• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصویر زیر همرفت محلی بر روی بینالود دیده میشه!!

دریاچه ارومیه هم که متاسفانه در بخش جنوبی کاملا خشک و بدون آب شده:

choxo6f00pbtc8495vg9.jpg

aliwinter

Banned
سلام داش عليرضاي عزيز:احترام::گل:

:خنده2::خنده1:،قربونت برم من،لطف داري دادا:احترام::خجالت2:،متاسفانه بايد خداحافظي كنم،فرصت كمي داشتم ولي خب همينو هم غنيمت دونستمو اومدم يه عرض ادب داشته باشم به شما دوستان عزيز{بخصوص استاد عزيز اميرمحسن خان كه اين چند روزي حسابي زحمتشون دادم:خجالت2:}،حاج محسن عزيز!!!دلتنگتيم برادر!!چرا گوشيت خاموشه؟؟؟!!!!!وقت كردي يه زنگ بزن به ما!!!

تا ساعاتي ديگر هم عازم ازتفاعات شهرستان فاضل آباد و علي الخصوص روستاي ييلاقي چه جا هستم.هوا فوق العاده ست اونجا.جاتون واقعا خاليه اونجا.

روز خوش،يا علي.:گل:

جهان گرد شدی!!:خجالت2:

havashenas

کاربر ويژه
متاسفانه با توجه به نقشه های دمایی طی چند روز آینده دمای هوا در شرق کشور و خصوصا در شمال شرق کشور افزایش عجیب و محسوسی خواهد داشت و برای مثال اگر امروز دما هوای مشهد به حدود 30 درجه برسد فردا به 33 و پس فردا به 36 و پنجشنبه به حدود 38 تا 39 هم می تواند برسد که برای این موقع از سال کمی عجیب و نا خوشایند است.

حداکثر دما برای روز پنجشنبه:
Iran.lapse.84.cc23.jpg

Tmp2m28.png

midea_day4.jpg

دیروز مشهد دقیقا 36 بوده و امروز پنجشنبه تقریبا به 38 رسیده!!!

سیبری

کاربر ويژه
سلام داش عليرضاي عزيز:احترام::گل:

:خنده2::خنده1:،قربونت برم من،لطف داري دادا:احترام::خجالت2:،متاسفانه بايد خداحافظي كنم،فرصت كمي داشتم ولي خب همينو هم غنيمت دونستمو اومدم يه عرض ادب داشته باشم به شما دوستان عزيز{بخصوص استاد عزيز اميرمحسن خان كه اين چند روزي حسابي زحمتشون دادم:خجالت2:}،حاج محسن عزيز!!!دلتنگتيم برادر!!چرا گوشيت خاموشه؟؟؟!!!!!وقت كردي يه زنگ بزن به ما!!!

تا ساعاتي ديگر هم عازم ازتفاعات شهرستان فاضل آباد و علي الخصوص روستاي ييلاقي چه جا هستم.هوا فوق العاده ست اونجا.جاتون واقعا خاليه اونجا.

روز خوش،يا علي.:گل:

گوشیم و یک هفته ای هست که گم کردم داداشی:گل:

havashenas

کاربر ويژه
امروز احتمالا دمای شهر سرخس در خراسان رضوی به 43 تا 44 درجه برسه که واقعا گرمه و گرمای 40 درجه و بالاتر احتمالا برای 5 تا 6 روز آینده در این شهر تکرار خواهد شد!!!
خدا به دادشون برسه واقعا سخته.

سیبری

کاربر ويژه
امروز احتمالا دمای شهر سرخس در خراسان رضوی به 43 تا 44 درجه برسه که واقعا گرمه و گرمای 40 درجه و بالاتر احتمالا برای 5 تا 6 روز آینده در این شهر تکرار خواهد شد!!!
خدا به دادشون برسه واقعا سخته.

سرخس استعدادش بالاتر از این حرفاست

ساعت 1:30 43 درجه رو رد کرده!

+43
°C
w270.gif
6 m/s

Clear
Feels Like: +43°
Barometer: 1002.1 hPa
Humidity: 7%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:10
Sun set: 18:27

As of 19/09 13:30
Observed at Sarakhs

سیبری

کاربر ويژه
دقت کنین بیشینه و نه کمینه!
این همون سرخسیه که بیشینه زمستونش تا زیر 10- رفت!

بدون شک سرخس خشن ترین اقلیم در سراسر ایران هستش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کم کم داره پیشبینیم محقق میشه ها ولی اصلا خوشم نمیاد این موقع سال مشهد همچین دمایی داشته باشه کلا اصلا دوست ندارم هوای جایی گرمتر از نرمال باشه اصلا خوشایند نیست.

درود پیش بینی خوبی بود ولی بادمه میاد که گفته بودید مشهد پنجشنبه 40+ درجه میشه که من اینو قبول نداشتم

امروز هم مشهد فقط در یک آپدیت به همون 37.5 رسیده که در متوگرام زیر گردش کردند و 38 درجه زدند و گرنه همون 37 ثابت مونده:

meteogram_celcius.cgi

havashenas

کاربر ويژه

درود پیش بینی خوبی بود ولی بادمه میاد که گفته بودید مشهد پنجشنبه 40+ درجه میشه که من اینو قبول نداشتم

امروز هم مشهد فقط در یک آپدیت به همون 37.5 رسیده که در متوگرام زیر گردش کردند و 38 درجه زدند و گرنه همون 37 ثابت مونده:

meteogram_celcius.cgi

داداش جان من گفتم جا داره تا 37 تا 38 و حتی 39 برسه و حرفی از 40 درجه نزدم حتی همون پستی رو که گذاشته بودم رو گذاشتن دوباره.

havashenas

کاربر ويژه
متاسفانه با توجه به نقشه های دمایی طی چند روز آینده دمای هوا در شرق کشور و خصوصا در شمال شرق کشور افزایش عجیب و محسوسی خواهد داشت و برای مثال اگر امروز دما هوای مشهد به حدود 30 درجه برسد فردا به 33 و پس فردا به 36 و پنجشنبه به حدود 38 تا 39 هم می تواند برسد که برای این موقع از سال کمی عجیب و نا خوشایند است.

حداکثر دما برای روز پنجشنبه:
Iran.lapse.84.cc23.jpg

Tmp2m28.png

midea_day4.jpg

داداش این چیزی بود که من 3 روز پیش گذاشته بودم و حرفی از 40 درجه نزدم.

havashenas

کاربر ويژه

آقا قبوله- حرفی نیست . ممنون از پیش بینی خوبتون:گل:

نوکرم داداش این چه حرفیه ما که عددی نیستیم من فقط از روی نقشه ها گفتم خوب هر کسی هم نقشه بزارن جلوش تایید میکنه دیگه اصل کاری همون نقشه ها هستن که برای تهیشون زحمت کشیده میشه خداییش من حتی 10 درصد هم از هواشناسی نمیدونم و مخلص همتون هم هستم.
:گل:

havashenas

کاربر ويژه
دقت کنین بیشینه و نه کمینه!
این همون سرخسیه که بیشینه زمستونش تا زیر 10- رفت!

بدون شک سرخس خشن ترین اقلیم در سراسر ایران هستش

سرخس در سال 1990 دمای 18.6- درجه زیر صفر رو هم ثبت کرده!!
و طی چندین سال دو بار دمای 16- و 1 بار -14 و 2 بار 12- و چندین بار دمای 10- رو ثبت کرده پس میشه نتیجه گرفت که تو زمستون در کمینه دمایی دماهای سردی رو ثبت میکنه و بیشینه دماییشه که بالاست.

سیبری

کاربر ويژه
سرخس در سال 1990 دمای 18.6- درجه زیر صفر رو هم ثبت کرده!!
و طی چندین سال دو بار دمای 16- و 1 بار -14 و 2 بار 12- و چندین بار دمای 10- رو ثبت کرده پس میشه نتیجه گرفت که تو زمستون در کمینه دمایی دماهای سردی رو ثبت میکنه و بیشینه دماییشه که بالاست.

نه!
من عمدا بیشینه رو بزرگ نوشتم که بگم بیشینه دمای زمستونش تا زیر 10- میره حتی تو سالهای عادی مثل 91
چرا که جاهایی مثل سرخس و درگز در منتهی الیه شمالشرق جزوی از اقلیم خشن قره قوم محسوب میشن که هنگام حاکمیت پرفشار سیبری هوای بسیار سردی دارن سال گذشته بیشینه درگز به 12- و کمینش به 20- و سرخس بیشینش به 10- و کمینش به 17- رسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا