• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
متاسفانه طبق نقشه های فعلی گرمای کنونی در شمال شرق همچنان وجود خواهد داشت و حتی تا روز چهارشنبه این گرما دوباره تقویت خواهد شد و می توان گفت برای روز های ابتدایی مهر ماه دمای مشهد احتمالا به بالای 37 تا 38 درجه خواهد رسید که در نوع خود عجیب و کم سابقه است و اما از روز پنج شنبه این منطقه با کاهش بسیار محسوس دما روبه رو خواهد شد که این کاهش دما طی پنجشنبه تا شنبه می تواند بین 10 تا 14 درجه باشد که خوشبختانه دمای هوای منطقه را به نرمال خواهد رساند انشالله.

نه این منصفانه نیست!
:نه:

یعنی بعد این همه روز گرمای تاریخی و بالای نرمال تازه نرمال بشیم !:103:

عدالت اینه که بریم زیر نرمال

سیبری

کاربر ويژه
آبدیت جدید نروژ شدت کاهش دما آخر هفته آینده رو برای شمالشرق کم کرد اما برای شمال غرب بیشتر

سیبری

کاربر ويژه
نروژ برای شهرهای 1800 متری قفقاز برف سنگین در نظر گرفته که هرچند این منطقه سردسیر و پر بارشه ولی برای این موقع سال خیلی زود و نا هنجاری هستش

خدا لعنتت کنه فتحعلیشاه قاجار!

zptjz3o6z80m1n54jxx7.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

نه این منصفانه نیست!
:نه:

یعنی بعد این همه روز گرمای تاریخی و بالای نرمال تازه نرمال بشیم !:103:

عدالت اینه که بریم زیر نرمال

محسن جان

راستش چند وقتی هست که دیگه زیاد روی نقشه های کوتاه مدت کار نکردم . بذار ببینم وضعیت چطوره . ظاهرا باید یواش یواش دست بکار بشم ، هوای سرد رو بکشونم سمت قوچان:خنده2:

امیرکوروش

کاربر ويژه
النينو باعث افزايش دماى زمين مى شود

لانينا باعث كاهش دماى زمين مى شود

در دهه ٧٠ ميلادى همزمان با دوره سرد كوچك علاوه بر علت خورشيد و كند شدن جريان آب گرم اقيانوسى ، لانينا هم بى تاثير بر سرمايش زمين نبود

درضمن اميرمحسن جان طى فوريه ٢٠١١ ( بهمن ١٣٨٩ ) لانينا با NAO منفى و IOD منفى همراه بود .

felan123

New member
اگه میگن زمستون خوب باشه یعنی این که برف بیاد که خاطر انگیز باشه و تو یاد ها بمونه
نه اینکه کل زمستون بارش باشه من راضی هستم 4 بار برف 50 سانتی سمنان بیاد اگه دیگه 2 ماه هم بارش نداشته باشیم

havashenas

کاربر ويژه
همیشه اینطوری بوده وقتی کاهش دما تو شمال غرب داریم افزایش دما تو شمال شرق داریم و برعکس و در حالت کل می توان گفت وقتی که هوای گرم در نیمه غربیه شرق کشور خنکه اما وقتی هوای خنک به سمت نیمه غربی میاد هوای گرمو هول میده به شمت نیمه شرقی.
به دوتا نمودار دقت داشته باشید یکی برای تکابه یکی برای مشهد که به صورت پلکانی وقتی دما در تکاب پایینتر میاد همزمان به صورت پلکانی در مشهد بالاتر میره و دوتا نمودار عکس هم هستن واقعا جالبه:

نمودار مشهد:

meteogram.php

نمودار تکاب:

meteogram.php

سیبری

کاربر ويژه

محسن جان

راستش چند وقتی هست که دیگه زیاد روی نقشه های کوتاه مدت کار نکردم . بذار ببینم وضعیت چطوره . ظاهرا باید یواش یواش دست بکار بشم ، هوای سرد رو بکشونم سمت قوچان:خنده2:

:خنده2:

دلم برای ننه سرما خیلی تنگ شده !
امسال خیلی با ما بی معرفت شده !
شوق آن دارم که عنقریب وی را ملاقات کرده ، تنگ در آغوش گرفته و با چشمانی گریان از شوق دیدار در گوشش نجوا کنم: کجا بودی بی معرفت!:خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
کم کم آخرین روزهای دمای بالای 40 رو سپری می کنیم...برخی پیش بینی ها از فردا و برخی دیگه از 3 روز دمای زیر 40 رو پیش بینی کردن...

aliwinter

Banned
همیشه اینطوری بوده وقتی کاهش دما تو شمال غرب داریم افزایش دما تو شمال شرق داریم و برعکس و در حالت کل می توان گفت وقتی که هوای گرم در نیمه غربیه شرق کشور خنکه اما وقتی هوای خنک به سمت نیمه غربی میاد هوای گرمو هول میده به شمت نیمه شرقی.

کاملا موافقم 100%

likes.png

havashenas

کاربر ويژه
سلام
کم کم آخرین روزهای دمای بالای 40 رو سپری می کنیم...برخی پیش بینی ها از فردا و برخی دیگه از 3 روز دمای زیر 40 رو پیش بینی کردن...

همکنون نیز دما در مرز است ولی انشالله از روز دوشنبه دمای هوا در شهر شما و اکثر مناطق خوزستان به زیر 40 درجه خواهد رفت و احتمالا دیگر به بالای 40 نخواهد رفت.

aliwinter

Banned
اگه میگن زمستون خوب باشه یعنی این که برف بیاد که خاطر انگیز باشه و تو یاد ها بمونه
نه اینکه کل زمستون بارش باشه من راضی هستم 4 بار برف 50 سانتی سمنان بیاد اگه دیگه 2 ماه هم بارش نداشته باشیم

به نطرم تکرار برف ها زیاد باشه حتی اگه کم سانت باشه به نظرم بهتره لذتش بیشتره تا این فقط چندتا برف ببینیم سنگین بعدش هیچی نیاد .

havashenas

کاربر ويژه
عجب سازمان هواشناسی داریما پیشبینی دمایی شهر هارو بر اساس دمای روز گذشته اون ها پیشبینی می کنه!!!
دیروز پیشبینی کرده بود مشهد بشه 36 شد 38.5 و امروز که از دیروز حدود 3 درجه خنکتر میشه رو پیشبینی کرده 37!!!

آخرین ویرایش:

havashenas

کاربر ويژه
سازمان هواشناسی برای مثال دمای امروز خرم آباد رو 35 پیشبینی کرده اما من شرط میبندم دمای خرم آباد بین 32 تا 33 شه و از 33 فراتر نره و برای روز یکشنبه دمای 34 روز پیشبینی کرده یعنی کاهش دما برای یکشنبه در حالی که نسبت به امروز درروز یکشنبه خرم آباد افزایش دما داره من نمیدونم اینا چطوری پیشبینی میکنند!!!:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه های CFS V2 از لحاظ آنومالی دما:

سپتامبر 2013 : نیمه غرب خنک تر از نرمال نیمه شرقی و شمال شرق 2 درجه گرمتر از نرمال

اکتبر: سواحل غربی کاسپین نرمال بقیه نقاط کشور بین 1 تا 2 درجه گرمتر از نرمال

باریکه جنوب غرب کشور = نرمال

نوامبر: شمال غرب - سواحل غربی کاسپین - نوار ساحلی جنوب غرب کشور نرمال

سایر نقاط کشور گرمتر از نرمال - جنوب شرق 3 درجه گرمتر از نرمال

دسامبر: شمال شرق ، سواجل کاسپین، استانهای فارس کیهکیلویه- چهارمحال- خوزستان- هرمزگان -بوشهر-مرکزی نرمال با تمایل به یک درجه خنک تر از نرمال

در سایر نقاط کشور دما بین 1 تا 2 درجه گرمتر از نرمال خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ژانویه»

دمای هوای از سمت استانهای اصفهان به صورت مورب به سمت شمال شرق تا 4 درجه گرمتر از نرمال پیش بینی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در نوار شمال غرب- سواحل- و نوار جنوب غرب کشور نرمال

در سایر نقاط گرمتر از نرمال

فوریه:

سرتا سر نیمه شرقی-جنوبی تا 2 درجه سردتر از نرمال و در سایر نقاط تا 3 درجه گرمتر از نرمال خواهد بود.

مارچ:

استانهای خراسان شمالی- خراسان رضوی >>>>>>>>>> 5 درجه سردتر از نرمال

استانهای سمنان- گلستان سواحل دریای کاسپین- تهرانبه سمت شمال غرب به ترتیب بین 3 تا 1درجه سردتر از نرمال

جنوب غرب : نرمال

استانهای کردستان شمال کرمانشاه- همدان 1 درجه گرمتر از نرمال

آپریل»»»»»

دمای هوا در غالب نقاط ایران بین 5 تا 3 درجه سردتر از نرمال خواهد بود

می»»»»»»»

دمای هوا در غالب نقاط ایران در حدود1 تا 2 درجه سردتر از نرمال!!!!!!!!!!!!!!!!1

havashenas

کاربر ويژه
به این میگن یک ترسالی سرتاسری در کشور تقریبا تمام نقاط کشور بارش بالای نرمال داشتن و فقط مناطقی نرمال:
سال آبی 1370-1371

70_71.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا