامه داد: طی سه روز آینده در ساعت‌های بعدازظهر برای استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، شرق فارس، کرمان رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه طی روز‌های آتی پدیده قالب جوی وزش باد خواهد بود، بیان داشت: به دنبال ورود سامانه بارشی طی روز جمعه از شمال غرب کشور ابتدا استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و با تأخیر استان‌های اردبیل، گیلان، مازندارن و گلستان شاهد بارش باران خواهند بود.

وی ابراز داشت: با ورود این سامانه بارشی شاهد کاهش دمای هوا(حدود چهار درجه) در بخش‌های شمالی کشور خواهیم بود.

به گفته وی، طی روزهای آینده دمای هوا در کل کشور حدود دو درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

اصغری در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه مهرماه سال جاری در مقایسه با میانگین طولانی مدت گرمتر خواهد بود، گفت: امسال در مقایسه با 50 سال گذشته پاییز گرمتری را تجربه خواهیم کرد.

این کارشناس ارشد هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: این در حالی است که زمستان پیش رو 0.5 تا یک درجه نسبت به میانگین طولانی مدت(50 سال گذشته) سردتر خواهد بود.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چون نقشه 26 سپتامبر 2013 رو گذاشتم!!!!!!


واقعا در خصوص تحقیق در ارتباط با اقلیم ،دمایی که ما حس میکنیم اصلا مهم نیست و آه شیون و ناله کردن از شهریور 92 و این حرفها هم کار عبث و بیهوده ای !!!!

رفتار جو رو همیشه باید بیطرفانه مد نظر داشته باشیم!


ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار- 26 سپتامبر 2012 :

26.jpg


پیش بینی ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار- 26 سپتامبر 2013

55555555.png
 

AFSORDE

کاربر ويژه
خب به نظر من شهریور امسال بیشتر حال و هوای شهریورهای دهه های گذشته رو داشت و چندان شباهتی به شهریورهای ابری و همراه با بارش دهه ی 80 نداشت. :104:

ضمن اینکه چند روزیه که اینجا جهت وزش باد تغییر کرده و بادهای پاییزی طبق روال دهه های گذشته (مثلا دهه 70) از سمت جنوب غربی و از شهریور ماه شروع به وزیدن کردن، در حالی که در چندین سال گذشته خبری از این بادها نبود و وزش باد در پاییز به شدت کم شده بود. به نظر میرسه پاییز امسال بادهای پاییزی خواهیم داشت که طبق قانون و قواعد منطقه باید تا اواسط یا اواخر آبان ادامه پیدا کنه. :93:

با توجه به حل مشکل و معضل جهانی (گرمایش زمین)، اونم به طور کاملا ناگهانی و طبیعی!!!، و با آغاز روند سرمایش زمین (با توجه به کاهش فعالیت های خورشیدی)، من فکر میکنم قبل از اینکه وارد دوره های آب و هوایی سردتری بشیم (شاید عصر یخبندان) ، در یک دوره ی چندین ساله، سال هایی نظیر سال های دهه های گذشته خواهیم داشت، از نظر بارش و از نظر دما و.... :104:

در نتیجه، به نظر بنده انتظار بارش برف برای شهر اصفهان نیز به هیچ وجه انتظار بیجایی نخواهد بود! :93:



:گل:
 
آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
درود بر شما afsorde عزيز و سپاس از تحليل هاى شيك و خوشگل تون

دقيقا

امسال كلاسيك بود

دوباره برگشتيم به دهه ٧٠
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا