• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

havashenas

کاربر ويژه
و سال آبی 1366-1367 یکی از بدترین سال ها بوده تقریبا کل کشور خشکسالی بوده:

67_68.jpg

امیرکوروش

کاربر ويژه
ژانویه»

دمای هوای از سمت استانهای اصفهان به صورت مورب به سمت شمال شرق تا 4 درجه گرمتر از نرمال پیش بینی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در نوار شمال غرب- سواحل- و نوار جنوب غرب کشور نرمال

در سایر نقاط گرمتر از نرمال

فوریه:

سرتا سر نیمه شرقی-جنوبی تا 2 درجه سردتر از نرمال و در سایر نقاط تا 3 درجه گرمتر از نرمال خواهد بود.

مارچ:

استانهای خراسان شمالی- خراسان رضوی >>>>>>>>>> 5 درجه سردتر از نرمال

استانهای سمنان- گلستان سواحل دریای کاسپین- تهرانبه سمت شمال غرب به ترتیب بین 3 تا 1درجه سردتر از نرمال

جنوب غرب : نرمال

استانهای کردستان شمال کرمانشاه- همدان 1 درجه گرمتر از نرمال

آپریل»»»»»

دمای هوا در غالب نقاط ایران بین 5 تا 3 درجه سردتر از نرمال خواهد بود

می»»»»»»»

دمای هوا در غالب نقاط ایران در حدود1 تا 2 درجه سردتر از نرمال!!!!!!!!!!!!!!!!1

اميرمحسن جان بهتر نيست پيش بينى وضعيت دما و بارش زمستان را در آذر ماه ارائه بديم؟؟

پيش بينى هاى فصلى از اعتبار بالايى برخوردار نيستند ديگه چه برسه كه ما بخواهيم از الان نسخه زمستان را بپيچيم! هوا فشار دما sst مدام در حال دگرگونى اند . لااقل پيش بينى كه در آذر ارائه ميشه قابل قبول تره

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن جان ببخشید چرا کمتر نقشه می گذارید این آنورمالی ها که فرمودید تو نقشه ملموستر میشه...
ببخشید :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان بهتر نيست پيش بينى وضعيت دما و بارش زمستان را در آذر ماه ارائه بديم؟؟

پيش بينى هاى فصلى از اعتبار بالايى برخوردار نيستند ديگه چه برسه كه ما بخواهيم از الان نسخه زمستان را بپيچيم! هوا فشار دما sst مدام در حال دگرگونى اند . لااقل پيش بينى كه در آذر ارائه ميشه قابل قبول تره

چرا امیر کوروش جان

من مشاهدات تغییرات فعلی رو با شما دوستان به اشتراک میذارم و حتما دلیلی نیست که این چیزی رو که می نویسم محقق بشه! اگه علاقه ای به این موضوع نیست که دیگه اعلام نمی کنم .

ولی جهت اطلاع این تغییرات منجر به بروز پاییز گرم ولی مرطوب جنوبی شدند!!!

این PDO هم که تغییر فاز داده و وارد فاز خنثی شده باعث میشه که پراکندگی بارش از سمت جنوب غرب به شمال شرق بشه ولی بدماها افزایش پیدا میکنه!

چنانچه PDO مثبت بشه در بخشهای وسیعی از کشور بغیر از شمال شرق دما خنک تر از نرمال میشه ولی باعث بارش بیشتر نمیشه!

ali.doosti

کاربر ويژه

ببخشید اساعه ادب می کنم در خدمت استادی چون شما ولی امیر کوروش عزیز خودتون بهتر اطلاع دارید بعضی پارامترهای موثر از حالا مشخصن...
برای مثال عرض کنم من بدون دیدن هیچ نقشه ای حدس می زنم پاییز امسال حداقل اوایلش حوالی ما کم بارشه چرا که خبری از شرجی نیست و نشون فعالیت کم دریاها رو داره...
اوایل پاییز پارسال هوا بیشتر شرجی و دم بود که پربارشی رخ داد...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان ببخشید چرا کمتر نقشه می گذارید این آنورمالی ها که فرمودید تو نقشه ملموستر میشه...
ببخشید :)

خواهش میکنم علی عزیز

راستش زیادی نقشه گذاشتن باعث میشه ترافیک اینترنت دوستان زود تموم بشه و خوب ما یک سری مراجعه کنند در اینجا هم داریم که خودشون به من گفتند وقتی شما نقشه های آنومالی رو میذارید ما زیاد متوجه نشیم و خواهان توضیحات به صورت نوشتاری هستند.

در ضمن این نقشه هایی هم که من میذارم ، نقشه های رایگان و برای استفاده عمومی نیستند و باید سعی کنم من هم حتی المقدور به قوانین کسانیکه این نقشه ها رو در اختیار من گذاشتند پایبند باشم.:خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه

خواهش میکنم علی عزیز

راستش زیادی نقشه گذاشتن باعث میشه ترافیک اینترنت دوستان زود تموم بشه و خوب ما یک سری مراجعه کنند در اینجا هم داریم که خودشون به من گفتند وقتی شما نقشه های آنومالی رو میذارید ما زیاد متوجه نشیم و خواهان توضیحات به صورت نوشتاری هستند.

در ضمن این نقشه هایی هم که من میذارم ، نقشه های رایگان و برای استفاده عمومی نیستند و باید سعی کنم من هم حتی المقدور به قوانین کسانیکه این نقشه ها رو در اختیار من گذاشتند پایبند باشم.:خجالت2:
خواهش می کنم استاد عزیز پس موضوع قانون کپی رایته ;)
باز هم ممنون

امیرکوروش

کاربر ويژه
درسته ولى اوضاع خورشيد و هوا و دما و فشار مدام در حال تغيير است وقتى پيش بينى كوتاه مدت كاملا درست از آب در نمياد
انتظار داريد پيش بينى هاى درازمدت درست از آب در بيان؟؟!!

مخالف با بررسى وضعيت نوسانات پيوند از دور و تاثير آنها بر دما و بارش كشور نيستم بنده مخالف پيش بينى هاى فصلى هستم كه هر ثانيه عوض ميشوند فراموش نكنيم خيلى ها ( كشاورزان عزيز ) رو ما حساب ميكنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا